Ajax-loader

Mária Hajková könyvei a rukkolán


Mária Hajková - Édeskönyv
Háziasszonyaink ​-elsősorban a fiatalok- meg akarják tanulni a tésztás ételek elkészítésének csínját-bínját. Ennek feltétele, hogy a főtt, sült, zsírban sült tészták, különféle felfújtak, pudingok, krémek, fagylaltok és sütés nélkül készített édességek pontos receptje mindíg kéznél legyen. Miért oly kedveltek a tészták? A tésztás ételek változatossá teszik a család étrendjét, a tejjel készült különféle pudingok, krémek jól kiegészítik a gyermekek kosztját, a sós és édes sütemények a vendéglátás bevált kiegészítői. Az étrendbe iktatott tésztás ételek bizonyos mértékben csökkentik a konyhára fordított kiadások összegét. Nem utolsó sorban pedig éppen az édes tészták készítése bizonyítja leghatásosabban a háziasszonyok szakácsművészetét.

Mária Hajková - Grill, ​kukta és alufólia a konyhában
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Mária Hajková - Hogyan tartósítunk jól és egyszerűen
Ebben a gyakorlati kézikönyvben sokféle gyümölcs és zöldség konzerválására sorolunk fel receptet. A szerző minden egyes tartósítási módszerrel önálló fejezetben foglalkozik. A kézikönyv összeállítása során saját, sokévi tapasztalatát használta fel. Az előírások pontos betartása mellett az eltett gyümölcs vagy zöldség helyes tárolással évekig eláll.

Mária Hajková - Új ​szakácskönyv
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Mária Hajková - Levesek ​könyve
A ​háziasszony ,,jajj, milyen levest főzzek?" sóhajára a vállvonogatástól a tudományos értekezésig rengetegféle válasz adható. A Levesek könyve több száz leves- és levesbetét receptjével jól megfelel a kérdésre. A húsos levesek különböző fajtáitól a gyümölcslevesek mindenféle változatáig bármit megtalál benne a tanácstalan háziasszony. Jó étvágyat!

Mária Hajková - Mit ​főzzünk burgonyából
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Kollekciók