Ajax-loader

Szabóné Tóvári Éva könyvei a rukkolán


Józsefné Orbán Ildikó - Szabóné Tóvári Éva - Magyar ​nyelv a 11-12. osztályok számára
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Józsefné Urbán Ildikó - Szabóné Tóvári Éva - Magyar ​nyelv a 11-12. osztályok számára
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Józsefné Urbán Ildikó - Kiss Gáborné - Szabóné Tóvári Éva - Irodalmi ​olvasókönyv az általános iskola 5. osztálya számára
Ötödik ​osztályosok lettetek. Bizonyára érdeklődéssel veszitek kezetekbe új tankönyveiteket. Végiglapozzátok az irodalmi olvasókönyvet is, megnézitek a fejezetek, olvasmányok címét, a képeket, ábrákat. Az első fejezetnek már a címe is sok szép történetet ígér: Mesék, mítoszok, mondák az emberről, aki az igazságra, tudásra, szépre, boldogságra vágyódik. Bátran vágjatok neki a hosszabb művek olvasásának is, a hősök útját követve sok érdekes kalandban lesz részetek! Biztosan kedves olvasmányotok lesz a János Vitéz is. Könyvetek a Kukorica Jancsiból János vitézzé, majd Tündérország királyává lett egyszerű juhászlegény minden kalandját tartalmazza. A ,,Rólad szól a mese!" című harmadik fejezet olvasmányaiban a régi és a mai gyerekek életének izgalmas eseményei elevednek meg. Tudnotok kell, hogy az ötven, száz, kétszáz évvel ezelőtt vagy még régebben született művek írói nem minden szót a mai helyesírási szabályok szerint írtak. A költők, írók iránti tiszteletből tankönyvünk megőrizte a művek alkotóinak eredeti helyesírását. Ha kíváncsiak vagytok a műalkotások szerzőinek életére, a tankönyv végén lévő Irodalmi arcképcsarnokban erről is olvashattok. Érdekes olvasmányokat találtok könyvetek Szöveggyűjtemény című részében is. Az órákon megismert műveken kívül ezeket is olvasgassátok! Jó tanulást, sikeres munkát kívánunk!

Józsefné Urbán Ildikó - Szabóné Tóvári Éva - Magyar ​nyelv a 9-10. osztályok számára
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Szabóné Tóvári Éva - Felelettervek ​az érettségi vizsgára - magyar nyelv
Könyvünkkel ​a magyar nyelvi érettségi vizsgára való felkészüléshez kívánunk segítséget adni. A 34 témakör voltaképpen felöleli a teljes középiskolai anyagot: a szakközépiskolákban és gimnáziumokban használt tankönyvek törzsanyagára egyaránt támaszkodik. Az egyes témakörökhöz kapcsolódó felelettervek megközelítően azonos terjedelműek: két-két oldal, egy-egy lapon. Így a felkészülés végső fázisában, az ismeretek rendszerezésekor a felelettervek (a lapok) könnyen átrendezhetők, számozhatók, akár kivehetők. Az érettségi vizsgára való felkészülés valójában folyamatos, rendszeres tanulást jelent, ennek megfelelően kiadványunk felelettervei nem csupán a negyedik évben használhatók, hanem mindvégig a négy év során.

Józsefné Urbán Ildikó - Szabóné Tóvári Éva - Magyar ​nyelvi munkafüzet a szakképző iskolák számára III.
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Fábián Györgyi - Szabóné Tóvári Éva - Felelettervek ​az érettségi vizsgára – irodalom
A ​könyv elsődleges célját tekintve az érettségi vizsgára való felkészüléshez nyújt segítséget, de a tanévek során is fontos eszköz lehet egy-egy téma földolgozásához, az elemzési készség fejlesztéséhez, a rendszerezéshez, a megszerzett ismeretek közötti összefüggések felismeréséhez. Bármely évfolyamon jól alkalmazható műalkotások értelmezéséhez, egy-egy összefoglaló téma áttekintéséhez, stíluskorszakok, műnemek és műfajok jellemzőinek bemutatásához egyaránt.

Szabóné Tóvári Éva - Magyar ​nyelv 9-10. a szakiskolák számára
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Kollekciók