Ajax-loader

Agnes St. Clair könyvei a rukkolán


Agnes St. Clair - A ​smaragd jegyében
Már ​a csoport utolsó tagjai is elhagyták a termet, de Didó Chatham még mindig az indigókék szemű, előkelő nőt ábrázoló festményt előtt állt. A mélyen dekoltált ruhát és hatalmas smaragdgyűrűt viselő alak annyira elbűvölte, hogy meg akarta érinteni a vásznat, és közelebb lépett... A következő pillanatban hatalmas ütést érzett, amitől elvesztette az eszméletét, és egy időre az emlékezetét is. Az ezt követő rejtélyes események mind több megválaszolatlan kérdést vetnek fel. Vajon miért viszi magával egy gróf, és miért szólítja következetesen Diane-nek? Gyilkossággal és lopással gyanúsítják, és bár Didó végre emlékezni kezd, ez kevés ahhoz, hogy tisztázza magát. A fordulatos, izgalmas történetben, amely Angliában és a busmanok földjén, Afrikában játszódik, fontos szerepet kap egy smaragdgyűrű és természetesen a szerelem is.

Agnes St. Clair - A ​szerelem labirintusa
A ​dúsgazdag örökösnő és cégtulajdonos különös döntésre szánja el magát: tetemes összegért férjet vásárol magának, mégpedig egy faragatlan texasi tehénpásztor személyében, akitől beláthatatlan társadalmi távolság, továbbá előítéletek garmadája választja el. Nem hibbant meg, s nem is öreg és csúnya, ezzel szemben egy korábbi balesetből eredő komplexusai elhitetik vele, hogy ő már csak ilyen kacifántos módon képes törvényes gyermekre szert tenni. Az üzleti tranzakció kezdetét is veszi, a cowboy durva és ellenszenves, a legkevésbé sem leányálmok szőke hercege, viszont méltó párra lel az ifjú hölgyben, akinek a balsorsa szintúgy kibillentette némileg a személyiségét. Hol szomorú, hol mulatságos, hol groteszk szócsatákat vívnak súlyos vagy jelentéktelen témákról, és közben feltárulnak két jobb sorsra érdemes ember belső értékei, világossá válik, hogy bár a születésük éket vert közéjük, voltaképpen az isten is egymásnak teremtette őket...

Agnes St. Clair - Hawaii ​melódia
„A ​nagy amerikai rock- és szexbálvány… Sexton… még a neve is olyan, mintha valami harmadrangú pornószínész lenne…” Ezt hallotta meg véletlenül a polinéziai lány egy hawaii cukrászdában, s tudta, csakis az ő vendégükről, a beképzelt zenészről lehet szó. Mikor a férfi új CD-je megjelent, ő is New Yorkba ment, gratulálni neki, de igencsak félreérthető helyzetben találta a sztárt.

Agnes St. Clair - Szigetvarázs
A ​férfinevet viselő lány, Merlin Carmarthen egy balesetben elveszítette imádott vőlegényét. A temetés után beletemetkezett a munkába: egy tudományos lap elismert újságírójává vált. Most éppen egy pici szigetre kell utaznia, beszámolót készíteni a neves professzor munkájáról, aki valamilyen oknál fogva a környezetvédelemmel foglalkozik. A nőgyűlölő professzor a szintén a lapnál dolgozó barátját várja, s helyette megérkezik a csinos Merlin, akit a férfi szinte azonnal kiutasít a szigetéről. Csakhogy Merlinnek - ha törik, ha szakad - meg kell írnia a cikket, bármi áron.

Agnes St. Clair - A ​Szikla fogságában
Rainbow ​Vargát szülei halála után a nagynénjéék nevelték fel, fiukkal, Peterrel együtt. Peter bróket egy bankban, éli az ilyen fiatalemberek igencsak költséges életét. Egy félreértés miatt a bank igazgatója most sikkasztással vádolja, s mert Rainnél találkozik vele, úgy gondolja, a lány is részt vett a sikkasztásban, s rajta is követeli a pénzt. Az alkalmazottai által sziklakeménynek, kőszívűnek tartott bankár arra kényszeríti a lányt, hogy éhbérért dolgozzék neki. A túlhajszolt lány egy alkalommal munkavégzés közben elájul.

