Ajax-loader

Stephen King könyvei a rukkolán


Stephen King - A ​Setét Torony - Susannah dala
Roland ​és harcostársai segítségével Calla Byn Strugis lakosai elsöprő győzelmet arattak a Farkasok felett. Ám örömükre árnyék vetül: az ünneplés forgatagában Susannah eltűnt az Ajtó Barlangja irányában. Eddie kétségbeesése határtalan, hisz feleségénél minden percben megindulhat a szülés. A _ka-tet_ nem tétlenkedik - az asszony után erednek. Callahan atya és Jake 1999 New Yorkjába jut, ahová Susannah is került. A asszony hasadt személyiségében most Mia vette át a vezér szerepét, mindenáron magának akarja a születendő gyermeket. "Kettejük" párharcában egyelőre egyikük sem győzedelmeskedhet, hiszen Mia tudja, hová kell menniük, ám Susannah nélkül nem boldogul ebben a számára ismeretlen világban. Vitáik során kiderül, ki az erőszakban fogant gyermek valódi apja, és Susannah-t letaglózza a felismerés... Az atya és Jake kétségbeesetten keresik társnőjüket, aki Mia parancsára a Dixie Malac nevű kocsmába ment, hogy ott szülje meg gyermekét, mohó vámpírok karéjában... Eközben Roland és Eddie 1977-ben, Maine államban bolyong, véres küzdelembe bonyolódva régi ellenségeikkel. Útjuk során összefutnak "teremtőjükkel", egy Stephen King nevű íróval is... A Setét Torony, minden világok pillére pedig egyre jobban inog...

Img_0026
elérhető
39

Stephen King - Dolores
A _Dolores_ ​műfaja szerint krimi, de Stephen King, a horror koronázatlan királya itt sem tagadja meg önmagát. Mert éppen eléggé borzalmas már az alaphelyzet is: két rovott múltú szipirtyó egy fedél alatt él egy szigeten, és valami különös szeretet-gyűlölet viszony fűzi őket egymáshoz... Aztán egyikük, a ház magatehetetlen, hájas úrnője a porcicák elől menekülve egyszer csak kikél tolószékéből, és lezuhan a lépcsőn – majd a nem sokkal később érkező postásfiú az összezúzott tetem mellett ott talál egy márvány sodrófát. Természetesen Doloresre, a társnőjére fogják rá, hogy végzett vele. Dolores a rendőrségen beszámol egész életéről: sötét, pokoli indulatokról mesél – és egy régi napfogyatkozás idején elkövetett szörnyű bűntényről... ám azt tagadja, hogy megölte volna szipirtyótársát.

Img_0014
elérhető
139

Stephen King - A ​ragyogás
A ​ragyogás pompás rémtörténet, amelyben minden hitchcocki klisé adva van: a Colorado-hegység egyik magaslatán a hó által a világtól elzárt szálloda, melynek története hátborzongató rémségek sorozatából áll; egy ún. "második látással", vagyis ragyogással megáldott-megvert túlérzékeny kisfiú, aki azt is megérzi, ami csak történni fog, s érzékenységével jelen idejű fenyegetésként éli át, ami a múltban már megesett; az alkoholizmusából éppen kigyógyult apa, akinek labilis idegrendszere fokozatosan tovább bomlik, mígnem a Szálloda (amelynek történetét meg akarja írni) szelleme teljesen hatalmába keríti, s ezzel a pusztító szellemmel azonosulva családja megsemmisítésére tör; az elhatalmasodó tébolynak már-már természetfölötti őrületté fokozása, s ennek megfelelően olyan "képsorok", amelyekhez hasonlók csak a Hitchcock-filmek tetőpontján találhatók; s végül - ha nem is mindenki számára - a megmenekülés. A regényből sikeres film is készült Stanley Kubrick rendezésében, Jack Nicholsonnal a főszerepben.

