Ajax-loader

Nelson DeMille könyvei a rukkolán


Nelson DeMille - Bábeli ​fogságban
A ​hetvenes években játszódó regényben az izraeli Kneszet tagjai két Concorde gépen az arabokkal való béketárgyalásra repülnek New Yorkba. A biztonsági szolgálat fokozott óvintézkedései ellenére bomba került a repülőgépekre, amelyeket két évvel korábban, még Franciaországban helyeztek el arab terroristák. A pilóták és az utasok - köztük Miriam Bernstein közlekedési miniszterhelyettes asszony és Jacob Hausner biztonsági főnök - a nyomukban haladó terroristáktól tudják meg, hogy életük veszélyben forog. Az arabok a gép felrobbantásával fenyegetőznek, ha nem teljesítik utasításaikat. Az egyik Concorde vezetője ellenáll, és a gép a levegőben megsemmisül. A másik repülőt az Eufrátesz folyó völgyébe, az egykori Babilon földjére "kalauzolják", hogy utasait túszul ejtsék. Tervük azonban nem sikerül, mert a gépen utazók - élükön David Becker pilótával - a fogság helyett a harcot választják. Minden erejükre, ügyességükre és elszántságukra szükség van, hogy tartani tudják magukat és megszabaduljanak szorult helyzetükből.

Mary Higgins Clark - Nelson DeMille - Nicholas Sparks - Tess Gerritsen - Válogatott könyvek
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Nelson DeMille - Wild ​Fire
Welcome ​to the Custer Hill Club--an informal men's club set in a luxurious Adirondack hunting lodge whose members include some of America's most powerful business leaders, military men, and government officials. Ostensibly, the club is a place to gather with old friends, hunt, eat, drink, and talk off-the-record about war, life, death, sex and politics. But one Fall weekend, the Executive Board of the Custer Hill Club gathers to talk about the tragedy of 9/11 and what America must do to retaliate. Their plan is finalized and set into motion. That same weekend, a member of the Federal Anti-Terrorist Task Force is reported missing. His body is soon discovered in the woods near the Custer Hill Club's game reserve. The death appears to be a hunting accident, and that's how the local police first report it, but Detective John Corey has his doubts. As he digs deeper, he begins to unravel a plot involving the Custer Hill Club, a top-secret plan known only by its code name: Wild Fire. Racing against the clock, Detective Corey and his wife, FBI agent Kate Mayfield, find they are the only people in a position to stop the button from being pushed and chaos from being unleashed.

Nelson DeMille - Kémjátszma
A ​nyugati hírszerzők negyven éve ismertek egy rettenetes titkot: az oroszok egyik ügynöke Talbot kódnéven beépült a CIA-ba. Talbotot eleinte európai ügynökök meggyilkolásával gyanúsítják, majd egy volt rendőr keveredik zavaros kémügyekbe és nyomoz a New York utcáin folyó véres leszámolások után, miközben Long Islanden az orosz külügyi misszió előtt zajló békés polgári tüntetés vesz váratlan fordulatot. Talbot ténykedése nyomán a hírszerzés világára olyannyira jellemző gyanakvás és megtévesztés az utcákat is megfertőzi, s egy olyan új szovjet csapásmérő fegyverhez és háborús stratégiához vezet, amely az amerikai rendszer alapjait fenyegeti. Amerika kezd kifutni az időből. Talbot számára most érkezett el az idő.

Nelson DeMille - Spencerville
Keith ​Landryt, a Nemzetbiztonsági Tanács alkalmazottját huszonöt év szolgálat után kényszernyugdíjazzák. Vége a hidegháborúnak, nincs többé szükség annyi kémre. De mit kezdjen magával huszonöt év izgalom és életveszély után? Landry úgy dönt, hazamegy szülővárosába, Spencerville-be, és megkeresi diákkori szerelmét, Annie-t. Annie azonban már férjes asszony; Spencerville rendőrfőnöke, Cliff Baxter vette feleségül, aki betegesen féltékeny, ráadásul a gimnázium óta rögeszmésen gyűlöli Landryt. A poros kisvárosban felizzanak a szenvedélyek, és csak idő kérdése, hogy kirobbanjon a háború…

Nelson DeMille - Babiloni ​fogság
A ​hetvenes években Izraelből delegáció indul New Yorkba, hogy végre megszülessen a béke arabok és zsidók között. Két Concorde száll fel, ám fedélzetükön már évek óta ott várakoznak a gyilkos bombák. Az egyik repülő felrobban, a másikat eltérítik. Idegen földön kell leszállnia, mitikus, ősi földön, amely különleges jelentőséggel bír a zsidó nép történetében. Több ezer év telt el, s a zsidók ismét fogságba esnek Babilonban. Bár szinte semmi esélyük sincs, mégis vállalják a küzdelmet.

