Ajax-loader

Consuelo Delgado könyvei a rukkolán


Jules Verne - Consuelo Delgado - Nyolcvan ​nap alatt a Föld körül
Jules ​verne francia író széles műveltsége és a tudományba vetett hite átsüt a regényein, amelyekben mindig szerepelnek korának legújabb tudományos felfedezései, valamint olyanok is, amelyeket ő képzelt el, de később megvalósultak, például a tengeralattjáró vagy az űrutazás. 1872-ben látott napvilágot a _Nyolcvan nap alatt a Föld körül_, és óriási sikert aratott. Phileas Fogg kalandjai azóta is újabb és újabb generációkat nyűgöznek le. Olvass velünk! Sorozatunkban négy fokozatban könnyű olvasmányokat kínálunk az olvasással még csak most ismerkedő gyerekeknek szóló könyvektől egészen a már szívesen olvasó gyerekek szintjéig, akik klasszikus történetek olvasmányos változataival barátkozhatnak meg. 3. szint (8 éveseknek) Hosszabb történetek azoknak, akik már gyakorlott olvasók.

Jules Verne - Consuelo Delgado - Utazás ​a Föld középpontja felé
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Jules Verne - Consuelo Delgado - Nemo ​kapitány
Új ​sorozatunkban négy fokozatban könnyű olvasmányokat kínálunk: az olvasással még csak most ismerkedő gyerekeknek szóló könyvektől egészen a már szívesen olvasó gyerekek szintjéig, akik a klasszikus történetek olvasmányos változataival barátkozhatnak meg, mielőtt kézbe vennék az eredetit.

Consuelo Delgado - Bibliai ​történetek gyerekeknek
Ez ​a könyv a Biblia legismertebb történeteit gyűjti egybe, és meséli el egyszerűen, világosan, tetszetősen fogalmazva és illusztrálva, a Teremtés Könyvétől Szent Pál tanításáig. Célja, hogy a gyermekeknek érthető, és további olvasásra inspiráló legyen a könyvek könyvével való első találkozás, amely újabb válaszok keresésére serkenti őket, miközben elmélyülnek a Biblia kimeríthetetlen tanításában.

Consuelo Delgado - Esperanza Soria - Oroszlán
A ​Barátaim, az állatok sorozatának kötetei megismertetik a kisgyerekeket néhány vadon és a ház körül élő állat életmódjával. A történetek elején még kölyökként szerepelnek az állatok, majd egyre cseperednek, míg végül fiatal, kifejlett, önálló életre kész állatoktól búcsúzhatnak el a gyerekek.

Consuelo Delgado - Esperanza Soria - Óriás ​panda
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Kollekciók