Stephen King - A ​búra alatt
A ​világ első számú horrorírójának 2009-es nagyregénye valamikor 2012 után játszódik egy amerikai kisvárosban, amelyre fényes napvilágnál egyszer csak leereszkedik egy hatalmas bura, elszigetelve a települést nemcsak a külvilágtól, hanem alkalmasint az oxigén-utánpótlástól is. A közösség pillanatok alatt ellenségeskedő csoportokra szakad, a mikrotársadalom elkezdi felszámolni önmagát - holott elsőrendű érdeke az volna, hogy szó szerint kiutat találjon, amíg még nem késő. Ehhez persze először azt kellene megállapítaniuk, mi is ez a bura, honnan származik, mi működteti - és fel lehet-e emelni valaha is.

Holtsav
elérhető
36

Stephen King - A ​holtsáv
Johnny ​Smith 5 évig feküdt kómában, miután csodával határos módon túlélt egy szörnyű autóbalesetet. A szürke kisvárosi tanár egészen más emberként tér vissza: furcsa természetfeletti erő birtokába került és látnoki megérzései támadnak, amint megérint valamit vagy valakit. Johnnyból hamarosan igazi amerikai szenzáció lesz akarata ellenére, ám mégis használnia kell különleges képességeit. Szadista fojtogató tartja rettegésben a várost, de még ennél is nagyobb veszély bukkan fel egy törtető vidéki politikus személyében, akinek a lelkében a Sátán lakozik és az Egyesült Államok elnöki székére tör. Mindezt csak Johnny tudja és felmerül benne a kérdés: ha látja a jövőt, vajon meg is tudja az változtatni?

Stephen King - Az üvegpadló
Az első profi sztorija 1967-ben jelent meg a Startling Mystery Stories-ban, a címe "The Glass Floor" (Az Üvegpadló) volt.

Stephen King - Blaze
Written circa 1973, this “trunk novel,” as Bachman's double (aka Stephen King) refers to it in his self-deprecating foreword, lacks the drama and intensity of Carrie and the horror opuses that followed it. Still, this fifth Bachman book (after 1996's The Regulators ) shows King fine-tuning his skill at making memorable characters out of simple salt-of-the-earth types. Clayton “Blaze” Blaisdell has fallen into a life of delinquency ever since his father's brutal abuse rendered him feebleminded. King alternates chapters recounting Blaze's past mistreatment at a series of Maine orphanages and foster homes with Blaze's current plans to follow through on a kidnapping scheme plotted by his recently murdered partner in crime, George Rackley. Blaze talks to George as though he's still there, and the conversations give the tale tension, with Blaze coming across as a pitiable and surprisingly sympathetic contrast to prickly George. Despite its predictability, this diverting soft-boiled crime novel reflects influences ranging from John Steinbeck to James M. Cain. Also included is a previously uncollected story, “Memory,” the seed of King's forthcoming novel Duma Key .

Stephen King - Stagioni diverse
Stagioni diverse (Different Seasons) è la seconda raccolta di racconti scritte da Stephen King e pubblicata nel 1982.

Stephen King - Il gioco di Gerald
In una casa isolata su un lago, Jessie si piega all'ennesima fantasia sessuale del marito Gerald, che questa volta l'ammanetta al massiccio letto in legno. Ma quando umiliata, lei lo allontana con un calcio, l'uomo si affloscia inerte, stroncato da un infarto. Il tempo passa e Jessie, immobilizzata e dolorante, sembra votata a una morte lenta, resa ancora più atroce dalla comparsa di un affamato cane randagio e da un'ombra misteriosa e irreale che fa capolino nella stanza...

Stephen King - A hármak elhivatása
Szükségem lenn Stephen King - A hármak elhivatása című könyvére, az új kiadásban.

