Ajax-loader

Linda Gamlin könyvei a rukkolán


David Burnie - Linda Gamlin - Tim Healey - Robin Hosie - Alex Martin - Douglas Palmer - Ámulatba ​ejtő valóság
Ismerkedj ​meg csodálatos világunk sok-sok rejtelmével az ÁMULATBA EJTŐ VALÓSÁG című könyv lapjain. Mit találsz a könyv öt fejezetében és a kötetet záró Adattárban?ˇ Felfedezheted a növények és állatok rejtett életét.ˇMegtudhatod, hogyan működik az emberi szervezet.ˇRácsodálkozhatsz, mi mindenre képes a modern techinka. Régen eltűnt világok tárulnak fel előtted.ˇSok száz izgalmas kérdésre válaszol, számos meghökkentő és szórakoztató tudnivalóval lát el ez a remek könyv.Használd bátran ismereteid gyarapítására és a világ titkainak felfedezéséhez

Linda Gamlin - Az ​emberi test
Kiadványunk ​a "Napjaink világa" elnevezésű, világhírű angol sorozat egyik darabjának fordítása. Ezek a könyvek gyermekek részére készültek, jeles tudósok írják őket, kép- és ábraanyaguk a legkorszerűbb színvonalon mutatja be a tudnivalókat. És úgy gondoljuk, a belelapozó felnőtt is belefeledkezik a gyönyörű képekbe, a már ismert dolgok újszerű, látványos illusztrációiba... Kötetünk az emberi test sok-sok rejtelmét mutatja be: szól a csontokról, izmokról, ízületekről, a szívről, tüdőről, májról...Elmondja, hogyan irányítja agyunk egész tevékenységünket, miképpen működnek a hormonok, mirigyek, a különféle érzékszervek. Nem kerüli meg azt a kényes kérdést sem, hogyan születik a gyerek -igencsak megkönnyítve a "felvilágosítás" kényelmetlen feladatát. A könyvet magyarázó jegyzetek és névmutató zárják, ezek is segítik a gyors eligazodást. A pompásan illusztrált, egyszerűen fogalmazó könyv új fejezetet nyit a fiatalok számára írott tudományos-ismeretterjesztő munkák sorában.

Linda Gamlin - Az ​allergia
Ön ​is allergiás, esetleg valamelyik családtagja szenved ettől a gyakori betegségtől? Ebből a könyvből megtudhatja, mit kell csinálnia, hogy elmúljanak a kellemetlen tünetek.

Kollekciók