Ajax-loader

Lauren Brooke könyvei a rukkolán


Lauren Brooke - Előbb ​vagy utóbb
Heartland ​varázslatos hely a virginiai hegyekben: menedékül szolgál olyan lovaknak, akiket bántódás ért. Itt megtanítják őket újra bízni az emberekben. Amy egyig legdédelgetettebb álma végre valóba válik: ő és gyönyörű szürke heréltje, Vihar nevet kezdenek szerezni a díjugrató versenyeken. De nem minden sikerül olyan remekül. Heartland nem a Viharhoz hasonló, tökéletes lovak otthona, hanem a problémákkal küszködő és gyógyításra szoruló állatoké, s a velük való munka rengeteg időt és végtelen türelmet igényel. Amikor Amyt kihozza a sodrából egy konok csikó, a lány rádöbben, hogy a dolgok rossz útra terelődhetnek. Díjugratás, Heartland, az iskola, a barátok - valamit előbb-utóbb abba kell hagynia, és Amy fájdalmas döntést hoz.

Hazat%c3%a9r%c3%a9s
elérhető
16

Lauren Brooke - Hazatérés
A ​Heartland farmot lovak számára alakították ki Virginia állam lankáin – ám sokkal több egyszerű lovas farmnál. Nincs még egy hozzá fogható hely: a múlt sebei itt begyógyulnak, és a rémült, bántalmazott lovak megtanulják, hogyan bízzanak ismét az emberekben. Amióta csak az eszét tudja, Amynek Heartland volt az otthona. Itt figyelte, hogy az anyukája bizalommal és reménnyel tölti meg az egykor vad, rémült lovak szívét. És Amyben is megvan az anyukája képessége: a lovakra hangolódva megérti, mire van szükségük. Amikor egy tragikus baleset mindent megváltoztat, Amynek nem szabad szem elől veszítenie, amit az anyukája tanított neki – őszintén hinnie kell benne, hogy Heartland a csodák birodalma.

Lauren Brooke - Bármi ​lehetséges
Heartiand ​varázslatos hely a virginiai hegyekben: menedékül szolgál olyan lovaknak, akiket bántódás ért. Itt megtanítják őket újra bízni az emberekben. Amikor Ashley Grant váratlanul beállít Heartlandbe, Amy rosszat sejt. Korábban Ashley egyáltalán nem viselkedett barátságosan-ám most szívességet jött kérni. Azt szeretné, hogy Amy segítsen neki lova, Brigth Magic, a gyönyörű ugróid problémájának a megoldásában. A Grant családdal való felhős kapcsolata ellenért Amy elfogadja a kihívást, mert tudja, hogy a lovak megsegítése a legfontosabb feladata. És ahogy Amy elkezd dolgozni Ashleyvel, ádáz riválisát egészen új színben kezdi látni.

Lauren Brooke - Elengedés
A ​Heartland farmot lovak gondozására alakították ki az amerikai Virginia állam lankáin – ám sokkal több egyszerű lovas farmnál. Nincs még egy hozzá fogható hely: a múlt sebei itt begyógyulnak, és a rémült, bántalmazott lovak megtanulják, hogyan bízzanak ismét az emberekben. Pegazus jelenti Amy múltjának utolsó darabkáját, azonban az állat szép lassan egyre inkább legyengül. Amy őt gondozva igyekszik életben tartani Heartlandet. Szeretné azt csinálni, amit az anyukája tett volna, azonban minden szétesni látszik. Amynek minden bátorságára szüksége lesz ahhoz, hogy elengedje az édesanyja örökségét, ugyanis ez az egyetlen módja annak, hogy szabaddá váljon és a saját útját járhassa.

Lauren Brooke - Új ​esély
Heartland ​varázslatos hely a virginiai hegyekben, menedékül szolgál olyan lovaknak, akiket bántódás ért. Itt megtanítják őket újra bízni az emberekben. Amy tudja, hogy Ty mennyire fontos Heartland és saját maga számára is. A kislányon kívül ő az egyetlen, aki megérti Heartland jelentőségét; ők ketten kötelezték el magukat, hogy megmentik és meggyógyítják a problémás lovakat. De a barátságuk veszélybe kerül, amikor Ben, az új istállófiú megérkezik. Idővel Amy rádöbben, hogy eltaszította magától Ty-t, aki talán kész arra, hogy örökre eltávozzon Heartlandből.

