Ajax-loader

Patricia Schröder könyvei a rukkolán


Patricia Schröder - Varázslat ​és szívfájdalom
Laura ​és Viki jó barátnők. Rendszeresen találkoznak a Palazban, a város legjobb klubjában. De mióta Szonja, Viki osztálytársa feltűnt közöttük, a két barátnő márkevésbé érti meg egymást. Laura, aki a varázslásban is jártas, titokban össze-vissza szövi a szálakat Józsua, Szonja, Viki és Laci között, közben pedig ő is jócskán belekeveredik a dolgokba.

Patricia Schröder - Csajok ​és szívzörejek
Úgy ​tűnik, újra minden olyan, mint a régi szép időkben. Antónia, Juli, Szonja és Kriszti a több hétig tartó csetepaték és civódások után ismét egy csapatot alkotnak. De a béke nem sokáig tart: a lányok most Juli miatt vesznek össze. És ráadásul egy fiú a hibás mindenben! Antónia soha az életében nem gondolta volna, hogy józan esze ennyire csődöt mond egy ilyen nehéz felfogású, nagyon helyes srác láttán. A lábremegésről és a szívzakatolásról nem is beszélve!

Patricia Schröder - Mindenki ​egy ellen
Szonja ​és Viki barátnők. Nemrég még Laura is hozzájuk tartozott, de egy ideje összevesztek vele, és azóta Vikinek elég rosszul mennek a dolgai. A három lány ennek ellenére rendszeresen találkozik a Palazban, egy ifjúsági klubban, ami nemcsak szuperül van berendezve, hanem a legjobb fejek is látogatják. Ide jár Alex is, aki végül megmutatja Vikinek, hogy mi is az az igazi barátság.

Patricia Schröder - Ábrándok ​és kiábrándulások
Antónia ​őrülten várja már a berlini utazást! Megkezdődnek a drogellenes reklámkampány felvételei, és a forgatáson mindenki részt vesz a lánycsapatból. De az út elott Antóniának még rá kell döbbennie, hogy a boldog CSAK LÁNYOKNAK! időszak (1-5 kötet) végérvényesen lezárult. Fiúk nélkül nem mennek a dolgok, velük meg aztán végképp nem. Andrea, Júliusz és Juli hatalmas érzelmi zűrzavarba kerül, melynek a közepében természetesen ott van Antónia is.

Patricia Schröder - Antónia ​két szék között
Antónia ​nem érti, mi van vele. Végre rendbe jönnek a dolgok Andreával. Csak tudná, miért gondol közben mégis állandóan Júliuszra? Pedig ez a csélcsap jobban tenné, ha eltűnne az életébol, hiszen ő Andreát szereti. Vagy nem? Már a saját érzelmeivel sincs tisztában? És mi lesz, ha Andrea is rájön erre? Akkor két szék közt könnyen a pad alá eshet!

Patricia Schröder - Szonja ​első nagy szerelme
Szonja ​élete teljesen megváltozott, mióta Vikivel barátkozik. Új barátnőjével bulizni járnak, együtt vásárolnak és együtt mennek el a híres-neves Palaz klubba is, a város legklasszabb helyére. Szonja itt találkozik Józsuával, akivel egymásba szeretnek. A boldogság viszont nem tart sokáig, mert Szonja szigorú anyukája hamarosan rájön a titokra. De Szonja ezúttal nem hagyja magát, és életében először a sarkára áll!

Patricia Schröder - Barátnőm ​az ellenségem 2.
Miri ​egy dologban biztos: Janka teljesen megbuggyant. Naná, hiszen meg akar szabadulni Arnoldtól! Pedig a tengerimalac egyáltalán nem tehet róla, hogy az egykor olyan jó barátnők most szóba sem állnak egymással. És mindez Miri szerelme, Cobi miatt történt, akiről még le is mondana, ha ezzel megmenthetné a barátságukat Jankával - azzal a Jankával, aki egyre utálatosabban viselkedik vele. Vajon lehetnek még újra barátok? A sorozat első kötete: Barátnőm az ellenségem. A sikerkönyv várva-várt folytatása végre itt van!

Patricia Schröder - Meeresflüstern
Verliebt ​in den Jungen aus dem MeerWie ein Geschöpf aus dem Meer taucht Gordian eines Tages vor Elodie auf. Geheimnisvoll. Magisch. Betörend. Seitdem kann sie nicht aufhören, an ihn zu denken, an seinen türkisgrünen Blick, seine Hände, die sie neugierig berühren. Und sie beginnt zu ahnen, welche Geheimnisse der Ozean tatsächlich verbirgt und wie sehr ihr eigenes Schicksal mit den dunklen Legenden der Kanalinseln verknüpft ist ...

