Ajax-loader

Elizabeth Hoyt könyvei a rukkolán


Elizabeth Hoyt - Botrányos ​vágyak
Silence ​Hollingbrook egyszer már megjárta a poklot a híres-hírhedt, könyörtelenségéről ismert folyami kalóz, „Elbűvölő” Mickey O’Connor miatt. Kénytelen volt megalázkodni előtte, hogy néhai férje védelmére keljen. A kalóz ezért meglehetősen nagy árat fizettetett vele: sárba tiporta makulátlan tisztességét. Silence hites ura időközben a tengerbe veszett, a nő pedig nem sokkal később egy kisbabát talált a küszöbén. Egyedül a csöppség jelentett számára boldogságot az eltelt egy évben. Egy nap a kislány egyik pillanatról a másikra eltűnik. A szálak ismét Mickey palotájába vezetik az özvegyet, ahol a haramia meglehetősen nehéz döntés elé állítja őt: csak akkor lehet ismét a gyermekkel, ha hajlandó egy fedél alatt élni vele/a kalózzal. Silence végül elhatározásra jut, ám kiderül, hogy nem O’Connor az egyetlen, akivel meg kell küzdenie. Egy sebhelyes arcú, a végletekig gátlástalan és kegyetlen férfi ugyanis a fejébe veszi, hogy az ellene elkövetett sérelmekért bosszút áll a kalózon és mindenkin, aki valamit is jelent Mickey-nak… Elizabeth Hoyt (Bűnös szándék, Csillapíthatatlan vágy) regénysorozatának új, fordulatokkal teli kötetében ármány, szerelem és perzselő vágy kéz a kézben jár, így ejtve rabul az olvasókat.

Elizabeth Hoyt - Kígyóherceg
Az ​ifjú és gyönyörű Lucy Craddock-Hayes élete békés és kiegyensúlyozott, maga a megtestesült harmónia. Mindez azonban egy szempillantás alatt megváltozik, amikor az önzetlen és erényes lány egy súlyosan bántalmazott, eszméletlen férfira, Simon Iddesleigh vicomte-ra bukkan, és megmenti az életét. Lucyt teljesen lenyűgözi a titokzatos idegen: nyers ereje és férfias kisugárzása éppúgy, mint szellemessége és humora. A vicomte-ot, aki már jó ideje veszélyes és zaklatott mindennapokat él, teljesen elbűvöli Lucy ártatlan tisztasága. Mégis megszállottan kutat bátyja gyilkosai után, hogy aztán gondolkodás nélkül tegye kockára az életét, és párbajban vegyen elégtételt fivére haláláért és a család jó hírének meggyalázásáért. Ez a küzdelem szinte teljesen felemészti a férfit, egyedül Lucy varázslatos lénye és önzetlen odaadása képes megmenteni. Míg Simon megszállottan és feltartóztathatatlanul küzd ellenségei és démonai ellen, Lucy a férfi lelkéért és közös boldogságukért harcol tiszta szerelmével. Elizabeth Hoyt (Hollóherceg, Leopárdherceg) izgalmakban bővelkedő, eleven humorú, pikáns regénye a becsület és a feltétel nélküli szeretet magával ragadó története.

Elizabeth Hoyt - A ​vágy hercege
A ​kifinomult, kedves és intelligens Lady Iris Jordan a rettegett bűnszervezet, a Káosz Urainak fogságába esik. A szabadulásához a segítség pedig onnan érkezik, ahonnan a legkevésbé sem várná. Dyemore hercegének legfontosabb célja, hogy beépüljön a Káosz Urai közé, és belülről pusztítsa el a szervezetet. Nincs ínyére, hogy az értékes idejét hölgyek megmentésével töltse. Most azonban, hogy a nagyurak mindkettőjüket meg akarják ölni, úgy gondolja, az lenne a legbölcsebb, ha feleségül venné Lady Jordant. Azzal azonban nem számol, hogy a végső szabaduláshoz nemcsak a gonosztevőkkel, hanem a saját démonjaival is meg kell küzdenie.

Elizabeth Hoyt - Duke ​of Sin
A ​MAN OF SIN Devastatingly handsome. Vain. Unscrupulous. Valentine Napier, the Duke of Montgomery, is the man London whispers about in boudoirs and back alleys. A notorious rake and blackmailer, Montgomery has returned from exile, intent on seeking revenge on those who have wronged him. But what he finds in his own bedroom may lay waste to all his plans. A WOMAN OF HONOR Born a bastard, housekeeper Bridget Crumb is clever, bold, and fiercely loyal. When her aristocratic mother becomes the target of extortion, Bridget joins the Duke of Montgomery's household to search for the incriminating evidence-and uncovers something far more dangerous. A SECRET THAT THREATENS TO DESTROY THEM BOTH Astonished by the deceptively prim-and surprisingly witty-domestic spy in his chambers, Montgomery is intrigued. And try as she might, Bridget can't resist the slyly charming duke. Now as the two begin their treacherous game of cat and mouse, they soon realize that they both have secrets-and neither may be as nefarious-or as innocent-as they appear . . .

