Ajax-loader

Győri István könyvei a rukkolán


Csiszár Imre - Győri István - Dr. Hilbert Margit - 12 ​próbaérettségi fizikából - emelt szint
"Sorozatunk ​kötetei a kétszintű érettségire való felkészülésben nyújtanak segítséget emelt és középszinten nemcsak a leendő vizsgázóknak, hanem a pedagógusoknak is. A gyakorlósorokkal és tételsorokkal modellezni lehet az érettségi vizsgát, mivel azokban minden pontosan úgy szerepel, ahogyan az érettségi napján is fog. Gyakorló, az érettségi rendszerét és követelményeit pontosan ismerő középiskolai tanárok, multiplikátorok állították össze a kipróbált feladatlapokat és tételsorokat angol nyelvből, biológiából, fizikából, földrajzból, informatikából, kémiából, matematikából, magyar nyel és irodalomból, német nyelvből és történelemből. A biológia, a fizika és a nyelvi érettségire felkészítő kötetek az írásbeli feladatsorok mellett szóbeli vizsgafeladatokat is tartalmaznak, a nyelvi feladatsorok hanganyaga pedig a CD-mellékleten található meg. A feladatokat ajánljuk gyakorláshoz és ellenőrzéshez egyaránt, iskolai vagy otthoni felkészüléshez. A kötetek végén minden feladat megoldása megtalálható."

Kovács Mariann - Katona Zoltán - Samu Mihály - Győri István - Vizek, ​kövek, levelek
E ​könyv nem a látványosan ismertetett és mindenki által ismert természeti Magyarországról beszél. A szerzők igyekeznek képeikkel olyan helyekre "vinni" az olvasót, amelyeket nem feltétlenül ismerünk a turistakalauzokból és az óriásplakátokról. Egy kicsit letérnek a főutakról, a hegyek-völgyek közé; szurdokokba, patakmedrekbe, sűrű-sötét erdőkbe, hogy megmutassanak az Olvasónak egy eldugott, nyugodt, csendesebb Magyarországot. Itt vannak körülöttünk, de csak akkor tárul fel előttünk, ha mi tesszük meg az első lépést felé. Reméljük és kívánjuk, hogy mindenki, aki szeretne, eljut eddig a lépésig, s felfedezi magának a Vizeket, a Köveket és a Leveleket.

Csiszár Imre - Győri István - Dr. Mező Tamás - Molnár Miklós - Dr. Nagy Anett - Farkas Zsuzsanna - Tematikus ​feladatgyűjtemény fizikából
Kiadónk ​új, színes Tematikus feladatgyűjtemény fizikából című kötetének kreativitást, kognitív gondolkodást fejlesztő, gyakorlatias megközelítésű 1000 szöveges és 300 tesztfeladata elsősorban a tankönyvi ismeretek megerősítését szolgálja, de a kétszintű érettségire való felkészülést is segíti, így éveken keresztül, folyamatosan használható. A feladatokat öt fejezetbe csoportosítottuk, és az egyes alfejezeteken belül nehézség szerint rendeztük sorba. Azt is jelöltük, hogy mely feladattípussal találkozhatnak a tanulók a közép-, illetve az emelt szintű érettségin, sőt néhány feladat a legtehetségesebb diákok számára jelent kihívást. A kötet végén minden szöveges feladat végeredménye megtalálható. A kötethez tartozó CD-melléklet tartalmazza a feladatok mintegy felének részletes megoldását, a tesztek végeredményét, valamint fejezetenként egy-egy interaktív tesztfeladatsort is. Nehézség szerinti differenciált felépítése miatt alkalmas tanórai használatra, házi feladatok kijelölésére, önálló gyakorlásra, korrepetálásra és tehetséggondozásra egyaránt, de dolgozatfeladatok is választhatók belőle.

Győri István - Horváth Árpádné - Martinusz József - Fizika ​feladatgyűjtemény középiskolások számára
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Kollekciók