Ajax-loader

Jason Fry könyvei a rukkolán


Jason Fry - Az ​utolsó Jedik
Réges-régen, ​egy messzi-messzi galaxisban.... A Rian Johnson rendezőtől kapott információk segítségével a Star Wars: Az utolsó Jedik című regényében Jason Fry kibővítette a filmben látható történetet olyan jelenetekkel, amelyek alternatív forgatókönyv-változatokból származnak, illetve kiegészítette a történetet a filmből kimaradt egyéb elemekkel. A Birodalom hamvaiból új veszélyforrás emelkedik ki: a könyörtelen Első Rend. Szerencsére új hősök is felbukkannak, akik fegyvert ragadnak, és akár az életüket is hajlandóak kockáztatni a galaxis lakóinak szabadságáért. Rey, az Erő-érzékeny árva; Finn, az egykori rohamosztagos; és Poe Dameron, a bátor X-szárnyú pilóta és még sokan mások összegyűlnek, hogy Leia Organa tábornok és az Ellenállás oldalán küzdhessenek. Ám az Első Rend parancsnokának, Snoke legfőbb vezérnek, és az ő végrehajtójának, Kylo Rennek óriási hadsereg és pusztító tűzerő áll a rendelkezésére és a fény bajnokaira talán a teljes megsemmisülés vár. Egyetlen reményük maradt csupán: az eltűnt legenda, Luke Skywalker Jedi mester... A Star Wars: Az utolsó Jedik ott kezdődik, ahol a Star Wars: Az ébredő Erő véget ért. A fény és a sötétség küzdelme újra a tetőfokára hág, és eddig ismeretlen területekre is kiterjed.

Jason Fry - Star ​Wars: The Force Awakens Incredible Cross Sections
See ​the vehicles of Star Wars: The Force Awakens in unparalleled detail with this newest addition to the Star Wars Incredible Cross Sections series. Twelve breathtaking artworks bring the new craft to life, showing all of the weapons, engines, and technology, while engaging text explains each vehicle's backstory and key features.

Jason Fry - Rogue ​One: Mission Files
Top-secret ​files about the characters from the new movie, Star Wars: Rogue One, including in-depth profiles, mission briefings, and more. Set before Star Wars: A New Hope, Rogue One follows a rag-tag group of rebel commandos who must steal the plans to the Empire's new superweapon, the Death Star. This standalone story transports fans to unseen corners of the Star Wars universe and strange new planets not to mention an encounter with a familiar adversary, Darth Vader. Have you collected all the Star Wars: Rogue One books? Star Wars Rogue One Book and Model: Make Your Own U-wing; Star Wars Rogue One: Art of Colouring; Star Wars Rogue One: Mission Files; Star Wars Rogue One: Profiles and Poster Book.

Jason Fry - The ​Last Jedi
Rey ​continues her epic journey with Finn, Poe, and Luke Skywalker in this thrilling novelization of Star Wars: The Last Jedi written by New York Times bestselling author Jason Fry.

Cecil Castellucci - Jason Fry - Moving ​Target
Princess ​Leia returns for an all-new adventure in this thrilling upper middle grade novel. Set between Star Wars: The Empire Strikes Back and Star Wars: The Return of the Jedi, the story follows the warrior princess as she leads a ragtag group of rebels on a dangerous mission against the evil Galactic Empire. Hidden in the story are also hints and clues about the upcoming film Star Wars: The Force Awakens, making this a must-read for fans old and new!

Jason Fry - The ​Weapon of a Jedi
Luke ​Skywalker returns for an all-new adventure in this thrilling upper middle grade novel. Set between Star Wars: A New Hope and Star Wars: The Empire Strikes Back, the story finds Luke Skywalker, C-3PO, and R2-D2 stranded on a mysterious planet, and explores a dangerous duel between Luke and a strange new villain. Hidden in the story are also clues and hints about the upcoming film Star Wars: The Force Awakens, making this a must-read for fans old and new!

Jason Fry - Star ​Wars: Az utolsó jedik - Fantasztikus keresztmetszetek
Tizenhárom ​fantasztikus keresztmetszet mutatja be a _Star Wars: Az utolsó jedik_ járműveit. A részletgazdag képeken és átfogó leírásokon keresztül megismerheted a Star Wars-univerzum legújabb gépeit! TANULMÁNYOZD - A _Raddus_t, Organa tábornok zászlóshajóját és az Ellenállás büszkeségét - Az Ellenállás flottájának cirkálóit - Az Ellenállás bombázóját pusztító rakományával együtt - Az A-szárnyú elfogóvadászt bevetés közben ISMERD MEG - Snoke óriási főhadiszállását, az Első Rend sötéten lüktető szívét, a _Fensőbbség_et - Kylo Ren halálos TIE-lopakodóját - A Canto Bight-i rendőrség siklóit - A hátborzongató AT-M6 csatalépegetőt FEDEZD FEL - A strapabíró AT-HH ostromágyú-vontatót - A fényűző _Különc_öt - A Crait bolygó sísiklóit - És még sok más érdekességet!

