Ajax-loader

Fási Katalin könyvei a rukkolán


Fási Katalin - Az ​érintés varázsa
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Fási Katalin - Talp-, ​kéz- és fülmasszázs
Talp-, ​kéz- és fülmasszázs A kötet segítséget nyújt az életerő megőrzéséhez, a betegségek leküzdéséhez, a benne közölt ismeretek révén mozgósíthatjuk saját gyógyító erőnket, feloldhatjuk feszültségeinket, csillapíthatjuk testi fájdalmainkat. A talp-, a kéz- és fülmasszázs-terápia nem csodaszer, hanem olyan évezredes keleti gyógymód, amelyet egyre többen alkalmaznak sikeresen.

Fási Katalin - Szépségszalon ​otthon
A ​természetgyógyászattal foglalkozó könyvei révén ismertté vált szerző eredetileg kozmetikus. Rendszeresen jelennek meg cikkei a szépségápolással kapcsolatban a napilapok, folyóiratok hasábjain. Új könyvében egy valóságos kozmetikai szalon szolgáltatásait kínálja házilagos kivitelezésben, vagyis megtanítja olvasóit azokra a "titkokra" is, amelyeket a hivatásos kozmetikusok nem szoktak elárulni.

Fási Katalin - Gyógyító ​zöldségek
E ​könyvnek nem az a célja, hogy a megszokott étrendünk eget-földet rengető megváltoztatására késztesse a bizonytalanságban élő Olvasót. Csupán ötleteket, segítséget kíván nyújtani azzal, hogy bemutatja egyes zöldfélék különös ismertetőjeleit, egészségünkre gyakorolt hatását, egyszerű, mégis újszerű elkészítési módját, szépségápolásra történő felhasználásának lehetőségét. Tehát négy megvilágításban ismerhetik meg az egyes zöldféléket, gyümölcsöket, fűszereket vagy más, természetes tápanyagokat.

Fási Katalin - Masszázs ​tetőtől talpig
A ​szelíd gyógymódok alkalmazása jelentős segítség mind a betegségek megelőzésében, mind pedig a gyógyításban. Ennek leghatásosabb módjai – a talpmasszázs mellett – a kézmasszázs, a testmasszázs, a fülkagylón található reflexpontok masszírozása, a csípésterápia, az akupresszúra, a relaxáció, a különféle fürdőkúrák stb. A témák kiválasztásában az a szándék vezette a szerzőt, hogy a leghatásosabb házilag alkalmazható természetes gyógyeljárásokat röviden bemutassa és megtanítsa az érdeklődőket azok gyakorlati alkalmazására is. E technikák elsajátítását magyarázó ábrák segítik. Fási Katalin nem riad vissza a kényes témáktól sem, nagy beleérzőképességgel segít megoldást találni az „intim szférában” felmerülő gondokra, a párkapcsolati válságokra a serdülőkortól az időskorig.

Fási Katalin - S. ​O. S. - Depresszió és pánikbetegség
Ismeretterjesztő ​könyvem közérthetően tájékoztatja a tisztelt Olvasót a depresszióval és a pánikbetegséggel kapcsolatos legfontosabb tudnivalókról. Ezeket azért is fontos megjegyezni, mert ijesztő egészségügyi hírek szerint évről évre nő a depresszióban és pánikbetegségben szenvedő emberek száma... Minden korosztályban... Ezért minden beteghez el kell juttatni annak az örömüzenetnek, hogy a depresszió és pánikbetegség GYÓGYÍTHATÓ orvos, pszichológus, pszichiáter segítségével, vagy erős akarattal és önfegyelemmel végzett magatartásterápiával. Gyógyulás után új ÉLETERŐT kaphat a sokat szenvedett beteg, és újra egészséges, boldog ember lehet.

Fási Katalin - Talpmasszázs ​otthon
A ​könyvben a szelíd gyógymódok egyik közismert módszerét, a talpmasszázst ismerheti meg az olvasó. Segítséget nyújt az életerő megőrzéséhez, a betegségek leküzdéséhez, mozgósíthatjuk saját gyógyító erőnket, feloldhatjuk a bennünk lévő feszültséget, csillapíthatjuk a fájdalmakat (például a fejfájást, amelytől nagyon sok ember szenved). A talpmasszázs-terápia nem csodaszer, hanem évezredes keleti gyógymód, amelyet egyre többen alkalmaznak szerte a világon. Sikeresen.

