Ajax-loader

Dr. Mező Tamás könyvei a rukkolán


Dr. Nagy Anett - Dr. Mező Tamás - Fizika ​9.
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Dr. Mező Tamás - Molnár Miklós - Dr. Nagy Anett - Fizika ​11. osztály
A ​népszerű Út a tudáshoz fizika tankönyvcsalád 9-es és 10-es kötetét a 4-, 6- és 8-osztályos gimnáziumi „B”, valamint az 1 órával emelt óraszámú szakközépiskolai „B” kerettanterv szerint dolgoztuk át, illetve az érettségi vizsgák tapasztalatainak figyelembevételével készült. A sorozat színes ábráival, gazdag illusztrációival, élvezetes és szakmailag igényes nyelvezetével segíti a szaktanároknak megkedveltetni még a fizika iránt kevésbé érdeklődő diákokkal is ezt a fontos tudományt. Minden lényeges tényanyagot tartalmaznak, kreatív gondolkodásra, aktív tanulásra késztetnek. A mindennapi tapasztalatokra építve, szinte az összes középiskolai tantárggyal együttműködve, azokból példát hozva környezettudatos és emberközpontú szemléletet alakítanak ki. A fizika iránt érdeklődő diákok megkapnak e könyvekben minden, a további fejlődésükhöz szükséges lehetőséget és inspirációt. Alkalmazásukat ezért is ajánljuk a gimnáziumokban és a szakközépiskolákban egyaránt.

Csiszár Imre - Győri István - Dr. Mező Tamás - Molnár Miklós - Dr. Nagy Anett - Farkas Zsuzsanna - Tematikus ​feladatgyűjtemény fizikából
Kiadónk ​új, színes Tematikus feladatgyűjtemény fizikából című kötetének kreativitást, kognitív gondolkodást fejlesztő, gyakorlatias megközelítésű 1000 szöveges és 300 tesztfeladata elsősorban a tankönyvi ismeretek megerősítését szolgálja, de a kétszintű érettségire való felkészülést is segíti, így éveken keresztül, folyamatosan használható. A feladatokat öt fejezetbe csoportosítottuk, és az egyes alfejezeteken belül nehézség szerint rendeztük sorba. Azt is jelöltük, hogy mely feladattípussal találkozhatnak a tanulók a közép-, illetve az emelt szintű érettségin, sőt néhány feladat a legtehetségesebb diákok számára jelent kihívást. A kötet végén minden szöveges feladat végeredménye megtalálható. A kötethez tartozó CD-melléklet tartalmazza a feladatok mintegy felének részletes megoldását, a tesztek végeredményét, valamint fejezetenként egy-egy interaktív tesztfeladatsort is. Nehézség szerinti differenciált felépítése miatt alkalmas tanórai használatra, házi feladatok kijelölésére, önálló gyakorlásra, korrepetálásra és tehetséggondozásra egyaránt, de dolgozatfeladatok is választhatók belőle.

Kollekciók