Elizabeth Hoyt - Darling ​Beast
A ​MAN CONDEMNED . . . Falsely accused of murder and mute from a near-fatal beating, Apollo Greaves, Viscount Kilbourne has escaped from Bedlam. With the Crown’s soldiers at his heels, he finds refuge in the ruins of a pleasure garden, toiling as a simple gardener. But when a vivacious young woman moves in, he’s quickly driven to distraction . . . A DESPERATE WOMAN . . . London’s premier actress, Lily Stump, is down on her luck when she’s forced to move into a scorched theater with her maid and small son. But she and her tiny family aren’t the only inhabitants—a silent, hulking beast of a man also calls the charred ruins home. Yet when she catches him reading her plays, Lily realizes there’s more to this man than meets the eye. OUT OF ASHES, DESIRE FLARES Though a scorching passion draws them together, Apollo knows that Lily is keeping secrets. When his past catches up with him, he’s forced to make a choice: his love for Lily…or the explosive truth that will set him free.

Elizabeth Hoyt - Vágyakozás
A ​regény egy álmodozó leány és egy a barbár idegen egymásra találásának buja históriája. De hogyan vadult el az egykor nagy társadalmi és politikai karrier előtt álló leendő Blanchard gróf? Nos, elegendő volt hozzá egy háború és hét év fogság a kegyetlen indiánok között. A halottnak hitt Reynaud Blanchard azonban megszökik a fogságból, és egy unalmasnak ígérkező napon egyenesen beájul egy politikai teadélutánra. Teszi mindezt történetesen a saját egykori szülőházában. Megjelenésével minden állóvíz felkavarodik, s ő ellenlábasok között találja magát: Reynaud grófi címét egy távoli nagybácsi bitorolja, a háza idegenek lakhelye, árulással vádolják, és az egykori csatavesztés hátterében is szörnyű titok rejtőzik. A politikai színtér sem épp nyugodt: toryk és whigek csatáznak a parlamentben. A felbukkanó férfi mindenkinek útjában áll, és ellenfelei bizony nem válogatnak az eszközökben. Egyetlen baráti tekintet övezi, Beatrice-é, aki már azelőtt gyengéd érzelmekkel viseltetett a férfi iránt, hogy megismerte volna. Ám a valódi lecke, amelyet Beatrice-nak tartogat az élet, nem egy elvadult férfi megszelídítése. Sokkal inkább saját vad érzékiségének felfedezése.

Elizabeth Hoyt - Dearest ​Rogue
HE ​CAN GUARD HER Lady Phoebe Batten is pretty, vivacious, and yearning for a social life befitting the sister of a powerful duke. But because she is almost completely blind, her overprotective brother insists that she have an armed bodyguard by her side at all times-the very irritating Captain Trevillion. FROM EVERY DANGER Captain James Trevillion is proud, brooding, and cursed with a leg injury from his service in the King's dragoons. Yet he can still shoot and ride like the devil, so watching over the distracting Lady Phoebe should be no problem at all-until she's targeted by kidnappers. BUT PASSION ITSELF Caught in a deadly web of deceit, James must risk life and limb to save his charge from the lowest of cads-one who would force Lady Phoebe into a loveless marriage. But while they're confined to close quarters for her safekeeping, Phoebe begins to see the tender man beneath the soldier's hard exterior . . . and the possibility of a life-and love-she never imagined possible.

Elizabeth Hoyt - When ​a Rogue Meets His Match
The ​second novel in New York Times and USA Today bestselling author Elizabeth Hoyt's Greycourt Series features an enemies-to-lovers romance with her signature blend of captivating characters and sensual romance. Ambitious, sly, and lethally intelligent, Gideon Hawthorne has spent his life clawing his way up from the gutter. For the last ten years, he's acted as the Duke of Windemere's fixer, performing the most dangerous tasks without question. Now Gideon's ready to quit the duke's service and work solely for himself. But Windermere wants Gideon to complete one last task, and his reward is impossible to resist: Messalina Greycourt's hand in marriage. Witty, vivacious Messalina Greycourt has her pick of suitors. When Windermere summons Messalina to inform his niece that she must marry Mr. Hawthorne, she is appalled. But she's surprised when Gideon offers her a compromise: as long as she plays the complacent wife, he promises to leave her alone until she asks for his touch. Since Messalina is confident that she'll never ask Gideon for anything, she readily agrees. However, the more time she spends with Gideon, the harder it is to stay away.

