Ajax-loader

Morvay Péter könyvei a rukkolán


Morvay Péter - A köztünk élő Marx
Ezt a kötetet a Hetekben 2018 tavaszán megjelent Marx-cikksorozat fogadtatása inspirálta. Olvasóink érdeklődése nyomán írásainkat könyvvé bővítettük, amely számos újdonságot, eredeti forrást, kronológiát és hivatkozást is tartalmaz. „A kommunista rendszer bukásakor naivan azt gondoltuk, hogy a marxizmus is megbukott, és a történelem ideológiai roncstelepére kerül. Sokan tévedtünk ebben. Napjainkban a globalista elit is előszeretettel használja a marxizmust eszközként a nemzetállam, a keresztény konzervativizmus és a tradicionális család elleni harcában.” (Részlet Németh Sándor bevezető tanulmányából)

Morvay Péter - A ​köztünk élő Marx
Ezt ​a kötetet a Hetekben 2018 tavaszán megjelent Marx-cikksorozat fogadtatása inspirálta. Olvasóink érdeklődése nyomán írásainkat könyvvé bővítettük, amely számos újdonságot, eredeti forrást, kronológiát és hivatkozást is tartalmaz.

Igaz Mária - Morvay Péter - Simon Józsefné - Népünk ​hagyományaiból
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Lukács András - Morvay Péter - Bioterror
• ​A kínai arzénfüsttől a tokiói metróig: biológiai és vegyi fegyverek a történeemben • Baktériumfelhő San Francisco felett: titkos kísérletek az Egyesült Államokban • Szupervírusok a szovjet laboratóriumokból: KGB-temetés légmentes fémkoporsóban • halálos készletek a Közel-Keleten: Szaddám Husszein felgyorsítja a halálprogramot...

Kollekciók