Stephen King - Rémálmok és Lidércek 1.
Stephen King harmadik, válogatott novellagyűjteményének első kötetét tartja kezében az olvasó, amelyeket a szerző hétévente állít össze. Nem véletlenül...mármint nem véletlenül hétévente! Mert mint tudjuk, a 7 nemcsak prím-, hanem misztikus szám is! Akik rendszeresen olvassák műveit, tisztában vannak vele, hogy King önmagával szemben a legszigorúbb. Így ebbe a kötetbe is csak a legjobb írásait válogatta, sőt beemelt néhányat a még nem publikáltak közül is, hogy valódi nóvumokkal örvendeztess meg olvasóit. Ahogy ő mondja, s joggal: "Állandó Olvasóját". Egyik-másik elbeszélése már-már kisregény terjedelmű, de "Á.O." ezt aligha bánja...Hiszen Stephen King a tőle megszokott fantáziadús lendülettel tartja ébren olvasói érdeklődését, bújjon ki akár egy elképesztően hosszú ujj a lefolyóból, keljen életre egy vásári fogsor afféle igazságtevőként, vagy kalandozzon el szerzőnk a sci-fi világába, ugorjon akár ötven évet is az időben ide-oda, hogy hátborzongató módon keverje össze írót és főhősét... Stephen King nem ígér békés álmot novellái olvasása után. Legfeljebb oldódást. Mert az általa leírt borzalmakat sokkal jobb érzékletesen hiteles leírásai alapján elképzelni, mint megélni. Éppen erről van szó! King mindent tud! Azt is, hogy a modern lélekgyógyászat alapja a kibeszélés, a dramaturgialiag megfontoltan előlegezett, verbális tett. Talán ezért olvassuk olyan sokan King műveit. Mert King levezeti az indulatokat. Tudja, hogy vízió az egész, de azért "éjjelente- biztos ami biztos - égve hagyja a fürdőszobai lámpát"... Fél talán? Lehet. De ki nem manapság? Valódi vagy kéelt szörnyektől? Javasoljuk az "Á.O."-nak: ő ne a fürdőszobai, hanem az ágy melletti olvasólámpát hagyja égve... Jobban jár...Ezt a könyvet úgysem tudja letenni...

Stephen King - Un ​saco de huesos
Sólo ​el gran maestro del terror podía haber escrito esta embrujada historia de amor donde ni siquiera la muerte es capaz de separar a los amantes... Un saco de huesos es la novela más emocionante e inolvidable de Stephen King: una historia sobre el sufrimiento y el vínculo eterno de un hombre con un amor malogrado, sobre un nuevo amor amenazado por secretos del pasado y una inocente niña atrapada en el fuego cruzado de fuerzas naturales y sobrenaturales. Cuatro años después de la repentina muerte de su esposa Jo, el novelista Mike Noonan sigue presa de una terrible depresión y espantosas pensadillas. Busca refugio en su casa de veraneo, pero en ese lugar un hombre poderoso, Max Devore, no tiene escrúpulos en manipular a la comunidad para conseguir sus siniestros propósitos: separar a su nieta de tres años de su joven madre viuda. Mike se involucra en el enfrentamiento y se ve atrapado en el misterio de la casa, ahora escenario de visitas fantasmales y obsesiones cada vez más abominables... En Un saco de huesos la vida y la emoción se reflejan con una intensidad insólita. No es un secreto que King es el narrador más espeluznante. Y aquí demuestra que también puede ser el más conmovedor. 

Stephen King - Langoliers ​/ Das geheime Fenster
MANCHE ​FENSTER SOLLTEN NIE GEÖFFNET WERDEN. ZWEI REISEN IN EINEN KOSMOS RÄTSELHAFTER ALPTRÄUME. In Langoliers ereignen sich an Bord eines Flugzeugs, das durch einen Riß in der Zeit im Irrealen verschwindet, seltsame Dinge. Ein ganz normaler Linienflug gerät un versehens zu einer Odyssee auswegloser Schrecken… In Das Geheime Fenster bekommt ein Schriftsteller Besuch von einem Mann, der behauptet, dieser habe ihm eine Geschichte gestohlen. Das ist der Beginn eines Horrortrips in die mörderischen Abgründe einer schizophrenen Psyche… Regisseur David Koepp verfilmte Das Geheime Fenster mit Johnny Depp und John Turturro für die Kinoleinwand.