Elizabeth Hoyt - Csillapíthatatlan ​vágy
Lady ​Hero Batten élete tökéletes: gazdag, arisztokrata családból származik, kifogástalan neveltetést kapott, és egy magas rangú, jóképű férfi jegyese. Kell-e egy nőnek ennél több? Eljegyzési bálján azonban Hero élete váratlan fordulatot vesz. A lady véletlenül rossz szobába nyit, ahol kompromittáló helyzetben találja Lord Griffin Readinget, a hírhedt nőcsábászt. Pár perccel később az is a tudomására jut, hogy a férfi jövendőbeli férjének öccse... A kezdeti ellenszenv és a végletekig eltérő életszemléletük ellenére a két emberről lassan kiderül: nem is különböznek annyira egymástól. Lady Tökéletes, a helyi árvaház jótékonykodó pártfogója nem is annyira tökéletes: a férfi felébreszti szunnyadó érzékeit, és kibillenti a józan megfontoltság és erényesség állapotából. Az életet látszólag nagykanállal habzsoló, kétes ügyletekkel foglalkozó Lord Szégyentelennek pedig nagyobb a szíve, mint mutatja... Elizabeth Hoyt (Bűnös szándék) regénye ezúttal sem hagyja cserben a rizsporos intrikák, buja érzékiség és fordulatokban gazdag történetek kedvelőit.

Elizabeth Hoyt - Once ​Upon a Moonlit Night
Hippolyta ​Royle is running for her life. Pursued by hounds on a cold rainy night, the heiress flags down a passing carriage and throws herself at the mercy of the coach's occupant. Whoever this handsome traveler may be, he is her only hope to escape a terrible fate. But should he agree to escort her to safety, he's in for much more than he bargained for . . . At first Matthew Mortimer doesn't believe Hippolyta's story, that she's a fabulously wealthy heiress who's been kidnapped. He assumes she's a beggar, an actress, or worse. But once his new travel companion washes the mud from her surprisingly lovely face, and they share a breathtaking kiss, there is no turning back . . .

Elizabeth Hoyt - Bűnös ​csábítás
Lord ​Vale saját esküvője napján, hasogató fejfájással, másnapos állapotban ébredezik egy sekrestyében, ahol is menyasszonya közli vele, elhagyja őt egy másik férfi kedvéért. Miközben azon töpreng, vajon miért lett hozzá fél éven belül már a második arája is hűtlen, egy számára ismeretlen hölgy házassági ajánlatot tesz neki. Melisande Fleming évekig irigyelte legjobb barátnője, Emeline és Lord Vale jegyességét. Amikor végül Emeline mást választott, Melisande szívében titkos remény gyúlt, hiszen kínzó, néma szerelemmel szerette és figyelte a férfit, aki a társasági élet közismert nőcsábásza és nagyhangú mókamestere volt. A szokatlan körülmények között megköttetett házasság nappal józan és kimért, éjjelente azonban buja és szenvedélyes. Az egymás számára idegen házastársak szinte észrevétlenül kerülnek egyre közelebb és közelebb a másikhoz, valamint féltve takargatott titkaikhoz, mígnem egy skóciai utazás szembesíti őket a múltjukkal. Ahhoz, hogy leküzdhessék a démonaikat, fel kell tárniuk egymás előtt igazi arcukat, rejtett gyengeségeiket, hogy ebben a végső, nagy harcban forrjanak egybe, és végre-valahára azzá váljanak, aminek rendeltettek: házastárssá. A 18. századi Angliában játszódó történet az írónő Kísértés című regényét követi a sorban: egy végsőkig kitartó, hűséges szerelem és az izzó szenvedély története.

Elizabeth Hoyt - Bűnös ​szándék
Egy ​férfi, akit az ösztönei és a vágyai vezérelnek, és egy nő, akit a múlt sötét titka kínoz. Egy izgalmakkal, szenvedéllyel és szenvedéssel teli nyomozás London leghírhedtebb nyomornegyedében, ahol bűn és vágy kéz a kézben jár. Lazarus Huntington mindig is híres volt mindennapinak éppen nem nevezhető vágyairól. Egy nap a szeretőjét holtan találják - gyilkosa különös kegyetlenséggel vette el a lány életét. A férfi úgy dönt, időt, pénzt és fáradságot nem kímélve felderíti, ki végzett a nővel. Londonnak e bűnözőktől és utcalányoktól hemzsegő nyomornegyede azonban ismeretlen terep a számára, így hát elhatározza: segítőt fogad. Választása az erényes és szemérmes özvegyre, Temperance Dewsra esik, aki a helyi árvaház vezetője. A férfi egy igen egyszerű ajánlattal áll elő: ha a nő a kalauza lesz a környéken, ő cserébe lehetőséget teremt Temperance-nak arra, hogy a csőd szélén álló árvaházat megmentse. A gyanútlan özvegy végül vállalja a feladatot, de nem is sejti, pontosan kinek és mire mondott igent... A gyilkos utáni hajsza végül nemcsak kíváncsiságát, de rég elfeledett érzéseit is felébreszti. Elizabeth Hoyt forró szenvedéllyel átitatott regényével új sorozatba kezd, amelyben feltárja a 18. századi London sötét bugyrait, az emberi vágyak és érzelmek magasságát és mélységét.