Lauren Brooke - Egy ​nap majd rájössz
Heartland ​varázslatos hely a virginiai hegyekben: menedékül szolgál olyan lovaknak, akiket bántódás ért. Itt megtanítják őket újra bízni az emberekben. Amy édesanyjának halála óta Ty-t a lovászfiút egyre szorosabb kötelék fűzi Heartlandhez. Amy és Ty vállán nyugszik Heartland sorsa, közösen felelősek Heartland működéséért és a lovak gyógyulásáért. Természetesen már semmi sem lehet olyan, mint rég, de Amy nehezen hiszi el, hogy a Ty-jal való kapcsolata is megváltozott. Amikor azonban a család válságos időszakot él át, Amy ismét Ty-hoz fordul segítségért.

Lauren Brooke - Coming ​Home
In ​the first title, Amy and her mother are in a fierce trailer accident after rescuing an abandoned horse. Amy's mother is killed immediately, and Amy is rushed to hospital in a serious condition while the horse is sent to a local vet. When Amy wakes from her coma, she must face returning to life at the stable without her mother. She cowers in her room after returning from the hospital, denying the comfort she could find in the familiar smell of grain and the welcoming nickers of the horse. Not until a pony falls terribly ill does Amy consider her mother's absolute commitment to horses; then she realises it is her own deepest passion as well.

Lauren Brooke - Minden ​változik
Heartland ​varázslatos hely a virginiai hegyekben: menedékül szolgál olyan lovaknak, akiket bántódás ért. Itt megtanítják őket újra bízni az emberekben. Amy kétségbe esetten próbálja ellátni a farm körüli teendőket, hiszen Ty még mindig kómában fekszik a kórházban. Egy gyönyörű új ló érkezik, Heartlandbe, Káprázat, a vad musztáng. A lány mindennél jobban vágyik rá, hogy kapcsolatot teremthessen a büszke, szabad és tüzes állattal. Úgy tűnik azonban, Káprázat vadnak születtett, és az is marad: semmi köze sincs az emberek világához. Amy tanácstalan. Segítségre van szüksége, de nem tudja, hogy Ty magához tér-e valaha. És ha felébred, vajon meg fogja-e ismerni őt? És vajon úgy akar-e élni, mint azelőtt? Mi lesz Heartlanddel, és mi lesz Amyvel?

Lauren Brooke - Breaking ​Free
Heartland ​is a horse farm nestled in the hills of Virginia, but it's much more than that. Heartland is like no other place - it's a place where scars of the past can be healed, where frightened and abused horses can learn to trust again. Pegasus is all Amy has left of her past, but he's steadily growing weaker. Amy's trying to care for him and hold Heartland together. She's trying to do just what her mother would have done, but everything is beginning to unravel. It will take all Amy's courage to let go of her mother's legacy, but it is the only way she will break free.

Lauren Brooke - A ​szeretet ajándék
Amy ​csodálatos ajándékot kap: édesapja meghívja őt és Lou-t, hogy töltsenek egy hónapot ausztráliai farmján. Amy megismerhetné apja lovait, és dolgozhatna velük; megismerhetné Helenát, a mostohaanyját s a féltestvérét, Lilyt. Csakhogy problémák merülnek fel. Hogyan hagyhatná ott Heartlandet nem sokkal Ty balesete után? Abban sem biztos, hogy valóban találkozni szeretne apja új családjával, hiszen Helena elfoglalta édesanyja helyét! S ha megkedvelné, azzal vajon nem árulná el a mamája emlékét?