Jason Fry - Star ​Wars - A galaxis űrlényei
Tudj ​meg mindent a Star Wars-univerzmum legnépszerűbb űrlényeiről! Rengeteg érdekes információt olvashatsz a galaxisban élő fajokról, az abednedóktól a melittókon át egészen a vukikig, sőt, a legismertebb képviselőiket is tanulmányozhatod! A könyv telis-tele van színes fotókkal, kevéssé ismert tényekkel és érdekességekkel. Az utolsó lapon található, kihajtható mellékletben pedig felfedezheted Az ébredő Erő űrlényeit is!

Cecil Castellucci - Jason Fry - Mozgó ​célpont
EBBEN ​A TELJESEN ÚJ TÖRTÉNETBEN ISMÉT IZGULHATUNK LEIA HERCEGNŐÉRT! A cselekmény a _Star Wars: A Birodalom visszavág_ és a _Star Wars: A jedi visszatér_ című filmek közötti időszakban játszódik. Leia egy szedett-vetett lázadó csapatot vezet egy olyan veszélyes küldetés során, amelyet a Birodalom minden erejével meg akar akadályozni. A történetben olyan fontos információkat is megtudhatunk, amelyek a _STAR WARS: AZ ÉBREDŐ ERŐ_ című VII. epizód cselekményéhez szorosan kapcsolódnak.

Jason Fry - Star ​Wars: Az ébredő Erő - Fantasztikus keresztmetszetek
Tizenkét ​fantasztikus keresztmetszet mutatja be a _Star Wars Az ébredő Erő_ járműveit. Részletgazdag képeken és átfogó leírásokon keresztül ismerhetjük meg a _Star Wars_ univerzum új gépeit. TANULMÁNYOZD A rohamosztagosok szállítóhajóját és annak halálos rakományát * Poe Dameron X-szárnyúját bevetés közben * Kylo Ren félelmetes űrkompját * A _Finalizer_ borzasztó tűzerejét ISMERD MEG Rey siklójának belsejét * Az Első Rend TIE-vadászának fejlett technológiáját * A Különleges Erők TIE-vadászának mindent elsöprő erejét * A Quad gigantikus meghajtását FEDEZD FEL A _Millennium Falcon_ jól ismert folyosóit * Han Solo szállítóhajójának hatalmas rakterét * Az Ellenállás járművének rendszereit * Az Első Rend hórobogójának félelmet keltő külső és belső elrendezését * És még sok más érdekességet!

Jason Fry - Rey ​túlélési útmutatója
Van ​egy szabály: ha életben akarsz maradni a Jakkun, NE KÉRDEZZ! A nevem Rey. Egy nemzedékkel ezelőtt a Birodalom összecsapott az Új Köztársasággal itt, a Jakkun. A csata után csak egy lakhatatlan sivatag maradt hátra, meg egy roncstelep, tele hajókkal és csontokkal - ott, ahol a legtöbb harci gép lezuhant. Én abból élek, hogy használható darabokat és berendezéseket szerelek ki a roncsokból. Nem tudom, hogyan kerültem ide, és miért... Amit a kezedben tartasz, az az én túlélési útmutatóm ehhez a barátságtalan bolygóhoz. Mit érdemes összegyűjteni? Mit kell elkerülni, ha életben akarsz maradni? Nyisd ki ezt a könyvet, és fedezd fel, mi minden szükséges errefelé a túléléshez!

Jason Fry - Star ​Wars: A klónok háborúja - Rajongói kézikönyv
"A ​háborútól megosztott galaxisban……a békés világoknak választaniuk kell, ki mellé állnak…… vagy megszállás vár rájuk." A könyvben több száz lenyűgöző filmbeli jelenet és részletes ismertető található A klónok háborúja című filmből.

Jason Fry - A ​jedi fegyvere
EBBEN ​A TELJESEN ÚJ TÖRTÉNETBEN ISMÉT IZGULHATUNK LUKE SKYWALKERÉRT! A cselekmény a _Star Wars: Új remény_ és a _Star Wars: A Birodalom visszavág_ című filmek közötti időszakban játszódik. Luke egy rejtélyes bolygóra érkezik, ahol az Erő segítségével meg kell mentenie egy fiatal lány életét, és túl kell élnie a párviadalt, amit az új, korábban ismeretlen ellenfelével vív… A történetben olyan fontos információkat is megtudhatunk, amelyek a STAR WARS: AZ ÉBREDŐ ERŐ című VII. epizód cselekményéhez szorosan kapcsolódnak.

Jason Fry - Star ​Wars - Zsivány Egyes
Lázadj ​fel a Galaktikus Birodalom ellen a Zsivány Egyes hőseivel! A Birodalom szörnyű fegyvert épített. Vajon a lázadók képesek lesznek a fenyegetés útjába állni, mielőtt túl késő lenne? Állj melléjük, és légy tanúja annak, ahogy küldetésük során parancsokat megtagadva, bátran kockáztatják az életüket! A kezdő olvasóknak szánt Star Wars- olvasókönyv-sorozat segít az olvasás megszerettetésében, az önálló olvasás elsajátításában. A gazdagon illusztrált, izgalmas történet, a sok érdekes információ, és a játékos tesztkérdések mind hozzájárulnak ahhoz, hogy az olvasás a legkisebbek számára is szórakoztató és sikerélményekben gazdag időtöltéssé váljon.