Elizabeth Hoyt - To ​Desire A Devil
NOTHING ​IS MORE INTOXICATING- Reynaud St. Aubyn has spent the last seven years in hellish captivity. Now half mad with fever he bursts into his ancestral home and demands his due. Can this wild-looking man truly be the last earl's heir, thought murdered by Indians years ago? OR DANGEROUS- Beatrice Corning, the niece of the present earl, is a proper English miss. But she has a secret: No real man has ever excited her more than the handsome youth in the portrait in her uncle's home. Suddenly, that very man is here, in the flesh-and luring her into his bed. THAN SURRENDERING TO A DEVIL. Only Beatrice can see past Reynaud's savagery to the noble man inside. For his part, Reynaud is drawn to this lovely lady, even as he is suspicious of her loyalty to her uncle. But can Beatrice's love tame a man who will stop at nothing to regain his title-even if it means sacrificing her innocence?

Elizabeth Hoyt - Leopárdherceg
A ​fiatal és gyönyörű Lady Georgina Maitland hatalmas vagyont és birtokot örököl, végleg megszabadulva a nyomasztó társadalmi kötelezettségtől, a férjhez menéstől. Az előkelő londoni társasági életet hátrahagyva új vidéki otthonába költözik, hogy a maga kezébe vegye birtokának irányítását. Ám a remélt csendes, vidéki idill helyett egy rejtélyes ügybe csöppen: felbőszült birtokosok fogadják, akik majorságuk pusztításával vádolják meg intézőjét. Az ifjú grófnő nem hisz a Mr. Pye ellen irányuló szóbeszédnek, és maga igyekszik a vidéket lázban tartó titokzatos eseteket felderíteni. A kalandokban bővelkedő nyomozás azonban egyre komolyabb veszéllyel fenyeget, amikor Georgie ráeszmél, mennyi fájdalom és gyűlölet munkál a háttérben. Mindeközben úrnő és intézője kapcsolata semmibe vesz minden megszokott szabályt, Georgie a hallgatag, rendkívül vonzó férfi titkát is meg kívánja fejteni… Elizabeth Hoyt (Hollóherceg) túlfűtött erotikájú, izgalmakban bővelkedő újabb regénye a 18. századi társadalmi konvenciók ellen lázadó, önmagát megvalósítani igyekvő, szabad gondolkodású és erkölcsű, állhatatos ifjú grófnő izgalmas története.

Elizabeth Hoyt - Duke ​of Desire
Mysterious, ​brooding, and horrifically scarred, Raphael de Chartres, the Duke of Dyemore, has spent his adult life in exile from England. When he returns home after his father's death, he's enraged to find that the Lords of Chaos are still active---and holding their revels in a ruined abbey on one of his estates. The members wear masks during their ceremonies, so Raphael must join the secret society in order to destroy it from the inside. All of his plans are in place, until he catches a glimpse of that night's sacrifice. Iris Daniels, Lady Jordan, has been mistaken for a duchess and kidnapped by the Lords of Chaos. But before they can torture and kill her, a bag is thrown over her head, and she's dragged into a carriage. She has the presence of mind to struggle out of the bag, search the carriage, and find a pistol under one of the seats. When the door opens again, she shoots her attacker, only to discover she might have made slight mistake. The man she just shot was the Duke of Dyemore, and he was rescuing her. Iris takes it upon herself to nurse Dyemore back to health, and hidden away in his hunting lodge, they begin to fall in love. But Dyemore can't give in to his feelings, not until the Lords of Chaos are destroyed and Iris is safe.

