Ajax-loader

Brigitte Lotz könyvei a rukkolán


Elke Eßmann - Brigitte Lotz - Sabine Durdel-Hoffmann - A ​legjobb burger otthon
Milyen ​az igazán jó hamburger, és milyen alapanyagokból készül? Ebből a kis könyvből elsajátíthatjuk a házi burgerkészítés legfontosabb szabályait, hasznos tippeket kaphatunk a hozzávalók változatos variálásához, valamint a klasszikus receptek mellett különlegesebb ízvilágú szendvicseket is megismerhetünk. Ha eddig azt gondoltuk, hogy az otthoni hamburgerkészítés bonyolult mutatvány, ezzel a könyvvel a kezünkben már magabiztosan vághatunk bele a sütögetésbe.

Andrea Rausch - Brigitte Lotz - Évelő ​növények kislexikona
A ​legnépszerűbb évelőket mutatja be a kötet A-tól Z-ig. A latin és magyar elnevezéssel egyaránt feltüntetett növények részletes bemutatásából kiderül milyen családba tartoznak, honnan származnak, mekkorák lesznek, milyen levelekkel és virágokkal rendelkeznek, hova helyezzük, hogyan gondozzuk és szaporítsuk az egyes fajtákat. Emellett megismerkedhetünk jellegzetes tulajdonságaikkal és ajánlott változatokkal.

Andrea Rausch - Brigitte Lotz - Kis ​zöldfűszerlexikon
A ​Kis zöldfűszerlexikon bemutatja a legismertebb 70 fűszernövényt. Információkat nyújt a származási helyekről, termesztési módokról, gondozásukról, begyűjtésükről. A kötet segítségével megismerhetjük a hatóanyagokat és a gyógyászati felhasználást is. A sok-sok konyhai recept és a szépségápolási tanácsok mellett bepillantást nyerhetünk a fűszernövények gyógynövényként való alkalmazásába is.

Kollekciók