Ajax-loader

Sandra Schönbein könyvei a rukkolán


Sandra Schönbein - Können ​Fische Küssen?
Für ​Lucie, 15, Fische, steht die Liebe in den Sternen. Als ihr Horoskop ankündigt, dass sie bald ihren Traumboy treffen wird, checkt sie alle Jungs in ihrer Umgebung genau ab. Sogar nachts träumt sie von ihm. Ausgerechnet beim Nachsitzen in der Schule glaubt sie, Mr. Right gefunden zu haben: Tim aus der 10b, groß, blond, sportlich, Löwe. Und damit das genaue Gegenteil von der zarten, verträumten Lucie. Aber die Sterne lügen nie – oder?

Sandra Schönbein - Birgit Bondarenko - A ​világűr
Ismered ​a Naprendszer valamennyi bolygóját? Tudod, mi az a csillaghullás? Fejtsd meg a földönkívüliek üzenetét! Titkosírás, logikai rejtvények, kvíz, keresztrejtvény, labirintusok és sok más izgalmas fejtörő vár a kötetben! Jó szórakozást! Hová rejtőzött Quentin? Keresd meg! Te is tudsz annyit a világűrről, mint Tomi? Fejtörők azoknak is, akik már otthonosan mozognak a témában! Egyetlen kérdés sem foghat ki rajtad. Oldd meg Timivel együtt a furfangos rejtvényeket! A változatos rejtvények játékos formában ismertetnek meg a világűrrel, a bolygókkal, a csillagokkal, az űrhajósok felszerelésével és sok más érdekességgel.

Sandra Schönbein - Az ​emberi test
Rejtvényes ​barangoló 9. (2007) Felépítés Érzékelés Táplálkozás Agy A Rejtvényes Barangoló sorozat legújabb kötete érdekes kérdések és izgalmas rejtvények segítségével vezeti be az ifjú olvasót az emberi test felépítésének és működésének rejtelmeibe. A kötet feladatai az izomzathoz, a csontszerkezethez, a sejtekhez, az agyhoz, a szemekhez és az immunrendszerhez kötődnek, segítségükkel a gyerekek bebarangolhatják az emberi test legérdekesebb területeit.

Kollekciók