Elizabeth Hoyt - To ​Taste Temptation
EVEN ​THE MOST REFINED LADY Lady Emeline Gordon is the model of sophistication in London’s elite social circles, always fashionable and flawlessly appropriate. As such, she is the perfect chaperone for Rebecca, the young sister of a successful Boston businessman and former Colonial soldier. CRAVES AN UNTAMED MAN Samuel Hartley may be wealthy, but his manners are as uncivilized as the American wilderness he was raised in. Who wears moccasins to a grand ball? His arrogant disregard for propriety infuriates Emeline, even as his boldness excites her. TO RELEASE HER PASSION… But beneath Samuel’s rakish manner, he is haunted by tragedy. He has come to London to settle a score, not to fall in love. And as desperately as Emeline longs to feel this shameless man’s hands upon her, to taste those same lips he uses to tease her, she must restrain herself. She is not free. But some things are beyond a lady’s control…

Elizabeth Hoyt - Not ​the Duke’s Darling
Freya ​de Moray is many things: a member of the secret order of Wise Women, the daughter of disgraced nobility, and a chaperone living under an assumed name. What she is not is forgiving. So when the Duke of Harlowe, the man who destroyed her brother and led to the downfall of her family, appears at the country house party she's attending, she does what any Wise Woman would do: she starts planning her revenge. Christopher Renshaw, the Duke of Harlowe, is being blackmailed. Intent on keeping his secrets safe, he agrees to attend a house party where he will put an end to this coercion once and for all. Until he recognizes Freya, masquerading amongst the party revelers, and realizes his troubles have just begun. Freya knows all about his sins—sins he'd much rather forget. But she's also fiery, bold, and sensuous—a temptation he can't resist. When it becomes clear Freya is in grave danger, he'll risk everything to keep her safe. But first, Harlowe will have to earn Freya's trust-by whatever means necessary.

Elizabeth Hoyt - Wicked ​Intentions
A ​man controlled by his desires... Infamous for his wild, sensual needs, Lazarus Huntington, Lord Caire, is searching for a savage killer in St. Giles, London's most notorious slum. Widowed Temperance Dews knows St. Giles like the back of her hand— she's spent a lifetime caring for its inhabitants at the foundling home her family established. Now that home is at risk. A woman haunted by her past... Caire makes a simple offer—in return for Temperance's help navigating the perilous alleys of St. Giles, he will introduce her to London's high society so that she can find a benefactor for the home. But Temperance may not be the innocent she seems, and what begins as cold calculation soon falls prey to a passion that neither can control—one that may well destroy them both. A bargain neither could refuse.

Elizabeth Hoyt - Szívembe ​zárva
A ​csinos és életvidám Lady Phoebe Batten minden vágya, hogy egy herceg húgaként a pozíciójához illő társasági életet élhessen. Ez azonban nem kivitelezhető egykönnyen, lévén a fiatal nő szinte teljesen vak, és a bátyja utasítására mindenhová elkíséri egy felfegyverzett testőr - a meglehetősen idegesítő, ámde felettébb vonzó Trevillion kapitány. James Trevillion azután szerelt le a királyi dragonyosoktól, hogy megsérült a lába. A sántasága ellenére mégis ördögien ügyesen lő és lovagol, egyszóval nem lenne szabad nehézséget okoznia számára, hogy megvédelmezze az őrjítő Lady Phoebet. A csábító nő azonban egyre gyakrabban tereli el a figyelmét a feladatáról; így amikor Lady Phoebe emberrablók célpontjává válik, a kapitány merész lépésre szánja el magát, hogy megvédelmezze a szívének egyre kedvesebb hölgyet... Elizabeth Hoyt a Maiden Lane-sorozat nyolcadik részében egy ártatlan, fiatal nő és egy megkeseredett katona történetét meséli el, akik hosszú utat járnak be, mire rájönnek: együtt teljesebb életet élhetnek, mint külön-külön.

Elizabeth Hoyt - Sweetest ​Scoundrel
SHE'S ​TAKING CHARGE Prim, proper, and thrifty, Eve Dinwoody is all business when it comes to protecting her brother's investment. But when she agrees to control the purse strings of London's premier pleasure garden, Harte's Folly, she finds herself butting heads with an infuriating scoundrel who can't be controlled. HE'S RUNNING THE SHOW Bawdy and bold, Asa Makepeace doesn't have time for a penny-pinching prude like Eve. As the garden's larger-than-life owner, he's already dealing with self-centered sopranos and temperamental tenors. He's not about to let an aristocratic woman boss him around . . . no matter how enticing she is. BUT LOVE CONQUERS ALL In spite of her lack of theatrical experience—and her fiery clashes with Asa—Eve is determined to turn Harte's Folly into a smashing success. But the harder she tries to manage the stubborn rake, the harder it is to ignore his seductive charm and raw magnetism. There's no denying the smoldering fire between them—and trying to put it out would be the greatest folly of all.