Nelson DeMille - The ​Lion
In ​this follow-up to The Lion's Game, John Corey, former NYPD Homicide detective and special agent for the Anti-Terrorist Task Force, is back. And, unfortunately for Corey, so is Asad Khalil, the notorious Libyan terrorist otherwise known as "The Lion." Last we heard from him, Khali had claimed to be defecting to the US only to unleash the most horrific reign of terrorism ever to occur on American soil. While Corey and his partner, agent Kate Mayfield, chased him across the country, Khalil methodically eliminated his victims one by one and then disappeared without a trace. Now, years later, Khalil has returned to America to make good on his threats and take care of unfinished business. "The Lion" is a killing machine once again loose in America with a mission of revenge, and John Corey will stop at nothing to achieve his own goal -- to find and kill Khahil.

Nelson DeMille - Becsületszó
Benjamin ​Tyson kiváló ember, tehetséges cégvezető, becsületes családapa, aki élvezi a férfiak tiszteletét és elnyeri a nők tetszését. Hosszú évekkel ezelőtt még hadnagyként szolgált Vietnamban, ahol a parancsnoksága alatt álló katonák tömegmészárlást követtek el, és esküt tettek rá, hogy a világ soha nem tudhatja meg, mit tettek. De eljött az idő, amikor a sajtó nyilvánossága, a katonai igazságszolgáltatás és a látszólag feledésbe merült események utolérik Ben Tysont. A tét nem más, mint a családja, a karrierje és a saját, becsületről alkotott felfogása. A mű a nemzetközi sikerlisták élén található. (A szerző korábban megjelent művei: A katedrális foglyai, Az alvilág alkonya, Az oroszlán játszmája, Kémjátszma, Szilva-sziget.)

Nelson DeMille - Plum ​Island
Taking ​the best elements from two of his most outstanding bestsellers, The Gold Coast and The General's Daughter, Nelson DeMille combines the breathless suspense of an expertly wrought murder mystery with his wry perspective on a peculiarly American social scene to deliver an enthralling and compelling story. Wounded in the line of duty, NYPD homicide detective John Corey convalesces in the Long Island township of Southold, home to farmers, fishermen -- and at least one killer. Tom and Judy Gordon, a young, attractive couple Corey knows, have been found on their patio, each with a bullet in the head. The local police chief, Sylvester Maxwell, wants Corey's big-city expertise, but Maxwell gets more than he bargained for. The early signs point to a burglary gone wrong. But because the Gordons were biologists at Plum Island, the offshore animal disease research site rumored to be involved in germ warfare, it isn't long before the media is suggesting that the Gordons stole something very deadly. Suddenly a local double murder becomes a crime with national and worldwide implications. John Corey doesn't like mysteries, which is why he likes to solve them. His investigations lead him into the lore, legends, and ancient secrets of northern Long Island -- more deadly and more dangerous than he could ever have imagined. During his journey of discovery, he meets two remarkable women, Detective Beth Penrose and Mayflower descendant Emma Whitestone, both of whom change his life irrevocably. Ultimately, through his understanding of the murders, John Corey comes to understand himself.