Agnes St. Clair - Április ​bolondja
Amikor ​April Nelson, a crowlandi lelkész gyönyörű leánya megmenti a jó nevű amerikai írónő, Mrs. Dawson életét, még nem sejti, hogy ez gyökeresen megváltoztatja az életét. Az asszonyt elbűvöli a lány nyílt, jóságos természete, és elhatározza, összehozza nevelt fiával, a dúsgazdag, ám a végtelenségig bizalmatlan, modortalan Ned Flowerrel. A többnapos, közös hajóút során úgy tűnik, kölcsönös vonzalom ébred a fiatalokban, ám az események nem várt fordulatot vesznek. Vajon egymásra találnak végül, vagy Mrs. Dawson tévedett?

Agnes St. Clair - Szerelem ​vigaszágon
Myra ​felmondta az állását, mert két hét múlva férjhez megy Eddyhez. Ez az utolsó olyan útja, amikor elkísérte a főnökét. A dolgaik úgy alakultak, hogy hamarabb jöttek haza. Mivel nagyon sok a cipelnivalója, a főnöke segít neki. Legnagyobb megdöbbenésére az ajtót nyitva találja, a férfi mögött haladva a nappaliból a hálóba bepillantva a saját ágyán a vőlegényét látja meg igencsak félreérthetetlen helyzetben egy másik nővel. Conrad magával vonszolja, s kétséget ébresztve a lányban arra kényszeríti, hogy hozzá menjen feleségül.

Agnes St. Clair - Fekete, ​fehér, igen, nem
Bianca ​ápolónő a seattle-i kórház szemészetén. Háromheti ápolás alatt beleszeret az egyik betegébe. Meghívja magához hétvégére. Bebizonyosodik, hogy kölcsönös a vonzalmuk, bár az együttlét után a férfi bántóan viselkedik. Biancának váratlanul el kell utaznia, ezalatt megműtik a férfi szemét. Mikor meglátja, hogy Bianca néger, elszabadulnak az indulatok.

Agnes St. Clair - Szerelmi ​egyenlet
Michelangela ​Ryan sikeresen vezeti az apjától örökölt festő-mázoló-tapétázó céget. Egy alkalommal a francia festőművész, Xavier Yerme villáját tapétázzák, s ő kénytelen beszállni a munkába elvégzésébe. A férfi váratlanul hazaérkezik, félreérti a helyzetet, megalázza a nőt. Miután rendeződnek a viszonyok, a festő feleségül kéri Angie-t. Az esküvői ruha megvásárlása után a nő bemegy egy galériába, ahol Xavier Yerme képeinek kiállítását nyitják meg rövidesen. Ott találkozik a művész menedzserével, Karin Waltersszel, aki bizony a Hófehérke mese gonosz boszorkánya.

Agnes St. Clair - Kristályéjszaka
Boszorkányok ​pedig nincsenek! Vagy mégis? Lala egy kis fiatal jósnő. Bennet professzor születésnapi tréfaként meghívja a barátja születésnapjára, hogy ott jósoljon a vendégeknek. A házigazda, Halifax komoly természettudós, akit felháborít a barátja térfája - kihajítja a lányt. Másnap elmegy a lányhoz, ki akarja fizetni az előző napi munkadíját, de szócsatába keverednek, ráadásul majdnem megerőszakolja a lányt. A férfi szóba elegyedik a suhancokkal... Még akkor este felgyújtják Lala házát... A férfi teketória nélkül magához költözteti. Érzi, megbabonázta Lala, bár nem akar hinni az ilyesmiben...

Agnes St. Clair - A ​harag napja
Mi ​mindenhez vezethet, amikor, igaz, aprócska hátsó gondolattal, viszont annál hatalmasabb lelkesedéssel az új lakásába költöző barátunk segítségére sietünk! Egy jelentéktelen mozdulaton múlott, és Nagy Britannia egyik legelőkelőbb családjának sorsa gyökeres fordulatot vett. És természetesen mellettük számos gyanútlan emberé, akik nem is sejtették, hogy találkozásuk Saffie-val milyen hatással lesz további életükre. Pedig Saffrane Anne Irvine-Norris csak egy kicsit más, mint számos kortársa. Mert mi az a pár fölös kiló és talán néhány IQ pont, amely megkülönbözteti őt az átlagos londoni huszonéves lányoktól? Meg talán némi szeleburdi ütődöttség, korlátlan kalandéhség és vágyakozás az őszinte érzelmek és egy gátlások nélkül szerethető és viszontszerető férfi után. Mire Saffie, a barátok és a bajtársak egyre gyarapodó csapatának segítségével megfejti a Porter gyilkosság titkát, nemcsak a kitűzött jutalomdíjjal lesz gazdagabb...

