Ajax-loader

Sally Ann Wright könyvei a rukkolán


Sally Ann Wright - Isten ​hozott!
Hogyan ​ünnepelhetnénk szebben egy gyermek születését, mint hogy hálát adunk érte Teremtőjének, és megörökítjük életének eseményeit? Ebben a szép babanaplóban az alkalomhoz illő imádságok és bibliai idézetek mellett helyet kap az ultrahangfelvételtől a családfán keresztül az első nyaralásig minden, amit a szülők fontosnak tartanak.

Sally Ann Wright - Carla Manea - Állatos ​csereberélő
Isten ​rengeteg állatot teremtett, amelyek közül jó párat lerajzoltunk ebben a könyvben. Ám a lapok összekeveredtek. Viccesek így ezek a teremtmények! Megtalálod, hogy igazából melyik fejhez melyik láb vagy farok tartozik? Lapozz előre és hátra, hogy összeilleszd a képet! Kállai Nagy Krisztina kedves, kerekded állatait jól ismerjük a Mesélő Biblia illusztrációiból.

Sally Ann Wright - Jó ​éjszakát
A ​rövid bibliai történetek és imádságok ideálisak az olvasni tanuló gyerekek számára, de éppúgy használhatók a közös esti áhítatokhoz i. Az Ó- és Újszövetség legkedveltebb, legismertebb elbeszélései - gyermekeknek és felnőtteknek, elgondolkodtatóan, mai nyelven, lefekvés előtti, rövid imádsággal.

Sally Ann Wright - Carla Manea - 101 ​történet a Bibliából
Meséltek ​már neked a Bibliából? Talán igen, talán nem. Olvasd most el magad a teremtésről, az ószövetségi királyokról, Jézus születéséről és a tanítványok izgalmas életéről szóló történeteket! Mire végére érsz ennek a színes képekkel illusztrált könyvnek, ismerni fogod a Szentírás legfontosabb részeit.

Kollekciók