Lauren Brooke - A ​holnap ígérete
Heartland ​csodálatos hely a virginiai hegyekben: menedékül szolgál olyan lovaknak, akiket bántódás ért. Itt megtanítják őket újra bízni az emberekben. Amyt felkavarja a Daniellel való találkozás. Nem fér a fejébe, hogy valaki, aki annyira szereti a lovát, mint ő, olyan barátságtalanul viselkedjen az emberekkel. Ám ahogy fokozatosan megismeri, kezdi megérteni a fiút. Tiszteli, mert nem látványos mutatványokra törekszik, és nem törődik vele, mit mondanak mások előnytelen külsejű lováról. Daniel rendíthetetlen elszántsággal dolgozik a tehetséges Borostyánnal; mintha csak ketten lennének a világ ellen. És Amy mindenre kész, hogy segítsen nekik győzni.

Lauren Brooke - Jöjjön, ​aminek jönnie kell
Heartland ​varázslatos hely a virginiai hegyekben: menedékül szolgál olyan lovaknak, akiket bántódás ért. Itt megtanítják őket újra bízni az emberekben. Amyt nagyon felkavarja, hogy a nővére, Lou megpróbálja felvenni a kapcsolatot az édesapjukkal, aki hosszú évekkel ezelőtt elhagyta őket. Nem akarja visszafogadni a szívébe, és mindent megtesz, hogy elfelejtse, ezért figyelmét inkább az új lóra, Melodyra összpontosítja. Amikor azonban komplikációk lépnek fel Melody megszületendő csikója körül, és úgy tűnik, csak valami csoda segíthet, Amy rádöbben, hogy az élet nem arról a fájdalomról szól, amit az ember a múltban átélt, hanem a reményről, amellyel a jövőbe néz.

Lauren Brooke - Minden ​új nap
Heartland ​varázslatos hely a virginiai hegyekben: menedékül szoldál olyan lovaknak, akiket bántódás ért. Itt megtanítják őket újra bízni az emberekben. Mercury egykor tehetséges ugróló volt, de most a legalacsonyabb akadályt sem hajlandó átugrani. Amy bizonyos benne, hogy meg tudja gyógyítani az állatot, és az ismét örömmel tér vissza az ugróedzésekhez. Ám amikor a szürke telivér állapota nem javul, Amy és Ty nem ért egyet a további kezelés módjában. Ty tanácsa ellenére Amy elviszi Mercuryt a bölcs indián gyógyítóhoz, hogy választ kapjon kérdéseire - rá kell azonban döbbennie, hogy a legeredményesebb megoldások az ember bensőjéből fakadnak.

Lauren Brooke - After ​the Storm
Amy ​attempts to treat Spartan, the horse involved in the accident that killed Amy's mother. But Amy soon learns Spartan is not the only who has wounds yet to heal. Although Amy is helping out with the horses at Heartland again, she is still weighted by a sense of guilt for her mother's death. And she misses her mum too much to dismiss her fear that she was responsible for the trailer crash. Furthermore, Amy's trying to care for Spartan, the horse they saved before the accident, but Spartan is an everyday reminder of the wreck and how it changed everything. And for Spartan, Amy is a reminder of the crash as well - no matter what attempts she makes , Spartan is vicious towards her. At the very sight of her he lashes out, rearing defiantly and baring his teeth. Faulting herself, Amy feels she can't blame Spartan for hating her. Then she realises Spartan will never forgive her until she forgives herself.

Lauren Brooke - Vihar ​után
A ​Heartland farmot lovak gondozására alakították ki az amerikai Virginia állam lankáin – ám sokkal több egyszerű lovas farmnál. Nincs még egy hozzá fogható hely: a múlt sebei itt begyógyulnak, és a rémült, bántalmazott lovak megtanulják, hogyan bízzanak ismét az emberekben. Amy a baleset óta nem látta Spartant – a viharos este óta, ami örökre megváltoztatta az egész család életét. Spartan most Heartlandre kerül, ám az addig békés ló megváltozott. Dühös, és úgy tűnik, haragja Amynek szól. Ha meglátja a lányt, rögtön ellenségessé válik: vicsorog és vadul toporzékolni kezd. Amy a saját problémáival is nehezen birkózik meg, úgy érzi, ő a legkevésbé alkalmas arra, hogy segítsen Spartanen. Csakhogy talán ő az egyetlen, aki képes rá.

