Ajax-loader

Sharon L. Lechter könyvei a rukkolán


Robert T. Kiyosaki - Sharon L. Lechter - Cashflow ​négyszög
A ​CASHFLOW-négyszög megmutatja, miért van, hogy egyesek kevesebbet dolgoznak, mint mások, mégis többet keresnek, kevesebb adót fizetnek és nagyobb anyagi biztonságban élnek. Mindössze azt kell tudni hozzá, melyik "negyedben" dolgozzunk és mikor. Elgondolkozott már azon: * Mi a különbség egy alkalmazott és egy cégtulajdonos között? * Miért van, hogy egyes befektetők alacsony kockázat mellett sok pénzt keresnek, ugyanakkor mások épphogy egyenesben tudnak maradni? * Miért vándorol némely alkalmazott egyik munkahelyrõl a másikig, míg mások otthagyják az állásukat és saját üzleti birodalmat építenek? * Miért akart az ipari korban a legtöbb szülõ orvost, könyvelőt vagy ügyvédet faragni gyermekéből . . . és miért kerültek nehéz helyzetbe az információs korban éppen ezeknek a szakmáknak a képviselői? Ez a könyv megválaszol néhányat a fenti kérdések közül, ezen kívül segítséget nyújt, hogy megtaláljuk saját utunkat az anyagi függetlenség felé az egyre növekvõ méreteket öltõ pénzügyi változások világában. Kiknek szól ez a könyv? * Azoknak, akik hajlandók feladni a munkahelyi biztonságot és megkeresni saját anyagi függetlenségük világát. * Azoknak, akik készek mélyreható szakmai és anyagi változásokat eszközölni életükben. * Azoknak, akik készek átlépni az ipari korból az információs korba. A Gazdag papa, szegény papa szerzőinek legújabb könyve új lehetőségeket, új irányokat, új anyagi jövőt mutat.

Robert T. Kiyosaki - Sharon L. Lechter - Gazdag ​gyerek, okos gyerek
A ​Gazdag papa, szegény papa és A CASHFLOW-négyszög szerzőinek legújabb könyve azokhoz a szülőkhöz szól, akik: 1. biztos pénzügyi alapokkal szeretnék elindítani gyermekeiket, anélkül, hogy ez egy vagyonba kerülne; 2. ki akarják bontakoztatni gyermekük természet adta tehetségét és egyéni tanulási stílusát, ami által az önfejlesztés és az ismeretszerzés vágya második természetükké válik; 3.nem nyugszanak bele abba, hogy az egyébként jó képességű gyermekük képtelen megfelelni az iskola elvárásainak.

Robert T. Kiyosaki - Sharon L. Lechter - Gazdag ​papa próféciája
Több, ​mint két évtizede, amikor Amerikában népszerűvé vált az önálló hozzájáruláson alapuló nyugdíjterv, Kiyosaki gazdag papája súlyos anyagi következményeket jósolt a felkészületleneknek. A viharfelhők mostanra feltornyosultak. Az Enron és a WorldCom csődje, a soha nem látott mértékben ingadozó tőzsdei viszonyok láttán Robert Kiyosaki azt mondja, a legrosszabb még hátra van...

Robert T. Kiyosaki - Sharon L. Lechter - Mielőtt ​feladnád az állásodat
Van ​egy milliókat érő ötlete? * Fél a kudarctól? * Elege van belőle, hogy másokat tesz gazdaggá? * Rosszul van tőle, hogy a főnöke parancsait teljesíti? * Belefáradt, hogy hiába dolgozik éjt nappallá téve, mégsem jut előbbre? * Készen áll az önállósulásra? ... akkor ez a könyv önnek szól! A Mielőtt feladnád az állásodat című könyvben Robert megosztja az olvasókkal sikerének titkát - de ami fontosabb, kudarcairól is vall, és elmondja, mit tanult belőlük. A könyv ugródeszka a sikeres vállalkozás létrehozásához.

Robert T. Kiyosaki - Sharon L. Lechter - Rich ​Dad's Guide to Investing
The ​rich get richer. The poor get poorer. Robert Kiyosaki reveals the secrets of how the wealthiest Americans become even wealthier, and how _ALL Americans_ can learn how to benefit from some simple investing secrets -- merely by knowing where and how to invest their money. We've all heard that plaint many times before. But finally, that long standing monetary tradition has been shattered, as Kiyosaki explains how even the smallest investor can start benefitting from the investing patterns of the richest folks. Robert Kiyosaki knows all this first hand. There was a time in the 1980s when he and his wife, Kim, were so cash poor that they were forced to sleep in their car. Today, however, the Kiyosakis are multi-millionaires, and are considered highly sophisticated investors. Based upon the four tenets of _Rich Dad, Poor Dad_ (are you an employee, self-employed, business owner, or an investor?) the Investing Guide explains the nuts-and-bolts approach to understanding the real earning power of money, and how you can start cashing today. Along the way, Kiyosaki explains how he's invested his monies as his own wealth has grown over the years.

