Ajax-loader

Richard Laymon könyvei a rukkolán


Richard Laymon - Body ​Rides
When ​Neal rescues a woman from a vicious assult, she gives him a magic bracelet, which allows him to step inside other people to experience their feelings. But the woman's attacker is out for revenge, first on her, then Neal, and Neal must use the gift to look inside the would-be killer's head.

Richard Laymon - Come ​Out Tonight
When ​a young woman's boyfriend diappears, she heads out to search for him--straight into the path of a psychotic killer.

Richard Laymon - A ​kegyetlen
Whitechapel, ​1888 novembere: Hasfelmetsző Jack elköveti utolsó felderíthetetlen gyilkosságát egy londoni lakásban, ahol lemészárolja Mary Kellyt, a szerencsétlen örömlányt. Az ágy, amelyben a kegyetlen gyilkos feldarabolja áldozatát, egy tizenöt éves fiút rejt maga alatt... Ez csak a kezdete Trevor Bentley nem mindennapi kalandjainak. A fiú saját nagylelkűségének köszönhetően összeakad a bűnügyi história legkegyetlenebb sorozatgyilkosával. A fiú férfivé válik, miközben a bosszúvágy keresztülhajtja a vad és még érintetlen amerikai kontinensen. Hajtja a tudat, hogy őmiatta került Hasfelmetsző Jack az újvilágba.

Richard Laymon - All ​Hallow's Eve
Nothing ​unusual ever happens in Ashburg, until a local family are mutilated and left to die in their own home. Since then, the house has stood empty, but when mysterious invitations arrive announcing a party there, nobody thinks its a joke. After all, it is Allhallow's Eve.

Richard Laymon - Dreadful ​Tales
Shane ​is trying to write a contribution for an anthology in which every tale must end in the death of a twenty-year-old woman, but the music blaring from next door is making it impossible. Banging on the neighbour's door, Shane is ready to let rip - the music has to stop. But the neighbour is a twenty-year-old woman who won't be argued with. Could Shane's life be about to imitate art...?

Richard Laymon - Among ​the Missing
A ​Californian wife has left her academic husband. As she drives through the mountains in the early hours of the morning, she picks up a hitch-hiker - rugged, adventurous - who suggests a romantic stop. But no love takes place at The Bend that night and in the morning a body is found.

Richard Laymon - The ​Glory Bus
One ​moment pretty young Pamela is a contended newlywed with a loving husband and a comfortable home. The next, she's the prisoner of a repulsive killer who waslusted after her since high school - and now intends to make her his slave for life. College kid Norman would'nt say boo to a goose, so he's never going to throw bad-boy Duke out of his car or say no to Boots, the hyper-sexed hitchhiker who tags along for the ride. Together the lawless pair take him on a wild journey that looks like it's heading straight for the electric chair. But when the glory bus comes along there's hope of salvation for all. Pamela and Normanare just two who climb on board. They don't know their destination is the furnace heat of the Mojave Desert, where a special kind of welcome awaits the weary traveller. It can't be worse than what's gone before. Or can it?

Richard Laymon - The ​Travelling Vampire Show
1963 ​and the Travelling Vampire Show, featuring Valeria, is coming to the rural town of Grandville. It's a one-night-only show and three local teenagers don't want to miss it. It starts at midnight in Janks Field - a place that's off limits, but they can't let Valeria do her thing without them.

Richard Laymon - The ​Cellar
Tourists ​flock to Beast House, but few ever return. Behind the cellar door lurks a creature of pure evil.

Richard Laymon - Darkness ​Tell Us
At ​an end-of-term college party, six students come across a Ouija board. When a spirit called Butler tells them of a fortune hidden in the mountains, they head off on a two-day hike into the wilderness, where any danger may lie in wait to cut and slice and tear them limb from limb.

Richard Laymon - Blood ​Games
A ​group of four former college friends hold a reunion at an abandoned summer camp, only to find they're sharing the camp with a maniac.

Richard Laymon - Bite
It's ​almost midnight. Cat's on the bed, facedown and naked. She's Sam's former girlfriend, the only woman he's ever loved. Sam's in the closet, with a hammer in one hand and a wooden stake in the other. Together they wait as the clock ticks down because the vampire is coming. "If you've missed Laymon, you've missed a treat."--Stephen King.

Richard Laymon - Sötét ​erdő
Az ​erdőben van hat korhadó fa. A Gyilkos Fák. Ide hozzák őket. Mármint olyanok, mint Neala, a barátja, Sherri és a Dills család. Gyanútlan vakációzókat, akik Kalifornia mellékútjait róják. Elfogják, megkötözik, levetkőztetik őket, elveszik az értékeiket, és a Fákhoz kötözik valamennyiőjüket... hogy várjanak... az erdőben... a sötétben...

Richard Laymon - A ​mozinak vége
Horror, ​vad erotikával fűszerezve, ez a vezér motívum, melyre a szerző felfűzte történeteit. A mozinak vége, a kötet legterjedelmesebb írása, melyben a főszereplők egy horrorfilmsorozat nézői, ám eközben maguk is részesévé válnak a filmvásznon pergő dermesztő, vérfagyasztó jeleneteknek, s már nem tudni, hogy mi a mozi és mi a valóság. Krampusz Károllyal ijesztgeti este a gyerekeket a baby sitter, ám reggelre őt magát ragadja el a patás ördög, a Dinker tavában fürdőző lány számára - bár nem hisz a rémtörténetekben - egyszer csak megvalósulni látszik minden borzalom, amikor a tóban egy hulla feje bukik föl mellette. A fürdőkád buja asszonya is elnyeri büntetését, amikor szeretkezés közben a holtan ráhanyatló férfit nem tudván másképp lefejteni magáról, lerágja róla a húst.

Richard Laymon - Vidámpark
Egy ​véres és titokzatos világ Boleta Bay már nem olyan rugalmas és barátságos óceánparti városka, mint amilyennek az ott élők megismerték. Megmagyarázhatatlan eltűnések sorozata borított sötét fátylat a kisvárosra. Az ott élőket és a vakációzókat pedig már egyre jobban nyomasztotta a fecsegő és visszataszító csavargók növekvő hada, amely szinte már elárasztotta a várost. De Boleta Bay nem hagyta magát. Azt gyanítva, hogy a sorozatos eltűnések mögött a csavargók mesterkedései állnak, a helyi tizenévesekből álló csapat bosszút esküszik. Tanya, a keménykezű vezér végigvezeti kicsiny csapatát azon az úton, melynek első állomása még csak a csavargók zaklatása, de a későbbiekben már a kegyetlenkedésektől sem riadnak vissza. Ahogy egyre bátrabbak lesznek, és bemerészkednek az elhagyatott Elvarázsolt Kastélyba, a titokzatos eltűnések valódi magyarázata is feltárul a szemük előtt... "Az olvasók olyan sebesen lapoznak, hogy az ujjuk szinte megégeti a papírt." Horrorstrcuk

Kollekciók