Patricia Schröder - VarázsBagázs ​- Bűbájboszik
Ez ​az osztálykirándulás már nem lehet rosszabb, gondolja Mira, de téved. A Lucával történtek után most Jojó jelenti a fő problémát. Ő az egyetlen ugyanis a csapatból, aki nem rendelkezik különleges képességgel, és ezt Jojó tűrhetetlennek találja...

Patricia Schröder - The ​Perfect
"Teile ​deine Kreativität, dein Trendgefühl und deinen Geschäftssinn mit mir - und vielleicht sogar noch mehr … Den Tag bestimmst du allein! DU ENTSCHEIDEST! DU SETZT DEN TREND!" Als Jazz und Leena die Anzeige des Modemoguls Adam C. Oulay lesen, der eine persönliche Assistentin sucht, sind die beiden Freundinnen sofort Feuer und Flamme. Für Leena ist ihr größter Berufswunsch, Modedesignerin zu werden, plötzlich zum Greifen nah, und Jazz will alles daran setzen, sie dabei zu unterstützen. Von der Außenwelt abgeschnitten, tauchen sie ab in eine faszinierende Welt aus Scheinwerferlicht und Glamour, in der es nur um eines geht: die Beste zu sein. Doch plötzlich verschwindet Leena, und Jazz entschließt sich, an ihre Stelle zu treten und zu gewinnen. Für Leena. Um ihren Traum und ihre große Hoffnung wahr werden zu lassen. Dabei ahnt Jazz nicht, dass sie in großer Gefahr ist. In Todesgefahr. Sie haben dich Tag und Nacht im Visier. Sie kennen dich besser als jeder andere und wissen mehr über dich als du selbst. Sie schrecken vor nichts zurück. -Packender Thriller um die Abgründe der Modewelt -Voll im Trend: Castingshows und die Sehnsucht nach Ruhm -Von der Erfolgsautorin Patricia Schröder - über 1 Mio. verkaufte Bücher!

Patricia Schröder - Kriszti ​és a hétpecsétes titok
A ​csapat egyre inkább széthullóban, Kriszti teljességgel érthetetlenül viselkedik, Antónia egyszerre több ellenséggel is kénytelen szembenézni, Juli pedig nem várt élményekkel találkozik...

Patricia Schröder - Meerestosen
Tosendes ​Finale der betörenden Meeres-Saga!Die Erkenntnis trifft Elodie bis ins Mark: Gordian gehört nicht mehr zu ihr. Gordian, ihr Herzschlag. Ihr Blut. Ihre Seele. Niemals zuvor hat sie sich mit jemandem so tief verbunden gefühlt. Die Verzweiflung über die Ausweglosigkeit ihres Schicksals reißt Elodie schier entzwei. Aber darf sie jetzt aufgeben? Ausgerechnet jetzt, da das Meer mit dem Tod ringt und nicht nur ihr eigenes Leben in Gefahr ist, sondern das aller Nixen und Menschen? Elodie beschließt zu kämpfen für das Land und das Meer und für alle, die ihr am Herzen liegen ...

Patricia Schröder - Meeresrauschen
Als ​Gordian von seiner Reise in den Atlantik zurückkehrt, bleiben Elodie und ihm kaum Zeit, ihre Liebe zu genießen. Kyan sinnt auf Rache: für Elliots Tod und für seine Schmach, die er im Kampf mit Gordian erlitten hat. Cyril offenbart Elodie einen Teil seines Geheimnisses und kämpft um ihre Zuneigung, und ein Wiedersehen mit Javen Spinx offenbart neue Überraschungen. Die Unruhe in Rubys Clique und die schwelende Feindschaft unter den Meeresbewohnern lässt die Stimmung endgültig umschlagen, und plötzlich ist Gordian verschwunden. Doch als Elodie sich blindlings ins Meer stürzt, um ihn zu retten, muss sie sich unversehens dem wahren Ausmaß ihrer Bestimmung stellen.

Patricia Schröder - Beste ​Freundin, blöde Kuh!
Miriam ​ist total angenervt von ihrer neuen Freundin Junia, die ständig alles besser weiß. Als ihre Mutter einen Schulwechsel organisiert und sie deswegen auch noch Stress mit Cobi bekommt, drehen bei Miri sämtliche Sicherungen durch. Sie haut ab und fährt heimlich in ein Abenteuercamp. Dort trifft sie auf Cobi, der urplötzlich nur noch Augen für eine andere hat, und zu ihrer großen Überraschung auch auf Joey, ihre ehemals beste Freundin. – Ob die beiden noch eine Chance haben?

