Ajax-loader

J. D. (Nora Roberts) Robb könyvei a rukkolán


J. D. (Nora Roberts) Robb - Halálos ​vendetta
Amikor ​a ragadozóból préda lesz. Az Igazság Úrnőjének nevezi magát. Miután kiválaszt egy férfit áldozatul, magas szőkévé vagy telt vörössé változik, hogy a lehető legvonzóbb legyen célpontja számára, aki tehetetlenné válik, amikor a markába kerül. Az első áldozat Nigel McEnroy, egy gazdag üzletember. A cége már peren kívül megegyezett két fiatal áldozattal – akik nem is tudják, hogy a férfi bűnei nem állnak meg a munkahelyi zaklatásnál. Az Igazság Úrnője azonban tudja, és egy megdöbbentően brutális éjszakán mindenért megfizettet vele. Eve Dallas és a férje, Roarke feltárják McEnroy titkos életének részleteit. A férfi megrögzött szokása miatt, hogy megörökítse a bűneit, számos gyanúsított kerül a látóterükbe, de az Igazság Úrnőjének kilétére nem derít fényt. Az eset nehéz, és még jobban megnehezíti, hogy McEnroy özvegye dühvel, tagadással és fenyegetésekkel fogadja a nyomozást. Közben azonban az Igazság Úrnője fáradhatatlanul folytatja keresztes hadjáratát a férfiak ellen, és ha Eve nem tudja megállítani az önbíráskodót, akkor rengeteg vér fog folyni…

J. D. (Nora Roberts) Robb - Echoes ​in Death
This ​chilling new suspense novel from #1 New York Times bestselling author J.D. Robb is the perfect entry point into the compelling In Death police procedural series featuring Lieutenant Eve Dallas. As NY Lt. Eve Dallas and her billionaire husband Roarke are driving home, a young woman—dazed, naked, and bloody—suddenly stumbles out in front of their car. Roarke slams on the brakes and Eve springs into action. Daphne Strazza is rushed to the ER, but it’s too late for her husband Dr. Anthony Strazza. A brilliant orthopedic surgeon, he now lies dead amid the wreckage of his obsessively organized town house, his three safes opened and emptied. Daphne would be a valuable witness, but in her terror and shock the only description of the perp she can offer is repeatedly calling him “the devil”... While it emerges that Dr. Strazza was cold, controlling, and widely disliked, this is one case where the evidence doesn’t point to the spouse. So Eve and her team must get started on the legwork, interviewing everyone from dinner-party guests to professional colleagues to caterers, in a desperate race to answer some crucial questions: What does the devil look like? And where will he show up next?

J. D. (Nora Roberts) Robb - Vendetta ​in Death
Lieutenant ​Eve Dallas must keep the predator from becoming the prey inVendetta in Death, the newest thriller from the #1 New York Times bestselling author J.D. Robb. She calls herself Lady Justice. And once she has chosen a man as her target, she turns herself into a tall blonde or a curvaceous redhead, makes herself as alluring and seductive as possible to them. Once they are in her grasp, they are powerless. The first victim is wealthy businessman Nigel McEnroy. His company’s human resources department has already paid out settlements to a couple of his young victims—but they don’t know that his crimes go far beyond workplace harassment. Lady Justice knows. And in one shocking night of brutality, she makes him pay a much steeper price. Now Eve Dallas and her husband, Roarke, are combing through the evidence of McEnroy’s secret life. His compulsive need to record his misdeeds provides them with a wide range of suspects, but the true identity of Lady Justice remains elusive. It’s a challenging case, made even more difficult by McEnroy’s widow, who reacts to the investigation with fury, denial, and threats. Meanwhile, Lady Justice’s criminal crusade is escalating rapidly, and if Eve can’t stop this vigilante, there’s no telling how much blood may be spilled...

