Ajax-loader

Elizabeth Hoyt könyvei a rukkolán


Elizabeth Hoyt - Kígyóherceg
Az ​ifjú és gyönyörű Lucy Craddock-Hayes élete békés és kiegyensúlyozott, maga a megtestesült harmónia. Mindez azonban egy szempillantás alatt megváltozik, amikor az önzetlen és erényes lány egy súlyosan bántalmazott, eszméletlen férfira, Simon Iddesleigh vicomte-ra bukkan, és megmenti az életét. Lucyt teljesen lenyűgözi a titokzatos idegen: nyers ereje és férfias kisugárzása éppúgy, mint szellemessége és humora. A vicomte-ot, aki már jó ideje veszélyes és zaklatott mindennapokat él, teljesen elbűvöli Lucy ártatlan tisztasága. Mégis megszállottan kutat bátyja gyilkosai után, hogy aztán gondolkodás nélkül tegye kockára az életét, és párbajban vegyen elégtételt fivére haláláért és a család jó hírének meggyalázásáért. Ez a küzdelem szinte teljesen felemészti a férfit, egyedül Lucy varázslatos lénye és önzetlen odaadása képes megmenteni. Míg Simon megszállottan és feltartóztathatatlanul küzd ellenségei és démonai ellen, Lucy a férfi lelkéért és közös boldogságukért harcol tiszta szerelmével. Elizabeth Hoyt (Hollóherceg, Leopárdherceg) izgalmakban bővelkedő, eleven humorú, pikáns regénye a becsület és a feltétel nélküli szeretet magával ragadó története.

Elizabeth Hoyt - Botrányos ​vágyak
Silence ​Hollingbrook egyszer már megjárta a poklot a híres-hírhedt, könyörtelenségéről ismert folyami kalóz, „Elbűvölő” Mickey O’Connor miatt. Kénytelen volt megalázkodni előtte, hogy néhai férje védelmére keljen. A kalóz ezért meglehetősen nagy árat fizettetett vele: sárba tiporta makulátlan tisztességét. Silence hites ura időközben a tengerbe veszett, a nő pedig nem sokkal később egy kisbabát talált a küszöbén. Egyedül a csöppség jelentett számára boldogságot az eltelt egy évben. Egy nap a kislány egyik pillanatról a másikra eltűnik. A szálak ismét Mickey palotájába vezetik az özvegyet, ahol a haramia meglehetősen nehéz döntés elé állítja őt: csak akkor lehet ismét a gyermekkel, ha hajlandó egy fedél alatt élni vele/a kalózzal. Silence végül elhatározásra jut, ám kiderül, hogy nem O’Connor az egyetlen, akivel meg kell küzdenie. Egy sebhelyes arcú, a végletekig gátlástalan és kegyetlen férfi ugyanis a fejébe veszi, hogy az ellene elkövetett sérelmekért bosszút áll a kalózon és mindenkin, aki valamit is jelent Mickey-nak… Elizabeth Hoyt (Bűnös szándék, Csillapíthatatlan vágy) regénysorozatának új, fordulatokkal teli kötetében ármány, szerelem és perzselő vágy kéz a kézben jár, így ejtve rabul az olvasókat.

Elizabeth Hoyt - Once ​Upon a Christmas Eve
Adam ​Rutledge, Viscount d'Arque, really rather loathes Christmas. The banal cheerfulness. The asinine party games. And, worst of all, the obligatory trip to the countryside. His grandmother, however, loves the holiday - and Adam loves his grandmother, so he'll brave the fiercest snowstorm to please her. But when their carriage wheel snaps, they're forced to seek shelter at the home of the most maddening, infuriating, and utterly beguiling woman he's ever met.... Sarah St. John really rather loathes rakes. The self-satisfied smirks. The sly predatory gazes. Oh, and the constant witty banter rife with double meaning. But in the spirit of the season, she'll welcome this admittedly handsome viscount into her home. But as the snowstorm rages, the Yule log crackles, and the tension rises, Sarah and Adam find themselves locked in a fiery, passionate kiss. If love is the true meaning of Christmas, it's the one gift this mismatched pair can't wait to unwrap.

