Ajax-loader

David Frawley könyvei a rukkolán


Dr. Vasant Lad - David Frawley - Gyógynövények
A ​világszerte elfogadott és szakmai tekintélyt szerzett orvospáros mindennapjainkban is alkalmazhatóvá és mindenki számára elérhetővé teszi az Ájurvédát. A szerzők több mint 250 gyógynövényt osztályoznak és ismertetnek a könyvben az Ájurvéda ősi rendszerét alapul véve. A részletes leírásokon kívül szemléletes ábrák, táblázatok és szómagyarázatok segítik eligazodni az olvasót mind a nyugati, mind a keleti növénytanban, az ájurvédikus orvoslásban és az alternatív, holisztikus gyógymódokban. A könyv célja, hogy az Ájurvédát ne távolinak, ne idegennek vagy ősinek mutassa be, hanem akár a saját konyhánkban is alkalmazhatónak. A hagyományos ájurvédikus receptek tartalmazhatnak olyan különleges trópusi növényeket, amelyek nálunk semmiképpen sem hozzáférhetők, illetve olyan speciális ásványi anyagokat, amelyeket csak nehéz és hosszadalmas feldolgozás után lehet használni.

David Frawley - Astrology ​of the Seers
The ​Astrology of the Seers is a modern classic on Vedic astrology, covering all the main aspects of its philosophy, background and practice, including chart interpretations, and methods of balancing planetary influences such as mantra and gem therapy. The present edition has been thoroughly revised and updated.

David Frawley - Ayurvedic ​Astrology
In ​his latest book, Dr. David Frawley unlocks ancient astrological understandings of the human body's inherent weaknesses based on positions of the planets and stars at birth. In so doing, he guides us to avert sickness by applying detailed traditional Vedic remedial measures and then helps us understand the karma behind illnesses when they do manifest.

David Frawley - Ájurvédikus ​gyógyítás
Az ​ájurvédikus gyógyítás magyar nyelven elérhető legátfogóbb könyve. Az ájurvédikus gyógyítás elsősorban az egészségmegőrzés és betegségmegelőzés szempontjából fontos általános testalkati és életmódbeli megfontolásokat tárgyalja, valamint gyakori betegségek otthon elkészíthető orvosságait ismerteti. Sok betegséget magunk is tudunk orvosolni, vagy legalábbis előmozdíthatjuk gyógyulásunkat. Ha mindennapjaink részévé tesszük, egészen apró dolgokkal is csodákat érhetünk el, számos nyavalya támadását visszaverhetjük.

David Frawley - Inner ​Tantric Yoga
Inner ​Tantric Yoga presents the deeper tradition of Tantra, its multidimensional vision of the Divine and its transformative practices of mantra and meditation that take us far beyond the outer models of how Tantra is usually presented today. The book can expand your horizons about masculine and feminine energies, Self and world, universe and the Absolute into a living experience of the Infinite and Eternal both within and around you.

David Frawley - Ayurvedic ​Healing
Presents ​the Ayurvedic treatment of common diseases, covering over eighty different ailments from the common cold to cancer.

David Frawley - Ayurveda ​and the Mind
AYURVEDA ​AND THE MIND is perhaps the first book published in the West that explores specifically the psychological aspect of this great system. The book explores how to heal our minds on all levels from the subconscious to the superconscious, along with the role of diet, impressions, mantra, meditation, yoga and many other methods to create wholeness. "Opens the doors to a new energetic psychology," says Dr. Deepak Chopra, M.D.

David Frawley - Jóga ​és ájurvéda
A ​jóga és az ájurvéda együtt az optimális egészség, vitalitás és magasabb tudatosság teljes szemléletét adja. A Jóga és ájurvéda c. kötet feltárja a test, a lélegzet, az érzékek, az elme és a csakrák titkos erőit, és ami még fontosabb: olyan átalakító módszereket tár elénk, amikkel az étrenden, a különféle gyógynövényeken, az ászanákon, a pránajámán és a meditáción keresztül dolgozhatunk rajtuk. Erről a két rendkívüli témáról és kapcsolatukról ez az első Nyugaton megjelent, átfogó jellegű könyv. Azzal az erővel rendelkezik, ami megváltoztathatja azok életét, akik olvassák, és a mindennapokban alkalmazzák.

David Frawley - Dr. Vasant Lad - Gyógynövény ​jóga
Ki ​ne emlékezne a természetgyógyászatért rajongó kedves Olvasók közül Dr. Vasant Lad: AYURVÉDA, AZ ÖNGYÓGYÍTÁS TUDOMÁNYA c. nagysikerű könyvére. Nos, itt a folytatás! Első ízben jelenik meg az Ayurvéda ősi rendszerén alapuló részletes gyógynövényismertetés és osztályozás. A könyvben szereplő több mint 250 gyógynövényből 88 rendelkezik részletes leírással. Megtalálhatók köztük a legelterjedtebben használatos nyugati gyógynövények és távlati lehetőségeik mélyreható bemutatása. Fontos kínai, valamint speciális ayurvédikus gyógynövényeket is ismertet e könyv, melynek mondanivalóját sok hasznos ábra, táblázat, függelék, szómagyarázat és mutató támasztja alá. Ez az a könyv, amely nélkülözhetetlen segítőtárs a Családban a betegségek megelőzésében és az egészség megőrzésében.

Kollekciók