Ajax-loader

Dorothy Wood könyvei a rukkolán


Dorothy Wood - Varázslatos ​gyöngyfűzés
A ​színes kiadvány - mely fűzésmintákat és sablonokat is tartalmaz - segítségével megismerkedhetünk a gyöngyszövéssel, a gyöngyhímzéssel, a tűszövéssel, a rojtszegélyekkel és rojtok készítésével is.

Dorothy Wood - Ashley Wood - Gyöngyfűzés ​- 200 kérdés és válasz
Megakadtunk ​a gyöngyfűzésben? Szeretnénk még többet tudni egy adott technikáról? Szeretnénk megtanulni, hogyan készítsünk díszítőelemeket? Ebben az esetben a Gyöngyfűzés 200 kérdés és válasz című könyv nekünk szól: a kötetben 200, a gyöngyfűzés során leggyakrabban felmerülő problémát tárgyaljuk meg. A könyv kezdők és haladók lehetséges kérdéseire egyaránt választ ad, hasznos tanácsokat kapunk a gyöngyfűzés tapasztalt szakértőiétől, érthető, könnyen követhető leírásokat mutat be az adott technikákhoz és díszítőmódszerekhez, és az egyes fejezetek bemutatják a szerelékeket, szerszámokat és felszerelést, fűzőszálakat, csomózást, gyöngyszövést, öltésfajtákat és még számtalan tudnivalót.

Dorothy Wood - A ​varrás gyakorlati enciklopédiája
E ​kézikönyv segítségével elsajátítható a varrás, a patchwork (foltvarrás) és a hímzés valamennyi technikája. Megismerhetjük a pamut, a len, a gyapjú, a selyem, a mesterséges és a szintetikus textíliák tulajdonságait, szerkezetét, összetételét. Minden fejezet (ruhák és bútorhuzatok varrása, foltvarrás, applikálás, steppelés, kézi- és gépihímzés) alapismeretekkel látja el olvasóját. Kiváló textilművészek modern és hagyományos munkái illusztrálják a könyvet, melyben több mint 1000 fénykép nyújt segítséget lépésről lépésre a varrás tudományának elsajátításában.

Dorothy Wood - Hétvégi ​kézművesség a természet kincseivel
A ​természet kifogyhatatlan kincsestárából készíthetünk ennek a könyvnek a segítségével számos dísz- és használati tárgyat. Találhatunk ötleteket öt témakör különböző tárgyainak felhasználásához: a vízpart, a kert, a konyha, az erdő és az egzotikus területek természeti kincseihez. Lépésről lépésre történő egyértelmű leírások szolgálnak a kiinduló pontul, saját tárgyainkhoz bármilyen, nekünk tetsző anyagot használhatunk. Alakítsuk át például az erdei koszorút nyári kagylókkal borított dekorációvá, vagy használjunk apró, színes üvegdarabokat egy vízparti ház ajtajának házszámtáblájához. A lehetőségek száma végtelen, aminek csak a képzelet szab határt.

Kollekciók