Elizabeth Hoyt - A ​bűn hercege
EGY ​BŰNÖS FÉRFI Halálosan jóképű. Hiú. Lelkiismeretlen. Valentine Napier, Montgomery hercege mindent megtesz azért, hogy az irányítása alatt tartsa az embereket, és ennek érdekében még a zsarolástól sem riad vissza. A száműzetésből hazatérve egyetlen cél vezérli: bosszút akar állni azokon, akik ártottak neki. Ám a tervét keresztülhúzhatja az, amit az otthonában talál. EGY BECSÜLETES NŐ A házasságon kívül született házvezetőnő, Bridget Crumb ravasz, okos és mindenekfelett hűséges. Amikor Montgomery hercege megzsarolja az arisztokrata származású anyját, Bridget a főúr szolgálatába áll, hogy felkutassa a terhelő bizonyítékot – ám valami sokkal veszélyesebbre bukkan. EGY TITOK, AMELY MINDKETTEJÜKET TÖNKRETEHETI Montgomery hercegét teljesen elvarázsolja a megtévesztően pedáns – és meglepően szellemes – kémnő. Bridget pedig hiába próbálkozik, nem tud ellenállni a herceg sármjának. Az akaratok viadala közben azonban rá kell jönniük, hogy mindketten titkokat őriznek, és egyikük sem olyan becstelen, és nem is olyan ártatlan, mint amilyennek tűnik…

Elizabeth Hoyt - Szívembe ​zárva
A ​csinos és életvidám Lady Phoebe Batten minden vágya, hogy egy herceg húgaként a pozíciójához illő társasági életet élhessen. Ez azonban nem kivitelezhető egykönnyen, lévén a fiatal nő szinte teljesen vak, és a bátyja utasítására mindenhová elkíséri egy felfegyverzett testőr - a meglehetősen idegesítő, ámde felettébb vonzó Trevillion kapitány. James Trevillion azután szerelt le a királyi dragonyosoktól, hogy megsérült a lába. A sántasága ellenére mégis ördögien ügyesen lő és lovagol, egyszóval nem lenne szabad nehézséget okoznia számára, hogy megvédelmezze az őrjítő Lady Phoebet. A csábító nő azonban egyre gyakrabban tereli el a figyelmét a feladatáról; így amikor Lady Phoebe emberrablók célpontjává válik, a kapitány merész lépésre szánja el magát, hogy megvédelmezze a szívének egyre kedvesebb hölgyet... Elizabeth Hoyt a Maiden Lane-sorozat nyolcadik részében egy ártatlan, fiatal nő és egy megkeseredett katona történetét meséli el, akik hosszú utat járnak be, mire rájönnek: együtt teljesebb életet élhetnek, mint külön-külön.

Elizabeth Hoyt - Szenvedély
Sir ​Alistair Munroe a kastélyában él elrejtőzve, amióta visszatért a gyarmatokról, megsebzett testtel és lélekkel. De amikor egy titokzatos szépség érkezik hozzá, a szenvedély, amelyet évek óta elfojtott magában, újra életre kel.

Elizabeth Hoyt - To ​Taste Temptation
EVEN ​THE MOST REFINED LADY Lady Emeline Gordon is the model of sophistication in London’s elite social circles, always fashionable and flawlessly appropriate. As such, she is the perfect chaperone for Rebecca, the young sister of a successful Boston businessman and former Colonial soldier. CRAVES AN UNTAMED MAN Samuel Hartley may be wealthy, but his manners are as uncivilized as the American wilderness he was raised in. Who wears moccasins to a grand ball? His arrogant disregard for propriety infuriates Emeline, even as his boldness excites her. TO RELEASE HER PASSION… But beneath Samuel’s rakish manner, he is haunted by tragedy. He has come to London to settle a score, not to fall in love. And as desperately as Emeline longs to feel this shameless man’s hands upon her, to taste those same lips he uses to tease her, she must restrain herself. She is not free. But some things are beyond a lady’s control…

Elizabeth Hoyt - To ​Beguile a Beast
Reclusive ​Sir Alistair Munroe has hidden in his castle ever since returning from the Colonies, scarred inside and out. But when a mysterious beauty arrives at his door, the passions he's kept suppressed for years begin to awaken. Running from past mistakes has taken legendary beauty Helen Fitzwilliam from the luxury of the ton to a crumbling Scottish castle . . . and a job as a housekeeper. Yet Helen is determined to start a new life and she won't let dust-or a beast of a man-scare her away. Beneath Helen's beautiful façade, Alistair finds a courageous and sensual woman. A woman who doesn't back away from his surliness-or his scars. But just as he begins to believe in true love, Helen's secret past threatens to tear them apart. Now both Beast and Beauty must fight for the one thing neither believed they could ever find-a happy ever after.

