Ajax-loader

Ingrid Wurst könyvei a rukkolán


Ingrid Wurst - Itt a húsvét
Húsvéti diszek ablakképek:üvegfestés, papir

Ingrid Wurst - Ötletek ​tojástartóból
Van ​otthon kiürült tojástartónk? Akkor már mindössze színes kartonpapírra, filcanyagra és filctollra lesz szükségünk ahhoz, hogy vidám figurákat, díszeket készítsünk. Készíthetünk ujjbábokat, álarcokat, játékokat, húsvéti és karácsonyi díszeket és vidám figurákat.

Ingrid Wurst - Ne ​dobd el! Régiből újat!
Számtalan ​háztartási hulladéknak tekintett csomagolóanyagot dobunk ki, amelyek pedig kis leleménnyel, valamint festékkel, papírral, zseníliadróttal, szalagokkal és más apróságokkal ötvözve remek alapanyagok lehetnek a barkácsoláshoz. A tojástartókat, sajtos- vagy gyufásdobozokat, joghurtos poharakat, filmes dobozokat, vécépapír-gurigákat vagy söröskupakokat és más hasonló hulladékokat kár eldobni, mert belőlük gyorsan szellemes tárgyakat készíthetünk.

Ingrid Wurst - Ötletek ​kindertojásból
A ​kindertojás eggyel több meglepetést tartogat számunkra. Nem is gondolnánk, hogy a műanyag tojásból milyen ötletes díszeket, ajándékokat készíthetünk! Mindössze kartonpapír, zseníliadrót és festék szükséges hozzá. Lepjük meg szeretteinket apró ajándékokkal (kulcstartó, pénztárca, hűtőmágnes stb.), vagy készítsünk vidám asztali díszeket húsvétra, karácsonyra vagy születésnapi partira. A kötetet ajánljuk óvodák és iskolák figyelmébe, mivel egyrészt kevés alapanyagból készíthető ötletes díszeket, ajándékokat mutat be, másrészt remek alkalmat nyújt arra, hogy elbeszélgessünk a gyerekekkel az újrahasznosításról.

Kollekciók