Ajax-loader

Barbara Parker könyvei a rukkolán


Barbara Parker - Nyomasztó ​múlt
Gail ​Connor kilépett a nagynevű miami ügyvédi irodából, hogy saját vállalkozásba kezdjen. Eljegyzi magát a sikeres védőügyvéddel, Anthony Quintanával, aki legalább annyira szenvedélyes és kiszámíthatatlan, mint amennyire csodálatos férfi. De az árnyékok folyamatosan üldözik Gail kubai születésű vőlegényét – a titkolózás és a bizalmatlanság árnyékai, melyek megrendítik a nőnek a szeretett férfiba vetett hitét, akiről eddig azt hitte, ismeri...

Barbara Parker - A ​félelem csapdájában
Az ​út, amelyre a miami ügyvédnő, Gail Connor lépett, egyre nehezebbé és szövevényesebbé válik. Miután eljegyezte a kiváló ügyvéd, Anthony Quintana, Gail egyszerre próbál megfelelni a magánéleti és szakmai kihívásoknak, ám ekkor hirtelen veszélybe kerül minden, amit valaha is fontosnak tartott - valaki zaklatni kezdi. A hang a vonal túlsó végén nyilvánvalóan mindent tud róla, majd megérkezik az első fehér boríték is, benne egy fényképpel. Ezt követi a második, majd a harmadik fenyegetés. Nincs se követelés, se magyarázat - a képeket csupán primitív rajzokkal rondítják el, és valamennyi erőszakosabb, obszcénabb az előzőnél. A rendőrség vizsgálni kezdi az ügyet, és a gyanú Gail volt férjére terelődik. Ahogy a láthatatlan hurok feszülni kezd valamennyiük körül, Gail és tízéves kislánya tehetetlen célpontjává válik egy vérbosszúnak, míg végül a rejtőzködő gyilkos indítékai is napvilágra kerülnek... Miközben Gail őrlődik vőlegénye, gyermekének apja és halálos ellensége között, a cselekmény hullámvasútként száguld az egyre váratlanabb fordulatok felé. Feltárulnak az igazságszolgáltatás bugyrai és a lélek sötét mélységei, ahol semmi sem fekete-fehér, ahol a szenvedélyek és az indulatok tüzesen izzanak, Barbara Parker pedig mesterien bonyolítja egyre tovább a szálakat.

Barbara Parker - A ​végzetes gyanú
Hamarosan ​véget ér egy újabb meleg miami nyár, Gail Connor pedig még mindig a büntető ügyvéddel, Anthony Quintanával való szakítás után próbál új életet kezdeni. Azokat a kemény vádakat, amiket egymás fejéhez vágtak, soha nem lehet elfelejteni... csakúgy, mint azt a meg nem született gyermeket, ami még szerelmük idején fogant. Gail munkába temetkezve próbálja leplezni fájdalmát. Amikor Anthony tinédzser lánya titokban felkeresi Gailt, hogy védje meg a barátját, aki egy gyilkossági ügy első számú gyanúsítottja, úgy dönt, beleveti magát a feladatba. Az ügy zavaros és rendkívül bonyolult: az áldozat egy jachtbirodalom egyetlen örököse, akit egy vízparti ingatlanon tartott vad házibulin meggyilkoltak. Gail biztos benne, hogy védencét tisztázhatja a vádak alól - a tanú azonban éppen Anthony ügyfele. Szikrázik a levegő, amikor Anthony és Gail farkasszemet néz egymással. Együtt kell dolgozniuk minden áron, hogy megvédjék ügyfeleik életét...

Barbara Parker - Gyilkos ​illúziók
A ​New York Times sikeres írónője, Barbara Parker egy briliáns krimivel tér vissza, melynek főszereplői a már jól ismert Gail Connor és Anthony Quintana. A jogászok számára a Florida Keys egyik félreeső szigetén töltendő pár nap túl szépnek tűnik ahhoz, hogy elhiggyék. Az apró hír, miszerint Anthony egy korábbi, mentálisan labilis ügyfelét gyilkossággal gyanúsítják, érzékenyen érinti mindkettejüket. Az idilli vakáció egyre nyomasztóbb, halállal és rettegéssel teli rémálommá válik.

Barbara Parker - A ​halál árnyékában
A ​floridai Stuartban, egy csendes tengerparti kisvárosban a saját ágyában huszonhét késszúrással megölnek egy gyönyörű nőt. Hamarosan letartóztatnak egy helyi bajkeverőt, és mivel a tárgyaláson bűnösnek találják, halálra ítélik. Tizenkét évvel később új bizonyítékok merülnek fel, így a miami ügyvéd, Gail Connor úgy dönt, elvállalja az ügyet annak ellenére, hogy vőlegénye, az elsőrangú bűnügyi ügyvéd, Anthony Quintana figyelmezteti, ne bonyolódjon bele. Ám Gailnek elég belenéznie a tárgyalás jegyzőkönyvébe, hogy tudja: az ítélet téves, s meg kell akadályoznia a kivégzést. Az idővel folytatott elkeseredett versenyfutás arra készteti Gailt, hogy büszkeségét félretéve Anthony segítségét kérje. Minden erejüket latba vetve próbálják megtalálni az igazi gyilkost. De arra a kapzsiságra, megtévesztésre és kegyetlenségre, amely a több évvel azelőtt elkövetett brutális gyilkosság hátterében áll, ők sincsenek felkészülve. Immár semmi sem védheti meg őket attól, hogy egy szörnyű bosszúhadjárat célpontjaivá váljanak.

Kollekciók