J. D. (Nora Roberts) Robb - Halálos ​születés
Eve ​Dallas egy rettenetes kettős gyilkosság ügyében nyomoz. Kegyetlenül végeznek egy neves könyvelőcég alkalmazásában álló, fiatal szerelmespárral. Eve-nek még a babafürdetés megtanulására is alig jut ideje, pedig Mavis, a legjobb barátnője ezt igencsak elvárná tőle. Aki most újabb szívességet kér. Tandy Willowby, az egyik, Mavis tanfolyami csoportjába járó anyuka nem jelenik meg a következő foglalkozáson. Tandy, aki nemrég költözött el Londonból, és New Yorkban nem él senkije, már nagyon várta a szülést. Amikor Eve belép Tandy lakásába, és az asztalon megpillantja Mavis ajándékát, mellette, a padlón egy táskát, tele olyan holmikkal, amelyekre egy szülő nőnek szüksége lehet a kórházban, végigfut a hátán a hideg. Az ilyen eseteket általában az eltűnt személyekkel foglalkozó csoport kapja, de Mavis azt szeretné, hogy Eve vegye a kezébe a nyomozást – aki erre a kérésre nem tud nemet mondani. Miközben igyekszik felderíteni Tandy hollétét, és versenyt fut a kegyetlen gyilkossal, tudomást szerez a város egyik leggazdagabb és legbefolyásosabb lakosának csalásairól és sötét üzelmeiről. Szerencsére van kire támaszkodnia – minden segítséget megkap multimilliomos férjétől, Roarke-tól, de miközben előbányássza a kritikus adatokat, melyek segítségével pontot lehetne tenni az ügy végére, Eve hatalmas veszéllyel kénytelen szembenézni a való, véres világban.

J. D. (Nora Roberts) Robb - Halálos ​ünnep
A ​New York Times bestsellerírónője újabb regénnyel bővítette futurisztikus sorozatát. Amikor a szerelmeseket számítógépes technológia hozza össze, a randevúzás halálos játékká válhat... Senki sem szereti magányosan tölteni az ünnepeket. New York legelőkelőbb társkeresője, a Csakis Önért ilyenkor ismerteti meg egymással a legtöbb magányos szívet. De Eve Dallas hadnagy, miközben egy sorozatgyilkos után nyomoz, rémületes felfedezést tesz: minden áldozat kapcsolatban állt a társkereső szalonnal. További gyilkosságok történnek, és Eve betekintést nyer az igaz szerelmük után kutató gazdagok világába – miközben a gyilkos a következő áldozatát keresi. És ebben a világban a szerelem ereje a férfiakat és a nőket arra csábítja, hogy végleg elárulják egymást...

J. D. (Nora Roberts) Robb - Big ​Jack
In ​New York City in 2059, someone is pursuing missing gems from a decades-old heist...someone who's willing to kill for them. Sharp-witted and sexy, NYPSD Lieutenant Eve Dallas is used to travelling in the shadowy corners outside the law. And in a future where crime meets cutting-edge technology, she will attempt to track down the diamonds once and for all-and stop the danger and death that have surrounded them for years.

J. D. (Nora Roberts) Robb - Festive ​in Death
Eve ​Dallas deals with a homicide—and the holiday season—in the latest from the #1 New York Times bestselling author. Personal trainer Trey Ziegler was in peak physical condition. If you didn't count the kitchen knife in his well-toned chest. Lieutenant Eve Dallas soon discovers a lineup of women who'd been loved and left by the narcissistic gym rat. While Dallas sorts through the list of Ziegler's enemies, she's also dealing with her Christmas shopping list—plus the guest list for her and her billionaire husband's upcoming holiday bash. Feeling less than festive, Dallas tries to put aside her distaste for the victim and solve the mystery of his death. There are just a few investigating days left before Christmas, and as New Year's 2061 approaches, this homicide cop is resolved to stop a cold-blooded killer.

Laurell K. Hamilton - Susan Krinard - J. D. (Nora Roberts) Robb - Maggie Shayne - Out ​of This World
Love, ​Supernatural Style Love is the universal language. And nowhere is this more apparent than in these extraordinary stories from four of today’s hottest authors. From a futuristic cop caught in a crisis of the heart to a smoldering vision of an unusual love triangle, from the hunger for a human touch on an alien planet to a witch’s desperate search for the love of one man, these tales of paranormal romance will transport you to a time and a place you’ve never been before….

