Ajax-loader

Philip Steele könyvei a rukkolán


Jen Green - Fiona McDonald - Philip Steele - Michael Stotter - The ​Encyclopedia of the Ancient Americas
Discover ​all about the everyday lives of early American peoples by investigating in turn the lost civilizations of the Aztec, Maya, and Inca peoples and the enduring Arctic and Native American Indian cultures of the North.

Philip Steele - Treasure
From ​how these treasures were created, lost, and uncovered by explorers and scientists, Eyewitness Treasure takes a look at the wide variety of precious objects that have been the seeds of greed, conquest, crime, and adventure over the history of humankind.

Philip Steele - Galileo ​Galilei
A ​16. századi Itália szülötte, Galileo Galilei már gyermekként is rendkívüli módon szomjazta a tudást. A szorgalmas kisdiákból idővel zseniális tudós lett, aki felfedezéseivel gyökeresen megváltoztatta az Univerzumról alkotott elképzeléseket: az addigi felfogással szemben kijelentette, hogy a Föld nem a Világegyetem középpontjában áll, hanem maga is a Nap körül kering. Forradalmian új, eretneknek bélyegzett nézetei miatt Galileit az inkvizíció börtönnel, sőt halállal fenyegette. A sorozat további kötetei: Gandhi, Leonardo da Vinci, Nagy Sándor.

Philip Steele - John Farndon - Mesopotamia
In ​these 4 all-new titles-each with its own clip-art CD and wall chart-DK shines its Eyewitness spotlight on vital topics from the past, present, and future. While Mesopotamia explore the cradle of civilization and Great Scientists reveals the minds that shaped the modern world, China investigates the present-day culture of the most populous country on the planet, and Oil takes a look at the controversial substance responsible for the beginning-and, if we're not careful, the end of life as we know it today.

Philip Steele - Az ​autók története
Képzeletben ​üljünk be az autógyártás történetének 50 legnagyszerűbb alkotásába. Ismerkedjünk meg alaposabban a Ford 1908-as T-modelljétől a 2013-as Rolls-Royce Wraithig vezető fejlődés legfontosabb állomásaival. A makettgyűjtőknek szánt útmutatás elmondja, hogy az egyes autók milyen szerepet játszottak a személygépkocsik történetében.

Philip Steele - Legendás ​utazások - Vonatok
Kapaszkodjunk ​fel a kocsikba, vagy húzzuk fel a vitorlákat, és legyünk részesei a vonatozás vagy a hajózás elképesztő történetének! Ez a két kötet olvasmányos módon tekinti át ezeket a lebilincselően érdekes történeteket. A lapokat kihúzva teljes képet kaphatunk a vonatokról vagy a hajókról, s a kis ablakok alatt szó szerint betekinthetünk a legendás vonatok belsejébe, vagy a leghíresebb hajók titkaiba. A mérnöki és térképészeti vívmányokat, társadalomtörténeti vonatkozásokat és a világ körüli utazásokat egyaránt bemutató kötetek a technika fejlődése iránt érdeklődő gyerekeknek szólnak.

Philip Steele - A ​vonatok története
Képzeletben ​szálljunk fel a vasút történetének 50 leghíresebb vonatára. Induljunk el az 1804-es Trevethick Pen Y Darren gőzmozdonytól egészen a 2012-es HD300 901-es hibrid tolatómozdonyig tartó, izgalmas utazásra. A makett gyűjtőknek szánt útmutatás elmondja, hogy az egyes vonatok milyen szerepet játszottak a vasút történetében.

Philip Steele - The ​Middle East
The ​Middle East captures the richness and diversity of Middle Eastern culture, and places the region in its global context in a way that no other reference has done for this age group. By examining a wide range of themes, including religion resources, history, politics, and current affairs, and the embarking on a country-by-country examination, The Middle East is an excellent companion to any discussion of current news or social and political events.

Philip Steele - Lovagok ​és várak
A ​legfontosabb tények egy kötetben! A lélegzetelállító 3D-s illusztrációkkal megtöltött Navigátor-könyvek izgalmas kalandokra hívnak, és bemutatják az elérhető legfrissebb, legkülönlegesebb és leghihetetlenebb információkat. Ebben a részben megismerkedhetsz a lovagokkal és a várakkal.

Philip Steele - Feltárul... ​Az ókori Egyiptom
Lépj ​vissza az időben az ókori Egyiptom világába, és fedezd fel e rejtélyes, 3000 éves civilizáció titkait! Ismerd meg az egyiptomiak kultúráját, hiedelmeit, és lépj be az aranyozott tetjű piramisok, mumifikált fáraók, furcsa temetési szertartások és leleményes sírrablók lenyűgözővilágába! A változatos feladatok segítenek életre kelteni a múltat - kis vitorlást építhetsz, amely a Níluson is megállni a helyét, megalkothatod a saját vízórádat, és süteményt is süthetsz egy évezredes egyiptomirecept alapján.

Kollekciók