Jason Fry - Star ​Wars 100 jelenetben
A ​KÖNYVBEN BEMUTATOTT 100 JELENET SEGÍTSÉGÉVEL ÚJRA ÁTÉLHETJÜK A _STAR WARS_ FILMEK LEGIZGALMASABB RÉSZEIT. Minden apró részlet, üldözés, harc, párbaj, vakmerő menekülés és érzelem megelevenedik a könyv lapjain. Újra megcsodálhatjuk a lenyűgöző űrhajókat, bejárhatjuk a fantasztikus világokat és találkozhatunk a furcsa teremtményekkel, mind a hat epizódból. A filmkészítés kulisszatitkaira is fény derül, sok olyan érdekes információval együtt, amiket eddig még csak nem is sejthettünk.

Daniel Wallace - Ryder Windham - Jason Fry - Fejvadász ​kódex
Fedezd ​fel a nélkülözhetetlen eszközöket és technikákat, melyeket minden fejvadásznak ismernie kell! Sajátítsd el a túlélés eszközeit és ismerd meg a galaktikus törvényeket. Tanulmányozd a történelmet, a filozófiát, és a Halálőrség, a mandalore-iak szakadár csoportjának felszerelését. A legendás fejvadász, Boba Fett két jelentős kiadványt fűzött össze: _A fejvadász céh kézikönyvét_ és a Halálőrség toborzó könyvecskéjét. E két kiadványból lett _A fejvadászok kézikönyve_. A margón pedig Fett és a könyv korábbi tulajdonosai rögzítették gondolataikat és kommentárjaikat. Boba Fett módszerei, titkai... Mind itt vannak egy kötetben.

Simon Beecroft - Jason Fry - Kerrie Dougherty - James Luceno - Kristin Lund - Star ​Wars - Bolygók és helyszínek
TELJES ​KÖRŰ KÉPES ÚTMUTATÓ A STAR WARS-SAGA HELYSZÍNEIHEZ A Star Wars messzi-messzi galaxisának bolygóit, városait és csatáit tartalmazó kötet bemutatja a _Star Wars VII.: Az ébredő Erő_ helyszíneit és főbb cselekményét. Több mint 50 elképesztően részletes keresztmetszet kelti életre a Star Wars történetének ikonikussá vált színtereit Mos Espa Nagy Arénájától kezdve a coruscanti Jedi Templomon át a Lars-farmig és Jabba palotájáig. _A Star Wars VII.: Az ébredő Erő_ legfontosabb helyszíneire nyolc, különleges gondossággal készült művészi ábra kalauzol el, bepillantást engedve a Jakku sivatagos világába, Maz Kanata kastélyába és a _Csillagpusztító_ Bázis felépítésébe. A lélegzetelállítóan kidolgozott rajzok most megmutatják mindazt, amit a mozivászon elrejtett.

Daniel Wallace - Jason Fry - Star ​Wars - The Essential Atlas
Navigate ​the Star Wars universe as you never have before–with this fully illustrated, full-color guide that maps the entire galaxy. You know the planets–from Alderaan and Corellia to Tatooine and Zonama Sekot–and the star systems, from the Deep Core to the Outer Rim. But now, for the first time, you can pinpoint their locations and chart the travels of your favorite characters through the vast reaches of space. Star Wars: The Essential Atlas is a galaxy-spanning trove of vital statistics and information ranging from the astronomical and geographical (“Systems, Sectors, Oversectors, and Regions”) to the historical and political (“The Sith Empire” and “The Great Hyperspace War”). Encompassing the entire Star Wars canon, including all the films, and the Clone Wars television series, plus the novels, comic books, video games, and more, this volume is packed with dozens of detailed maps and charts, as well as pertinent data and accompanying facts on • the Empire: its length and breadth, political regions, populations, trade routes, major attractions, and trouble spots • the Clone Wars: the trajectory of this decisive conflict across the universe, data on key battles and major Loyalist and Separatist worlds • the adventures of Han Solo: the heroic rogue’s exploits throughout the galaxy–including his captaincy of the Millennium Falcon and his first, fateful meeting with Chewbacca–before his life-changing alliance with Luke Skywalker and Obi-Wan Kenobi • the Sith Wars: the progression of the universal clash between the ancient Jedi Order, their dark side counterparts, and the Mandalorian warriors who fought against both orders • and much, much more From Hutt Space to the Unknown Regions, from the Knights of the Old Republic and Episode I to the Fate of the Jedi and Legacy era, Star Wars: The Essential Atlas is the ultimate gateway to space fantasy’s most brilliantly imagined and endlessly intriguing galaxy.

Kollekciók