Lauren Brooke - A ​sötétből a fényre
Heartland ​varázslatos hely a virginiai hegyekben: menedékül szolgál olyan lovaknak, akiket bántódás ért. Itt megtanítják őket újra bízni az emberekben. Heartlandbe új lakó érkezik, s Amynek hamarosan szembe kell néznie azzal a fájdalmas ténnyel, hogy vannak, akiken talán nem lehet segíteni. Bátor Herceg nem képes túltenni magát az istállótűz szörnyű emlékén: boksza sötétjébe húzódva egyre csak rója a köröket, bizalmatlanságában nem ismeri fel Amy segítő jó szándékát, s vicsorogva fenyegeti a közelébe merészkedőt. A kislány látja a ló szemében a félelmet, és megérti a viselkedését, de tanácstalan, hogyan szabadíthatná ki rettegése börtönéből, s vezethetné ki, a fényre.

Lauren Brooke - Kötelékek
Heartland ​varázslatos hely a virginiai hegyekben: menedékül szolgál olyan lovaknak, akiket bántódás ért. Itt megtanítják őket újra bízni az emberekben. Amy nagyon régen nem látta az édesapját.Tizenkét hosszú év választja el őket egymástól, és a lány most nem tudja, vajon megtalálja-e benne az igazi édesapát. Amy azon töri a fejét, megérti-e majd őt és mindazt, ami számára oly fontos. Amy életének értelmét Heartland és az ott élő lovak jelentik. Jóllehet, egykor apja élete is ugyanerről szólt; ám mindazok után, ami közöttük történt, közelebb kerülhetnek-e egymáshoz pusztán a lovak szeretete által?

Lauren Brooke - A ​legsötétebb óra
Heartland ​varázslatos hely a virginiai hegyekben: menedékül szolgál olyan lovaknak, akiket bántódás ért. Itt megtanítják őket újra bízni az emberekben. Heartlandet elszigetelik a külvilágtól, amikor kitör a félelmetes lóinfluenza járvány. Mindegyik ló veszélyben van, de a fiatalabbak akár bele is pusztulhatnak. Amy kétségbe van esve, mert teljesen tehetetlenek: ki kell várniuk, amíg a járvány, akár egy fotótűz, végig nem söpör az egész istállón. Az idegeik pattanásig feszülnek a perzselő nyári hőségben, s a nehézségek még Amy és Ty kapcsolatát is próbára teszik. Ám amikor az időjárás rosszra fordul, és elszabadulnak az elemek, úgy tűnik, Amy élete örökre megváltozik

Lauren Brooke - Szabadulás
Heartland ​varázslatos hely a virginiai hegyekben: menedékül szolgál olyan lovaknak, akiket bántódás ért. Itt megtanítják őket újra bízni az emberekben. Pegazus az egyetlen, aki Amy múltjából megmaradt, de az öreg ló állapota egyre romlik. Amy gondosan ápolja és ugyanakkor megpróbálja Heartlandet egybetartani. Eleinte arra törekszik, hogy édesanyja módszereit alkalmazza, de a farmon minden kezd széthullani. Amynek az összes bátorságára szüksége van, hogy szakítson édesanyja örökségével, mert ez az egyetlen mód, hogy szabaddá váljon és megtalálja saját útját.

Lauren Brooke - A ​vihar után
Heartland ​varázslatos hely a virginiai hegyekben: menedékül szolgál olyan lovaknak, akiket bántódás ért. Itt megtanítják őket újra bízni az emberekben. Amy nem látta Spartant a balesetet követően – miután az a viharos éjszaka örökre megváltoztatta mindkettejük életét. Spartan nemsokára Heartlandbe érkezik. Többé már nem ugyanaz a ló, és Amy hihetetlen dühöt vált ki belőle: vicsorog és dobol a patáival, amikor meglátja a lányt. Amynek még ki kell hevernie a történteket, és úgy tűnik, képtelen segíteni Spartannak, pedig talán ő az egyetlen, aki ezt megtehetné.

Kollekciók