Stephen King - Cujo ​(spanyol)
Durante ​toda su vida Cujo fue un buen perro, un San Bernardo grandote, pacífico, juguetón y amante de los niños. Realmente se trataba de un perro bueno y feliz. Feliz hasta que le sucedió algo, y el cerebro de perro de Cujo se cubrió de una de esas oscuridades que se alimentan de sangre. Ahora, se ha convertido en un perro asesino; doblemente cruel por cuanto la gente no conoce su mutación y aún le ve en su anterior bondad. Heraldo de un pequeño apocalipsis, Cujo desencadenará sobre un pueblo modélico un huracán de pánico y de muerte. 

Stephen King - The ​Bachman Books
The ​name on the covers was Richard Bachman but the imagination inside could only belong to one man. Stephen King explains: 'WHY I WAS RICHARD BACHMAN' For years, readers wrote asking if Richard Bachman was really world-bestselling Stephen King writing under another name. Now the secret is out - and so, brought together in one volume, are these four spellbinding stories of future shock and suspense. RAGE A high-school teenager becomes a gang-of-one in a terrifying display of rebellion THE LONG WALK A chilling look at the ultra-conservative America of the future a gruelling 450-mile marathon is the ultimate sports competition ROADWORK An immovable man refuses to surrender to the irresistible force of progress THE RUNNING MAN TV's future-favourite game show, where contestants are hunted to death in the attempt to win a $ billion jackpot

Scott Snyder - Stephen King - American ​Vampire Omnibus 1.
Chronicling ​the history of a new breed of vampire, American Vampire by the legendary Scott Snyder and Stephen King is a fresh look at an old monster - a generational epic showcasing the bloodlust that lay hidden beneath America's most distinctive eras. Cunning, ruthless, and rattlesnake mean, Skinner Sweet is a thoroughly corrupt gunslinger. When European vampires come to the American Old West, they turn Skinner into a true monster: the very first American vampire. Skinner becomes something entirely new--a stronger breed of vampire immune to sunlight, who hates every last one of his aristocratic European ancestors. Follow this dark symbol of the New World's bloody path as he moves through American history's most distinctive eras - from the Wild West in the 1880s to the glamorous classic Hollywood of the 1920s to mobster-run Las Vegas in the 1930s, and beyond. But as Skinner's war with his predecessors inspires a mysterious society to rise and fight them both, his most upsetting decision might involve the first person he chooses to join his vampiric ranks: a struggling young movie star named Pearl Jones. American Vampire Omnibus Vol. 1 collects the beginning of the celebrated series by Scott Snyder (Batman, Dark Nights: Metal) with art by Rafael Albuquerque (Detective Comics,Batwoman). This volume also includes two miniseries featuring art by Sean Murphy (The Wake) and Dustin Nguyen (Batman Beyond), plus Skinner Sweet's origin story by iconic horror legend Stephen King (It, The Shining). Collects American Vampire 1-27, American Vampire: Survival of the Fittest 1-6, and American Vampire: Lord of Nightmares 1-5.

Stephen King - The ​Bazaar of Bad Dreams
The ​next short story collection containing many of the previously published but hard-to-find short stories published since Just After Sunset.

Stephen King - Blockade ​Billy
Even ​the most diehard baseball fans don't know the true story of William 'Blockade Billy' Blakely. He may have been the greatest player the game has ever seen, but today no one remembers his name. He was the first - and only - player to have his existence completely removed from the record books. Even his team is long forgotten, barely a footnote in the game's history. Every effort was made to erase any evidence that William Blakely played professional baseball, and with good reason. Blockade Billy had a secret darker than any pill or injection that might cause a scandal in sports today. His secret was much, much worse ...and only Stephen King, the most gifted storyteller of our age, can reveal the truth about the world, once and for all. The bonus story in MORALITY is a riveting short about Chad, an aspiring writer who is teaching in a school until he lands a publishing contract. His wife Nora is working as a home nurse for a retired minister. Like most people these days, they are struggling financially. And then Nora is approached by her employer with a proposition that could make their dream of a home in Vermont a reality. But will it be worth the moral consequences?