Fási Katalin - Szépségápolás ​otthon
E ​könyv a szépülni vágyó nők számára készült, azoknak, akik szívesen válnak saját kozmetikusukká. Hiszen a szépség örök divat. .. Minden nőnek van valamilyen vonzó egyéni adottsága, amelyet, ha megfelelően kiemel vagy hangsúlyoz, versenyre kelhet a legszebbekkel is. És ezt hogyan tegye? Erre ad könyvünk sok-sok idő- és pénzkímélő gyakorlati tanácsot.

Fási Katalin - Kéz- ​és fülmasszázs
Fási ​Katalin TALPMASSZÁZS OTTHON című sikerkönyve után most újabb házilag alkalmazható természetes gyógyeljárásokat ismertet és megtanít azok gyakorlati alkalmazására. Szervezetünk testi-lelki gyógyító erőit képesek mozgósítani a könyvben szereplő természetes gyógymódok: a kézmasszázs, a fülkagylón található reflexpontok masszírozása, a csípésterápia, az akupresszúra, a relaxáció és a különféle fürdőkúrák, lemosások, borogatások.

Fási Katalin - Gyarmati Gábor - Pánikbetegség
Mai ​rohanó, "emberpróbáló" életvitelünk nagy részben felelős azért, hogy napról napra nő a depressziós és pánikbetegek száma. Az élet problémáitól megviselt lélek legtöbbször testi tünetekkel"`jelzi", hogy valami belül nincs rendben. Ha erre az orvos nem jön rá, akkor sok felesleges vizsgálat következhet - célirányos kezelés helyett. E könyv a tünetek és a betegségtörténetek leírásával segít abban, hogy bárki felismerje, ha saját maga, vagy közvetlen környezetéből valaki depresszióban, vagy pánikbetegségben szenved.

Fási Katalin - Gyógyító ​zöldségek és gyümölcsök
paradicsomparádé, ​rostban gazdag ételek, dió és társai, afrozidiákumok, fogyókúra szelíden

Fási Katalin - Dugó ​kalandjai
- ​Tudsz titkot tartani? - állított egy nap Kati elé az öccse. - Mint a sír! - válaszolt Kati halálos komolysággal. Dugó bízott Katiban. Félrehúzta egy sarokba, hangját suttogóra fogta: - Te, én űrhajós leszek! - jelentette ki elszántan. - Mi leszel...? - kérdezte Kati hitetlenül. - Űrhajós, na! Nem érted? Mi csodálkoznivaló van ezen? Most kísérletezek egy szputnyik összeállításával. Persze olyan kisebb fajtával - tette hozzá szerényen. Katira úgy hatott ez a bejelentés, hogy azt sem tudta hirtelen, fiú-e vagy lány. Pedig ezt eddig mindig biztosan tudta. Dugó szemeit bámulta. Valami különös fény égett Dugó szemeiben, és hangja is különösen hatott, amikor szilárd elhatározással kimondta: - Ettől nem téríthet el már senki sem!

Fási Katalin - Bőrápolás ​nőknek
Két ​ember között minden érintkezés a bőrön keresztül történik, az egyszerű kézfogástól az intim kapcsolatig. Ez természetes is, mert az érintés, a simogatás, az ölelés, a csók és a szeretkezés is két ember bőrkontaktusa, így hatással van egész fizikai és érzelmi mivoltukra. A bőr kihelyezett idegrendszer, így érzékletesen képes közvetíteni az érintés vagy simogatás érzésvilághoz küldött üzeneteit. Szólunk a bőrápolás fontosságáról, és hogy milyen szerepet tölt be életünkben bőrünk, ez a bámulatos tökéletességgel megalkotott, természetes csodaszövet. A bőr ápolásának egyik legtermészetesebb módja a gyógynövényekkel való tisztítás, legyen szó külső tisztításról fürdő, pakolás, lemosás alakjában , vagy akár belsőleg (folyadékbevitel, gyógyfűszerek használata a táplálkozásban). A tudnivalók sorát gyógynövénykalauzzal zárjuk, remélve, hogy sok nőnek ezzel segítséget nyújthatunk az egyszerű, ám természetes higiénia betartásához

Kollekciók