Ajax-loader

Angela Wilkes könyvei a rukkolán


Angela Wilkes - Welsh ​for Beginners
This ​entertaining and colourful book is an introduction to Welsh for complete beginners and has been specially devised to make language learning easier and fun. Humorously illustrated, it deals with everyday situations in which children find themselves and provides a thorough grounding in useful, basic Welsh. New grammar is clearly explained and there are plenty of puzzles to encourage practice. Irish for beginners is also available.

Angela Wilkes - Szólalj ​meg bátran spanyolul
Egy ​újabb szórakoztatva tanító, színes képekkel, rajzokkal illusztrált könyv kínálkozik a nyelvet tanulni vágyóknak. Az angol Usborne Kiadó népszerű "Szólalj meg bátran..." című sorozata a nyelvtanulás legnehezebb és legkeservesebb első lépéseit könnyíti meg. Olyan mindennapi feladatokat segítenek megoldani, mint a köszönés, ismerkedés, tájékozódás, vásárlás, stb., amelyekkel a leggyakrabban találkozunk, azokat az alapvető beszédhelyzeteket tárják a nyelvtanulók elé humorosan, könnyed párbeszédes formában, rövid olvasmányokban, amelyek elengedhetetlenül szükségesek a társalgáshoz, egyáltalán az élethez.

Angela Wilkes - Esőerdők
Tudod, ​miért változtatja a kaméleon a színét? És hogy miért csap nagy zajt a bőgőmajom? Hát azt, hogy melyik növény ejti csapdába a rovarokat? Ha kíváncsi vagy mindezekre, olvasd el ezt a könyvet, amelyben a különleges képek mellett még mulatságos rajzocskákat is találsz.Minden oldalpáron található a főtéma mellett keresőjáték, szinte hihetetlen érdekességek, összefoglaló és sok kis tréfás rajz is.

Angela Wilkes - Kisgyermekek ​szakácskönyve
Ez ​a könyv főzőtanfolyam az érdeklődő ifjú szakácsok számára, célja, hogy fejlessze ügyességüket és erősítse önbizalmukat a konyhában. Angela Wilkes, számos gyermekkönyv szerzője és ihletett szakács mondja el, hogyan gyűjtsék össze a hozzávalókat az ínycsiklandó ételek hosszú sorának elkészítéséhez. A színes képek pedig lépésről lépésre bemutatják, hogy az elkészült ételek igazán étvágygerjesztően hassanak a tálaláskor. A Főzőtanfolyam lépésről lépésre a legifjabbak szakácskönyve: oldalról oldalra egyre ízletesebb falatokkal ösztönzi őket sütés-főzésre. Több mint 50, könnyen követhető receptjét elkészíteni jó mulatság, elfogyasztani élvezet. A fényképek bemutatják, miként készül az étel.

Angela Wilkes - Szólalj ​meg bátran németül
Egy ​újabb szórakoztatva tanító, színes képekkel, rajzokkal illusztrált könyv kínálkozik a nyelvet tanulni vágyóknak. Az angol Usborne Kiadó népszerű "Szólalj meg bátran..." című sorozata a nyelvtanulás legnehezebb és legkeservesebb első lépéseit könnyíti meg. Olyan mindennapi feladatokat segítenek megoldani, mint a köszönés, ismerkedés, tájékozódás, vásárlás, stb., amelyekkel a leggyakrabban találkozunk, azokat az alapvető beszédhelyzeteket tárják a nyelvtanulók elé humorosan, könnyed párbeszédes formában, rövid olvasmányokban, amelyek elengedhetetlenül szükségesek a társalgáshoz, egyáltalán az élethez. Külön erénye és újdonsága a könyvnek, hogy a hagyományos (és iskolaszerű) gyakorlatokat ötletes rejtvényfeladatokkal helyettesítik. Ezek révén a tudás elmélyítése kellemes időtöltéssé válik. Végül a praktikusan egyszerű nyelvtan és szótár olyan szerkezetűvé teszi a köteteket, hogy egyéni és csoportos tanulásra egyaránt alkalmasak. Akár önállóan, akár az Usborne Kezdők képes nyelvkönyveivel együtt használja, a "Szólalj meg bátran..." sorozat segítségével az első akadályokat sikerrel veheti.

Angela Wilkes - Szólalj ​meg bátran angolul
Az ​angol Usborne Kiadó népszerű "Szólalj meg bátran.." című sorozata a nyelvtanulás legnehezebb és legkeservesebb első lépéseit könnyíti meg. Olyan mindennapi feladatokat segítenek megoldani, mint a köszönés, ismerkedés, tájékozódás, vásárlás stb., amelyekkel a leggyakrabban találkozunk, azokat az alapvető beszédhelyzeteket tárják a nyelvtanulók elé humorosan, könnyed párbeszédes formában, rövid olvasmányokban, amelyek elengedhetetlenül szükségesek a társalgáshoz, egyáltalán az élethez.