Elizabeth Hoyt - A ​vágy hercege
A ​kifinomult, kedves és intelligens Lady Iris Jordan a rettegett bűnszervezet, a Káosz Urainak fogságába esik. A szabadulásához a segítség pedig onnan érkezik, ahonnan a legkevésbé sem várná. Dyemore hercegének legfontosabb célja, hogy beépüljön a Káosz Urai közé, és belülről pusztítsa el a szervezetet. Nincs ínyére, hogy az értékes idejét hölgyek megmentésével töltse. Most azonban, hogy a nagyurak mindkettőjüket meg akarják ölni, úgy gondolja, az lenne a legbölcsebb, ha feleségül venné Lady Jordant. Azzal azonban nem számol, hogy a végső szabaduláshoz nemcsak a gonosztevőkkel, hanem a saját démonjaival is meg kell küzdenie.

Elizabeth Hoyt - Leopárdherceg
A ​fiatal és gyönyörű Lady Georgina Maitland hatalmas vagyont és birtokot örököl, végleg megszabadulva a nyomasztó társadalmi kötelezettségtől, a férjhez menéstől. Az előkelő londoni társasági életet hátrahagyva új vidéki otthonába költözik, hogy a maga kezébe vegye birtokának irányítását. Ám a remélt csendes, vidéki idill helyett egy rejtélyes ügybe csöppen: felbőszült birtokosok fogadják, akik majorságuk pusztításával vádolják meg intézőjét. Az ifjú grófnő nem hisz a Mr. Pye ellen irányuló szóbeszédnek, és maga igyekszik a vidéket lázban tartó titokzatos eseteket felderíteni. A kalandokban bővelkedő nyomozás azonban egyre komolyabb veszéllyel fenyeget, amikor Georgie ráeszmél, mennyi fájdalom és gyűlölet munkál a háttérben. Mindeközben úrnő és intézője kapcsolata semmibe vesz minden megszokott szabályt, Georgie a hallgatag, rendkívül vonzó férfi titkát is meg kívánja fejteni… Elizabeth Hoyt (Hollóherceg) túlfűtött erotikájú, izgalmakban bővelkedő újabb regénye a 18. századi társadalmi konvenciók ellen lázadó, önmagát megvalósítani igyekvő, szabad gondolkodású és erkölcsű, állhatatos ifjú grófnő izgalmas története.

Elizabeth Hoyt - To ​Desire A Devil
NOTHING ​IS MORE INTOXICATING- Reynaud St. Aubyn has spent the last seven years in hellish captivity. Now half mad with fever he bursts into his ancestral home and demands his due. Can this wild-looking man truly be the last earl's heir, thought murdered by Indians years ago? OR DANGEROUS- Beatrice Corning, the niece of the present earl, is a proper English miss. But she has a secret: No real man has ever excited her more than the handsome youth in the portrait in her uncle's home. Suddenly, that very man is here, in the flesh-and luring her into his bed. THAN SURRENDERING TO A DEVIL. Only Beatrice can see past Reynaud's savagery to the noble man inside. For his part, Reynaud is drawn to this lovely lady, even as he is suspicious of her loyalty to her uncle. But can Beatrice's love tame a man who will stop at nothing to regain his title-even if it means sacrificing her innocence?

Elizabeth Hoyt - Once ​Upon a Moonlit Night
Hippolyta ​Royle is running for her life. Pursued by hounds on a cold rainy night, the heiress flags down a passing carriage and throws herself at the mercy of the coach's occupant. Whoever this handsome traveler may be, he is her only hope to escape a terrible fate. But should he agree to escort her to safety, he's in for much more than he bargained for . . . At first Matthew Mortimer doesn't believe Hippolyta's story, that she's a fabulously wealthy heiress who's been kidnapped. He assumes she's a beggar, an actress, or worse. But once his new travel companion washes the mud from her surprisingly lovely face, and they share a breathtaking kiss, there is no turning back . . .

