Ajax-loader

Inge Walz könyvei a rukkolán


Inge Walz - Szélharangok
A ​szélharang hívogató csilingelése mindenkit elkápráztat. Már a legkisebb szellő is hangot varázsol elő belőle. Cserepekből mi is készíthetünk különféle szélharangokat; fogjunk hozzá bátran, hisz' könnyen elkészíthetjük akár saját magunk, akár mások örömére!

Inge Walz - Térfonás
A ​műanyag szálak különféle színekben, sőt csillámos kivitelben is kaphatók. Készíthetünk belőlük függődíszeket kulcstartóra, mobiltelefonra, táskára, vagy állatokat és figurákat. A szálakat tetszés szerinti színekben kombinálhatjuk. Miután elsajátítottuk az alapvető csomózási ismereteket, kísérletezzünk bátran, a színes műanyag szálakból szinte minden elkészíthető, képzeletünknek semmi sem szabhat határt.

Inge Walz - Új ​térfonás
A ​műanyag szálak vagy más néven scoubidou-k közkedveltek a fiatalok körében, mert különféle divatos színben kaphatók, és könnyű velük dolgozni. Miután elsajátítottuk a csomózási technikákat, készíthetünk nyakláncokat, kulcstartókat, karkötőket, gyűrűket, mobildíszeket. A könyvben szereplő figurák, díszek és ékszerek között találunk gyorsan és egyszerűen elkészíthető, de különleges, bonyolult mintákat is. Fogjunk hozzá bátran, és készítsünk magunknak vagy barátainknak ajándékba ékszereket, díszeket különféle színösszeállításban.

Inge Walz - Térbeli ​fonalgrafika
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Inge Walz - Varázslatos ​szélcsengők
Már ​egy enyhe fuvallat is kedves hangokat csal ki egy szélcsengőből. Engedje, hogy elvarázsolja és felvidítsa, jobb kedvre hangolja a szél zenéje! Ebben a füzetben különféle szélcsengőket mutatunk be, melyek közt mindenki meglelheti a hangulatához illőt: átlátszó virágokkal ékített romantikus vagy éppen divatos fémből készített; a gyermekek örömére vidám hollókkal díszített vagy akár az évszakhoz illő csengőket. A csengőrúd anyagától és méretétől függően más és más hangok csendülnek fel.

Inge Walz - Új ​fonalgrafika
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Inge Walz - Mágikus ​karkötőparádé
Minden ​kultúrában mágikus jelentést tulajdonítanak a karkötőknek és csomóknak. Egy kis szeretet, bátorság, energia kellene? A füzetben található barátságcsomók és fityegők közvetítik mindazt, amire szükséged van. Ajándékozd meg barátaidat saját készítésű remekekkel, amelyek nem csupán szépek, de a titkos jelzésekkel üzennek is. A könyv mintáit variálva saját darabokat tervezhetsz.

Kollekciók