Ajax-loader

Kate Brooks könyvei a rukkolán


Kate Brooks - Duncan Shelley - Amer ​és a láthatatlan bilincs
- ​Hétszáz évvel ezelőtt? Maga viccel? - 1322 tavaszán találkoztunk, Londonban és összebarátkoztunk. Téged akkor Etelke van Wierennek hívtak, Hollandiában születtél. Az én nevem Norman Trickey. És hogy miért vagyok itt? Nos, ez egy becsületbeli ügy!

Kate Brooks - Duncan Shelley - Amer ​és a Titánok
Az ​Amer és a Titánok az Amer történetek méltó befejező része. Egészen pontosan a Szerzők (mert ezt a kisregényt Shelley nem egyedül írta, hanem Kate Brooks írónővel együtt) egyelőre nem terveznek újabb Amer történetet. Mit ír Duncan Shelley erről a kisregényéről? "Előolvasóink egyöntetű véleménye szerint jelen kisregény a legszebb és legmélyebb Amer történet. Osztom a véleményüket. Remélem, minden Olvasónk kellemes perceket tölt majd el fantáziánk birodalmában." E könyv mondhatni társa az Amer és az Amazonok történetnek. Ez utóbbi 5 nőről szól, kik 5 különféle korban éltek. 5 hölgy, akivel Amer, a varázsló találkozott hosszú élete során, és akiktől tanulni tudott vagy akiket ő tanított. Ez a kötet most férfiúkról szól. Zafrina hatalmas Istennő. Palotája előtt több ezren – úgy királyok, mint földművesek – várakoznak és vágyakoznak, hogy egyszer bejuthassanak hozzá. Mert a legenda szerint, akit Zafrina palotájába enged, egy-egy tanítást ad át neki. És ez a tanítás megváltoztatja az életét. Amer négy férfi történetét ismeri meg, valamint a kapott tanításukat. Végül pedig ő maga jut be az Istennő palotájába...

Duncan Shelley - Kate Brooks - Amer ​és a hatalom
"Politikus ​az, aki az erényei jogán hivatásszerűen részt vesz a közügyekben, annak érdekében, hogy bölcsességével és állhatatosságával hozzájáruljon a közösség valamennyi tagjának boldogulásához." (i.e. 700 körül)

Kate Brooks - Duncan Shelley - Amer, ​a gyógyító
"Ha ​ki akarsz szállni egy játszmából, csak kiszállsz és kész. De ha nem engedik, hogy elmenj, elkezdesz egyre őrültebb dolgokat művelni, hogy olyanná alakítsd a helyzetet, hogy ne játszhass tovább. Ha kell, hibázol, ha kell, ártasz, ha kell, megsérülsz, ha kell, megbetegszel. Ha kell, meghalsz." Izgalom és varázslat. Folyton ezt tesszük: eldobunk mindent valami semmiség miatt. Aztán átgondoljuk, és rájövünk, hogy nincs értelme. Annak nincs értelme, amit nem gondolunk át. Az AMER kötetek egy lélegzetelállítóan izgalmas és varázslatos EZOTERIKUS könyvsorozatot alkotnak, amelynek minden egyes kötete külön-külön élvezhető kerek egész!

Duncan Shelley - Kate Brooks - Amer ​vérben ázva
A ​verseny kezdetén csak egy dolog biztos, a győztes ott áll a rajtvonalnál.

Duncan Shelley - Kate Brooks - Amer, ​a varázsló
Közkívánatra ​jelenik meg a korábbi Amer sorozatunk összevont kiadványként. Újdonságként egy új rész, Amer vérben ázva címmel színesíti a kötetet. A főhős hosszú évszázadokon keresztül tapasztalja az életet nagy bukásokon és felemelkedéseken keresztül, melynek elmeséléséből az Olvasó nagyon sokat okulhat. A könyv mottója: "Igazodni a korlátokhoz vagy elutasítani őket, majdnem ugyanaz. Egyszerűen ne törődj velük! Ez az út."

Kollekciók