Elizabeth Hoyt - Hollóherceg
Edward ​de Raaf gyermekkorában elveszítette valamennyi szerettét: az Anglia-szerte pusztító pestisjárványt egyetlen családtagja sem élte túl. A haladó szellemű, művelt, de magányosan élő, mogorva gróf hosszú évek elteltével visszaköltözik gyermekkori otthonába: a Ravenhill-kastélyba, azzal a szándékkal, hogy megmenti az ősi fészket. Modern gazdálkodásba kezd a birtokon, és tapasztalatait tudományos munkában foglalja össze. Mivel Edward kiállhatatlan, lobbanékony természet, az alkalmazottai nem bírják sokáig mellette, ezért kénytelen újabb és újabb titkárt keresni. Anna határozottsága, humora és szókimondása az első pillanattól lenyűgözi a férfit, ahogy az asszonyt is a gróf érzékenysége, ugyanakkor arroganciája is, amelyet egyszerre talál bosszantónak és izgatónak. Mivel azonban mindketten tisztában vannak társadalmi helyzetükkel és a konvenciókkal, kölcsönös vonzalmukat igyekeznek leplezni. A boldogtalan házasságának kudarcát és magányos sorsát évek óta példásan viselő, saját vágyait háttérbe szorító özvegy azonban fellázad a szigorú társadalmi kötöttségek és elvárások ellen, s mert jól tudja, hogy vonzalmát nem vallhatja meg nyíltan Edwardnak, különös, pajzán, ugyanakkor meglehetősen kockázatos megoldást választ… Elizabeth Hoyt első magyarul megjelenő, szellemes replikákkal tarkított, eleven humorú, erotikától fűtött regénye a 18. század végi Anglia prűd erkölcsiségéről és látszatvalóságáról lebbenti fel a fátylat egy önmagát kereső és megvalósítani igyekvő erős és bátor asszony sorsán keresztül.

Elizabeth Hoyt - A ​gyönyör hercege
A ​veszély karmai elől... Bátor, merész és lefegyverzően jóképű. Hugh Fitzroy, Kyle hercege a király titkos fegyvere, akit a Káosz Urainak legyőzésére küldtek, egy londoni sikátorban azonban mégis ő szorul védelemre. Egy rejtélyes alak egy férfi merészségével és egy nő kecsességével száll szembe az orgyilkosokkal. ...a vágy markába Magabiztos, okos és független. Alf a legkevésbé sem védtelen nő; nappal álruhát ölt, információkkal és titkokkal kereskedik, hogy St. Giles utcáin életben maradjon, éjszaka pedig ő a városrész hírhedt kísértete, az álarcos igazságosztó. A csábításnak azonban még ő sem tud ellenállni.

Elizabeth Hoyt - Dearest ​Rogue
HE ​CAN GUARD HER Lady Phoebe Batten is pretty, vivacious, and yearning for a social life befitting the sister of a powerful duke. But because she is almost completely blind, her overprotective brother insists that she have an armed bodyguard by her side at all times-the very irritating Captain Trevillion. FROM EVERY DANGER Captain James Trevillion is proud, brooding, and cursed with a leg injury from his service in the King's dragoons. Yet he can still shoot and ride like the devil, so watching over the distracting Lady Phoebe should be no problem at all-until she's targeted by kidnappers. BUT PASSION ITSELF Caught in a deadly web of deceit, James must risk life and limb to save his charge from the lowest of cads-one who would force Lady Phoebe into a loveless marriage. But while they're confined to close quarters for her safekeeping, Phoebe begins to see the tender man beneath the soldier's hard exterior . . . and the possibility of a life-and love-she never imagined possible.

Elizabeth Hoyt - Notorious ​Pleasures
Their ​lives were perfect . . . Lady Hero Batten, the beautiful sister of the Duke of Wakefield, has everything a woman could want, including the perfect fiancé. True, the Marquis of Mandeville is a trifle dull and has no sense of humor, but that doesn't bother Hero. Until she meets his notorious brother . . . Until they met each other. Lord Griffin Reading is far from perfect - and he likes it that way. How he spends his days is a mystery, but all of London knows he engages in the worst sorts of drunken revelry at night. Hero takes an instant dislike to him, and Griffin thinks that Hero, with her charities and faultless manners, is much too impeccable for society, let alone his brother. Yet their near-constant battle of wits soon sparks desire - desire that causes their carefully constructed worlds to come tumbling down. As Hero's wedding nears, and Griffin's enemies lay plans to end their dreams forever, can two imperfect people find perfect true love?

Elizabeth Hoyt - Az ​álarcos csókja
Lady ​Isabel Beckinhall semmit sem élvez jobban egy kihívásnál. Amikor felkérik, hogy legyen a mentora Winter Makepeace-nek, az árvaház igazgatójának a társasági flört, a kétszínűség és a botrányos találkák világában, Isabel nem tudja megállni, hogy ne töprengjen folyamatosan azon, miért tűnik a férfi szeme olyan ismerősnek és a szája olyan csábítónak...