Nelson DeMille - Az ​oroszlán
Asad ​Khalil - más néven Az oroszlán - a legveszélyesebb férfi a világon. A kegyetlen líbiai terrorista, akinek halál és pusztítás jár a nyomában, azért érkezett az Egyesült Államokba, hogy felkutassa elsőszámú ellenségét, az egykori New York-i gyilkossági nyomozót, John Corey-t. Corey azonban legalább olyan intelligens, legalább olyan kegyetlen - és éppolyan makacsul el akarja törölni Khalilt a föld színéről , amennyire az őt, és a feleségét... Az első oldaltól az utolsó sorig nyaktörő tempójú versenyfutás az idővel, két teljesen megszállott férfi között, a jó és a lélegzetelállítóan gonosz között. Nelson DeMille Amerika legnagyobb thriller szerzője, több mint 55 millió eladott regénnyel. Az oroszlán talán a legizgalmasabb, és leghumorosabb thrillere. "Egy Igazi Mester" Dan Brown

Nelson DeMille - A ​kubai affér
Daniel ​Graham MacCormick - röviden Mac - élete nagyon is jónak tűnik. Harmincöt évesen Key Westben él, egy tizenkét méteres horgászhajó, a The Maine tulajdonosa, amelyet bérbe ad. Öt évet töltött a seregben, gyalogos tisztként kétszer szolgált Afganisztánban. Egy Ezüst Csillaggal, két Bíborszívvel valamint több olyan sebhellyel tért vissza, amelyek nem sülnek le, no meg a hajót terhelő jókora bankkölcsönnel. Igazság szerint Mac pénzügyei eléggé gyönge lábon állnak. Egy napon a híres Zöld papagáj bárban ücsörög, s az életen elmélkedik, miközben Carlost várja, a sikeres miamii ügyvédet, akinek meglehetősen sok köze van Castro-ellenes csoportokhoz. Carlos ki akarja bérelni Macet meg a hajóját egy tíznapos horgászversenyre Kubába, ő azonban sejti, hogy többről van szó, és elutasítja az ügyvéd ajánlatát - a normál áron. Ám amikor az ajánlati ár eléri a kétmillió dollárt, hajlandó meghallgatni az üzleti ajánlatot, és beleegyezik a találkozóba Carlos ügyfeleivel, egy csodaszép kubai-amerikai nővel, Sara Ortegával s a titokzatos idősebb számkivetettel, Eduardo Valazquezzel. Kiderül, hogy Sara nagyapja hatvanmillió dollárt rejtett el Kubában, amikor elmenekült Castro forradalma elől. A Havanna és Washington közti "kubai enyhülés" idején, Carlos, Eduardo és Sara tudja: csak idő kérdése, míg valaki véletlenül vagy szándékosan megtalálja az elrejtett pénzt. Mac azzal is tisztában van, hogy ha elfogadja a munkát, gazdagon távozik... vagy nem. A műfaj igazi mesterének a rá jellemző humorral, ragyogóan és lenyűgöző hitelességgel megírt legújabb regénye. "Nelson DeMille egy igazi mester." Dan Brown

Sarah Addison Allen - Nelson DeMille - Kevin Alan Milne - A ​barackfa őrzői / Az oroszlán / Az utolsó hang
Sarah ​Addison Allen: A barackfa őrzői Lázadó ifjúsága után Willa Jacksonnak nyugodt az élete, csak a saját üzletével foglalkozik, de minden megváltozik, amikor meghívják egy fogadásra. Attól kezdve különös dolgok történnek, és Willa megismeri a családja titkát. Nelson DeMille: Az Oroszlán Ashad Khalil, az Oroszlán néven ismert hírhedt gyilkos és terrorista bejut illegálisan az Egyesült Államokba, és véres leszámolásra készül. Csak John Corey különleges ügynök ismeri a módszereit, de vajon képes lesz-e megállítani? Kevin Alan Milne: Az utolsó hang Ethan Bright megígérte a menyasszonyának, Annának, hogy ír neki egy dalt. De a sok munka és a hétköznapok nehézségei akadályozzák ebben. A dal nem készül el évekig, és egy szörnyű tragédia miatt már túl késő volna…

Nelson DeMille - Az ​oroszlán játszmája
A ​történet hőse John Corey, a hajdani zsaru. Pályafutása a NYPD-nél (New York Police Department) egy utcai lövöldözéssel ért véget, amiben egymaga három golyót gyűjtött össze. Miután életben maradt, főnökei elküldik pihenni. Corey az aktív kikapcsolódás híveként belekeveredik egy kettős gyilkosságba, szerelmes lesz, majd összeakaszkodik a CIA egyik ügynökével. Mindezek után megoldja az ügyet, s jutalmul választhat: vagy feljelentik illetéktelen beavatkozásért, vagy leszerelik mint egészségileg alkalmatlant. Hősünk ez utóbbit választja (én is ezt tettem volna), majd a közeli egyetemen vállal oktatói állást. A nyugalmas és unalmas tanárosdit nem bírja sokáig elviselni, s amikor állást ajánlanak számára az ATTF-csoportnál (Szövetségi Terroristaellenes Akciócsoport) azonnal jelentkezik. Meglepetésére felveszik, majd még nagyobb lesz a csodálkozása, amikor ott viszontlátja az ellenszenves CIA ügynököt. Már éppen áthelyezési kérelmén gondolkodik, amikor elkezdődik az egész történet: s menet közben már nem lehet kiszállni

