Ajax-loader

Elizabeth Lenhard könyvei a rukkolán


Elizabeth Lenhard - Meridián ​felfedezése
Az ​öt barátnő úgy dönt, hogy erőiket egyesítve felderítik Elyon hollétét. A csoportban feszültség üti fel a fejét; Elyon eltűnése mindenkit alaposan felkavart. Most azonban nincs helye civakodásnak. Összpontosítaniuk kell, hogy megtalálják a megfelelő kaput Meridiánba. Ehhez első lépésként magát a várost kell fellelni. Ám a sors veszélyes fordulatai nem könnyítik meg az öt barátnő helyzetét. A sorozat további részei: Az erő egysége; A megdöbbentő eltűnés; A tűz hatalma.

Elizabeth Lenhard - A ​tűz hatalma
Will, ​Irma, Taranee, Cornelia és Hay Lin lába alatt egyre forróbb a talaj. Ellenőrzésük alá vonják a Víz, a Föld, a Tűz, a Levegő és az Energia mágikus erejét, mindez mégsem elegendő ahhoz, hogy felszámolják az előttük tornyosuló problémákat. Mind Heatherfieldben, mind Meridiánban nőttön-nő a feszültség, az érzelmek elszabadulnak.

Elizabeth Lenhard - Híd ​két világ között
Heatherfieldben ​nyomozók próbálják felderíteni Elyon eltűnésének okát. Az Őrzők tartanak a lelepleződéstől. Elyon segélykiáltása nyomán a lányok a Hálón keresztül elindulnak Meridiánba. Rá is bukkannak Elyonra, aki a szüleire vonatkozó különös felfedezés nyomán borzasztóan vívódik. Vajon miképpen hidalja át Elyon a régi élete és az uralkodói jövő közötti szakadékot? A sorozatban megjelent: Az erő egysége, A megdöbbentő eltűnés, Meridián felfedezése, A tűz hatalma, Az utolsó könnycsepp, Illúziók és hazugságok, Meridián fénye, Kiút a sötétségből, A négy sárkány.

Elizabeth Lenhard - WITCH
Amikor Will Heatherfieldbe költözik, nagyon örül annak, hogy még egy új lány van a suliban. Ő Taranee. Mindketten összebarátkoznak Irmával, Corneliával és Hay Linnel. Mindez azonban nem csak a véletlen műve: hatalmas erő löki a lányokat egymás felé. Mágikus átalakulásuk hihetetlennek tűnik, ugyanakkor tagadhatatlan ténynek bizonyul. Együtt vágnak neki a kalandoknak, hogy felfedezzék, mire is képesek.

Elizabeth Lenhard - Királynői ​visszatérés
Meridiánban ​fordul a helyzet. A lázadókat leverik, Caleb átalakul, Phobosz még a korábbinál is elszántabban tör a trónra. Elyon élete legkeservesebb küzdelmére készül, ezért az Őrzőkhöz fordul segítségért. Az Őrzők, régi barátnői, mellé állnak és készek harcolni. Amikor minden véget ér, új királynő foglalja el Meridián trónját. Az Őrzők elbizonytalanodnak: fogalmuk sincs róla, miféle sors vár rájuk. A sorozatban megjelent: Az erő egysége, A megdöbbentő eltűnés, Meridián felfedezése, A tűz hatalma, Az utolsó könnycsepp, Illúziók és hazugságok, Meridián fénye, Kiút a sötétségből, A négy sárkány, Híd két világ között, A fénykorona.

Elizabeth Lenhard - Minden, ​amit tudni kell Irmáról
Most ​csak Irmáról olvashatsz, hogyan próbálta meghódítani a suli legcsábosabb pasiját, mennyire kötődik kis házi kedvencéhez, Lilihez, milyen váratlan találkozásban volt része Halloweenkor, és milyen erőbevetésre képes a jobb matekjegy érdekében. Ismerkedjetek meg Irma kalandjaival, és megtudjátok, milyen egy tini boszi élete egy öcsikével súlyosbítva.

Elizabeth Lenhard - Date ​with Death
Take ​this soul, who seeks revenge Bind him from his cruel intent With this spark, consign his soul To the haze of his own hell As Piper and Leo contemplate parenthood, and Phoebe and Cole enjoy their engagement, Paige is feeling more of a push to find a significant other. In a moment of whimsy, she signs up for an online dating service. Needless to say, she soon finds herself flooded with eager responses. Almost every night she embarks on a new date that seems to lead nowhere -- despite the fact that Paige has a perfectly good time when she's out. Or does she? Before long the sisters discover that Paige spends her "dates" in a catatonic trance -- she hasn't actually gone anywhere! Soon afterward her suitors are discovered to have committed evil acts. Paige is acting as a conduit for dark powers -- and soon she is projecting her energies onto her sisters. Will Piper and Phoebe be able to save her using only the Power of Two?

