Ajax-loader

Varga Zsuzsa könyvei a rukkolán


Varga Zsuzsa - Pempi ​csodálatos kalandjai
Történetünk ​helyszíne egy hegyekkel körbe vett aprócska kis völgy, Szendergő-völgy. Ha erre jártok, látogassatok el Harmatvárosba, a völgy egyetlen városkájába. Lakói kedvesek, barátságosak, és szívesen látják a látogatókat. Ha úgy döntenétek, hogy több napot szeretnétek maradni, a Petúnia panzió örömmel vendégül lát benneteket a város szélén. Látnivaló van bőven, és izgalmakból sincs hiány. No, de menjünk szépen sorba. Szeretném nektek bemutatni a Petúnia panzió kedves tulajdonosait, a vöröspanda családot. Teodor Pandapapa, folyton tréfálkozik, viccel, és mindig jókedvű. Hanga Pandamama megértő és aggódó mami. Végül hadd mutassam be a család legkisebb tagját, Pempit, valamint legjobb barátját, Subát, az erdei nyuszit. Természetesen nem feledkezünk meg Trudiról sem, hiszen ő a család barátja, és a panzió recepciósa, egy wallaby. Oly sok kedves szereplő közül talán folytassuk a sort Artúr bácsival, aki a helyi vasút kalauza, egy wombat. Találkozhatunk még Penelopéval, az izgága rókamókussal és Hektorral is a harkállyal és persze a vöröspanda Nagyszülőkkel, Nagymamival és Nagypapival. Most, hogy mindenkivel megismerkedtünk, térjünk vissza főhősünkhöz, aki száz és száz kalandot él át. Pempi a nyarat szereti a legjobban, ilyenkor ugyanis sok vendég fordul meg náluk. Sok új barátot szerez. Tarts hát te is most vele, és légy részese a kalandoknak.

Varga Zsuzsa - A ​pénz dicsérete
Beszélgetések ​vállalkozókkal Széles Gábor Sebestyén Jenő Tálas János Aubel Ervin Gellért Mara Petrenkó János Lupis József

Varga Zsuzsa - A depresszív állapotoktól a pszichotikus depresszióig
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Beke László - Varga Zsuzsa - Kozma ​Lajos
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Varga Zsuzsa - Voltam, ​aki voltam
„Min ​bukott el építőiparunk Líbiában? Szüksége volt-e az országnak az eocénprogramrá? Az első titkár dönt, vagy a beosztottai? Ki mondta meg, hogy mikorra kell összehívni a parlamentet? Miért nem volt a SZOT főtitkára a SZOT főtitkára? Mi jár annak, aki előszót írt a Los Angeles-i olimpiáról szóló könyvhöz? Milyen szót vitt (s hová) a kormányszóvivő? Hány kéz fogta (vissza) a magyar sajtót? Ezek a kérdések mind szóba kerülnek a következő oldalakon (...) Akik ebben a kötetben megszólalnak, ismert emberek. Vonásaikat a televízió képernyőjén azonnal felismerjük, de szavaik- mert egy arc nélküli politika arc nélküli szereplői voltak - mindezidáig elrejtették egyéniségüket. Most -megértve az idők szavát - beszélni kezdenek magukról, pályájukról, ambícióikról, kudarcaikról, élményeikről."

Varga Zsuzsa - Palotás
"A ​kocsim ablakán kint van a képviselői igazolványom másolata, amióta bekerültem a parlamentbe, és ez nemhogy a kocsim kárára volna, hanem inkább megvédi. Én az ország bármelyik pontján bármelyik üzletbe, étterembe vagy más nyilvános helyre bemehetek, és egész biztos lehetek benne, hogy semmiféle atrocitásnak nem teszem ki magam. Különben a Magyar Demokrata Fórum tagjai és szavazói körében a legújabb közvéleménykutatási adatok szerint is a harmadik helyen állok. Göncz Árpád az első, Antall a második, és ezután következem én. Jóval hátrább van nálam Kónya Imre, Csurka István..."

Kollekciók