Nelson DeMille - A ​tábornok lánya
A ​georgiabeli Fort Hadley-n, az Amerikai Egyesült Államok hadseregének támaszpontján egy nap Ann Campbell százados nemi erőszakra utaló nyomokkal teli holttestére bukkannak. Paul Brenner, a Vietnamot megjárt veterán, a Bűnügyi Nyomozó Osztály utazó, alakváltó jolly jokere egy nagy port kavaró bűnügy felderítésénél veti latba nem mindennapi képességeit és helyismeretét. Az áldozat ugyanis nem más, mint "Vitéz Joe", a népszerű és megbecsült Joseph Campbell altábornagy lánya. Tetézi a bajt, hogy a fiatal nő szép volt, tehetséges, éles eszű, és a West Point-i hadiakadémián szerzett diplomát. Fort Hadley-ben mindenki a tenyerén hordta, a sereg propagandistái istenítették mint toborzóüdvöskét, az új szellemű, nemi megkülönböztetést elvető hadsereg szószólóját, az öbölháború veteránját és így tovább. Nelson DeMille ebben a lebilincselően izgalmas krimiben saját tapasztalataira építve kalauzol el bennünket a hadsereg berkeiben, no meg az emberi természet útvesztőjében.

Nelson DeMille - Túszok ​a katedrálisban
Nelson ​DeMille világsikertű bestsellere különös sci-fi vagy borzalmas profetikus utópia. Mert - úgymond - a közeljövőben játszódik, de játszódhatna akár napjainkban vagy akár tegnap, ma.. Holnap! Mert sajnos elképzelhető- bármikor! Legalábbis azóta.hogy az IRA megkezdte és napjainkig folytatja terrorakcióit szerte a világban. Ez a lélegzetelállítóan izgalmas történet azonban - hála Istennek! - csak fikció. Az írói képzelet, a fantázia szülötte. De a szerző olyan élethűen, hitelesen jeleníti meg figuráit és az eseményeket, hogy az olvasó akár feledheti is, hogy nem aprólékos mikrorealizmussal rögzített dokumentumot tart a kezében, Ezért félelmetes! Ezért hátborzongató. és egyben letehetetlen! Pedig a könyv akciós része mindössze másfél nap minuciózus tökéllyel megelevenített esemény története. S bár ez a jeles nap az írek nemzeti ünnepe,Szent Patrick napja, a regény New Yorkban játszódik, a metropolis Szent Patrick-katedrálisában. S így válik mind földrajzilag, mind politikailag tágított horizontúvá, hiszen a tét nem kevesebb, mint hogy valóban felrobban-e március 18-án hajnali hat óra három perckor az IRA különítményesei által megszállt hatalmas székesegyház, persze emigráns túszokkal, a város érsekével, az immár megbékélést hirdető egykori IRA-terroristával és még néhány ártatlan emberrel... Mert a katedrálisra az északír függetlenségi mozgalom legradikálisabb tagja már kimondta a végítéletet...