Stephen King - Under ​the Dome
On ​an entirely normal, beautiful fall day in Chester's Mill, Maine, the town is inexplicably and suddenly sealed off from the rest of the world by an invisible force field. Planes crash into it and fall from the sky in flaming wreckage, a gardener's hand is severed as "the dome" comes down on it, people running errands in the neighboring town are divided from their families, and cars explode on impact. No one can fathom what this barrier is, where it came from, and when--or if--it will go away. Dale Barbara, Iraq vet and now a short-order cook, finds himself teamed with a few intrepid citizens--town newspaper owner Julia Shumway, a physician's assistant at the hospital, a select-woman, and three brave kids. Against them stands Big Jim Rennie, a politician who will stop at nothing--even murder--to hold the reins of power, and his son, who is keeping a horrible secret in a dark pantry. But their main adversary is the Dome itself. Because time isn't just short. It's running out.

Stephen King - Der ​Buick
Ein ​alter Buick taucht eines Morgens an einer Tankstelle im westlichen Pennsylvania auf - ein Strassenkreuzer, der genau wie sein Eigentümer vom Himmel gefallen zu sein scheint. Der Fahrer, ein geheimnisvoller Mann in einem schwarzen Mantel, verschwindet und schliesslich erweist sich, dass der Wagen genauso wenig ein Buick wie der Typ im schwarzen Mantel ein Mensch ist. Der Wagen wird von den Männern der State Police beschlagnahmt und in einem Schuppen abgestellt, wo er bald ein ungewöhnliches Eigenleben entwickelt..

Stephen King - Kedvencek ​temetője
Dr. ​Louis Creed, a fiatal orvos kitűnő állást kapott: a Maine-i Egyetem rendelőjének lett a vezetője, ezért Chicagóból az idilli New England-i tájban álló, magányos házba költözik családjával – feleségével, Rachellel, ötéves lányukkal, Ellie-vel és másfél éves kisfiukkal, Gage-dzsel. Boldogan, a szép jövő reményében veszik birtokba új otthonukat… Az első gondra az út túloldalán, velük átellenben élő öregember, Jud hívja föl a figyelmüket: a tájat kettészelő országúton éjjel-nappal olajszállító tartálykocsik dübörögnek, halálos veszélynek téve ki a háziállatokat és az apróságokat. Nem véletlenül van a közelben egy nyomasztó légkörű, ódon temető az elgázolt háziállatok számára… Az első trauma akkor éri Louist, amikor egy baleset áldozatául esett, haldokló fiú a rendelőben dadogó szavakkal óva inti az állattemetőn túli veszedelemtől. Nem sokra rá egy tartálykocsi elgázolja Ellie imádott macskáját, és az öreg Jud – jó, vagy rosszakaratból? – az állattemetőn túli, hátborzongató vidékre, a micmac indiánok egykori temetkezőhelyére viszi Louist, s ott földelteti el vele az állatot. Másnap a macska visszatér – de ocsmány jószág lett belőle: lomha, ijesztően bűzlő és gonosz. Aztán néhány békés hónap után a kis Gage elszabadul szüleitől, és szaladni kezd pici lábain az országút felé…

Stephen King - Hearts ​in Atlantis
Bobby ​Garfield befriends an elderly gentleman, Ted Brautigan, who moves into the boarding house where he and his mother have lived since his father's death. During the summer that follows, his friendship with Ted grows as he spends time reading the newspaper to him and is hired to be on the lookout for any signs for lost animals or strange cars that may be in the neighborhood. Although he and his best friends, Carol Gerber and John "Sully" Sullivan begin to see these strange signs, Bobby neglects to tell Ted with dire consequences.