Agnes St. Clair - A ​szivárvány színei
Teresa ​Hurt, a Hurt Gyógyszergyár volt tulajdonosának és névadójának kisebbik lánya úgy dönt: feladja eddigi léha életét, dolgozni kezd. Már talált is magának munkát, recepciós lesz egy tervezőirodában. Mindjárt az első nap kiderül, hogy semmihez sem ért, ráadásul el is késik. Ezért a főnök titkárnőjéből olyan ellenszenvet vált ki, amilyennel még nem találkozott- hiszen a szépsége miatt őérte minden hat és kilencven év közötti férfi törte magát. A számára idegen feladat elvégzése közben összekoszolja magát. Segítője, Baxter, egy fürdőszobába kíséri, ahol rendbe szedheti magát. Mire elkészül a fürdéssel egy vadidegen férfi bámul rá, aki félreértve a helyzetet pénzt adva neki, kidobja.

Agnes St. Clair - A ​sárkány éve
Corrine ​egy gazdag angliai család idősebbik lánya. Kicsi kora óta arra készül, hogy egyszer majd átveszi apja gyógyszergyárának irányítását. Ezért okoz neki nagy megrázkódtatást, amikor megtudja, apja eladta a gyógyszergyárat - ráadásul egy kanadai férfinak, akit ő ismeretlenül is bunkó újgazdagnak tart. S hogy a baj ne járjon egyedül, a húgától azt is megtudja, hogy ő nem édesgyermeke a szüleinek. Bánatában elrohan a jövendőbeli vőlegényéhez, aki gróf, és az új ismeretek birtokában közli, nem veheti feleségül. Bánatában inni kezd egy fogadóban, s egy számára vadidegen férfi szobájában köt ki...

Agnes St. Clair - Sztriptíz ​a TOP-on
Derült ​égből villámcsapás! Hogy mi minden történhet meg az ember lányával, amikor egy egyszerű felvételi interjúra megy egy multinacionális vállalat zárkózott, konzervatív és komolyságáról ismert elnök-vezérigazgatójához! Hányatott élete során már gyakran kényszerült szembesülni a meztelen igazsággal, hasonlóan ahhoz, ami a jövendő főnöke dolgozószobájában vár rá. A személyes megismerkedés alatt sok más izgalmas, leleplező részlet mellett arra is fény derül, hogy a férfi nem is olyan tartózkodó és puritán... és a komolyságot is csak a munkaórák alatt veszi... komolyan. Mire a történet számos további fordulat után elér jól megérdemelt végéhez, mindenki, még az olvasó is meggyőződhet arról, hogy a megbocsátás és a bizalom mindennél többet ér, és a szerelem nemcsak a szárazföldön esik jól...

Agnes St. Clair - Az ​Immaculata kincse
"Egy ​agyonázott-fázott, levegő után kapkodó, sípoló tüdejű, tengerbe veszett anyaszült meztelen lányka kopogtat segítségért rimánkodva egy magányos hajós bárkájának az oldalán. Akadhat egyáltalán olyan kőszívű férfi, aki ilyenkor elutasítja a segítségnyújtás bármilyen módját, kezdve a szájból szájba lélegzéssel, mellkasi masszázzsal és befejezve a szánalmasan aláhűlt tündér akár saját testével történő felmelegítésével?" - amikor a körülrajongott szívtipró színész kimondta ezeket a gúnyos szavakat, még nem sejtette, hogy elkényeztetett, napfényes élete egyszer s mindenkorra végleg és visszavonhatatlanul megváltozik. De a hajón eltöltött szerelmes-kalandos órák után még sok napnak, sőt hónapnak kellett eltelni, amíg az indulatos szakítás után Ian és Nerissa újra egymásra talál. De valóban egymásra találnak-e, amikor a gazdagság és a hírnév végtelenül gyanakodóvá teszi Hollywood ügyeletes filmsztárját, és bizalmatlanná a sellőősökkel bíró zoológuslányt...

Agnes St. Clair - A ​Rózsalovag
Van ​den Brink komor tekintettel kirántotta a virágokat a vázából, szárukat kettétörve a szemétkosárba dobta a három szál sárga rózsát. - Az imidzsünk nem tűri meg, hogy ilyen osztályon aluli virágok csúfítsák az irodát. Rose elképedve nézte a férfit. Hogyan is jutottak idáig - Rose, az erősen kisebbrendűséggel bajlódó, dadogó titkárnő, és a jóképű holland virágkereskedő? És mit keresett ott a jelenet tanúja, a gyönyörű fotómodell, Rose unokanővére, Tiffany, akit a titkárnője helyett vacsorázni is meghívott Van den Brink?

Kollekciók