Ajax-loader

Bianka Minte-König könyvei a rukkolán


Bianka Minte-König - Esmeralda ​átka
Lorna ​kezdettől fogva viszolyog a titokzatos erdészház kitömött állataitól és sötét folyosóitól. Már az első éjszaka pánikba esik a furcsa zajoktól és az ablakában megjelenő árnyékszerű alaktól. Justinhoz, az erdész gyakornokához menekül. Ő az egyetlen barátja ebben a rettenetes házban. Csak benne bízik. Együtt rájönnek, hogy a múlt egy sötét fejezete átokként ül a Waldenburgokon. Egy Esmeralda nevű lány hajdanában megátkozta a családot...

Bianka Minte-König - SMS ​a túlvilágról
Jéghideg ​borzongás fut át Conny hátán. A régi sírkövön lévő fiatalasszony képe mágikusan magához vonzza. "Egyetlen szerelmemnek. Wilhelm" - áll alatta. Vajon ki volt ez a Wilhelm, és ki volt ez az általa imádott nő? Conny mindent megtesz azért, hogy felfedje a titok leplét. Míg váratlanul rejtélyes figyelmeztetések nem érkeznek a mobiltelefonjára... Netán túlvilágról érkező üzenetek?

Bianka Minte-König - Kalandos ​flörtök & szerelmi álmok
Kati ​Körül összeomlik az egész világ. Mindig problémája volt az alakjával, és lám, most mégis egy divatcég modellnek kéri fel. Ráadásul a partnere a lányok bálványa, Maxi, a flörtkirály lesz. Mila és Hanna hiába figyelmeztetik a rá leselkedő veszélyre. Mindezen felül Tobival is csak baj van. De mit tegyen az ember a hasában repkedő lepkék ellen?

Bianka Minte-König - Szerelem... ​teljes káosz
Az ​új srác totál kiakasztó! - Leonie-nak ez az első benyomása. És ráadásul még egy fiúbanda, a Boardjunkies vezére is. Sőt a lányokat semmibe veszi! Ám a szerelem csodákra képes..., és előbb-utóbb a káosz is kitisztul.

Bianka Minte-König - Louisa
Jahrzehnte ​sind vergangen. Die Wiedervereinigung bringt das Gut Blankensee zurück in den Besitz der Vanderborgs. Als die junge Louisa beginnt, mit ihren Freunden das heruntergekommene Gut zu renovieren, sieht sie sich unvermittelt mit der vampirischen Vergangenheit ihrer Familie konfrontiert. Vor ihr steht für einen kurzen unheilvollen Moment ein faszinierender fremder Mann, den sie bereits aus ihren Träumen kennt. Sofort flammt zwischen Louisa und dem geheimnisvollen Fremden ein leidenschaftliches und gefährliches Feuer auf. Louisa und ihre Freunde geraten in einen Albtraum, aus dem es kein Entrinnen zu geben scheint. Doch Louisa will sich den Zwängen des Schicksals nicht unterordnen und stellt sich dem Kampf mit den mythischen Mächten. So kann der uralte Fluch gebrochen werden und die Liebe triumphiert.

Bianka Minte-König - Mobilszerelem
Állandó ​a veszekedés a szülőkkel a telefon miatt. Ennek véget kell vetni! Hanna a születésnapjára kap egy saját mobiltelefont. A barátnői - Kati és Mila - emiatt egy kicsit irigykednek rá. Egy napon Hanna telefonja megszólal. Az ismeretlen hódoló egyszer énekel, máskor szaval, később SMS-eket küld. Csaknem mindennap és minden éjjel jelentkezik, így Hannának nincs többé nyugta tőle. A három lány tanácstalan, nem tudják, ki lehet a névtelen telefonáló. Mila Marcusra tippel, Kati Tobiasra. Hannának viszont más jelöltjei vannak...

Bianka Minte-König - SMS-románc
Hanna ​szerelmi élete több mint stresszes! A mobilja szinte óránként új SMS érkezésétjelzi, amely hol gyengéd szerelmi ígéretet, hol romantikusabbnál romantikusabb verssorokat tartalmaz. A feladó a barátja, Branko. Hannának most igazság szerint szárnyalnia kellene örömében, de szó sincs ilyesmiről! Ehelyett a barátnőinél, Katinál és Milánál keres vigaszt. Brankónak ugyanis sosincs ideje Hannára, és egyfolytában a csöpögős SMS-ekkel próbálja lerázni őt. És elképesztően féltékeny Brianre, akinek együttesében Hanna énekel. Persze igaz, hogy Brian remekül néz ki, és az ember nagyon jól érzi magát a társaságában. De féltékenységre azért semmi ok - vagy mégis?

Bianka Minte-König - Tétova ​megasztár
Wow! ​Hanna soha nem gondolta volna, hogy esélye lenne egy megasztár válogatáson. És most hirtelen a popsztár-cirkusz kellős közepén találja magát! A gond csak az, hogy a barátja teljesen mellőzve érzi magát. Amíg fel nem tűnik a színen Linda...

Kollekciók