Mary Higgins Clark - Nelson DeMille - Nicholas Sparks - Tess Gerritsen - Mielőtt ​búcsút mondanék / Az oroszlán játszmája / Mentés / Gravitáció
Mary ​Higgins Clark: Mielőtt búcsút mondanék Nell MacDermottnk eddig minden sikerült az életben: csodálatos férje van, és hamarosan elkezdi azt a pályát, amire mindig is vágyott. Ám férje váratlan és tragikus halálával Nell világa hirtelen darabokra hullik, minden, ami addig biztos volt, bizonytalanná válik. Megbízhat-e a médiumban, aki felajánlja segítségét? A férje jó híre - és a saját élete - egyaránt függhet ettől. A világ egyik legolvasottabb írónőjének sikerkönyve. Nelson DeMille: Az oroszlán játszmája Amikor a Kennedy repülőtér felé közeledő, leszállni készülő repülőgép nem válaszol a légiforgalmi irányítók hívására, nem sok jóra lehet számítani. Az Egyesült Államok elleni egyszemélyes bosszúhadjárat vette kezdetét. A merénylő terveinek keresztezéséhez egy bátor és dörzsölt fickóra van szükség. John Corey, a New York-i rendőrség egykori nyomozója éppen megfelelő személy. Lélegzetelállító krimi a Titkok szigete szerzőjétől. Nicholas Sparks: Mentés Éjszaka egy bárban dolgozik, nappal pedig kisfia, a beszédértési zavarokkal küszködő Kyle tanításával foglalkozik a gyermekét egyedül nevelő Denise Holton, aki túlságosan elfoglalt ahhoz, hogy tartós párkapcsolatra gondoljon. A véletlen folytán azonban belép életébe Taylor McAden tűzoltó, akihez erősen vonzódni kezd. Taylort viszont rettenetes gyermekkori emlékek gyötrik, amelyekkel meg kell küzdenie ahhoz, hogy szerelmük megmaradjon. Szerelmi történet az Emlékek könyve írójától. Tess Gerritsen: Gravitáció Amikor Dr. Emma Watson csatlakozik az orosz-amerikai űrállomás legénységéhez, élete nagy álma válik valóra. Ám amint megkezdi munkáját, ijesztő kór támadja meg kollégáit. A különleges vírus leküzdéséhez Emmának mindent meg kell tudnia egy olyan kísérletről, amelyet korábban az űrállomáson végeztek, de a földi központi irányítói eltitkolják a fontos részleteket - nem törődve ennek következményeivel. Az orvosi krimik mesterének legújabb regénye.

Nelson DeMille - Az ​alvilág alkonya
Az ​Aranypart Long Island északi partjának azon szakasza, amelyen egykor az amerikai vagyon és hatalom legnagyobb része összpontosult. Két lakója konfliktusának lehetünk tanúi. John Sutter a Wall Street-i ügyvéd az arisztokrácia világának romjaiba kapaszkodik, Frank Bellarosa pedig kései barbár vezér módjára hasítja ki a maga részét a patinás, felkészületlen Aranypartból, majd Suttert és fejedelmi szépségű feleségét, Susant belerántja az erőszak világába. A Sutter gúnyos, gyakran mulatságos szemszögéből elbeszélt, szenvedélyekkel átitatott, feszültségekkel teli történetben Nelson DeMille lebilincselő stílusban beszél barátságról, csábításról, szerelemről és megcsalatásról.

Nelson DeMille - Nora Roberts - LaVyrle Spencer - James Thayer - Titkok ​szigete / Éjfél után öt perccel / Biztonságos kikötő / Aztán eljött a mennyország
Nelson ​DeMille: Titkok szigete John Corey, a New York-i gyilkossági nyomozó semmi másra nem vágyik, csak egy kis kikapcsolódásra, amikor a békés tengerparti nyaralóhelyre érkezik a közeli Long Islanden. Ehelyett azonban szakértelme miatt bevonják egy kettős gyilkosság nyomozásába, amely nagy valószínűséggel a Plum Island-i titkos kutatólaboratóriumhoz kapcsolódik. Béke és nyugalom helyett izgalmas kalandok sorozata várja a detektívet. A népszerű szerző legújabb regénye nagy sikert aratott. James Thayer: Éjfél után öt perccel Berlin, 1945. A Harmadik Birodalom végnapjait éli, Adolf Hitler a kancellária kertjében levő bunkerjébe rejtőzködve elszánja magát, hogy kitart a végsőkig. Jack Cray, a félelmet nem ismerő amerikai kommandós azonban más terv megvalósításán fáradozik. Mindössze annyit kell tennie, hogy mindig egy lépéssel megelőzze Otto Dietrichet, a legjobb német bűnügyi nyomozót. A végig izgalmas regény arról szól, hogyan lehetett volna befejezni a II. világháborút. Nora Roberts: Biztonságos kikötő Reneszánsz mestermunka vagy ügyes hamisítvány? Ezt kell megállapítania Miranda Jones művészettörténésznek az Olaszországban előkerült gyönyörű bronzszoborról, a Sötét hölgyről. Az igazság keresése közben Miranda mind bonyolultabb útvesztőbe keveredik. Lopások, gyilkosságok követik egymást - nincs más megoldás, össze kell fognia Ryan Boldarival, aki egy szívtipró műkincsrabló. Az eredmény: romantika és izgalom! LaVyrle Spencer: Aztán eljött a mennyország Miután Anne és Lucy Olczak egy szörnyű baleset következtében elvesztik édesanyjukat, a tanárnőjük, Regina nővér próbál segíteni rajtuk. Számára természetesnek tűnik, hogy vigaszt kíván nyújtani a kislányoknak és bánkódó apjuknak. De ez együtt járna a kolostor szigorú szabályainak megszegésével. Valahogyan meg kell találnia azt az utat, amely biztosítja számára, hogy hű maradhasson a hitéhez és a szívéhez egyaránt.