Patricia Schröder - VarázsBagázs ​- Beütött a mágia!
Az ​ikrek, Mira és Luca, valamint barátnőik felfedezik magukban a varázslás tudományát, mely részben örömmel részben aggodalommal tölti el őket. Képességeik azonban épp kapóra jönnek, amikor kiderül, hogy a suliban tolvajbanda garázdálkodik. Sok kaland és bonyodalom árán sikerül is fülön csípniük a főkolompost.

Patricia Schröder - VarázsBagázs ​- Szerepcsere
Nagy ​az izgalom a csapat háza táján. Egy tévésorozathoz ikreket és egy vörös hajú lányt keresnek. Nincs mese, ezt a szerepet Mirának és Lucának, illetve Jojónak szánták. Ám már a szereplőválogatáson feltűnik a lányoknak, hogy a stúdióban valami nincs rendjén. Így aztán nem marad más hátra, minthogy a leendő megasztárok, Sára és Fanni segítségével, ismét bevessék mágikus képességeiket a sötét erők megfékezésére...

Patricia Schröder - Antónia ​és az őskáosz
A ​lányokkal kezd megbolydulni a világ! Antónia anyukájának magánélete újabb fordulatot vesz. És ez még nem elég: Antóniának is hódolója akad! Sikeresen elrontott nyaralás, a lányok összezördülnek, Hadak tanárnő elhagyja az osztályt, szilveszteri apavizit, Jázmin még mindig nyomul (sőt), Friderika pedig olívabogyó után nyomban fagyira vágyik. Hogy miért? Olvasd el és megtudod!

Patricia Schröder - Juli ​és a nagybetűs szerelem
Az ​izgalmak egyre fokozódnak, a lányok barátsága egyszer az egekben, másszor pedig lent van, a béka feneke alatt. Antónia egyszerűen nem érti a világot. Csak lányoknak!- hangzott régebben a lányok jelszava. És mi lett belőle? Zűrzavar, káosz, és titkolózások. Már Juliban sem lehet megbízni többé. Mostanában ugyanis olyan különös lények iránt érdeklődik, akiket úgy hívnak: fiúk. És ez nem csupán ijesztő, ez egyenesen kiakasztó!

Patricia Schröder - Barátnőm ​az ellenségem
A ​német írónő legújabb folytatásos regényének főszereplője Miri és Janka, akik hosszú ideig voltak a világ legjobb barátnői, ám egyik pillanatról a másikra útjaik elváltak egy fiú miatt, aki végül Miri barátja lett. Kapcsolatuk nem a legegyszerűbb, ugyanis Mirinek egyfolytában lelkiismeret furdalása van Janka miatt, és szeretné helyrehozni kapcsolatukat. Sajnos nem jár sikerrel, sőt, Janka ármánykodásainak köszönhetően még számos kellemetlen félreértés vár rájuk, arról nem is beszélve, hogy kevés dolog félelmetesebb az első igazi csóknál.

Patricia Schröder - VarázsBagázs ​- Banya-bonyodalom
A ​négy lány, Mira, Luca, Jojó ás Sára osztálykirándulásra megy az Északi-tengerhez. Varázslóképességükkel természetesen itt is mindent a feje tetejére állítanak. Könnyű a boszorkánynak, gondolná az ember. Ám hamarosan be kell látniuk, hogy saját szórakoztatásukra végzett felelőtlen varázslás félelmetes következményekkel járhat...

Patricia Schröder - Csajok ​és csetepaték
Egy ​biztos: Antónia, Juli, Szonja és Kriszti elhatározták, hogy soha nem kezdenek fiúkkal! A jelszavuk: CSAK LÁNYOKNAK! Fiúk nélkül is van épp elég bajuk, például az új lánnyal, aki az osztályba jött. Ez a csaj mintha elhatározta volna, hogy szét akarja zúzni Antóniáék lánycsapatát, és egy ideig úgy tűnik, hogy ez sikerül is neki. Antóniának muszáj valamit kitalálnia, hogy a lányok között minden maradjon a régiben: tehát továbbra is legyen minden rendkívüli és csodálatos! A következő kötetben , melynek címe: "Antónia és az őskáosz" eldől, hogy a négy lány barátsága valóban megmarad-e.

Patricia Schröder - Hősies ​szerelem
Szonja, ​Laura és Viki barátnők, bár most nincsenek túl jóban egymással. Karola szívesen csatlakozna hozzájuk, és elhatározza, hogy újra kibékíti őket. De még más feladatai is vannak: le kell fogynia, új frizurát kell csináltatnia, és el kell tüntetnie valahogy a pattanásait is, hogy Alex, akibe szerelmes, nehogy észrevegye. Mindez elég nehezen megy, egészen addig, míg Karola egy napon meg nem mutatja, milyen erők lakoznak benne.

Kollekciók