Ajax-loader

Nancy Failla könyvei a rukkolán


Don Failla - Nancy Failla - MLM ​K&V
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Nancy Failla - Te ​is szabad lehetsz!
Milyen ​lenne az életed, ha az idő és a pénz nem jelentenének problémát? Amikor ezt a kérdést felteszem embereknek, gyakran a következő választ kapom: "Nancy, az életem akkor teljes mértékben különbözne attól, amit ma élek!" A választás a tiéd. Emlékezz rá: az élet egy utazás, és az induláskor hozott döntés vezetett oda téged, ahol jelenleg vagy. Talán éppen most van itt az ideje annak, hogy változtass az életeden. Amit ma és holnap teszel, az fogja meghatározni az egész jövődet. Ha nem teszel semmit, semmi nem fog változni! Mindig azt tanítjuk: "Tartsd egyszerűen a dolgokat. Teremts vidámságot, és az emberek csatlakozni akarnak majd hozzád."

Don Failla - Nancy Failla - Gyakran ​feltett kérdések és világos válaszok a Network Marketingről
Bárki ​tanúsíthatja, aki valaha is részt vett a Network Marketing üzletben, hogy az elindulás mindig nagyon sok kérdéssel jár. Ezért akár kezd vagy, akár gyakorlott termékforgalmazó, mindenképpen csak hasznodra válhat Don és Nancy Failla sokéves tapasztalata. Gyakori kérdések - munkatárs-jelöltektl o Mennyi idt kell majd ezzel töltenem o Szükséges-e üzletem beindításához, hogy sok ismersöm vagy nagy családom legyen Gyakori kérdések - kezd termékforgalmazóktól o Hogyan magyarázhatom el a legjobban jelöltemnek a Network Marketing lényegét o Milyen típusú személyiség lehet a legjobb jelölt Gyakori kérdések - gyakorló termékforgalmazóktól o Hogyan érhetem el a baráti, családi és alkalmi ismeretségi körömön kívül es embereket o Koncentráljak csak a szponzorálásra,és ne tördjek a termékértékesítéssel o Milyen befektetésekkel tudom elérni, hogy az üzletem gyorsabban növekedjék

Nancy Failla - Don Failla - A ​rendszer
A ​Rendszer jelenti a leggyorsabb módot arra, hogy kiépítsd otthonról irányított üzletedet a Network Marketingben! Ezzel a könyvvel arra szeretnénk megtanítani, hogyan készíts fel másokat otthonról irányított üzletük építésére – olyan tréninggel, amelynek időigénye tíz perc, vagy még annál is kevesebb. Új üzleted csak akkor indul el igazán, amikor szponzorálod első munkatársadat. Minél gyorsabban tudod ezt megtenni, annál jobb helyzetben vagy. Ha valaki egyszer a Rendszert megtanulta, nem sok egyebet kell elsajátítania ahhoz, hogy azt működtetni is tudja. Ha elolvasod ezt a könyvet, megérted majd, hogy bárki képes saját Network Marketing üzletének kiépítésére, ha valóban erősen el akar érni valamit. Don és Nancy Rendszere több mint 200 000 fős, azóta is folyamatosan fejlődő szervezetet hozott létre számukra, és segíteni tud neked is abban, hogy elérd ugyanezt.

Kollekciók