Elizabeth Hoyt - Az ​éjszaka ura
A ​St. Giles-i kísértet épp négy útonállóval küzd egyszerre, amikor egy pisztolycsővel találja szemben magát, és a fegyver el is sül. Az első lövés nem talál, de az asszony, aki rászegezi a pisztolyt, bosszúszomjasan egy újabb fegyvert emel a magasba... A nő pedig nem más, mint a felesége. Godric St. John remeteéletet él londoni házában, a nappalait könyvek között és kávéházakban tölti, az éjszakáit azonban portyázással a St. Giles-i nyomornegyed veszélyekkel teli sikátoraiban. Godric két év óta nem találkozott a feleségével, aki a vidéki birtokról csak rendszeres, meleg hangú leveleivel adott hírt magáról. Most azonban itt áll előtte az asszony, a haja kibomlott, az arca kipirult, a tekintete vad és szenvedélyes... Elizabeth Hoyt könyve egy megtört, visszafogott férfi és egy csupa szív, életteli, ám a veszteséget ugyanolyan jól ismerő nő regénye. Képesek-e eljutni egymás szívéhez, van-e pillantás, érintés, szó, amely a halottnak hitt fát is virágba boríthatja?

Elizabeth Hoyt - A ​bűn hercege
EGY ​BŰNÖS FÉRFI Halálosan jóképű. Hiú. Lelkiismeretlen. Valentine Napier, Montgomery hercege mindent megtesz azért, hogy az irányítása alatt tartsa az embereket, és ennek érdekében még a zsarolástól sem riad vissza. A száműzetésből hazatérve egyetlen cél vezérli: bosszút akar állni azokon, akik ártottak neki. Ám a tervét keresztülhúzhatja az, amit az otthonában talál. EGY BECSÜLETES NŐ A házasságon kívül született házvezetőnő, Bridget Crumb ravasz, okos és mindenekfelett hűséges. Amikor Montgomery hercege megzsarolja az arisztokrata származású anyját, Bridget a főúr szolgálatába áll, hogy felkutassa a terhelő bizonyítékot – ám valami sokkal veszélyesebbre bukkan. EGY TITOK, AMELY MINDKETTEJÜKET TÖNKRETEHETI Montgomery hercegét teljesen elvarázsolja a megtévesztően pedáns – és meglepően szellemes – kémnő. Bridget pedig hiába próbálkozik, nem tud ellenállni a herceg sármjának. Az akaratok viadala közben azonban rá kell jönniük, hogy mindketten titkokat őriznek, és egyikük sem olyan becstelen, és nem is olyan ártatlan, mint amilyennek tűnik…

Elizabeth Hoyt - Az ​álarcos csókja
Lady ​Isabel Beckinhall semmit sem élvez jobban egy kihívásnál. Amikor felkérik, hogy legyen a mentora Winter Makepeace-nek, az árvaház igazgatójának a társasági flört, a kétszínűség és a botrányos találkák világában, Isabel nem tudja megállni, hogy ne töprengjen folyamatosan azon, miért tűnik a férfi szeme olyan ismerősnek és a szája olyan csábítónak...

Elizabeth Hoyt - Kísértés
Lady ​Emeline Gordon, a londoni elitkörök ékessége rádöbben, hogy a hirtelen felbukkanó, merész Samuel Hartley arroganciája és illetlen viselkedése ellenére nemcsak feldühíti, hanem hihetetlen erővel vonzza is őt. Lady Emeline Gordon a londoni előkelő társaság központi alakja. A váratlanul megözvegyült fiatalasszony tökéletes élete, amelyet a kornak megfelelő erkölcsös neveltetés, az illemszabályok tisztelete, a társasági összejöveteleken való kötelező részvétel és finom, úri magatartása jellemez, váratlan fordulatot vesz. A fordulat okozója nem más, mint Samuel Hartley, aki az amerikai gyarmatokról érkezett, fontos üzleti ügyben. A férfi megzabolázhatatlan jelenség: öltözete, viselkedése eltér a megszokottól, modora egyenesen arcátlan, vadság és nyers erő árad belőle. A kifinomult Emeline, minden józansága ellenére, úgy vonzódik a férfihoz, akár a mágnes. Hiába menekül előle, Samuel minden alkalmat megragad, hogy találkozzanak. S amikor kiderül, a férfi üzleti ügye csak álca, amely elfedi a titkot, a szörnyű titkot, amelyet Emeline évek óta vágyik megtudni, s amely lelke legmélyén kavarja fel az emlékeket, a nő csapdába kerül. Az értelem, az érzelem, a szenvedély s a kínzó emlékek forgataga húzza-vonja őt balsorsa felé… Elizabeth Hoyt (Leopárdherceg, Kígyóherceg, Hollóherceg) legújabb regénye egy szenvedélyes, ugyanakkor izgalmas, meglepő fordulatokkal teli új sorozat első darabja, amely a tizennyolcadik századi Angliába repíti az olvasót.

