Ajax-loader

Friedrich Schwickert könyvei a rukkolán


Friedrich Schwickert - Asztrológiai ​szintézis
"A ​mű szerzőit, a Schwickert-Weiß párost még a legtekintélyesebb asztrológusok is az asztrológia legnagyobb jelentőségű kutatóinak, a 20. századi modern asztrológia megalapozóinak tekintették és napjaink asztrológiai szerzői is igen gyakran hivatkoznak a századunk első felében megjelent tankönyveikre" - írja a kötet fordítója Szepesi János. E szerzők azt tekintették feladatuknak, hogy az asztrológia eredetével, lényegével megismertessék az olvasót. Példák segítségével bizonyítják az ősi tanítás lényegét, szemléltetik a horoszkópfejtés szabályait. Schwickertnek köszönhető, hogy Jean Baptiste Morin de Villefranche-nek, Richelieu bíboros asztrológusának asztrológiai elveit is megismerhetjük. A munka először a 30-as években jelent meg Németországban, ez az első magyar fordítás. - A kiadvány kimagaslik az asztrológiai irodalomból, bizonyára érdeklődés fogadja majd.

Friedrich Schwickert - Asztrológiai ​szerkezettan
A ​Kedves Olvasó Schwickert (Sindbad) és Weiss asztrológiai tankönyv sorozatának harmadik kötetét tarthatja most a kezében.

Friedrich Schwickert - Asztrológiai ​elemek
Az ​elmúlt évtizedekben az asztrológia inkább a tiltott, mintsem az épphogy megtűrt kategóriába tartozott Magyarországon.

Kollekciók