Ajax-loader

Tamássyné Bíró Magda könyvei a rukkolán


Antal Mária - Heller Anna - Tamássyné Bíró Magda - Hogy ​mondjuk németül?
Az ​iskolás módon megtanult idegen nyelvi anyag akkor lesz számunkra igazán hasznos, ha váratlan helyzetekben is képesek leszünk megfelelő idegen nyelvi viselkedésre. Ez a könyv azok számára készült, akik a német nyelvvel már foglalkoztak, és megszerzett tudásukat most a mindennapi élet, a napi gyakorlat szempontjából szeretnék tökéletesíteni.

Borbély Mária - Csizmadia Miklós - Hatvani Renate - Tamássyné Bíró Magda - Német ​nyelvkönyv III.
A ​könyv azoknak a nyelvtanulóknak készült, akik már elsajátították a német nyelv alapjait, és most, nyelvtani és lexikai ismeretek birtokában, a nyelvvizsgára kívánnak felkészülni. A feldolgozás intenzitásától függően a könyv mind a közép-, mind a felsőfokú vizsgára felkészíthet. A középfokú vizsgára elég a könyv passzív ismerete mellett csak a legfontosabb lexikai egységek aktivizálása. A felsőfokra igyekezzünk az egész anyagot alaposan és aktívan elsajátítani. A könyv elsősorban csoportos oktatásra alkalmas: a vele való munka tanári irányítást igényel.

Tamássyné Bíró Magda - A ​német nyelvvizsga ábécéje - Szóbeli
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Tamássyné Bíró Magda - Gáspár Irma - A ​német nyelvvizsga ábécéje - Írásbeli
Könyvünkkel ​a nyelvtanulóknak kívánunk segítséget nyújtani a tanulásnak abban a szakaszában, amikor már megalapozott lexikai és nyelvtani ismeretek birtokában közvetlenül a nyelvvizsgára - közép-, illetve felsőfokra - készülnek fel.

Kollekciók