Ajax-loader

Susan Quilliam könyvei a rukkolán


Susan Quilliam - A ​szerelem kibontakozása
25 ​kérdés, melyekre a szakértő válaszol. Segítségével: rájöhetünk arra, hogy mit éreznek és gondolnak valójában az emberek; egy lépéssel előbbre járhatunk azáltal, hogy olvasunk a kulcsfontosságú helyzetekben; használhatjuk-e a testbeszédünket a legjobb hatás elérése érdekében. Hogyan kell néznünk ahhoz, hogy megszerezzünk és megtartsunk valakit? Hogyan tehetjük meg hatékonyan az első lépést? Létezik valamilyen titok a tökéletes csókkal kapcsolatban? Hogyan tanulhatunk partnerünkkel együtt a legtöbbet egymástól az ágyban? Hogyan győződhetünk meg arról, hogy partnerünknek van-e valakije? Milyen testbeszéd-stratégiák segítségével javíthatunk egy hosszú távú kapcsolaton?

Susan Quilliam - Hogyan ​válasszunk társat?
Hogyan ​találjuk meg a számunkra megfelelő társat? Korunk egyik legnagyobb kalandja a párválasztás, de modern életünk egyéb aspektusai - a globális mobilitás növekedése, a vallásosság háttérbe szorulása, a társadalom liberalizálódása - miatt a társkeresés még sosem volt olyan nehéz, mint manapság. Susan Quilliam a párválasztás kulturális hátterét vizsgálva és saját párkapcsolati tanácsadói tapasztalataira támaszkodva segít végiggondolni azokat a - néha talán meglepő - szempontokat, amelyek alapján megtalálhatjuk a megfelelő társat - és közben magunkat is jobban megismerhetjük.

Susan Quilliam - Testbeszéd
Testünk ​a legkiválóbb eszközünk arra, hogy jó benyomást tegyünk másokra. Ez a rendkívül esztétikus kivitelű, színesen illusztrált könyv bemutatja, miként használhatjuk fel ezt az eszközt arra, hogy sikeresebbek legyünk társas kapcsolatainkban: a magánéletünkben és a karrierünk állomásai során egyaránt. Segít pontosan értelmezni a különböző testjeleket, bemutatja, hogyan fejezheted ki magad jobban a segítségükkel. Megmutatja, milyen hasznos lehet a testbeszéd tudatos használata az élet legkülönbözőbb területein: a partikon és a barátaid körében, a munkahelyeden és az intim kapcsolatokban.

Susan Quilliam - Optimális ​szereplés
A ​testbeszéd a személyes szereplés alapja is, ha megismerjük saját testbeszédünket, egyúttal mentális és érzelmi állapotunkkal is tisztában leszünk; ezután pedig tudatosabban sikerül majd kiépítenünk az emberekkel való jó kapcsolatainkat. A szerző ezúttal is - mint mindegyik kötetében - a kérdés-felelet fonalára fűzi gazdag, árnyalt mondanivalóját (hogyan árulkodnak a gesztusaink arról, miként működik agyunk; van-e arra mód, hogy testbeszéddel motiváljuk magunkat; hogyan kapcsol ki a testünk, amikor erre van szüksége stb.). Szó esik a testbeszéd szerepéről a harag hárításában, a bizonytalanság megszüntetésében, a veszély felismerésében, az idő érzékelésében, a kreativitás kifejlesztésében.

Susan Quilliam - Viselkedés ​idegenekkel
25 ​kérdés, melyekre a szakértő válaszol. Segítségével: rájöhetünk arra, hogy mit éreznek és gondolnak valójában az emberek; egy lépéssel előbbre járhatunk azáltal, hogy olvasunk a kulcsfontosságú helyzetekben; használhatjuk-e a testbeszédünket a legjobb hatás elérése érdekében. Hogyan segíthet a testbeszéd abban, hogy kiszolgáljanak bennünket a sörözőben? Hogyan boldogulhatnak az emberek a földalattin csúcsforgalomban? Mi az az "országúti őrjöngés", és hogyan tudunk véget vetni neki? Mi a siker titka, amikor nyilvánosság előtt beszélünk?

Susan Quilliam - Siker ​a munkában
25 ​kérdés, melyekre a szakértő válaszol. Segítségével: rájöhetünk arra, hogy mit éreznek és gondolnak valójában az emberek; egy lépéssel előbbre járhatunk azáltal, hogy olvasunk a kulcsfontosságú helyzetekben; használhatjuk-e a testbeszédünket a legjobb hatás elérése érdekében. Hogyan segíthet a testbeszéd abban, hogy sikeresek legyünk a munkánkban? Hogyan haszálhatjuk fel a testbeszédet arra, hogy kimaradjunk a munkahelyen dúló politikai küzdelmekből? Mi a munkahelyi szex titkos testbeszéde? Hogyan használhatjuk fel a testbeszédet arra, hogy fejlesszük kapcsolatainkat a kliensekkel? Milyen taktikát használhatunk, ha a főnökünk "nehéz ember"?

Susan Quilliam - Sikerek ​a társas érintkezésben
A ​kötet 25 témábavágó kérdést tesz fel, melyekre a szakértő válaszol.

Susan Quilliam - Csecsemők ​és gyermekek
25 ​kérdés, melyekre a szakértő válaszol. Segítségével: rájöhetünk arra, hogy mit éreznek és gondolnak valójában az emberek; egy lépéssel előbbre járhatunk azáltal, hogy olvasunk a kulcsfontosságú helyzetekben; használhatjuk-e testbeszédünket a legjobb hatás elérése érdekében. Hogyan használ testbeszédet a csecsemő ahhoz, hogy biztosítsa gondoskodásunkat? Hogyan segíthet abban a testbeszéd, hogy megértsük gyermekünket? Hogyan kerülhetjük el, hogy valaki terrorizálja gyermekünket? Mi az az "inkongruencia", s hogyan teheti gyermekünket valóságos szörnyeteggé? Hogyan segítheti a testbeszéd gyermekünk iskolai szereplését? Miért lett a mi csodálatos gyermekünkből elviselhetetlen tinédzser?

Kollekciók