J. D. (Nora Roberts) Robb - Halálos ​válás
2059-et ​írunk. Ebben a jövőben összeütközésbe kerül a technológia az emberi természettel, és egy új számítógépes vírus válik a terrorizmus végső fegyverévé. Reva Ewing, a titkosszolgálat egykori ügynöke, a Roarke Iparvállalat biztonsági szakértője egy kettős gyilkosság legfőbb gyanúsítottjává válik. Minden oka megvolt rá, hogy megölje a férjét, a híres művészt, Blair Bisselt. Mert megcsalta, ráadásul a legjobb barátnőjével. De Eve Dallas hadnagy, a nyomozás vezetője hisz Reva ártatlanságában. Az ösztönei azt súgják, hogy a gyilkosság helyszíne túlságosan megrendezett, és a válaszok a kérdéseire túlságosan nyilvánvalóak. És amikor mélyebbre ás, rájön, hogy csaknem abban a pillanatban, amikor a konyhakés az áldozat mellébe merült, a műterme ajtaján is megváltozott a zár kódja – és a számítógépén tárolt minden adatot szándékosan tönkretettek. Roarke számára a számítógépes támadás jelenti az igazi fenyegetést. A jelek arra utalnak, hogy megkezdődött a rémálom, amire a cége titokban készült. Revával együtt részt vesz egy szigorúan titkos kormányprogramban, a Doomsday Groupban, amely azért alakult, hogy felvegye a harcot a hackerek legújabb nemzedékével. Ezek a lángeszű technoterroristák betörnek a bankok rendszereibe, és hatalmas összegeket rabolnak onnan, adatokat lopnak, számítógépeket rongálnak, és mindenkit megölnek, aki túl közel kerül a titkaikhoz. Eve-nek és Roarke-nak be kell szivárogniuk egy szigorúan titkos kormányszervezetbe, hogy a gyökerénél vegyék elejét a bajnak, mielőtt a vírus megfertőzné az egész vállalatot, majd az egész országot.

J. D. (Nora Roberts) Robb - Halálos ​karácsony
A ​mélyen a szívébe fúródott konyhakés kartonlapra írt üzenetet szorított az áldozat izmos mellkasához. Az állt rajta: A Mikulás szerint rossz fiú voltál! Ho, ho, hó! Eljött a karácsony, de Eve Dallas hadnagy nincs ünnepi hangulatban. Miközben karizmatikus férje, Roarke hatalmas, fényes fogadást szervez, neki csak egy gyilkosság jár a fejében. Az áldozat – Trey Ziegler személyi edző – életében is nagy bajba került, de halálával még többet okozott. A hiú, hűtlen és bosszúálló Trey számtalan ellenséget szerzett. Vagyis Eve-nek sok gyanúsított közül kell kiválasztania a gyilkosát. Amikor Peabody nyomozóval kiderítik Trey sötét titkát, a nyomozás halálos fordulatot vesz. Hiába az ünnepi fények, Eve-nek és Roarke-nak sötét utat kell végigjárniuk az igazság utáni hajsza folyamán.

Nora Roberts - J. D. (Nora Roberts) Robb - Remember ​When
Laine ​Tavish is an ordinary woman living an ordinary life in the small town of Angel's Gap, Maryland, as the proprietor of Remember When, an antique treasures and gift shop. At least, that's what everyone in Angel's Gap thinks. They have no idea that she used to be Elaine O'Hara, daughter of the notorious con man Big Jack O'Hara. Or that she grew up moving from place to place, one step ahead of the law... Laine's past has just caught up with her, though - in a very dramatic way. Her long-lost uncle suddenly turned up in her shop, leaving only a cryptic warning before dying in the street, run down by a car. Soon afterward, her home is ransacked. Now it's up to Laine, and a sexy stranger named Max Gannon, to find out who's chasing her, and why. The answer lies in a hidden fortune - a fortune that will change not only Laine's life but also the lives of future generations. And danger and death will surround that fortune for years to come. Until New York City Detective Lieutenant Eve Dallas gets on the case... A thrill-ride of a novel that blends present-day romance and futuristic suspense, Remember When is a tale of deceit and secrets, of strong women and fascinating men- a brilliant combination of the incomparable talents of the two sides of Nora Roberts.