Robert T. Kiyosaki - Sharon L. Lechter - Biztosíts ​pénzügyi előnyt gyermekeidnek - pénzügyi IQ-juk növelésével!
Miért ​fontos gyermekünk pénzügyi képzése? Az ipari korban a siker receptje így szólt: járj iskolába, szerezz jó jegyeket, aztán keress biztos munkahelyet! Nem kellett aggódni a pénzügyi ismeretek hiánya miatt, mert munkás éveink lejárta után a cégünk és az állam pénzügyileg gondunkat viselte. Ma már más szabályok érvényesek. Az információ korát éljük, és a munkahelyi biztonságnál fontosabb lett az anyagi biztonság. Sajnos iskolarendszerünk még nem alkalmazkodott ehhez, ezért szinte semmi nem tanít a pénzről. Miért érdemes kicsi korban tanítani a gyerekeket a pénzről? A válasz egyszerű: mert a gyerekeket a pénz már egészen kicsi korukban érdekli. Az oktatáspszichológusok szerint a gyerekek 5 és 14 éves kor között sok döntést hoznak az életükrõl, és terveket kovácsolnak a jövõjükrõl. Döntenek a pénzről is. 14 éves kor után már nehezebb a szülőknek új elgondolásokat plántálni gyermekeikbe. Jobb, ha korán tanítjuk őket, amikor szinte isszák magukba a tudást. Ha fiatalon jó pénzügyi szokásokat sajátítanak el, felnõttként képesek lesznek majd anyagi biztonságot teremteni maguk és családjuk számára.

Robert T. Kiyosaki - Sharon L. Lechter - Adósság-kalauz
'Több ​pénzügyi ismeretre van szükségünk. Meg kell tanulnunk, miként dolgoztassuk pénzünket a magunk javára, hogy ne kelljen egész életünkben pénzért dolgoznunk' - olvashatjuk az ajánló sorokban. 'Gazdag papa' pénzügyi tanácsai alapján felszámolhatjuk nyomasztó adósságterheinket, ha a jövőben csak 'jó' adósságot vállalunk, reménykedhetünk, hogy belátható időn belül meggazdagszunk. A szerzőpár tanácsai a hitelfelvétellel járó, több lépésben kivitelezhető előnyökkel biztatják az újabb pénzügyi ismeretekre és gazdagságra vágyó olvasókat.

Robert T. Kiyosaki - Sharon L. Lechter - Gazdag ​papa befektetési tanácsai
A ​Gazdag papa, szegény papa és A CASHFLOW-négyszög szerzõinek legújabb könyvébõl megtudhatjuk, mik a gazdag papa befektetési alapszabályai; hogyan csökkenthetjük a befektetõi kockázatot; hogyan gazdagodjunk meg, miközben megtartjuk az állásunkat; miért alapítsunk céget és hogyan építsünk ki erõs vállalkozást? „Az a szó, hogy befektetni, mindenkinek mást jelent.Valójában a gazdagok másképpen fektetnek be, mint a szegények, és megint másként a középosztálybeliek. A gazdag papa befektetési tanácsai hosszú távra szóló útmutató bárki számára, aki gazdag befektetõ akar lenni, és olyanba akar befektetni, amibe a gazdagok.Mint azt a könyv címe is mondja,a könyv csupán tanácsokat ad,mint egy jó „útmutató ”,de nem nyújt garanciát …mint ahogyan gazdag apám se nyújtott nekem garanciát …csupán az utat mutatta meg.”Robert T.Kiyosaki A Gazda papa,szegény papa szerzõje Befektetõ, író, tanár „Háromféle pénzügyi tervünk lehet; egy az anyagi biztonsághoz; egy a kényelmes élethez; egy pedig ahhoz, ahogyan gazdagok lehetünk. A Gazdag papa befektetési tanácsai azt a pénzügyi tervet mutatja be, amely szerint gazdagok lehetünk. ”Sharon L.Lechter A Gazdag papa,szegény papa és a Cash Flow négyszög társszerzõje Okleveles könyvvizsgáló

Robert T. Kiyosaki - Sharon L. Lechter - Gazdag ​papa sikertörténetei
A ​Gazdag papa sikertörténeteiből megtudhatjuk: miért nem jó a "nincs pénzem" és "nincs időm" kifogás; miért nem lehetünk sem túl fiatalok, sem túl öregek ahhoz, hogy az anyagi biztonság és függetlenség elérésének ösvényére lépjünk; hogyan győzték le kezdő befektetők a befektetéstől való félelmüket; hogyan érhetünk el mi is hasonló anyagi eredményeket és sikereket.

Robert T. Kiyosaki - Sharon L. Lechter - Rich ​Dad, Poor Dad
Rich ​Dad, Poor Dad chronicles the story of the authors two dads, his own father, who wa the superintendent of education in Hawaii and who ended up dying penniless and his best friends father who dropped out of school at age 13 and went on to become one of the wealthiest men in Hawaii. Kiyosaki uses the story of these two men and their varying financial strategies to illustrate the need for a new financial paradigm in order to achieve financial success in the new millennium.