Elizabeth Hoyt - Az ​éjszaka ura
A ​St. Giles-i kísértet épp négy útonállóval küzd egyszerre, amikor egy pisztolycsővel találja szemben magát, és a fegyver el is sül. Az első lövés nem talál, de az asszony, aki rászegezi a pisztolyt, bosszúszomjasan egy újabb fegyvert emel a magasba... A nő pedig nem más, mint a felesége. Godric St. John remeteéletet él londoni házában, a nappalait könyvek között és kávéházakban tölti, az éjszakáit azonban portyázással a St. Giles-i nyomornegyed veszélyekkel teli sikátoraiban. Godric két év óta nem találkozott a feleségével, aki a vidéki birtokról csak rendszeres, meleg hangú leveleivel adott hírt magáról. Most azonban itt áll előtte az asszony, a haja kibomlott, az arca kipirult, a tekintete vad és szenvedélyes... Elizabeth Hoyt könyve egy megtört, visszafogott férfi és egy csupa szív, életteli, ám a veszteséget ugyanolyan jól ismerő nő regénye. Képesek-e eljutni egymás szívéhez, van-e pillantás, érintés, szó, amely a halottnak hitt fát is virágba boríthatja?

Elizabeth Hoyt - Duke ​of Desire
Mysterious, ​brooding, and horrifically scarred, Raphael de Chartres, the Duke of Dyemore, has spent his adult life in exile from England. When he returns home after his father's death, he's enraged to find that the Lords of Chaos are still active---and holding their revels in a ruined abbey on one of his estates. The members wear masks during their ceremonies, so Raphael must join the secret society in order to destroy it from the inside. All of his plans are in place, until he catches a glimpse of that night's sacrifice. Iris Daniels, Lady Jordan, has been mistaken for a duchess and kidnapped by the Lords of Chaos. But before they can torture and kill her, a bag is thrown over her head, and she's dragged into a carriage. She has the presence of mind to struggle out of the bag, search the carriage, and find a pistol under one of the seats. When the door opens again, she shoots her attacker, only to discover she might have made slight mistake. The man she just shot was the Duke of Dyemore, and he was rescuing her. Iris takes it upon herself to nurse Dyemore back to health, and hidden away in his hunting lodge, they begin to fall in love. But Dyemore can't give in to his feelings, not until the Lords of Chaos are destroyed and Iris is safe.

Elizabeth Hoyt - Bűnös ​szándék
Egy ​férfi, akit az ösztönei és a vágyai vezérelnek, és egy nő, akit a múlt sötét titka kínoz. Egy izgalmakkal, szenvedéllyel és szenvedéssel teli nyomozás London leghírhedtebb nyomornegyedében, ahol bűn és vágy kéz a kézben jár. Lazarus Huntington mindig is híres volt mindennapinak éppen nem nevezhető vágyairól. Egy nap a szeretőjét holtan találják - gyilkosa különös kegyetlenséggel vette el a lány életét. A férfi úgy dönt, időt, pénzt és fáradságot nem kímélve felderíti, ki végzett a nővel. Londonnak e bűnözőktől és utcalányoktól hemzsegő nyomornegyede azonban ismeretlen terep a számára, így hát elhatározza: segítőt fogad. Választása az erényes és szemérmes özvegyre, Temperance Dewsra esik, aki a helyi árvaház vezetője. A férfi egy igen egyszerű ajánlattal áll elő: ha a nő a kalauza lesz a környéken, ő cserébe lehetőséget teremt Temperance-nak arra, hogy a csőd szélén álló árvaházat megmentse. A gyanútlan özvegy végül vállalja a feladatot, de nem is sejti, pontosan kinek és mire mondott igent... A gyilkos utáni hajsza végül nemcsak kíváncsiságát, de rég elfeledett érzéseit is felébreszti. Elizabeth Hoyt forró szenvedéllyel átitatott regényével új sorozatba kezd, amelyben feltárja a 18. századi London sötét bugyrait, az emberi vágyak és érzelmek magasságát és mélységét.

