Ajax-loader

Simon Cox könyvei a rukkolán


Simon Cox - A ​Da Vinci-kód feltörése
Dan ​Brown sikerkönyve, A Da Vinci-kód, világszerte kivételes érdeklődést keltett, és olvasók millióit vezette be egy titokzatos világba, ahol Leonardo da Vinci műveiben titkos utalások rejtőznek; valahol Skóciában különös faragványok díszítenek egy kápolnát; a katolikus egyház és egy ősi titkos társaság évszázadok óta harcol egymással a kincsek kincse, a Szent Grál birtoklásáért. De valójában mi a valóság és mi a fikció vagy regényes túlzás A Da Vinci-kódban? Ez a könyv megpróbálja eloszlatni a zavart. Egyszerű ábécérendben felsorakoztatja a mesénél is hihetetlenebb tényeket az alábbi és a hozzájuk hasonló kérdésekről: • Létezik-e valóban a Sion-rend néven ismert titkos társaság? • Miért gondolták azt valaha, hogy az aranymetszés csakis Isten műve lehet? • Milyen újabb elméletek forognak a Szent Grálról? • Milyen rejtett jelentéseket hordoz a regény szereplőinek neve? A Da Vinci-kód megfejtése értékes forrásmunka a regény számos rajongójának és mindazoknak, akiket érdekel a Szent Grál legendája mögött rejtőző különös igazság. Simon Cox a dogmák, tévhitek és féligazságok leleplezésének szentelt Phenomena magazin főszerkesztője. Az alternatív történelem olyan hírességei számára végzett kutatómunkát, mint Robert Bauval, David Rohl és Graham Hancock. Jelenleg egy televíziós dokumentumfilmen dolgozik egy vezető amerikai csatornának, amely A Da Vinci-kód című regény igazolható tényeit tárja fel.

Simon Cox - A Davinci kód feltörése
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Simon Cox - Dan ​Brown kézikönyv
Milyen ​szerepet játszik egy álmos francia kis falu A Da Vinci-kódban? Milyen nyomokat hagyott hátra Leonardo a festményein? Jézus vérvonala valóban létezik, vagy csak kitaláció? Valós események állnak az Angyalok és démonok hátterében? Melyik pápa meggyilkolása adhatta a könyv alapötletét? Az Illuminátusok titkos szervezete valóban egy új világrend kialakításán munkálkodik? A többi között ezekre a kérdésekre is választ kaphat...

Simon Cox - Az ​angyalok és démonok titkai
Kik ​a szabadkőművesek? -Mit kell tudni a pápaválasztó konklávéról? -Léteznek-e az illuminátusok? De mi a valóság és mi a fikció vagy regényes túlzás az Angyalok és démonokban? Ez a könyv megpróbálja tisztázni az olvasókban felmerűlt kérdéseket és kételyeket.

Simon Cox - Mark Foster - Atlantisz
Simon ​Cox ebben a könyvében Atlantisz-sziget ókori legendáinak és mítoszainak nyomába ered. Simon Cox és Mark Foster tömör, könnyen áttekinthető formában tárja elénk a legújabb adatokat, tényeket és elméleteket erről a nem szűnő izgalmat és kíváncsiságot ébresztő témáról. Az Atlantisz számos érdekes kérdésre is választ ad: -Hol feküdt Atlantisz legendás, mesés szigete? -Léteznek-e valódi bizonyítékok egy elveszett civilizációról? -Katasztrófa következtében süllyedt-e a sziget a tenger hullámai alá? -Igaz-e, hogy a maják és az ókori egyiptomiak fejlett civilizációját az elpusztult Atlantisz túlélői alapították? -Mit tudhatott Platón és az ókori görögök a szigetről és annak lakóiról? A színes fotókkal illusztrált Atlantisz fontos kézikönyv e témában.

Simon Cox - Az ​elveszett jelkép megfejtése
E ​kötet Dan Brown és Robert Langdon világába vezet el bennünket, olyan titkokkal és történelmi tényekkel, melyek Az elveszett jelkép című könyv alapját képezik. Az elveszett jelképen keresztül Washington D. C. fondorlatokkal és rejtélyekkel teli városába jutunk el, de Az elveszett jelkép megfejtése színfalai mögött felfedezhetjük az elképesztő és valódi igazságot is.

Kollekciók