Angela Wilkes - Első ​természetbúvár könyvem
Az ​Első természetbúvár könyvem a növény- és állatvilág aktív tanulmányozásához nyújt kitűnő ötleteket a gyerekeknek. Nem pusztán elméleti ismereteket ad, hanem olyan kreatív tevékenységekre ösztönöz, mint a gyűjtés, a megfigyelés, a kísérletezés, a barkácsolás vagy az élőlények gondozása. Az otthon és ház körül elvégezhető feladatokat és a hozzájuk szükséges kellékeket életnagyságban mutatják be a könyvet díszítő gyönyörű felvételek.

Angela Wilkes - Children's ​Step-by-Step Cook Book
The ​first cooking course for aspiring young cooks, with page after page of mouthwatering recipes. The Children's Step-by-Step Cookbook is the first cooking course for aspiring young cooks, with page after page of mouthwatering dishes. More than 50 easy-to-follow recipes that are fun to make and delicious to eat. Clear step-by-step photographs show each stage of the recipe. All ingredients and utensils shown for easy checking. Includes ideas for whole meals, party treats, and food for picnics.

Angela Wilkes - Szólalj ​meg bátran - Latin kezdők számára
A ​latin nemcsak holt nyelv, melyet sok száz évvel ezelőtt, az ókorban a rómaiak beszéltek. Ez a színes és szórakoztató könyv azt mutatja meg, hogy még ma is beszélhetünk latinul barátainkkal mindennapi dolgokról. Kifejezetten úgy van tervezve, hogy könnyűvé és érdekessé tegye a nyelvtanulást, humoros rajzokkal, és alapozást nyújt a használható alapfokú latin nyelvtudáshoz. A nyelvtant is elmagyarázza és feladatok sora táplálja a gyakorlatiasságot.

Angela Wilkes - Tengerparti ​állatok
Mitől ​fekete a homok némelyik tengerparton? Milyen állatok élnek meg egy homokdűnén? Melyik rák "önkényes lakásfoglaló"? Mire képes egy elszánt kővágósün? Ilyen és ehhez hasonló kérdésekre találunk választ ebben a gazdagon illusztrált, kisiskolásoknak szóló könyvben. Minden oldalpáron található a főtéma mellett keresőjáték, szinte hihetetlen érdekességek, összefoglaló és sok kis tréfás rajz is.

Angela Wilkes - Évszakok ​könyve
Akinek ​ez a gyönyörű könyv a birtokába kerül, biztos lehet abban, hogy semmiről sem marad le az év során. Megismerheti az éjszakai égbolt térképét, ízletes szezonális ételreceptekkel, nagyszerű ajándékozási ötletekkel gazdagodhat, miközben olyan izgalmas tudnivalókat sajátíthat el, mint például: hogyan kell napórát, festett tojást, pókhálós tortát készíteni; képkeretet, üvegtetőt, hajcsatot csigákkal és kagylókkal díszíteni, virágokat szárítani, falevelekről lenyomatot venni, babot csíráztatni, viharos eget festeni, stb.Mindemellett egész éven át örömmel készülhet arra, hogy megfigyelje a természet csodáit - a tavaszi felhőket, a békák fejlődését, az állatok kicsinyeit, a rovarok szorgoskodását, a fák különféle terméseit, az őszi gombák változatosságát és színpompáját, az állatok vándorlását és felkészülését a télre -, mindazt a számtalan érdekességet, amelyet az évszakok hoznak magukkal sorban egymás után.

Angela Wilkes - A ​Te világod
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Angela Wilkes - Szólalj ​meg bátran oroszul
Egy ​újabb szórakoztatva tanító, színes képekkel, rajzokkal illusztrált könyv kínálkozik a nyelvet tanulni vágyóknak. Az angol Usborne Kiadó népszerű Szólalj meg bátran... című sorozata a nyelvtanulás legnehezebb és legkeservesebb első lépéseit könnyíti meg. Olyan mindennapi feladatokat segítenek megoldani, mint a köszönés, ismerkedés, tájékozódás, vásárlás stb., amelyekkel a leggyakrabban találkozunk, azokat az alapvető beszédhelyzeteket tárják a nyelvtanulók elé humorosan, könnyed párbeszédes formában, rövid olvasmányokban, amelyek elengedhetetlenül szükségesek a társalgáshoz, egyáltalán az élethez. Külön erénye és újdonsága a könyvnek, hogy a hagyományos (és iskolaszerű) gyakorlatokat ötletes rejtvényfeladatokkal helyettesítik. Ezek révén a tudás elmélyítése kellemes időtöltéssé válik. A praktikus, egyszerű nyelvtani összefoglaló és szótár egyéni és csoportos tanulásra egyaránt alkalmassá teszi a köteteket. Akár önállóan, akár az Usborne Kezdők képes nyelvkönyveivel együtt használja, a Szólalj meg bátran... sorozat segítségével az első akadályokat sikerrel veheti.

