Ajax-loader

Jeremy Strong könyvei a rukkolán


Jeremy Strong - Indoor ​Pirates on Treasure Island
In ​this sequel to "The Indoor Pirates", Captain Blackpatch takes the pirates on a camping holiday. Then they get the idea that there's treasure buried on an island in the middle of a lake. But how can they get to it when none of them like water?

Jeremy Strong - A ​nagyi nagy szökése
Mit ​gondolsz, Nicholas, elhívjam randira, vagy akkor túl rámenősnek tűnnék? NAGYI! Csak bámultunk. Apának le kellett ülnie. Nicholas nagymamája szerelmes méghozzá a szomszédban lakó kiöregedett Pokol Angyalába! Jujjj. Nicholas apukája nem örül neki, de nagyi nem hagyja, hogy az útjába álljon. Akad pár trükk a tarsolyában és egy motoros nagyi életveszélyes lehet... Jeremy Strong régebben egy pékségben dolgozott, minden este háromezer fánkot töltött meg lekvárral. Ma már könyveket tölt meg történetekkel, amit sokkal izgalmasabbnak tart. Hároméves korában fejre esett a szobája első emeleti ablakából. Az édesanyja azt mondja, ez maradandó kárt tett benne, és nem vállal érte felelősséget. Jeremy nagyon szeret történeteket írni, mert szerinte csakis ilyenkor tiéd a teljes irányítás, és amit csak akarsz, megtörténik.

Jeremy Strong - My ​Dad's Got an Alligator!
'It's ​that alligator ...Dad should never have brought it into the house. Crunchbag has escaped and he's eaten Granny!' Some dads bring home rabbits. Or dogs. Or parrots. Not Nicholas' dad. The latest member of their family is Crunchbag - the Alligator! Soon he's running riot in the bathroom and on the roof and even in the park! But he wouldn't eat poor defenceless Granny ...would he?

Jeremy Strong - Apa ​szerzett egy aligátort!
– ​Az az aligátor… Apádnak sosem lett volna szabad a házunkba hoznia. – Roppancs megszökött, és megette a Nagyit! Vannak apák, akik nyulat visznek haza. Vagy kutyát. Vagy papagájt. De nem Nicholas apukája. Családjuk legújabb tagja Roppancs – az ALIGÁTOR! Nemsokára a fürdőszobában, a tetőteraszon garázdálkodik, sőt még a parkban is! De nem enné meg szegény, védtelen nagyit… vagy mégis? Jeremy Strong régebben egy pékségben dolgozott, minden este háromezer fánkot töltött meg lekvárral. Ma már könyveket tölt meg történetekkel, amit sokkal izgalmasabbnak tart. Hároméves korában fejre esett a szobája első emeleti ablakából. Az édesanyja azt mondja, ez maradandó kárt tett benne, és nem vállal érte felelősséget. Jeremy nagyon szeret történeteket írni, mert szerinte „csakis ilyenkor tiéd a teljes irányítás, és amit csak akarsz, megtörténik”.

Jeremy Strong - A ​szuperszonikus kutya
JEREMY ​STRONG, a könyv írója, napjaink egyik legsikeresebb szerzője a humoros tinédzserkönyvek műfajában. A szerző eddig megjelent könyvei Angliában meghaladták a 3 millió példányt, több mint 10 nyelvre fordították le a műveit. Magyar fordításban most jelenik meg először. A könyv egy eddig három részes sorozat első kötete. Trevor tudatában van, hogy teljesíthetetlen feladatot vállal, amikor beleegyezik, hogy a szünetben mindennap sétáltatja Streakert. De a munka, az munka, a pénz jól jön, és különben is, néha nem lehet ellentmondani Anyának. Akár szereti a kutyákat az Olvasó, akár nem, lehetetlen dolog nem belemerülni a szeleburdi, de szeretetre méltó kutya és éppen olyan szeretetre méltó – és talán éppen annyira szeleburdi – sétáltatója, Trevor (és, természetesen, majdnem barátnője, Tina...) történetébe.

Jeremy Strong - A ​szuperszonikus kutya visszatér
A ​SZUPERSZONIKUS KUTYA VISSZATÉR! És nem akárhogyan. Streaker sugárhajtású hurrikánként rohan, ami némi problémát okozhat, amikor a helyi kutyakiállításon elindul. Pedig jól kell teljesítenie, különben a helyi rendőrséggel gyűlik meg a baja... és Trevor is bajba kerülhet a szörnyűséges Charlie Smugg miatt –MÁR MEGINT! JEREMY STRONG, a könyv írója, napjaink egyik legsikeresebb szerzője a humoros tinédzserkönyvek műfajában. A szerző eddig megjelent könyvei Angliában meghaladták a 3 millió példányt, több mint 10 nyelvre fordították le a műveit. Magyar fordításban most jelenik meg először. A könyv egy eddig három részes sorozat második kötete. Kiadónk azért választotta J.S. könyveinek a megjelentetését, mert vidám, korszerű témákat feldolgozó művei az éppen olvasni kezdő fiatal generációhoz szólnak, elolvasásuk pedig reményeink szerint hozzájárulhat az olvasás élményének mielőbbi beépüléséhez a gyerekek hétköznapjaiba.

Jeremy Strong - My ​Brother's Famous Bottom
Now ​that the twins have been born, the family needs to earn more money. Dad starts to grow his own vegetables and keep a goat for milking - with disastrous results! Then the twins audition for a nappy advert. They cause chaos.

Kollekciók