Ajax-loader

Pia Pedevilla könyvei a rukkolán


Pia Pedevilla - Karácsonyváró ​ötletek
Vidám ​karácsonyi készülődés: - Szuper ötletek: csengettyűs díszek, fenyőág hullócsillaggal, angyalka csipkeszoknyában és még sok más eredeti karácsonyi dekoráció. - Egyedi ablakdíszek, asztali dekorációk és csomagolási ötletek. - Papírból készült, filctollal és más egyszerű kiegészítőkel díszített kedves meglepetések.

Pia Pedevilla - Fakanál ​bábszínház
Trallala, ​Paprikajancsi eljött újra, és magával hozta Jancsit és Juliskát, Nagymamát, a Mesebeli hercegnőt, Királyfit, Krokit és még sok más, kedvelt figurát. Minden hagyományos fakanálból készül. Egy nagyszerű, saját készítésű tarka bábszínházzal máris kezdődhet az előadás. Mind itt vagytok?

Pia Pedevilla - Papírállatkák
A ​titokzatos dzsungel és az ott élő állatok mindenkit rabul ejtenek. Varázsoljunk a gyerekszobába dzsungelt vagy rendezzünk dzsungelpartit! A könyv alapján különféle állatokat, növényeket készíthetünk. A kész figurák nemcsak játékok vagy álarcok, hanem praktikus tárgyak lehetnek. A kartont, a kartonpapírt és a hullámkartont különféle összeállításban kombinálhatjuk egymással, valamint a figurákat több méretben is elkészíthetjük. Valósítsuk meg a könyvben szereplő ötleteket, majd engedjük szabadjára a fantáziánkat és készítsünk más figurákat is! Díszítsük szép, színpompás állatokkal, pl. papagáj, tukán stb. a gyerekszobát, vagy ajándékozzunk szeretteinknek pandamacis rajzmappát stb.

Pia Pedevilla - Vidám ​termésfigurák
Tegyünk ​nagy sétákat, gyűjtsünk leveleket, terméseket, és csodálgatva, nézegetve őket, meglátjuk majd a bennük rejlő manót, tündért, pókot, csigát vagy éppen kacsát. Engedjük bátran szabadjára a fantáziánkat! A figurák elkészítéséhez használhatunk papírt, filcet, papírzsinórt, gombot stb. Természetesen azok is megvalósíthatják a könyvben szereplő ötleteket, akiknek nem jut idő gyűjtögetésre, hiszen a hobbiboltokban termések is beszerezhetők széles választékban. A kötetet ajánljuk óvodák és iskolák figyelmébe, mert a könyvben szereplő ötletek egy-egy tanóra keretében, könnyen beszerezhető alapanyagból megvalósíthatók, és fejlesztik a gyerekek kézügyességét. Továbbá a gyerekek játékosan megismerhetik a fák leveleit, terméseit.

Pia Pedevilla - Itt ​jön Télapó!
Csodálatos ​a karácsonyi hangulat: mézeskalács illata terjeng a levegőben, szülők és gyerekek közösen készítik a nagy ünnepre a meglepetés-ajándékokat: a karácsonyi postát hozó jávorszarvast, a kis jegesmacikat mécsestartónak vagy az ünnepi asztalra szánt szalvétagyűrűket, a konyhaablakba egy hóembert a barátaival, az egérkékkel együtt vagy a vidám karácsonyi ábécét, amellyel mindig új és új üzenetet lehet írni és így tovább. Élvezze a nagy ünnepre való készülődés örömét ezzel a színes karácsonyi barkácsfüzettel!

Pia Pedevilla - Karácsonyi ​szalagdíszek
A ​szalagok hozzátartoznak az ünnepekhez. Ám nem csak az ajándékokat köthetjük át velük, hanem szalagokból különleges apró díszeket is készíthetünk, amelyek kerülhetnek az ablakba, karácsonyfára, ajándékcsomagra. Meglátjuk, a szalagból készített kis díszek kicsiket és nagyokat is elvarázsolnak majd. A leírások és a mintaív segítséget nyújtanak abban, hogy az apró díszeket bárki, kezdők és haladók egyaránt elkészíthessék. A karácsonyi készülődésben az egész családnak jó szórakozás az apró szalagdíszek készítése!

Pia Pedevilla - Armin Täubner - Csipeszfigurák
Bármennyire ​hihetetlen, egyszerű csipeszekből egész seregnyi vidám csipeszfigurát készíthetünk. Mindössze festék és színes kartonpapír szükséges hozzá. A kész csipeszfigurák ötletes ajándékkísérők, hasznos segédeszközök lehetnek a konyhában, vidám díszek a gyerekszobában és még nagyon sok egyéb dologra használhatjuk őket. A könyvben szereplő ötleteken kívül valósítsuk meg saját ötleteinket is. Az ajándékkísérő csipeszfigurákhoz csíptessünk személyre szóló feliratot, üzenetet. Ajánljuk ezt a kötetet óvodáknak, iskoláknak is, mert a csipeszfigurák elkészítése nagyon egyszerű, és a gyerekek örömüket lelik majd benne.

Pia Pedevilla - Dobozfigurák ​és ragasztott díszek
A ​kötetben bemutatjuk, hogyan hajtogathatunk tojástartót, ajándékdobozt, állíthatunk össze asztali dekorációt, továbbá hogyan készíthetünk papírból tavaszt idéző állatkákat: bárányokat, nyuszikat, tyúkokat stb. Az asztali dekorációk és ablakdíszek mellett apró ajándékokat is készíthetünk, amellyel meglephetjük szeretteinket. A leírások és a mintaív alapján könnyen elkészíthetők a könyvben szereplő figurák és díszek, így bárki bátran hozzáfoghat. A kötetet ajánljuk iskoláknak és óvodáknak is, a gyerekek kézügyességét fejleszti a papírdíszek készítése, ugyanakkor a tavaszvárás is vidám és örömteli lesz.

Pia Pedevilla - Tavaszi ​és húsvéti ötletek
A ​hétköznapi reggeleket is vidámmá tehetjük színes asztaldíszekkel, a lakást hangulatossá varázsolhatjuk színes papírdíszekkel. Természetesen egy tavaszi kötetből kihagyhatatlanok a hímes tojások, ezért tojásdíszítő ötletek közül is válogathatunk. A kötetben gyerekek és felnőttek is találnak kedvükre valót, így közösen készülődhetünk húsvétra vagy a tavasz köszöntésére.

Kollekciók