Ajax-loader

Robert Tilley könyvei a rukkolán


Robert Tilley - Telefonálás
Az ​angol a gazdaság nemzetközi nyelve. A piac erőteljes globalizációjának következtében a jó angoltudás egyre fontosabb a szakmai siker eléréséhez. Aki külföldi üzleti partnerekkel folytat telefonos beszélgetéseket, annak helyesen és szakszerűen kell kifejeznie magát, ebben segít a Fit for Business English sorozat Telefonálás című kötete. A könyv bemutatja, hogyan kell angolul időpontot egyeztetni, felvilágosítást kérni és adni, megkeresésekre válaszolni, feltételekről tárgyalni és reklamációkat felvenni. A párbeszédek a gyakorlati élet példáira épülnek, és az angol mellett magyar fordításban is olvashatók. Tudásunkat különböző gyakorlatokkal, ill. tesztekkel fejleszthetjük és ellenőrizhetjük. E könyv mindenki számára nélkülözhetetlen, aki az üzleti életben megfelelő szinten akar angolul beszélni, és a szakmájában előre kíván lépni. A szerzőről: Róbert Tilley televíziós újságíróként, tudósítóként és producerként dolgozik, évek óta olyan angol TV-műsorokat gondoz, mint a News of the Week, a This Week és a Step in. Egyetemi oktatóként szemináriumokat tart Business English és Communication Skills címmel.

Robert Tilley - Értékesítés
Az ​angol a gazdaság nemzetközi nyelve. A piac erőteljes globalizációjának következtében a jó angoltudás egyre fontosabb a szakmai siker eléréséhez. Aki külföldi üzleti partnerekkel folytat telefonos beszélgetéseket, annak helyesen és szakszerűen kell kifejeznie magát. A Fit for Business English sorozat Értékesítés című kötete az üzletkötés, a tárgyalás nyelvhasználatára helyezi a hangsúlyt. Elsajátíthatjuk belőle az ügyfelekkel való kapcsolatfelvételhez, egy termék bemutatásához, az ajánlattételhez és a szerződéskötéshez szükséges szavakat, szófordulatokat. A párbeszédek a gyakorlati élet példáira épülnek, és az angol mellett magyar fordításban is olvashatók. Tudásunkat különböző gyakorlatokkal, ill. tesztekkel fejleszthetjük és ellenőrizhetjük. E könyv mindenki számára nélkülözhetetlen, aki az üzleti életben megfelelő szinten akar angolul beszélni, és a szakmájában előre kíván lépni.

Robert Tilley - Üzleti ​levelezés
Az ​angol a gazdaság nemzetközi nyelve. A piac erőteljes globalizációjának következtében a jó angoltudás egyre fontosabb a szakmai siker eléréséhez. Aki külföldi üzleti partnerekkel folytat telefonos beszélgetéseket, annak helyesen és szakszerűen kell kifejeznie magát, ebben segít a Fit for Business English Üzleti levelezés című kötete. A könyv bemutatja, hogyan fogalmazzunk meg helyesen üzleti leveleket, kérelmeket, ajánlattételeket, válaszleveleket, felszólításokat, reklamációkat vagy akár pályázatokat angol nyelven. A párbeszédek a gyakorlati élet példáira épülnek, és az angol mellett magyar fordításban is olvashatók. Tudásunkat különböző gyakorlatokkal, ill. tesztekkel fejleszthetjük és ellenőrizhetjük. E könyv mindenki számára nélkülözhetetlen, aki az üzleti életben megfelelő szinten akar angolul beszélni, és a szakmájában előre kíván lépni.

Kollekciók