Elizabeth Lenhard - Charmed ​Again
In ​this night and in this hour I call upon the Ancient Power. Bring back my sister Bring back the Power of Three. Piper and Phoebe Halliwell are devastated by the loss of their big sister, Prue. But even in their grief they can't forget that they, too, are in mortal danger. The power of the Charmed Ones has been broken, leaving them prey to every form of evil. Even Leo, their Whitelighter, and Cole, Phoebe's demon boyfriend, can't protect them. In frustration and despair, Piper casts a spell to summon a lost witch and bring back her beloved Prue. The spell does work, but not as Piper intended. A lost witch is found -- heir to a shocking Halliwell family secret. But can Piper and Phoebe persuade her to assume her powers and complete the Power of Three?

Elizabeth Lenhard - A ​megdöbbentő eltűnés
A ​könyv főhőseinek lassanként meg kell barátkoznia különleges, mágikus erejével. Egyiküknek véletlenül sikerül eltűntetnie az egyik osztálytársát, de más, meglepő furcsaságok is megesnek, ráadásul az egyik varázslólánynak nyoma vész. A lányok úgy határoznak, a végére járnak a rejtélyes dolgoknak...

Elizabeth Lenhard - Illúziók ​és hazugságok
Will, ​Irma, Taranee, Cornelia és Hay Lin mindent tudnak a varázslásról. A Háló Őrzőiként felfedezett erejüket titokban tartják a világ elől, ezért becsapják környezetüket, csakhogy Meridián gonosz erői a lányokat fordítják egymás ellen hazugságaikkal. Will életveszélybe kerül. A lányok most értik csak meg, mi az az egyetlen dolog, ami nem illúzió: az igaz barátság.A sorozatban már megjelent kötetek: 1. Az erő egysége 2. A megdöbbentő eltűnés 3. Meridián felfedezése 4. A tűz hatalma 5. Az utolsó könnycsepp.

Elizabeth Lenhard - A ​menyasszony lelke
Egy ​alkalom, ami csak egyszer jön el az életben! A magazin szerkesztője azzal a nem mindennapi lehetőséggel lepi meg Prue-t, hogy a lány készítheti el az új szám címlapfotóját. Persze csak akkor, ha sikerül egy egészen különleges képet alkotnia. És ezzel váratlan fordulatok, életveszélyes kalandok sora zúdul a három Bűbájosra. Ami pedig még ennél is rosszabb, a lányok miatt ártatlanok kerülnek nagy veszélybe. Mert a háttérben ott lapul az ősi gonosz. Sötét, mohó erő manipulálja az eseményeket. Olyan valaki aki egyaránt otthon van az Olümposz hófehér oszlopcsarnokaiban és az Alvilág kétségbeejtő bugyraiban is. Mi történt azokkal a gyönyörű fotómodellekkel, akik összestek, amikor Prue lefényképezte őket egy különleges, ősrégi fényképezőgéppel? Mit akar valójában a megnyerő modorú, nagyon jóképű új barát? Milyen varázslatra van szükség ahhoz, hogy az ember lánya farkasszemet nézhessen az ókori Görögország isteneivel? A lányok választ találnak ezekre a kérdésekre, vagy egyiküknek örökre az Alvilágban kell maradnia?

Elizabeth Lenhard - Meridián ​fénye
Az ​Elyon árulása miatt kesergő Cornélia talál egy régi újságot, még abból az időből, amikor ők ketten a legjobb barátnők voltak. Anélkül, hogy elmondaná a többieknek, úgy dönt, útnak indul Meridiánba, hogy találkozzon Elyonnal. Egy hatalmi harc kellős közepén találja magát, és szemtől szembe álmai fiújával! Cornelia abban a reményben keresi meg elveszett barátnőjét, hogy együtt felfedezhetik az igaz barátság jelentőségét, és visszaállíthatják Meridián fényét. A sorozatban már megjelent kötetek: 1. Az erő egysége 2. A megdöbbentő eltűnés 3. Meridián felfedezése 4. A tűz hatalma 5. Az utolsó könnycsepp 6. Illúziók és hazugságok.