J. D. (Nora Roberts) Robb - Promises ​in Death
A ​gripping new instalment in J.D. Robb's In Death series that pits Lieutenant Eve Dallas against a brutal killer striking deep within her own ranks Every cop gets angry when a police officer is killed. And Lieutenant Eve Dallas is no exception. Throwing every resource into solving Amarylis Coltraine s brutal murder, Eve encounters bitter opposition from Coltraine s fellow officers, who are desperate to take over the case. But when Eve receives a strange parcel containing Coltraine s badge and gun together with a note threatening the imminent arrival of her own ID, she knows the case has just got personal. Then a link to millionaire Alex Ricker, son of a criminal she had put behind bars, heats things up even further. Ricker was romantically involved with Amarylis - did she leak information to him and then have a change of heart? Eve must put herself in extreme danger to get to the truth...

J. D. (Nora Roberts) Robb - Divided ​in Death
'She ​screamed once. Something, someone slipped out of the shadows. She collapsed beside the dead who had betrayed her.' Approaching her cheating husband and lying best friend, Reva Ewing is bent on revenge. But somebody got there first. In a desperate fight to prove her innocence Reva calls on the only man she can trust: Roarke, the roguish husband of Lieutenant Eve Dallas. But the truth is messy: a complex artist, a long-lost brother, a deadly computer worm designed by terrorists - Eve and Roarke are dealing with a deeply volatile case where no one trusts a soul and everyone has their eye on a prize. And the murder is far from what it seems...

J. D. (Nora Roberts) Robb - Halálos ​menekülés
Semmi ​régi ügy. Semmi kapcsolat az alvilággal. Semmi DNS. Semmi nyom. Lehet, hogy Eve Dallas a város legjobb nyomozója – nem beszélve a férje, Roarke kapcsolatairól és lehetőségeiről –, de a Swisher-ügy teljesen összezavarja. A család tagjaival éjjel, álmukban végeztek, méghozzá különösen kegyetlenül. A gyilkosok kiiktatták az első osztályú riasztót, és éjjellátó készülékkel felszerelkezve behatoltak a barátságos, középosztálybeli házba. Csak ott követtek el hibát, hogy nem vették észre, amikor egy kilencéves kislány elrejtőzött előlük a sötét konyhában...

J. D. (Nora Roberts) Robb - Ritual ​In Death
Suite ​606 Dragged to a glamorous, high-society ball with billionaire husband Roarke, homicide Lieutenant Eve Dallas is almost relieved when a naked, knife-wielding, blood-drenched man crashes in - a man who thinks he has killed someone. Tracing bloody footprints, Eve finds a hotel room filled with signs of a ritual murder, but the man remembers nothing. Determined to help, Roarke consults an ex-lover who practices witchcraft. But Eve knows there is nothing supernatural about a deadly lust for power...

J. D. (Nora Roberts) Robb - Calculated ​in Death
On ​Manhattan's Upper East Side a woman lies dead at the bottom of the stairs, stripped of all her valuables. Most cops might call it a mugging gone wrong, but Lieutenant Eve Dallas knows better. A well-off accountant and a beloved wife and mother, Marta Dickenson doesn't seem the type to be on anyone's hit list. But when Eve and her partner, Peabody, find blood inside the building, the lieutenant knows Marta's murder was the work of a killer who's trained, but not professional or smart enough to remove all the evidence. But when someone steals the files out of Marta's office, Eve must immerse herself in her billionaire husband Roarke's world of big business to figure out who's cruel and callous enough to hire a hit on an innocent woman. And as the killer's violent streak begins to escalate, Eve knows she has to draw him out, even if it means using herself as bait...

J. D. (Nora Roberts) Robb - Midnight ​In Death
The ​number-one New York Times bestselling In Death series explodes with intrigue, passion, and suspense. Now, Nora Roberts writing as J.D. Robb propels you into the darkest night of Lieutenant Eve Dallas's life-when a killer comes to call. Eve's name has a made a Christmas list, but it's not for being naughty or nice. It's for putting a serial killer behind bars. Now the escaped madman has her in his sights. With her husband Roarke at her side, Eve must stop the man from exacting his bloody vengeance-or die trying.

