Ajax-loader

Nemeskéri Attila könyvei a rukkolán


Nemeskéri Attila - Swords ​2. - A vacsora
Eljött ​a lakoma ideje. A mulattató zene, a hangos ének és táncdobogás azonban hamar véget ér. A boszorkány úrnő, felfedi kilétét. Teremtményei csillapíthatatlan étvággyal és megállíthatatlan erővel törnek utat teremtő anyjuknak, akihez további nem várt vendégek is csatlakoznak. A vérben taposó léptek egyre csak közelednek a zsúfolásig megtelt vacsorateremhez. Az ünneplő zsivajt, hörgések és marcangoló fogcsattogások váltják, melyeknek nyomában haláltól reszkető kiáltások és sikolyok harsannak fel, majd hallgatnak el örökre.

Nemeskéri Attila - Swords ​3. - A végzet
Szüntelenül ​konganak a harangok, a kardok fémes csattogása kíséri az élethalálharcot. A véres látogatás széttörte az ork hadúr rabságban tartó bilincsét, ám a váratlan vendégek nem csak ezért jöttek. A boszorkány úrnő ellenállást nem tűrve igyekszik elérni célját, miközben az orkokat segítő Artos herceg is élete álmát igyekszik megvalósítani. A hatalmas káoszban egy végzetes terv is életre kel, fájdalmas végkimenetele többeknek is gyökeres fordulatot hoz. A célt szentesítő eszközök határokat nem ismerő bevetése maga lesz az elkerülhetetlen végzet.

Nemeskéri Attila - Swords ​1. - A kezdet
Londeron ​királyság birodalmában rejtélyes kór üti fel a fejét. A rend tanácsa időt nem vesztegetve követet küld, hogy megelőzze a kegyetlen pusztulás terjedését. Nem várt fordulatként a küldetést teljesítő rend tagja egy előre megtervezett csapda áldozata lesz. Testébe költözve az ősidők óta rettegett boszorkány álszent álarcot ölt magára. Nincs egyedül... Sötétség szülte segítői, saját céljuk érdekében, a rend szövetségének rémálmát készítik valóra váltani. A kegyetlen és vérszomjas tervek elől nincs menekvés. A hajsza kezdetét veszi...!

Kollekciók