Elizabeth Hoyt - Egy ​ágyban a szörnyeteggel
Lily ​Stump kisfia kifulladva rohan az anyjához: egy szörnyeteg van a kertjükben. A nagydarab, vad külsejű férfi üres tekintete azonban meggyőzi a nőt, hogy nem kell az idegentől tartania, élhetnek egymás mellett, a számukra menedékként szolgáló, düledező épületben meg a parkban. A csonka kis család és a néma idegen mindennapjai lassacskán összefonódnak, ám a nő egy nap megdöbbentő felfedezést tesz: a rejtélyes férfi cseppet sem együgyű, a bamba arc csak álca. Mit titkolhat, mi vagy ki elől rejtőzik? És vajon mi lehet a hallgatása mögött? Szóra bírhatja-e őt Lily? Elég-e ehhez a zsigeri vonzalom, amely egyre leküzdhetetlenebbé válik kettejük között, vagy kénytelenek lesznek üzenőfüzetekre hagyatkozni a találkozásaik során? És ha a rejtélyre fény derül, az vajon nem választja el őket örökre egymástól? Elizabeth Hoyt regényében két súlyos titkot cipelő ember kerül izgatóan közel egymáshoz; megtapasztalva azt, hogy megszólalni, megszólítani a másikat vágyat, szerelmet és elköteleződést hoz magával.

Elizabeth Hoyt - The ​Serpent Prince
_When ​the devil meets an angel..._ Country bred Lucy Craddock-Hayes is content with her quiet life. Until the day she trips over an unconscious man—a naked unconscious man—and loses her innocence forever. _He can take her to heaven..._ Viscount Simon Iddesleigh was nearly beaten to death by his enemies. Now he’s hell-bent on vengeance. But as Lucy nurses him back to health, her honesty startles his jaded sensibilities—even as it ignites a desire that threatens to consume them both. _Or to hell..._ Charmed by Simon’s sly wit, urbane manners, and even his red-heeled shoes, Lucy falls hard and fast for him. Yet as his honor keeps him from ravishing her, his revenge sends his attackers to her door. As Simon wages war on his foes, Lucy wages her own war for his soul using the only weapon she has—her love…

Elizabeth Hoyt - A ​sötétség hercege
Maximus ​Batten tizennégy évesen válik Wakefield hercegévé, miután szüleit egy rablás során kegyetlenül meggyilkolják. A férfi azóta járja St. Giles utcáit, és harcol a bűn ellen; reménykedve, hogy egyszer bosszút állhat. Egy sötét éjjel két hölgy segítségére siet, kimenekítve őket az erőszakoskodók karmai közül, amikor elkapja az egyik nő bátor, meg nem alkuvó pillantását. Mi lakozhat a szelíd vonások, az egyszerű, barna ruha mögött, ha a nő tekintete ennyire beszédesen erőt sugárzó? Artemis Greaves úgy érzi, a sorsa gúzsba köti: társalkodónőként mosolyog, végszavaz, támogat és segít, de rendre csak a második, a harmadik vagy a leghátsó sorból. Mindig a társadalmi elvárásoknak megfelelően. Mindennek ellenére Artemis független nő, aki képes magához édesgetni egy herceg kutyáit; hölgyhöz nem illő módon, cipőit levetve hajnali sétát tenni a herceg birtokán... és megzsarolni a férfit. Egy herceget, a St. Giles-i kísértetet. Egy dologgal azonban nem számol, hogy a köztük fellobbanó szenvedély fenekestül felforgathatja mindkettejük életét... Elizabeth Hoyt könyve két olyan ember szerelméről szól, akiknek gyerekkoruk óta óriási felelősség nyomja a vállát; óvatosak, valódi arcukat harcos természetük mögé rejtik. Képesek-e arra, hogy az álarcukat levetve megmutassák a másiknak valódi lényüket, kivívva ezzel a maguk és egymás boldogságát?

Elizabeth Hoyt - Vágyakozás
A ​regény egy álmodozó leány és egy a barbár idegen egymásra találásának buja históriája. De hogyan vadult el az egykor nagy társadalmi és politikai karrier előtt álló leendő Blanchard gróf? Nos, elegendő volt hozzá egy háború és hét év fogság a kegyetlen indiánok között. A halottnak hitt Reynaud Blanchard azonban megszökik a fogságból, és egy unalmasnak ígérkező napon egyenesen beájul egy politikai teadélutánra. Teszi mindezt történetesen a saját egykori szülőházában. Megjelenésével minden állóvíz felkavarodik, s ő ellenlábasok között találja magát: Reynaud grófi címét egy távoli nagybácsi bitorolja, a háza idegenek lakhelye, árulással vádolják, és az egykori csatavesztés hátterében is szörnyű titok rejtőzik. A politikai színtér sem épp nyugodt: toryk és whigek csatáznak a parlamentben. A felbukkanó férfi mindenkinek útjában áll, és ellenfelei bizony nem válogatnak az eszközökben. Egyetlen baráti tekintet övezi, Beatrice-é, aki már azelőtt gyengéd érzelmekkel viseltetett a férfi iránt, hogy megismerte volna. Ám a valódi lecke, amelyet Beatrice-nak tartogat az élet, nem egy elvadult férfi megszelídítése. Sokkal inkább saját vad érzékiségének felfedezése.