J. D. (Nora Roberts) Robb - Halálos ​káprázat
„Miért ​akarja valaki, hogy számára idegenek lemészárolják egymást?” Eve Dallas hadnagyot és a csoportját egy rettenetes este sokkoló helyszínre riasztják. Még sohasem láttak ehhez foghatót. Holttestek hevernek egy hangulatos belvárosi bárban – irodisták, akik a kezük ügyébe került eszközökkel széttépték, agyonverték vagy leszúrták egymást. Minden jel arra mutat, hogy vad gyűlölettel fordultak a mellettük ülő ellen. Eve és a férje, Roarke, aki a bár tulajdonosa, New York üzletemberei után nyomoznak. Hamarosan kiderül, hogy a szálak a városi forradalomhoz és egy akkoriban használt vegyi fegyverhez vezetnek. A következő mészárlást követően Eve váratlan segítséget kap, hogy megállítsa a bosszúálló tömeggyilkost…

J. D. (Nora Roberts) Robb - Holiday ​in Death
No ​one likes to be alone during the holidays. For New York's most posh dating service, Personally Yours, it is the season to bring lonely hearts together. But Lieutenant Eve Dallas, on the trail of a ritualistic serial killer, has made a disturbing discovery: all of the victims have been traced to Personally Yours. As the murders continue, Eve enters into an elite world of people searching for their one true love--and a killer searching for his next victim. A world where the power of love leads men and women into the ultimate act of betrayal...

J. D. (Nora Roberts) Robb - Indulgence ​in Death
The ​latest novel in J.D. Robb's addictive 'In Death' series featuring Eve Dallas. First it was a limo driver shot through the neck with a crossbow. Then it was a high-priced escort found stabbed through the heart with a bayonet. Random hits, thrill kills, and murderers with a taste for the finer things in life - and death - are making NYPSD Lieutenant Eve Dallas angry. And an angry Eve can be just as an efficient and dangerous predator as the killer. As time runs out on another innocent victim's life, Eve's investigation will take her into the rarified circle that her husband Roarke travels in - and into the perverted heart of madness...

Claire Cross - Dee Holmes - Susan Plunkett - J. D. (Nora Roberts) Robb - Silent ​Night
J.D. ​Robb's "Midnight in Death" features Lieutenant Eve Dallas hunting for an escaped serial killer... Susan Plunkett's "Christmas Promises" brings two lovers back together as they search for a missing child... Dee Holmes's "The Unexpected Gift" is a tale of a woman and her son, who discover the spirit of the holidays after finding a "body" in their backyard... Claire Cross's "A Berry Merry Christmas" delivers a special message to a young orphan...

J. D. (Nora Roberts) Robb - Salvation ​In Death
A ​priest is conducting the funeral service for a beloved member of his congregation. But when he lifts the chalice to his lips, he dies suddenly and horribly - poisoned by the blood of Christ. Who would want to murder a parish priest in such a way? And who could get access to the closely guarded communion wine? Lieutenant Eve Dallas is called to the scene to investigate. Although initially there seems to have been nothing out of the ordinary about the priest s life, there is something about the situation that just doesn t add up. And then she starts to uncover the evil lurking behind the ceremonial robes. The dead priest was not who he seemed to be - he harboured a dark, deadly secret that could bring Eve s own demons rushing back...

J. D. (Nora Roberts) Robb - Memory ​in Death
Eve ​Dallas is one tough cop. She can take on purse snatchers, drug dealers, and worse. But when Trudy Lombard - a seemingly ordinary middle-aged lady - shows up at the station, it's all Eve can do to hold it together. Instantly, she is plunged back to the days when she was a vulnerable, traumatized young girl -and trapped in foster care with the twisted woman now in front of her. Trudy claims she came all the way to New York just to see how Eve was doing. But Eve's fiercely protective husband Roarke suspects otherwise - and his suspicion proves correct when Trudy shows up at his office demanding money in exchange for keeping the ugly details of Eve's childhood a secret - he shows her the door. Somebody else, though, wants her dead - and just a few days later, she's found on the floor of her hotel room. A cop to the core, Eve is determined to solve the case. Unfortunately, Eve was not the only one who ever suffered at this woman's hands - and she and Roarke will follow a dangerous path to find out who turned the victimiser into a victim.