Anne Civardi - Hindley Wilkes - Angela Wilkes - Detektívek ​kézikönyve
A ​detektív munka nagyon nehéz, de nagyon izgalmas is. A jó detektív türelmes, körültekintő és edzett. Fel kell derítenie a bűneseteket még akkor is, ha nagyon kevés nyom áll a rendelkezésére. Sőt, mindig készenlétben kell lennie. Talán ez minden, amiről ez a könyv szól. Megismerheted belőle mindazokat a speciális eszközöket, amelyeket a detektívek használnak. Például megtudhatod, hogyan azonosítsd az ujjlenyomatot és a kézírást, hogyan hallgasd ki a tanúkat, és nem utolsó sorban a nyomolvasást is megismerheted. Megtudhatod, hogy milyen információk alapján lehetnek gyorsak és hatékonyak a cselekedeteid. A könyvben sok játék, találós kérdés és gyakorlat is olvasható. Ezek mind-mind segítenek neked abban, hogy gyakorlatot szerezz a munkához. És persze rengeteg történetet olvashatsz a bűnözők különböző trükkjeiről. Ezek után felkészülten láthatsz neki a detektívmunkának.

Angela Wilkes - Madarak
(32 ​oldal, 2002) Miért olyan hatalmas a pelikán csőre? Vannak-e kalózok a madarak közt? Miért kopasz a keselyű? Miért hivalkodik a páva? Ha kíváncsi vagy mindezekre, olvasd el ezt a könyvet, amelyben a különleges képek mellett még mulatságos rajzocskákat is találsz.

Angela Wilkes - Veszélyes ​állatok
A ​Novum Képes Tudománytár az adott téma mélységeivel ismerteti meg az olvasót. A látványos képek és a gondolatébresztő digitális illusztrációk jól kifejezik minden témakör lényegét, az olvasmányos szöveg pedig igen gazdag információt nyújt. A fejezetek elmagyarázzák, hogy a különböző tudományágak művelői mivel foglalkoznak, valamint arra késztetik az olvasót, hogy honlapunkon, más könyvekben és látogatásra érdemes kiállításokon további ismeretek után nézzenek. A veszélyes állatok című könyv szinte borzongató közelségbe hozza a világ legvadabb állatait. Nézzük meg, milyen "fegyvereket" használnak a különböző állatok, a halálos szúrású maláriaszúnyogtól a hatalmas méretű, tömegű és izomerejű grizzlymedvéig! Ismerjük meg, milyen ravasz módon vadásznak a csimpánzok más főemlősökre, és lássuk, milyen veszélyes lehet akár egy apró pók is!

Angela Wilkes - Szólalj ​meg bátran olaszul
Egy ​újabb szórakoztatva tanító, színes képekkel, rajzokkal illusztrált könyv kínálkozik a nyelvet tanulni vágyóknak. Az angol Usborne Kiadó népszerű Szólalj meg bátran... című sorozata a nyelvtanulás legnehezebb és legkeservesebb első lépéseit könnyíti meg. Olyan mindennapi feladatokat segítenek megoldani, mint a köszönés, ismerkedés, tájékozódás, vásárlás stb., amelyekkel a leggyakrabban találkozunk, azokat az alapvető beszédhelyzeteket tárják a nyelvtanulók elé humorosan, könnyed párbeszédes formában, rövid olvasmányokban, amelyek elengedhetetlenül szükségesek a társalgáshoz, egyáltalán az élethez. Külön erénye és újdonsága a könyvnek, hogy a hagyományos (és iskolaszerű) gyakorlatokat ötletes rejtvényfeladatokkal helyettesítik. Ezek révén a tudás elmélyítése kellemes időtöltéssé válik. A praktikus, egyszerű nyelvtani összefoglaló és szótár egyéni és csoportos tanulásra egyaránt alkalmassá teszi a köteteket. Akár önállóan, akár az Usborne Kezdők képes nyelvkönyveivel együtt használja, a Szólalj meg bátran... sorozat segítségével az első akadályokat sikerrel veheti.

Angela Wilkes - Kuckók
Ez ​az új sorozat különösen szép képekkel, és rövid, de annál érdekesebb szövegekkel vezet be téged a természet és a tudomány világába. Ha netán ismeretlen még előtted néhány fogalom, itt ezekre is megtalálod a magyarázatot. A könyv végén pedig ötleteket kapsz ahhoz, hogy önállóan is "tudóskodhass". Tégy egy kis utazást a kuckók világába! Ismerd meg a termeszvárakat! Tudod, melyik majom épít fészket a fán? Hol laknak a hódok és hogyan építkeznek? Olvasd el, hogyan alszanak a denevérek!

Kollekciók