Stephen King - 1922
The ​chilling novella featured in Stephen King's New York Times bestselling short story collection Full Dark, No Stars—now a Netflix original film starring Thomas Jane and Molly Parker. A violence awakens inside a man when his wife proposes selling off the family homestead, setting in motion a grisly train of murder and madness.

Stephen King - Mile ​81
With ​the heart of Stand By Me and the genius horror of Christine, Mile 81 is Stephen King unleashing his imagination as he drives past one of those road signs... At Mile 81 on the Maine Turnpike is a boarded up rest stop on a highway in Maine. It's a place where high school kids drink and get into the kind of trouble high school kids have always gotten into. It's the place where Pete Simmons goes when his older brother, who's supposed to be looking out for him, heads off to the gravel pit to play "paratroopers over the side." Pete, armed only with the magnifying glass he got for his tenth birthday, finds a discarded bottle of vodka in the boarded up burger shack and drinks enough to pass out. Not much later, a mud-covered station wagon (which is strange because there hadn't been any rain in New England for over a week) veers into the Mile 81 rest area, ignoring the sign that says "closed, no services." The driver's door opens but nobody gets out. Doug Clayton, an insurance man from Bangor, is driving his Prius to a conference in Portland. On the backseat are his briefcase and suitcase and in the passenger bucket is a King James Bible, what Doug calls "the ultimate insurance manual," but it isn't going to save Doug when he decides to be the Good Samaritan and help the guy in the broken down wagon. He pulls up behind it, puts on his four-ways, and then notices that the wagon has no plates. Ten minutes later, Julianne Vernon, pulling a horse trailer, spots the Prius and the wagon, and pulls over. Julianne finds Doug Clayton's cracked cell phone near the wagon door — and gets too close herself. By the time Pete Simmons wakes up from his vodka nap, there are a half a dozen cars at the Mile 81 rest stop. Two kids — Rachel and Blake Lussier — and one horse named Deedee are the only living left. Unless you maybe count the wagon.

Stephen King - Tot
Die ​sterbende Welt, die Roland auf der Suche nach dem "Dunklen Turm" durchquert, nimmt immer groteskere Formen und seltsamere Gestalten an. Am Rande des Wahnsinns träumt Roland von dem Schlüssel, der aus dem Nichts des wüsten Landes auftaucht, um ihm die Geheimnisse des "Dunklen Turms" zu offenbaren.

Stephen King - Guns
In ​a pulls-no-punches essay intended to provoke rational discussion, Stephen King sets down his thoughts about gun violence in America. Anger and grief in the wake of the shootings at Sandy Hook Elementary School are palpable in this urgent piece of writing, but no less remarkable are King’s keen thoughtfulness and composure as he explores the contours of the gun-control issue and constructs his argument for what can and should be done. King's earnings from the sale of this essay will go the Brady Campaign to Prevent Gun Violence.

Stephen King - Firestarter
In ​1969 Andy McGee and Vicky Tomlinson participated in a drug experiment run by a veiled government agency known as The Shop. One year later they marry. Two years after that their little girl, Charlie, sets her teddy bear on fire . . . by looking at it. Now that Charlie is eight, she doesn't start fires anymore. Her parents have taught her to control her pyrokinesis, the ability to set anything--toys, clothes, even people--aflame. But The Shop knows about and wants this pigtailed "ultimate weapon." Shop agents set out to hunt down Charlie and her father in a ruthless and terrifying chase that ranges from the streets of New York to the backwoods of Vermont. And once they get her they plan to use Charlie's capacity for love to force her into developing a power as horrifyingly destructive as it is seductive. What they don't take into account is that even a child can know the pleasure of the whip hand and the satisfaction of revenge.