J. D. (Nora Roberts) Robb - Glory ​in Death
It ​is 2058, New York City. In a world where technology can reveal the darkest of secrets, there's only one place to hide a crime of passion-in the heart. Even in the mid-twenty-first century, during a time when genetic testing usually weeds out any violent hereditary traits before they can take over, murder still happens. The first victim is found lying on a sidewalk in the rain. The second is murdered in her own apartment building. Police Lieutenant Eve Dallas has no problem finding connections between the two crimes. Both victims were beautiful and highly successful women. Their glamorous lives and loves were the talk of the city. And their intimate relations with men of great power and wealth provide Eve with a long list of suspects-including her own lover, Roarke.

J. D. (Nora Roberts) Robb - Halálos ​testvériség
IGAZSÁG ​SZOLGÁLTATOTT Edward Mira befolyásos ember, akinek sok az ellensége. Ám amikor a hajdani szenátort erőszakkal elrabolják, Eve Dallas hadnagy azt gyanítja, hogy inkább személyes, mintsem politikai indíték áll az ügy hátterében. Valaki igazságot keres; minél véresebbet, annál jobb. Edward unokaöccse, Dennis is megsérül az emberrablás folyamán – amitől az ügy hirtelen nagyon is személyessé válik Eve és a férje, Roarke számára. Dennis ugyanis jó barátjuknak, a NYPSD legjobb profilozójának, Charlotte Mirának a férje. Sötét titkok tárulnak fel, ahogy Eve egyre mélyebbre ássa magát az ügybe, melyek akár egy családot is képesek szétszakítani. Edward Mira magas rangú barátokkal büszkélkedhetett – akik szemmel láthatóan mindannyian titkolnak valamit. A nyomozás hirtelen döbbenetes fordulatot vesz, és Eve rájön, hogy nem minden áldozat ártatlan, sőt néhány kötelék nem barátságban, hanem vérben kovácsolódott.

J. D. (Nora Roberts) Robb - Halálos ​kapcsolatok
Tragikus ​balesetnek látszik, amikor egy gyógyulófélben lévő drogost, Lyle Pickeringet holtan találnak, mert túladagolta magát. Csakhogy a nővére, Rochelle, és Eve Dallas hadnagy okosabbak annál, hogy higgyenek a látszatnak. Lyle-t meggyilkolták, és a bizonyítékok a régi utcai bandája felé mutatnak. Miközben Eve és a férje, Roarke a város földalatti bárjaiban, drogtanyáin és sztriptízklubjaiban követik a gyilkos nyomát, újabb holttestet találnak. Mivel egyre erősebb a kapcsolat az élők és a holtak között, és az áldozatok száma is emelkedik, Eve tudja, hogy a lehető leghamarabb meg kell oldania ezt az ügyet, mielőtt a hataloméhes gyilkos vérfürdőt rendez a város utcáin.

J. D. (Nora Roberts) Robb - Leverage ​in Death
For ​the airline executives finalizing a merger that would make news in the business world, the nine a.m. meeting would be a major milestone. But after marketing VP Paul Rogan walked into the plush conference room, strapped with explosives, the headlines told of death and destruction instead. The NYPSD's Eve Dallas confirms that Rogan was cruelly coerced by two masked men holding his family hostage. His motive was saving his wife and daughter - but what was the motive of the masked men? Despite the chaos and bad publicity, blowing up one meeting isn't going to put the brakes on the merger. All it's accomplished is shattering a lot of innocent lives. Now, with the help of her billionaire husband Roarke, Eve must untangle the reason for an inexplicable act of terror, look at suspects inside and outside both corporations, and determine whether the root of this crime lies in simple sabotage, or something far more complex and twisted.

J. D. (Nora Roberts) Robb - Halálos ​titkok
Larinda ​Mars senkinek sem fog hiányozni. New York egyik divatos bárjában meggyilkolják a pletykákkal foglalkozó könyörtelen riporternőt, aki mellékállásban zsarolásból szerzett nem megvetendő jövedelmet, ráadásul gyanúsítottakban sincs hiány. Eve Dallas hadnagy nem igazán kedvelte az áldozatot, de az ő feladata igazságot szolgáltatni és megtalálni a gyilkost. Larinda egyedülálló tehetséggel tárta fel mások titkait – valaki pedig még ölni is képes volt azért, hogy az övé rejtve maradjon. Miközben Eve az igazság felderítésén munkálkodik, komoly veszélybe kerül, és vele a karizmatikus egykori tolvaj, Roarke is.