Nelson DeMille - Visszatérés ​Vietnamba
A ​Vietnamban elesett katonák washingtoni emlékművén szerepel egy olyan hadnagy neve is, akinek a halála máig rejtély. A hatóságok azt feltételezik, hogy egyik bajtársa gyilkolta meg. A vietnami veterán, Paul Brenner, miután kényszerűségből nyugállományba vonult, a hadsereg bűnügyi nyomozóhivatalától, kedvteléseinek él, de főként unatkozik. Egykori főnöke felajánlja neki az újrakezdés lehetőségét, vagyis azt, hogy közreműködhet a vizsgálatban, amely a hadnagy halálának körülményeit hivatott tisztázni. Az eset rendkívül különleges, hiszen a gyilkosságra három évtizeddel ezelőtt Vietnamban került sor. Brenner megbízatása egyszerű, mégis roppant kockázatos. Vissza kell térnie Vietnamba, hogy megtalálja a gyilkosság szemtanúját. Az utazás során a nyomozónak szembe kell néznie saját, fájdalmas emlékeivel, is, de a szerelem sem kerüli el. Eközben olyan útra téved, amely éppoly veszélyes, mint amit harminc évvel korában, gyalogosként tett meg. A gyökeresen átalakult Saigontól -mely jelenleg a Ho Si Minh-város nevet viseli- egészen Észak-Vietnam hegyvidékéig követi a hazugságokkal, árulásokkal és gyilkosságokkal szegélyezett utat, hogy felfedjen egy rég eltemetett, máig robbanásveszélyes titkot.

Nelson DeMille - Night ​Fall
On ​a beach at dusk, while Bud Mitchell and Jill Winslow conduct their illicit love affair in front of a video camera set to record each steamy moment, a terrible explosion suddenly lights up the sky. Grabbing the camera, the couple make their getaway, as approaching police cars speed toward the scene. Five years later, the fate of TWA Flight 800 has been attributed to a mechanical malfunction. But for John Corey and his wife Kate Mayfield, both members of the elite Anti-Terrorist Task Force, the case is not closed. Suspicious of a cover-up, they set out to find the one piece of evidence that will prove their theory-that at least two other people are determined to keep hidden: a videotape of the unbelievable truth. "Nelson DeMille at full tilt with another engaging, exciting, and impeccably researched thriller." - The Guardian

Nelson DeMille - Kémek ​iskolája
Nelson ​DeMille rendkívül izgalmas és fordulatos kémtörténetének segítségével az olvasók bepillantást kaphatnak az Amerikai Egyesült Államok moszkvai nagykövetségének életébe, a bentlakók mindennapjaiba és a KGB-vel vívott kockázatos játszmáikba. Kiderül az is, hogy hiába a kémműholdak mindent látó szeme, a hagyományos hírszerzési trükkök soha nem mennek ki a divatból. Vagyis az agyafúrt, vakmerő és gyakran kegyetlen ügynökök továbbra is eldönthetik a világbéke sorsát.