Elizabeth Hoyt - Troubles ​plaisirs
Lady ​Hero Batten, la délicieuse sœur du Duc de Wakefield, a tout ce que peut désirer une femme, incluant le fiancé parfait. Il est vrai que le Marquis de Mandeville est un peu ennuyeux et n’a aucun sens de l’humour, mais cela ne pose aucun problème à Hero, jusqu’à ce qu’elle rencontre son célèbre frère… Griffin Remmington, Lord Reading, est loin d’être parfait, et il s’en satisfait. La façon dont il passe ses journées est un mystère, mais tout Londres sait que la nuit il prend part aux pires vilenies alcoolisées. Hero le déteste immédiatement et Griffin pense que la jeune femme, avec ses œuvres de charité et ses manières impeccables, est bien trop parfaite pour la société, sans parler de son frère. Pourtant leurs affrontements quasi-permanents font rapidement jaillir des étincelles de désir, un désir qui fait s’écrouler leurs mondes patiemment édifiés. Alors que le mariage de Hero approche et que les ennemis de Griffin ourdissent des plans pour mettre un terme définitif à leurs rêves, deux personnes imparfaites pourront-elles trouver l’amour véritable?

Elizabeth Hoyt - Scandalous ​Desires
CAN ​A PIRATE LEARN . . . River pirate "Charming" Mickey O'Connor has lifted himself from the depths of the slums to be the king of St. Giles. Anything he wants he gets--with one exception. Silence Hollingbrook has been haunting his dreams ever since she spent a single night in his bed. THAT THE ONLY TRUE TREASURE . . . Once Silence was willing to sacrifice anything to save the man she loved. Now a widow, she's finally found peace when Charming Mickey comes storming back into her life with an offer she can't refuse. But this time she won't be the only one paying the price for his sins. LIES IN A WOMAN'S HEART? When his past comes back to torment him, Mickey must keep Silence safe from a merciless enemy, while wrestling with the delicious hold this widow has on his heart. And in the face of mounting danger, both will have to surrender to something even more terrifying . . . true love.

Elizabeth Hoyt - Édes ​csábító
Hogy ​fér meg két dudás egy csárdában? A szigorú, pedáns és takarékos Eve Dinwoody feladata, hogy szemmel tartsa a bátyja, Montgomery hercegének a befektetéseit. Amikor azonban London legnépszerűbb színházának, a Harte Vigadójának a pénzügyeit veszi a kezébe, az intézmény irányíthatatlan igazgatójával, Asa Makepeace-szel is szemben találja magát. A színház tulajdonosaként az olykor trágár és vakmerő Asának már így is eléggé meggyűlik a baja az öntelt színésznőkkel és énekesekkel, ráadásul a közelgő újranyitást valaki mintha szándékosan meg akarná hiúsítani. Az olyan krajcároskodó aggszüzekre, mint amilyen Eve, pedig végképp nincs ideje, és nem is hagyhatja, hogy egy arisztokrata nő parancsolgasson neki... akármilyen vonzónak is találja. Az Asával folytatott heves viták ellenére Eve nem adja fel, hogy a Harte Vigadóját sikerre vigye. Ám minél jobban próbálja irányítani az öntörvényű igazgatót, annál nehezebb kivonnia magát a csábító férfi nyers vonzereje alól. Le sem tagadhatnák a köztük izzó szenvedélyt - amit kioltani a legnagyobb baklövés lenne! Elizabeth Hoyt Maiden Lane-sorozatának kilencedik kötetében két sok szempontból különböző ember egymásra találásáról olvashatunk. Szerelmük a kulisszák mögött született, de szenvedélyes történetük a színpad legizgalmasabb darabjaival is versenyre kel.

