Ajax-loader

Patricia Gaffney könyvei a rukkolán


Mary Blayney - Patricia Gaffney - Ruth Langan - J. D. (Nora Roberts) Robb - The ​Lost
J. ​D. Robb's Missing in Death investigates a female tourist's disappearance during a ferry ride. Detective Eve Dallas wonders - if she didn't jump, and she's not on board, then where in the world is she? In Patricia Gaffney's The Dog Days of Laurie Summer, a woman awakens to a familiar yet unsettling world. In Mary Blayney's Lost in Paradise, a man locked in an island fortress finds hope for freedom in an enigmatic nurse. And Ruth Ryan Langan's Legacy belongs to a young woman who unearths a family secret buried on the grounds of a magnificent but imposing Irish castle.

Patricia Gaffney - The ​Saving Graces
Imagine ​a bond that's richer than that between siblings, stronger than those within a marriage. Four ordinary women have found just this, and after more than ten years of shared life, their friendship has become a remarkable and invincible force Isabel has a broken marriage behind her and a grown up son she loves but rarely sees. Two years into remission from breast cancer, she embraces everything that is alternative, and exists by forgiveness. Lee is blessed with money, but didn't find love until she had abandoned all hope; now she has Henry - but no children, a longing that seems a wish too far. Rudy is young and beautiful, damaged by her past and an off-centred family, and now married to a brutal and controlling man. Emma, feisty and insecure, does not believe in love - until she falls for the one man she can never have. In this warm, funny, spirited and heartfelt novel, Patricia Gaffney unfolds two years in the lives of the Saving Graces, as together they face one another's high and low points. But then when out of the blue tragedy strikes and they are faced with the unthinkable, a shadow looms over their bond, threatening to destroy it for ever...

J. D. (Nora Roberts) Robb - Mary Blayney - Patricia Gaffney - Ruth Ryan Langan - Mary Kay McComas - A ​másik oldal
A ​New York Times öt írója olyan helyre téved, ahol az izgalomnak, a vágynak, de még a szerelemnek sincsenek határai… J. D. ROBB: Halálos ajándék – Eve Dallas hadnagy mindig is a holtak igazságát keresi, de most az egyik akar bosszút állni – méghozzá Eve-en keresztül. MARY BLAYNEY: Az érme másik oldala – Egy gróf és a felesége nem igazán értik meg egymást, amíg egy napon meg nem tapasztalják, milyen érzés a másik bőrében… PATRICIA GAFFNEY: A táncoló kísértet – Egy nő felfogad egy szellemnyomozót, hogy bebizonyítsa, kísértetek járnak az ősei házában, de végül csak a szerelem rejtélyét sikerül leleplezniük… RUTH RYAN LANGAN: Csaknem mennyország – Egy autóbalesetben elhunyt házaspár igyekszik megakadályozni, hogy a lányuk a rossz férfit válassza… MARY KAY McCOMAS: Szeretni sohasem késő – Egy gyakorlatias nő lehetetlen helyzetbe csöppen, amikor találkozik az anyja és a nénikéi szellemével, akik nem tudnak békében nyugodni, amíg meg nem találják, amit elveszítettek…

Patricia Gaffney - Szeretve ​babusgatni
Anne ​Verlaine házasságának négy esztendeje Geoffreyval D' Aubrey vicomte-tal maga volt a pokol. Az egyetlen örömet csak új otthona - a Devonshire szívében található Wyckerley - jelentette számára. Ellenállhatatlan vonzalmat érzett Christian Morell, "Christy" iránt, az All Saintstemplom lelkipásztora iránt. A férfi egy arkangyalra hasonlított, izmos testének és aranyhajú, jóképű vonásainak látványa fényt vitt a nő sivár életébe. Anne férje valaha Christy legjobb barátja volt, de a háború és az élet teljesen kiforgatta magából. Arra készült, hogy magára hagyja feleségét Wyckerleyben, maga mögött hagyva házasságuk szörnyű titkait. Anne-nek nem volt joga elvárni, hogy Christy viszontszeresse, de nem tehetett mást, mint hogy akarja őt, még azon az áron is, hogy esetleg tönkreteszi a férfit... és saját magát. De még az életénél is többet jelentett neki. A világot is feláldozta volna érte...sőt még a következőt is.

