Ajax-loader

Horváth Zsuzsanna könyvei a rukkolán


Horváth Zsuzsanna - Felvégi Emese - Még ​mindig tudok olvasni!
Szövegértési ​segédkönyv diákoknak, pedagógusoknak, felnőtteknek A magyar nyelv és irodalom érettségi vizsgán önálló feladat a szövegértés, ennek ellenére a diákok jelentős része problémákkal küszködik ezen a téren. Pedig korunkban mind a szövegértés, mind a szövegek létrehozásának képessége az egyén és a társadalom életminőségét és perspektíváit befolyásoló tényező, a szövegek megértése olyan alapvető kulturális kompetencia, amely az önálló tájékozódás, a kritikus gondolkodás és bármely tanulás feltétele. Ez a segédkönyv az elméleti háttér rövid tisztázása után feladatsorokkal és megoldókulccsal, valamint szakirodalom-jegyzékkel segíti mind a diákok, mind a tanárok munkáját.

Horváth Zsuzsanna - Pénzügy ​II.
A ​tankönyv a PÉNZÜGY I. tananyagára épül, a központi programnak megfelelve biztosítja a pénzügyi ügyintézői szakképesítéshez vállalkozói szakon szükséges ismereteket.

Horváth Zsuzsanna - Pénzügy ​II. példatár és feladatgyűjtemény
Új, ​hat kötetből álló pénzügy tankönyvcsaládunkat a PM pénzügyi-számviteli feladatok követelménymoduloknak megfelelő tartalommal és szerkezetben készültek, és a hatályos jogi előírásoknak megfelelnek.

Horváth Zsuzsanna - Pénzügy ​I.
A ​Pénzügy I. tankönyv a PM valamennyi szakképesítése számára megfelelő és egységes elméleti alapismereteket ad a pénzügyek területén. Elsősorban az ügyintézői képesítés megszerzéséhez szükséges tudnivalókat rendszerezi.

Kollekciók