Ajax-loader

Sonia Bielinski könyvei a rukkolán


Sonia Bielinski - Mile ​Lenormand jövendőmondó kártyája
Mile ​Lenormand, a Napóleon korabeli tisztánlátó jósnő 1772-től 1843-ig élt Franciaországban. Szalonjában a kor nevezetes történelmi személyiségei és egyszerű emberek egyaránt megfordultak, hogy a jósnő segítségét kérjék lelkük és a jövő titkainak megismerésében. Mile Lenormand többek között 36 lapos jóskártyát hagyott ránk, amely az ő egyéni szimbólumrendszere és álomfejtéshez hasonlatos jóslási metódusa alapján készült. Sonia Bielinski könyve felkelti a kezdők érdeklődését, és új információkkal szolgál a tapasztalt kártyavetők számára is. A 36 lapos Lenormand kártya lapjainak és kirakási modelljeinek részletes ismertetésén, MiIe Lenormand életének érdekes részletein kívül a könyv a jósnőt ábrázoló korabeli metszeteket is tartalmaz. Végül, ahogy a Kártyavetés művészete című sorozat előző és megjelenésre váró köteteiben mindig, Jánoska Antal, az elismert kártyatörténet-kutató elemzése olvasható a Mile Lenormand-féle vetőkártyákról.

Sonia Bielinski - A ​geomantikus horoszkóp
A ​szerző könyvében átfogó keresztmetszetet kapunk a feng shui és az asztrológia tudományából egyaránt.

Sonia Bielinski - Az ​igazmondó francia kártya
A ​könyv olyan hagyományos, eredeti módszereket mutat be, mint például a Mester-módszer, lépésről-lépésre ismerteti meg a lapok és a színek jelentését, egymással való kombinációit, és újabb keletű vetési módokat is közöl. Végül pedig újabb kultúrtörténeti érdekességeket olvashatunk Jánoska Antal A magyarországi kártyajóslás irodalmáról c. tanulmányában.

Sonia Bielinski - A ​cigánykártya
Sokan ​ismerik, sokan használják, de kevesen tudják, milyen gazdag jelentése van. A cigánykártya jólismert figurái ősi, összetett jelképrendszerből származnak. Sonia Bielinski könyve újat tud mondani a kártya- vetőknek és a kérdezőknek egyaránt, mert bemutatja a figurák és egymással való kapcsolatuk sokféleségét, ezáltal kibővíti az eddig ismert jelzések, figyelmeztetések körét. A kártyatörténet kiváló kutatója, Jánoska Antal a cigánykártya történetéről ad összefoglalót. Szepes Mária bevezető és zárószavai pedig elmondják, hogyan kapcsolódhat a kártya a szellem, a lélek tudományához, és saját személyes sorsunk felelős kezeléséhez.

Kollekciók