Elizabeth Lenhard - A ​négy sárkány
A ​Tini Boszik ismét színre lépnek! Hay Lin a négy sárkány legendájára épülő színdarabot ír, amit a suliban terveznek előadni. Barátnői is részt vesznek a munkálatokban. Ahogy egyre jobban elmerülnek ebben, fokozatosan feltárul előttük az Őrzők erejének eredete. Minden tini boszit roppant módon foglalkoztat a történet, és természetesen mindegyikük szeretne minél többet megtudni arról, miképpen lehetnének még erősebbek. Kondrakar felé veszik az útjukat, ennek során a legkülönbözőbb kihívásokkal kell szembenézniük... A sorozatban megjelent: Az erő egysége, A megdöbbentő eltűnés, Meridián felfedezése, A tűz hatalma, Az utolsó könnycsepp, Illúziók és hazugságok, Meridián fénye, Kiút a sötétségből.

Elizabeth Lenhard - Az ​ismeretlen ösvény
A ​Háló már nem létezik. Will, Irma, Taranee, Cornelia és Hay Lin nyugtalanok. Erőik csökkenni látszanak. Azon töprengenek, hogy a Háló megszűnését követően miféle őrzői feladatok várnak rájuk. Igyekeznek eleget tenni iskolai kötelezettségeiknek, normális életet élni, ám nem érzik túl jól magukat a bőrükben. A gonosz erők egyszer csak Heatherfieldben is felütik a fejüket... Taranee igyekszik figyelmeztetni a többieket, főképpen Cornéliát, aki azonban nem hajlandó szóba állni vele. Vajon a Hálóval egyetemben a tini boszik barátsága is megsemmisült? A sorozatban megjelent: Az erő egysége, A megdöbbentő eltűnés, Meridián felfedezése, A tűz hatalma, Az utolsó könnycsepp, Illúziók és hazugságok, Meridián fénye, Kiút a sötétségből, A négy sárkány, Híd két világ között, A fénykorona, Királynői visszatérés.

Elizabeth Lenhard - The ​Disappearance
The ​second instalment of this hit new series sees the girls’ powers tested for the first time as people keep disappearing in Heatherfield! Has Irma really caused a boy at school to disappear? And where is Elyon? There are funny goings on in Heatherfield and it is up to the five friends, Will, Irma, Taranee, Cornelia and Hay Lin to find out exactly what, with a little help from their new found powers.

Elizabeth Lenhard - Az ​erő egysége
Will ​Heatherfieldbe költözik, így nagyon örül, hogy rajta kívül van még egy új lány van a suliban, Taranee. Mindketten összebarátkoznak Irmával, Corneliával és Hay Linnel. Mindez azonban nem csak a véletlen műve: hatalmas erő löki a lányokat egymás felé. Mágikus átalakulásuk szinte hihetetlennek tűnik - de tagadhatatlan. Együtt vágnak neki a kalandoknak, hogy felfedezzék, mire is képesek... A sorozat következő részei: A megdöbbentő eltűnés; Meridián felfedezése; A tűz hatalma.

Elizabeth Lenhard - Az ​utolsó könnycsepp
Heatherfieldben ​látszólag nyugalom honol, Cedric és csapata azonban egyre erősebb. Mindent elkövetnek annak érdekében, hogy megakadályozzák az Őrzőket küldetésük teljesítésében. A lányok különös festményre bukkannak, találkoznak egy titokzatos festővel, és megismerkednek Meridián történetének csavaros fordulataival. Cedric meg akarja semmisíteni a várost, a lányok azonban az utolsó könnycsepp segítségével megtörik az ősi átkot... A sorozatban már megjelent kötetek: 1. Az erő egysége 2. A megdöbbentő eltűnés 3. Meridián felfedezése 4. A tűz hatalma.

Elizabeth Lenhard - A ​fénykorona
Sötétség ​és kétségbeesés borul Meridián népére. Folytatódik a küzdelem Phobosz herceg és a lázadók között. Az ország egyre megosztottabb. Az Őrzők otthon küzdenek iskolai problémáikkal, Meridiánban pedig Elyon és a lázadók próbálnak ismét fényt hozni a birodalom életébe. Az Őrzők csatlakoznak hozzájuk. A csata során egyiküket pótolhatatlan veszteség éri, élete visszafordíthatatlanul megváltozik. A sorozatban megjelent: Az erő egysége, A megdöbbentő eltűnés, Meridián felfedezése, A tűz hatalma, Az utolsó könnycsepp, Illúziók és hazugságok, Meridián fénye, Kiút a sötétségből, A négy sárkány, Híd két világ között.

Kollekciók