J. D. (Nora Roberts) Robb - Judgment ​in Death
Lieutenant ​Eve Dallas weaves through the grisly crime world of the New York of the future in search of truth and justice, as she investigates a private club where your fate depends on your most intimate sins. She stood in Purgatory and studied death. The blood and the gore of it, the ferocity of its glee. It had come to this place with the wilful temper of a child, full of heat and passion and careless brutality.' In an uptown strip joint a cop is found bludgeoned to death. The weapon's a baseball bat. The motive is a mystery. It's a case of serious overkill that pushes Eve Dallas straight into overdrive. Her investigation uncovers a private club that's more than a hot spot. Purgatory's a last chance for atonement where everyone is judged. Where your ultimate fate depends on your most intimate sins. And where one cop's hidden secrets are about to plunge innocent souls into vice-ridden damnation.

J. D. (Nora Roberts) Robb - Eternity ​in Death
When ​club-hopping bad girl Tiara Kent is found dead in her plush Manhattan apartment, the killing has all the earmarks of a vampire attack. The ever-practical Lieutenant Eve Dallas has to deal with superstitious cops carrying garlic and stakes, as well as the ever-hysterical press. None of the wealthy young victim's friends seem to know much about the Dark Prince she has been secretly seeing. The chase to stop him before he kills again will lead Eve and her team into areas of the city that not even the most intrepid cop wants to visit, and into the very heart of darkness.

J. D. (Nora Roberts) Robb - Halálos ​ártatlanság
A ​New York Times első számú írója, Nora Roberts, J. D. Robb álnéven egy új, megdöbbentő regénnyel bővítette futurisztikus sorozatát... Egy ijesztő számítógépvírus jelent meg, és terjedésének látszólag semmi sem szabhat határt... Louie Cogburn három napja csak a számítógépe képernyőjét bámulta, ki sem mozdult a lakásából. Kibírhatatlan fejfájás gyötörte – mintha fúrók mélyednének az agyába. És az állapota egyre csak romlott. Végül, amikor valaki verni kezdte az ajtaját, Louie felkapott egy baseballütőt, ajtót nyitott, és ütni kezdett... Az első rendőr, aki a helyszínre érkezett, kétszer tüzelt a kábítófegyveréből. Louie azonnal meghalt. Eve Dallas nyomozó kapta meg az ügyet, de nem talált magyarázatot Cogburn hirtelen dührohamára és halálára. Az egyetlen nyom a számítógép képernyőjén látható, különös üzenet: TÖKÉLETES ÁRTATLANSÁG MEGÉRKEZETT És amikor egy másik ember is csaknem ugyanilyen körülmények között leli a halálát, Eve összeszedi minden tudását, hogy megtalálja a választ, és minden bátorságát, hogy szembenézzen a lehetetlennel... Egy számítógépvírussal, amely képes a gépről átterjedni az emberre...

J. D. (Nora Roberts) Robb - Halálos ​visszhangok
Miközben ​Eve Dallas, a New York-i rendőrség hadnagya és férje, a multimilliárdos Roarke hazafelé tartanak, hirtelen egy zavart, meztelen és véres fiatal nő tántorog a kocsijuk elé. Roarke rátapos a fékre, Eve pedig akcióba lendül. Daphne Strazzát azonnal kórházba viszik, a férjén, dr. Anthony Strazzán viszont már nem segíthetnek. A zseniális ortopéd sebész holtan fekszik kínosan rendezett városi háza hálószobájában. Három széfét feltörték és kifosztották. Daphne értékes szemtanú lehetne, de a rémülettől és a sokktól csak annyit tud újra és újra elismételni a tettesről, hogy „az ördög volt”. Miközben kiderül, hogy dr. Strazza hideg, uralkodó és általában véve közutálatnak örvendő ember volt, ebben az esetben a bizonyítékok nem a feleségéhez vezetnek. Eve és csapata kénytelen belekezdeni a fárasztó rutinmunkába: kihallgatják a gyilkosság előtt rendezett vacsora minden vendégét, a felszolgálókat, a fellépőket, kétségbeesetten keresve a választ a legfontosabb kérdésekre: Igazából hogy néz ki az ördög, és hol fog legközelebb lecsapni?

Kollekciók