Nelson DeMille - Szilva-sziget
A ​regény az egykor szilvafákat termő szigeten játszódik, ahol ma az Egyesült Államok egyik szupertitkos laboratóriuma működik. Egy nap gyilkosság történik a szigeten és John Corey-t bízzák meg a nyomozással. Vajon miért ölték meg a laboratóriumban dolgozó házaspárt? A nemcsak izgalmakban, de humorban is gazdag olvasmány Amerikában sokáig vezette a bestseller listát.

Nelson DeMille - Az ​Aranypart pusztulása
Miután ​John Sutter felesége végzett maffiafőnök szeretőjével, Frank Bellarosával, a megcsalt férj elhagyja Amerikát, és hároméves világkörüli hajóútra indul; végül Londonban telepedik le. Most, tíz évvel később John visszatér a Long Island-i Aranypartra, hogy részt vegyen a család egyik régi alkalmazottjának közelgő temetésén. Miután beköltözik volt felesége egykori családi birtokának cselédházába, rá kell jönnie, hogy negyed mérföldre sem lakik tőle, egy évtizedes távollét után ugyanis Susan szintén visszatért. De nem Susan az egyetlen, aki John múltjából újra felbukkan. Jóllehet a nő szeretője rég halott, fia, Anthony életben van, és két célt tűzött ki maga elé: újra bevonni Johnt a Bellarosa család bűnös ügyleteibe, és bosszút állni apja gyilkosán. Mindeközben John és Susan kölcsönös vonzódása újjáéled, és a férfi hamarosan arra ébred, hogy egyre inkább belegabalyodik a csábítások és árulások hálójába.

Nelson DeMille - The ​General's Daughter
Captain ​Ann Campbell is a West Point graduate, the daughter of legendary General "Fighting Joe" Campbell. She is the pride of Fort Hadley until, one morning, her body is found, naked and bound, on the firing range. Paul Brenner is a member of the army's elite undercover investigative unit and the man in charge of this politically explosive case. Teamed with rape specialist Cynthia Sunhill, with whom he once had a tempestuous, doomed affair, Brenner is about to learn just how many people were sexually, emotionally, and dangerously involved with the army's "golden girl." And how the neatly pressed uniforms and honor codes of the military hide a corruption as rank as Ann Campbell's shocking secret life.

Nelson DeMille - By ​the Rivers of Babylon
There ​was a stillness on the hill top, broken only by the ticking sounds made by the cooling of the four Rolls-Royce Olympus engines. The great white aircraft, with its front landing gear collapsed, and its nose in the dirt, resembled some sort of proud creature brought to its knees. For a moment, time seemed to falter... Everything, their futures and perhaps the future of their nation depended on what happened in the next few minutes...

Nelson DeMille - Barbara O'Neal - Kevin Alan Milne - Lisa Scottoline - Az ​oroszlán / Recept a boldogsághoz / Az utolsó hang / Nézd meg jobban!
Nelson ​DeMille: Az Oroszlán Ashad Khalil, az Oroszlán néven ismert hírhedt gyilkos és terrorista bejut illegálisan az Egyesült Államokba, és véres leszámolásra készül. Csak John Corey különleges ügynök ismeri a módszereit, de vajon képes lesz-e megállítani? Barbara O'Neal: Recept a boldogsághoz Ramona Gallagher péksége a csőd szélén áll, a családjával megromlott a kapcsolata, és terhes lánya az Afganisztánban súlyosan megsebesült férje miatt aggódik. Ramona nem tudja, képes volna-e elviselni egy újabb csapást. Kevin Alan Milne: Az utolsó hang Ethan Bright megígérte a menyasszonyának, Annának, hogy ír neki egy dalt. De a sok munka és a hétköznapok nehézségei akadályozzák ebben. A dal nem készül el évekig, és egy szörnyű tragédia miatt már túl késő volna... Lisa Scottoline: Nézd meg jobban! Amikor Ellen Gleeson egy eltűnt gyerek fotóján felismeri a saját örökbe fogadott fiát, Willt, újságírói megérzésére hallgatva nyomozásba kezd. De hogyan döntsön, ha kiderül, hogy az annyira szeretett fia valaki máshoz tartozik?