Robert T. Kiyosaki - Sharon L. Lechter - Visszavonulni ​fiatalon és gazdagon
Ez ​a könyv arról szól, hogyan indultunk el szinte a semmiből, majd vonultunk vissza anyagilag függetlenül - tíz éven belül. Járj utána, hogyan tudod te is ugyanezt megtenni! Hacsak nem akarsz keményen dolgozni életed végéig … ez a könyv hozzád szól. Miért ne vonulj vissza fiatalon és gazdagon?

Robert T. Kiyosaki - Sharon L. Lechter - Gazdag ​papa, szegény papa
Ez ​a könyv - lerombolja a mítoszt, miszerint a magas jövedelem az egyetlen út a gazdagsághoz, - megmutatja, miért nem várhatjuk az iskolarendszertől, hogy megtanítsa a gyerekeket bánni a pénzzel, - elmondja, mit tanítsunk meg gyermekeinknek a pénzről, hogy jobban érvényesüljenek az életben, mint mi.

Sharon L. Lechter - Greg S. Reid - Három ​lábnyira az aranytól
Ez ​a könyv lebilincselő történet formájában ismerteti meg az olvasót a Napoleon Hill Gondolkozz és gazdagodj című korszakalkotó sikerkönyvében megfogalmazott alapvető törvényszerűségekkel. A leírtak gyakorlati alkalmazásában a lényeget összefoglaló sikeregyenlet nyújt segítséget. A történet főszereplője egy küszködő fiatal vállalkozó, akinek élete korunk üzleti világának legkiemelkedőbb és legbefolyásosabb személyiségeivel való találkozások hatására szinte minden területén megváltozik. A tanulság mindannyiunk számára ugyanaz: mindig, minden körülmények között higgyünk önmagunkban, és saját Személyes Sikeregyenletünk megfogalmazásának fontosságában. És persze abban, hogy céljainkat soha, de soha ne adjuk fel! Hiszen lehet, hogy már mi is csupán három lábnyira vagyunk az aranytól.

Robert T. Kiyosaki - Sharon L. Lechter - Ki ​vette el a pénzem?
gazdag ​apám azt mondta: „Minél gyorsabban mozog a pénzed, annál magasabb megtérülést tudsz elérni, és annál kisebb a kockázat.” A hagyományos pénzügyi tanács szerint takarékoskodni kell, és hosszú távra befektetni – azaz „le kell parkolni” a pénzünket. Gazdag apám azonban más tanácsot adott. Ő azt ajánlotta, növeljük a pénzünk gyorsaságát… ne parkoljuk le. 2000 és 2003 között több millió befektető vesztett körülbelül 7-9 trillió dollárt. Miért? Sokuk leparkolta a pénzét pénzügyi tanácsadója bankszámláján, követve a bölcsnek hitt pénzügyi tanácsot. Mindnyájan tudjuk, hogy a kereslet egyszer felmegy, másszor le. Mielőtt bekövetkezik a következő tőzsdekrach, és újra elviszi a pénzünket, találjuk meg a módját, hogy mozgásban tartsuk, ne hagyjuk parlagon heverni valakinek a számláján. Robert T. Kiyosaki A Gazdag papa, szegény papa és a Gazdag papa sorozat szerzője Most, amikor a munkahelyi biztonság szinte nem létező fogalom, pénzügyeink irányítása fontosabb, mint valaha. Ha több szeretnél lenni „átlagos befektetőnél”, ebből a könyvből megtudhatod, hogyan érheted el, hogy pénzed többet és gyorsabban dolgozzék neked.

Robert T. Kiyosaki - Sharon L. Lechter - Cashflow ​Quadrant
Rich ​Dad's CASHFLOW Quadrant will reveal why some people work less, earn more, pay less in taxes, and feel more financially secure than others. It is simply a matter of knowing which quadrant to work from and when. Have you ever wondered... - What is the difference between an employee and a business owner? - Why do some investors make money with little risk while most other investors just break even? - Why do most employees go from job to job while others quit their jobs and go on to build business empires? - Why, in the Industrial Age, did most parents want their children to become medical doctors, accountants, or attorneys... and why, in the Information Age, are these professions under financial attack? Have you noticed that many of the brightest graduates from our universities want to work for college dropouts... dropouts such as Bill Gates, Richard Branson, Michael Dell, and Ted Turner? Dropouts who today are the mega-rich of society.This book will answer some of these questions and also assist in guiding you to find your own path to financial freedom in a world of ever-increasing financial change.It is a book written for... - people who are ready to move beyond job security and begin to find their own world of financial freedom - people who are ready to make deep professional and financial changes in their lives - people who are ready to move from the Industrial Age to the Information AgeIt's time to get out of the rat race. Rich Dad's CASHFLOW Quadrant shows you how.

Robert T. Kiyosaki - Sharon L. Lechter - Üzleti ​iskola
A ​Gazdag papa, szegény papa és A Cashflow-négyszög szerzőinek következő könyve azokhoz szól, akik szívesen segítenek másoknak. Megtudhatjuk: Hogyan építhetünk ki a leggyorsabban "C" negyedes vállalkozást; Miért keresnek és építenek a világ leggazdagabb emberei hálózatokat, amíg mindenki más munkát keres?

Kollekciók