Elizabeth Hoyt - Not ​the Duke’s Darling
Freya ​de Moray is many things: a member of the secret order of Wise Women, the daughter of disgraced nobility, and a chaperone living under an assumed name. What she is not is forgiving. So when the Duke of Harlowe, the man who destroyed her brother and led to the downfall of her family, appears at the country house party she's attending, she does what any Wise Woman would do: she starts planning her revenge. Christopher Renshaw, the Duke of Harlowe, is being blackmailed. Intent on keeping his secrets safe, he agrees to attend a house party where he will put an end to this coercion once and for all. Until he recognizes Freya, masquerading amongst the party revelers, and realizes his troubles have just begun. Freya knows all about his sins—sins he'd much rather forget. But she's also fiery, bold, and sensuous—a temptation he can't resist. When it becomes clear Freya is in grave danger, he'll risk everything to keep her safe. But first, Harlowe will have to earn Freya's trust-by whatever means necessary.

Elizabeth Hoyt - Lord ​of Darkness
When ​Strangers In The Night He lives in the shadows. As the mysterious masked avenger known as the Ghost of St. Giles, Godric St. John's only goal is to protect the innocent of London. Until the night he confronts a fearless young lady pointing a pistol at his head - and realizes she is his wife. Become Lovers... Lady Margaret Reading has vowed to kill the Ghost of St. Giles - the man who murdered her one true love. Returning to London, and to the man she hasn't seen since their wedding day, Margaret does not recognize the man behind the mask. Fierce, commanding, and dangerous, the notorious Ghost of St. Giles is everything she feared he would be - and so much more. Desire Is The Ultimate Danger When passion flares, these two intimate strangers can't keep from revealing more of themselves than they had ever planned. But when Margaret learns the truth - that the Ghost is her husband - the game is up and the players must surrender... to the temptation that could destroy them both.

Elizabeth Hoyt - Darling ​Beast
A ​MAN CONDEMNED . . . Falsely accused of murder and mute from a near-fatal beating, Apollo Greaves, Viscount Kilbourne has escaped from Bedlam. With the Crown’s soldiers at his heels, he finds refuge in the ruins of a pleasure garden, toiling as a simple gardener. But when a vivacious young woman moves in, he’s quickly driven to distraction . . . A DESPERATE WOMAN . . . London’s premier actress, Lily Stump, is down on her luck when she’s forced to move into a scorched theater with her maid and small son. But she and her tiny family aren’t the only inhabitants—a silent, hulking beast of a man also calls the charred ruins home. Yet when she catches him reading her plays, Lily realizes there’s more to this man than meets the eye. OUT OF ASHES, DESIRE FLARES Though a scorching passion draws them together, Apollo knows that Lily is keeping secrets. When his past catches up with him, he’s forced to make a choice: his love for Lily…or the explosive truth that will set him free.

Elizabeth Hoyt - Lady ​Isabels skandalöses Begehren
„Bringen ​Sie ihn in meine Kutsche!“ Wagemutig rettet Lady Isabel Beckinhall den Schwerverletzten mit der Maske: Es ist der berüchtigte „Geist von St. Giles“, ein Held, der für die Ärmsten der Armen kämpft! Als sie den muskulösen Fremden in ihrem Boudoir versorgt, spürt die adelige Witwe beim Blick aus seinen funkelnden Augen ein skandalöses Begehren. Aber noch bevor die Nacht vorüber ist, verschwindet der „Geist“. Doch kurz darauf entflammt Isabels Verlangen erneut – allerdings in Gegenwart des ehrbaren Mr. Winter Makepeace, Leiter des Waisenhauses in St. Giles … Warum ist das Funkeln in seinen Augen bloß so verhängnisvoll vertraut?

Elizabeth Hoyt - Wicked ​Intentions
A ​man controlled by his desires... Infamous for his wild, sensual needs, Lazarus Huntington, Lord Caire, is searching for a savage killer in St. Giles, London's most notorious slum. Widowed Temperance Dews knows St. Giles like the back of her hand— she's spent a lifetime caring for its inhabitants at the foundling home her family established. Now that home is at risk. A woman haunted by her past... Caire makes a simple offer—in return for Temperance's help navigating the perilous alleys of St. Giles, he will introduce her to London's high society so that she can find a benefactor for the home. But Temperance may not be the innocent she seems, and what begins as cold calculation soon falls prey to a passion that neither can control—one that may well destroy them both. A bargain neither could refuse.

Kollekciók