Elizabeth Hoyt - Édes ​csábító
Hogy ​fér meg két dudás egy csárdában? A szigorú, pedáns és takarékos Eve Dinwoody feladata, hogy szemmel tartsa a bátyja, Montgomery hercegének a befektetéseit. Amikor azonban London legnépszerűbb színházának, a Harte Vigadójának a pénzügyeit veszi a kezébe, az intézmény irányíthatatlan igazgatójával, Asa Makepeace-szel is szemben találja magát. A színház tulajdonosaként az olykor trágár és vakmerő Asának már így is eléggé meggyűlik a baja az öntelt színésznőkkel és énekesekkel, ráadásul a közelgő újranyitást valaki mintha szándékosan meg akarná hiúsítani. Az olyan krajcároskodó aggszüzekre, mint amilyen Eve, pedig végképp nincs ideje, és nem is hagyhatja, hogy egy arisztokrata nő parancsolgasson neki... akármilyen vonzónak is találja. Az Asával folytatott heves viták ellenére Eve nem adja fel, hogy a Harte Vigadóját sikerre vigye. Ám minél jobban próbálja irányítani az öntörvényű igazgatót, annál nehezebb kivonnia magát a csábító férfi nyers vonzereje alól. Le sem tagadhatnák a köztük izzó szenvedélyt - amit kioltani a legnagyobb baklövés lenne! Elizabeth Hoyt Maiden Lane-sorozatának kilencedik kötetében két sok szempontból különböző ember egymásra találásáról olvashatunk. Szerelmük a kulisszák mögött született, de szenvedélyes történetük a színpad legizgalmasabb darabjaival is versenyre kel.

Elizabeth Hoyt - Egy ​ágyban a szörnyeteggel
Lily ​Stump kisfia kifulladva rohan az anyjához: egy szörnyeteg van a kertjükben. A nagydarab, vad külsejű férfi üres tekintete azonban meggyőzi a nőt, hogy nem kell az idegentől tartania, élhetnek egymás mellett, a számukra menedékként szolgáló, düledező épületben meg a parkban. A csonka kis család és a néma idegen mindennapjai lassacskán összefonódnak, ám a nő egy nap megdöbbentő felfedezést tesz: a rejtélyes férfi cseppet sem együgyű, a bamba arc csak álca. Mit titkolhat, mi vagy ki elől rejtőzik? És vajon mi lehet a hallgatása mögött? Szóra bírhatja-e őt Lily? Elég-e ehhez a zsigeri vonzalom, amely egyre leküzdhetetlenebbé válik kettejük között, vagy kénytelenek lesznek üzenőfüzetekre hagyatkozni a találkozásaik során? És ha a rejtélyre fény derül, az vajon nem választja el őket örökre egymástól? Elizabeth Hoyt regényében két súlyos titkot cipelő ember kerül izgatóan közel egymáshoz; megtapasztalva azt, hogy megszólalni, megszólítani a másikat vágyat, szerelmet és elköteleződést hoz magával.

Elizabeth Hoyt - Hollóherceg
Edward ​de Raaf gyermekkorában elveszítette valamennyi szerettét: az Anglia-szerte pusztító pestisjárványt egyetlen családtagja sem élte túl. A haladó szellemű, művelt, de magányosan élő, mogorva gróf hosszú évek elteltével visszaköltözik gyermekkori otthonába: a Ravenhill-kastélyba, azzal a szándékkal, hogy megmenti az ősi fészket. Modern gazdálkodásba kezd a birtokon, és tapasztalatait tudományos munkában foglalja össze. Mivel Edward kiállhatatlan, lobbanékony természet, az alkalmazottai nem bírják sokáig mellette, ezért kénytelen újabb és újabb titkárt keresni. Anna határozottsága, humora és szókimondása az első pillanattól lenyűgözi a férfit, ahogy az asszonyt is a gróf érzékenysége, ugyanakkor arroganciája is, amelyet egyszerre talál bosszantónak és izgatónak. Mivel azonban mindketten tisztában vannak társadalmi helyzetükkel és a konvenciókkal, kölcsönös vonzalmukat igyekeznek leplezni. A boldogtalan házasságának kudarcát és magányos sorsát évek óta példásan viselő, saját vágyait háttérbe szorító özvegy azonban fellázad a szigorú társadalmi kötöttségek és elvárások ellen, s mert jól tudja, hogy vonzalmát nem vallhatja meg nyíltan Edwardnak, különös, pajzán, ugyanakkor meglehetősen kockázatos megoldást választ… Elizabeth Hoyt első magyarul megjelenő, szellemes replikákkal tarkított, eleven humorú, erotikától fűtött regénye a 18. század végi Anglia prűd erkölcsiségéről és látszatvalóságáról lebbenti fel a fátylat egy önmagát kereső és megvalósítani igyekvő erős és bátor asszony sorsán keresztül.