J. D. (Nora Roberts) Robb - Patricia Gaffney - Mary Blayney - Ruth Ryan Langan - Eltűntek
A ​New York Times négy bestsellerírónője olyan vidékre merészkedik, ahol örökre elveszhet a szerelem, az idő és a tér minden törvénye… J. D. Robb: Halálos utas… Eve Dallas hadnagy a New York-i kompon nyomoz egy eltűnt nő után. Ha nem ugrott a vízbe és nincs a fedélzeten, akkor vajon hol lehet? Patricia Gaffney: Amikor Laurie Summer kutyává változott… egy súlyos balesetet követően magához térve Laurie olyan világban találja magát, amely egyszerre ismerős, idegen és nyugtalanító. Mary Blayney: Elveszve a paradicsomban… Egy elátkozott férfi, aki sohasem léphet ki egy sziget erődjének falai közül, váratlanul reményt nyer a hajótörött ápolónőtől, akinek ráadásul a birtokában van az is, ami elhozhatja számára a szabadságot. Ruth Ryan Langan: Örökség… Anyja halála után egy fiatal lány Írországba utazik, ahol mélyen eltemetett családi titokra bukkan a lenyűgöző birtokon.

Mary Blayney - Patricia Gaffney - Ruth Ryan Langan - Mary Kay McComas - J. D. (Nora Roberts) Robb - The ​Unquiet
Five ​New York Times bestselling authors-five superlative stories. From J.D. Robb: Eve and Rourke return to investigate a series of murders connected to a brilliant young surgeon in Chaos in Death. From Mary Blayney: A shopkeeper's solitude is complicated by a magic coin, a daring rogue, and dreams of her late husband, who whispers but one word...wish. From Patricia Gaffney: A lonely woman and a hotline psychic turn their astonishing connection to the other side into an unexpected romance. From Ruth Ryan Langan: The shattered soul of an angry spirit imprisoned in a Scottish manor house could be a young widow's only salvation. From Mary Kay McComas: A young ghost eases his brother's pain and guilt by inviting him into the dreams of an imaginative author of children's books.

J. D. (Nora Roberts) Robb - Mary Blayney - Patricia Gaffney - Ruth Ryan Langan - Mary Kay McComas - Megszállott
Eve ​Dallas és Roarke visszatér J. D. Robb, a New York Times #1 bestsellerírója legújabb regényében. Halálos káosz… …néhány szerencsétlen egykori drogfüggő halálának ügyében nyomoznak – és eközben kapcsolatba kerülnek egy kimagaslóan intelligens, fiatal orvossal. Ám a gyilkos utáni hajsza egyáltalán nem hasonlít a régebbi ügyekhez, mert semmi sem az, mint aminek látszik. MARY BLAYNEY… a magányos üzlettulajdonos nő életét egy mágikus pénzérme, egy vakmerő gazember és különös álmai – amiben hajdani férje egyetlen szót suttog: kívánj! – dúlják fel. PATRICIA GAFFNEY… egy magányos férfi és egy telefonos jövendőmondó döbbenetes kapcsolata váratlan szerelembe fordul. RUTH RYAN LANGAN… a skót kastélyban ragadt megtört, dühöngő kísértet lehet a fiatal özvegy egyetlen reménye. MARY KAY McCOMAS… a fiatal szellem úgy próbálja enyhíteni bátyja gyászát, hogy különös utazásra invitálja egy gyermekkönyvíró álmába.

Patricia Gaffney - Megszerezni ​és megtartani
Sebastian ​Verlaine, D'Aubrey új lordja cinikus, kifinomult és túl jóképű volt még saját magának is. És emellett unalmas volt az élete. Különben miért egyezett volna bele, hogy helyet foglaljon két bírótársa mellett a bírói emelvényen, hogy elbírálják a szomszédaik és a bérlők apró-cseprő ügyeit? Szórakozás volt - amíg egy gyönyörű foglyot nem állítottak elé. Ekkor ugyanis ráébredt arra, hogy a kezében tartja a nő sorsát. Rachel Wade mindent tudott a reménytelenségről és a szexuális megalázottságról. A férje erőszakos halála megszabadította ettől a rémálomtól, de az a tíz év, amit börtönben kellett töltenie a meggyilkolásáért, csak újabb kínszenvedés volt. Most egy életunt lord a szabadságot ajánlja neki. De a szabadságnak ára van. "Házvezetőnő" - így nevezte az állását a Lynton Hallban. "Lord D'Aubrey szajhája" - így nevezték a megbotránkozott falubelik. Kegyetlen, könyörtelen alku. De egyikük sem tudta előre, hogy alakul majd a sorsuk. Hogy hogyan lesz a játékból, amit a puszta vágy indított el, lélegzetelállító szerelmi játszma.

Kollekciók