Stephen King - Las ​Tierras Baldías
ROLAND, ​EDDIE y Susannah forman una banda cada vez más unida y más preparada: los tres han asumido su misión de salvar la Torre Oscura y Roland les entrena para ser pistoleros. Cuando se les unen el joven Jake y su mascota, Acho, el ka-tet está completo y listo para emprender su viaje más peligroso: una misión suicida en el país de Lud de la que solo podrán salir en un tren que, como la esfinge de Edipo, tiene una afición macabra por las adivinanzas: si no dan con la respuesta correcta su destino será la muerte.

Stephen King - La ​chiamata dei tre
"La ​chiamata dei tre" riprende la narrazione delle gesta di Roland, l'eroe solitario deciso a raggiungere la misteriosa Torre. Nel loro definitivo confronto-scontro l'uomo in nero aveva predetto la sorte a Roland con uno strano mazzo di tarocchi. Ora il pistolero si ritrova seduto su una spiaggia del Mare Occidentale, dopo un sonno che forse è durato anni. Sa che dovrà trovare le tre porte spazio-temporali per introdursi nel nostro mondo e raggiungere così i tre predestinati. Ma come individuarle? Mentre medita sul da farsi, mostruose creature emergono dalle acque e tentano di divorarlo, mutilandolo orrendamente. Questa nuova edizione è arricchita da un'introduzione dell'autore.

Stephen King - The ​Girl Who Loved Tom Gordon
Following ​the enormous critical — Best Books of '98 in Publishers Weekly, San Francisco Chronicle, Denver Post, and others — and commercial success of Bag of Bones, Stephen King's bestselling hardcover novel to date (over 1.6 million shipped), comes a short novel with as much punch as a pinch-hit homerun. On a six-mile hike on the Maine-New Hampshire branch of the Appalachian Trail, nine-year-old Trisha McFarland quickly tires of the constant bickering between her older brother, Pete, and her recently divorced mother. But when she wanders off by herself, and then tries to catch up by attempting a shortcut, she becomes lost in a wilderness maze full of peril and terror. As night falls, Trisha has only her ingenuity as a defense against the elements, and only her courage and faith to withstand her mounting fears. For solace she tunes her Walkman to broadcast of Boston Red Sox baseball games and follows the gritty performances of her hero, relief pitcher Tom Gordon. And when her radio's reception begins to fade, Trisha imagines that Tom Gordon is with her--protecting her from an all-to-real enemy who has left a trail of slaughtered animals and mangled trees in the dense, dark woods...

Stephen King - El ​resplandor
¿Qué ​ha sido de Danny Torrance? Descúbrelo al final de este volumen, que incluye el inicio de Doctor Sueño, la continuación de El resplandor.REDRUM. Esa es la palabra que Danny había visto en el espejo. Y, aunque no sabía leer, entendió que era un mensaje de horror. Tenía cinco años, y a esa edad pocos niños son conscientes de que los espejos invierten las imágenes, y menos aún diferencian entre realidad y fantasía. Pero Danny tenía pruebas de que sus fantasías relacionadas con el resplandor del espejo acabarían cumpliéndose: REDRUM... MURDER, asesinato.Su madre estaba pensando en el divorcio, y su padre, obsesionado con algo muy malo, tan malo como la muerte y el suicidio, necesitaba aceptar la propuesta de cuidar de aquel hotel de lujo, de más de cien habitaciones aislado por la nieve, durante seis meses. Hasta el deshielo iban a estar solos. ¿Solos?...«Terrorífica... ofrece horrores a un ritmo intenso e infatigable.»The New York Times

Stephen King - Sara
Seit ​dem überraschenden Tod seiner Frau bringt der Bestsellerautor Michael noonan keine Zeile mehr zu Papier. In seinen Träumen sieht er immer wieder das Sommerhaus in Maine vor sich, das er seit Jahren nicht mehr besucht hat. Nun beschliesst er, sich dorthin zurückzuziehen, um endlich seine Schreibblockade zu überwinden. Doch auf dem Haus lastet ein Fluch.

Kollekciók