Elizabeth Hoyt - Lady ​Isabels skandalöses Begehren
„Bringen ​Sie ihn in meine Kutsche!“ Wagemutig rettet Lady Isabel Beckinhall den Schwerverletzten mit der Maske: Es ist der berüchtigte „Geist von St. Giles“, ein Held, der für die Ärmsten der Armen kämpft! Als sie den muskulösen Fremden in ihrem Boudoir versorgt, spürt die adelige Witwe beim Blick aus seinen funkelnden Augen ein skandalöses Begehren. Aber noch bevor die Nacht vorüber ist, verschwindet der „Geist“. Doch kurz darauf entflammt Isabels Verlangen erneut – allerdings in Gegenwart des ehrbaren Mr. Winter Makepeace, Leiter des Waisenhauses in St. Giles … Warum ist das Funkeln in seinen Augen bloß so verhängnisvoll vertraut?

Elizabeth Hoyt - To ​Seduce a Sinner
THE ​ONE THING HE CANNOT REVEAL For years, Melisande Fleming has loved Lord Vale from afar . . . watching him seduce a succession of lovers, and once, catching a glimpse of heartbreaking depths beneath his roguish veneer. When he’s jilted on his wedding day, she boldly offers to be his. TO THE ONE WOMAN HE MOST DESIRES Vale gladly weds Melisande, if only to produce an heir. But he’s pleasantly surprised: A shy and proper Lady by day, she’s a wanton at night, giving him her body—though not her heart. IS HIS DEEPEST NEED . . . Determined to learn her secrets, this sinner starts to woo his seductive new wife—while hiding the nightmares from his soldiering days in the Colonies that still haunt him. Yet when a deadly betrayal from the past threatens to tear them apart, Lord Vale must bare his soul to the woman he married...or risk losing her forever.

Elizabeth Hoyt - Duke ​of Midnight
WHEN ​A MASKED MAN... Twenty years ago Maximus Batten witnessed the brutal murders of his parents. Now the autocratic Duke of Wakefield, he spends his days ruling Parliament. But by night, disguised as the Ghost of St. Giles, he prowls the grim alleys of St. Giles, ever on the hunt for the murderer. One night he finds a fiery woman who meets him toe-to-toe—and won't back down... MEETS HIS MATCH... Artemis Greaves toils as a lady's companion, but hiding beneath the plain brown serge of her dress is the heart of a huntress. When the Ghost of St. Giles rescues her from footpads, she recognizes a kindred spirit-and is intrigued. She's even more intrigued when she realizes who exactly the notorious Ghost is by day... DESIRE IGNITES A DANGEROUS PASSION Artemis makes a bold move: she demands that Maximus use his influence to free her imprisoned brother-or she will expose him as the Ghost. But blackmailing a powerful duke isn't without risks. Now that she has the tiger by the tail, can she withstand his ire-or the temptation of his embrace?

Elizabeth Hoyt - Lord ​of Darkness
When ​Strangers In The Night He lives in the shadows. As the mysterious masked avenger known as the Ghost of St. Giles, Godric St. John's only goal is to protect the innocent of London. Until the night he confronts a fearless young lady pointing a pistol at his head - and realizes she is his wife. Become Lovers... Lady Margaret Reading has vowed to kill the Ghost of St. Giles - the man who murdered her one true love. Returning to London, and to the man she hasn't seen since their wedding day, Margaret does not recognize the man behind the mask. Fierce, commanding, and dangerous, the notorious Ghost of St. Giles is everything she feared he would be - and so much more. Desire Is The Ultimate Danger When passion flares, these two intimate strangers can't keep from revealing more of themselves than they had ever planned. But when Margaret learns the truth - that the Ghost is her husband - the game is up and the players must surrender... to the temptation that could destroy them both.

Elizabeth Hoyt - To ​Beguile a Beast
Reclusive ​Sir Alistair Munroe has hidden in his castle ever since returning from the Colonies, scarred inside and out. But when a mysterious beauty arrives at his door, the passions he's kept suppressed for years begin to awaken. Running from past mistakes has taken legendary beauty Helen Fitzwilliam from the luxury of the ton to a crumbling Scottish castle . . . and a job as a housekeeper. Yet Helen is determined to start a new life and she won't let dust-or a beast of a man-scare her away. Beneath Helen's beautiful façade, Alistair finds a courageous and sensual woman. A woman who doesn't back away from his surliness-or his scars. But just as he begins to believe in true love, Helen's secret past threatens to tear them apart. Now both Beast and Beauty must fight for the one thing neither believed they could ever find-a happy ever after.

Kollekciók