Ajax-loader

Stephanie Göhr könyvei a rukkolán


Christel Vogelsang - Ankje Daum - Gudrun Hettinger - Elke Huber - Ingrid Moras - Sybille Rogaczewski-Nogai - Stephanie Göhr - Karácsonyi készülődés üvegfestéssel
Varázslatos karácsonyi hangulat üvegfestéssel. Ablakképek, mozgókák, karácsonyfadíszek. Télapók, vidám hóemberek, éneklő mackók, pingvinek és jegesmedvék. Feldíszített karácsonyfa, ünnepi gyertyák, bájos angyalkák, csillagok és hópelyhek. Hangulatos díszítőmotívumok kicsiknek és nagyoknak, asztali mécsesekhez, ajándékcsomagoláshoz, karácsonyfára és az ablakra. Eredeti méretű mintákkal.

Stephanie Göhr - Melanie Sturm - Barbara Wilder - Horgolt ​négyzetek, színpompás ötletek
A ​kicsi, négyzet alakú kézimunkák a horgolás szerelmeseinek körében nagyon népszerűek. A horgolt négyzetek rajongói igazi átalakító művésszé válhatnak. A gyorsan elkészülő darabok szépsége a végtelen színvariációkban, a horgolóöltések és a fonalak variálhatóságában mutatkozik meg. Az egyszerű négyzetekből villámgyorsan készülhetnek tarka táskák, különleges lakásdekorációk, takarók, divatos ruhadarabok és praktikus kiegészítők. A könyv számos ötletet ad arra, hogyan horgoljunk kisebb-nagyobb négyzetekből álló tárgyakat. Az alapvető technikákhoz és az egyes modellekhez pontos leírás tartozik, így gyerekjáték lesz a kézimunkák elkészítése. A kanapén ülve, utazás közben a vonaton vagy a parkban egy padon megpihenve is elővehetjük a horgolótűnket, hiszen a kisméretű horgolások bármelyik táskában elférnek. Minden színpompás és szögletes darab egyedi és valódi kis műalkotás lesz.

Stephanie Göhr - Színes ​állatvilág üvegfestéssel
Kedves ​figurák a mezőn, a tónál, magasan a felhők között és a kék tenger mélyén. Gólyák és békák, birkák és pásztorok, katicák, vidám delfinek. Bármelyik motívum kombinálható bármelyikkel, így egész kis történeteket mesélhetünk el az ablakon.

Stephanie Göhr - Farsangi ​jelmezek
A ​gyerekek szeretnek mások bőrébe bújni, jelmezbe öltözni nemcsak farsangkor, születésnapi partikon, hanem csak úgy, játékból is. Könyvünkben egyszerű, gyorsan elkészíthető jelmezeket mutatunk be, amelyeket arcfestéssel teszünk teljessé. A jelmezek elkészítéséhez mindössze egy nagyméretű pólóra (pl. apa régi pólója), kartonpapírra, filcanyagra és kartonpapírra lesz szükségünk. Lepjük meg gyermekünket saját készítésű jelmezzel, vagy készítsük el közösen. A könyvben szereplő közkedvelt jelmezekhez (egér, varázsló, királylány stb.) hasonlóan más jelmezeket is összeállíthatunk. A farsangi időszakon kívül vidám, jelmezes gyerekzsúrral (pl. vámpírest, boszorkánydélután stb.) szerezzünk örömet gyerekeinknek. Ajánljuk a kötetet óvodáknak, iskoláknak is, mert a jelmezek könnyen elkészíthetők, így akár egy barkácsóra keretében megvalósíthatók. A jelmezkészítéshez jó szórakozást kíván a Szerző

Sieglinde Holl - Stephanie Göhr - Ékszerek ​térfonással
A ​scoubidou az ékszerek és kiegészítők új generációja. Füzetünk segítségével a tarka zsinórokból szemet gyönyörködtető művek születhetnek pillanatok alatt, s Ön is büszkén viselheti saját készítésű remekeit. Legyen szó karkötőről, nyakékről, kulcstartóról vagy egy vagány gyűrűről, mindenki megtalálja a kedvére valót. A részletes leírások és magyarázatok segítségével a scoubidou hamar kedvenc időtöltésévé válik.

Heide Baer - Stephanie Göhr - Angelika Kipp - Hans H. Röhr - Heidrun Röhr - Gudrun Schmitt - Húsvéti ​tojásdíszítés
Ebben ​a könyvben a tojásdíszítés különféle technikáit mutatjuk be. Alkalmazhatjuk a szalvétatechnikát, üvegfestést, árnyékvágást stb. Fogjunk hozzá bátran, és készítsünk különféle húsvéti tojásokat, amelyekkel megajándékozhatjuk a húsvéti locsolókat, illetve díszíthetjük a húsvéti terítéket. A kötetet óvodáknak és iskoláknak is ajánljuk. A tartalomból: Anyagok, eszközök és technikák; Tojásvásárlás; Tisztítás és kifújás; Festés és ragasztás; A mintaív átmásolása; A tojás felfüggesztése; Arcpír; Masnikötés; Articsókatechnika; Gravírozás. Díszített tojások: Népi jellegű húsvéti tojások; Virágos tojások; Berzselt tojások; Articsókatojások; Árnyékfiligránnal díszített tojások; Antik hatású tojások; Kékfestő tojások; Virágos és tolldíszes tojások; Csipkés tojások; Különleges felület struktúrpasztával; Asztaldíszítés. A Fortélyok sorozat 40. kötetének utánnyomása.

Stephanie Göhr - Sybille Rogaczewski-Nogai - Adventi ​kalendáriumok üvegfestéssel
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Kollekciók