Nelson DeMille - Éjszakai ​zuhanás
A ​feszültségteremtés nagymestere a közelmúlt történelmének egyik legrejtélyesebb tragédiáját veszi górcső alá. A TWA légitársaság 800-as járata 1996-ban lezuhant, de öt évvel az eset után még nem lehet pontosan tudni, miért. Corey ügynök szeretné felgöngyölíteni az ügyet, de nincs könnyű dolga, mert az aktát rég lezárták, a CIA és az FBI pedig igen érzékenyen reagál a nyomozásra. Ráadásul a szemtanúk valamilyen rakétára emlékeztető tárgyról beszélnek, amely sebesen a gép felé tartott. Valóban baleset történt? Vajon milyen különös rejtélyeknek kell még kiderülnie?

Nelson DeMille - Futótűz
Üdvözöljük ​a Custer Hill Klubban, az Adirondack-hegységben álló előkelő vadászházban, ahol Amerika legbefolyásosabb üzletemberei, katonai vezetői és kormánytisztviselői fordulnak meg! A klub látszólag arra szolgál, hogy a régi barátok együtt pihenjék ki a mindennapok fáradalmait, ám egy őszi hétvégén az intézmény végrehajtó tanácsa azért jön össze, hogy megtárgyalja a 9/11 után kialakult helyzetet, és útjára indítson egy megtorlási tervet, amelyet csak a kódnevén emlegetnek: FUTÓTŰZ. Ugyanezen a hétvégén a Terrorellenes Különítmény egyik ügynökét holtan találják. John Corey nyomozóra és feleségére, Kate Mayfield FBI-ügynökre vár a feladat, hogy feltárja az ügyet, s vele az összeesküvést, amely a Custer Hill Klubból indul, és a legmagasabb politikai körökig vezet. A szabályokat gyakran a saját elképzeléseik szerint alakító párosra hárul a feladat, hogy felvegye a harcot a gazdag és befolyásos "hazafiakkal", akik céljaik elérése érdekében képesek lennének több millió ember életét is feláldozni.

Nelson DeMille - John Ironmonger - Sandra Brown - Fanny Blake - Sugárzó ​angyal / Nem feledkezve meg a bálnáról / Sötét ösztön / Mit akarnak a nők?
Sugárzó ​angyal Nelson DeMille John Corey feladata, hogy titokban figyeljen egy orosz "diplomatát", aki valójában az orosz titkosszolgálat ezredese, és készül valamire New Yorkban. Kevés az idő, és Corey-nak gyorsan ki kell derítenie az igazságot. Nem feledkezve meg a bálnáról John Ironmonger St. Pirannál partra sodor a tenger egy pucér férfit, akit szeretettel fogadnak a helyi lakosok. Nem sejtik, hogy Joe Haak programozó Londonból menekült, mert a civilizáció összeomlásától félt, amelynek oka lehet egy számítógépes program is. Sötét ösztön Sandra Brown Emory Cherbonneau-t futás közben megtámadják egy hegyi ösvényen, de megmenti egy titokzatos idegen, aki elviszi magával a kunyhójába. Emory kétségek között vergődik, szeretné megtudni, ki tört az életére, és kicsoda a megmentője. Mit akarnak a nők? Fanny Blake Bea, Ellen és Kate évtizedek óta barátnők, és mindig tudták, hogy bármiben számíthatnak egymásra. De ez a bizonyosságuk eléggé megrendül, amikor felbukkan a színen Ellen új szerelme, egy Oliver nevű férfi.

Nelson DeMille - A ​katedrális foglyai
Szent ​Patrik napja van New Yorkban. Mindenki ünnepel, és még nem tudják, hogy életük legnagyobb megrázkódtatása elé néznek. Az Észak-Írország forrongó gyűlöletébe született IRA-tag, Brian Flynn briliáns terroristatámadást eszelt ki: elfoglalják a Szent Patrik-katedrálist. A túszok közt ott van volt szerelme is, aki terroristamúltjával szakítva, a békén munkálkodik. Az ellenségei közt szerepel egy amerikai-ír rendőrhadnagy, aki a saját csapatán belüli áruló ellen is küzd, valamint egy zavarosban halászó brit hírszerző tiszt, aki saját cinikus és véres tervét is megvalósítani kívánja. A rendőrök egy csapdákkal teli, tökéletes gyilkos zónában találják magukat a katedrálison belül. A túszok a halállal, Flynn pedig saját démonaival néz szembe az idegek, az erény és az ármány túlhevített párviadalában.

Kollekciók