Ajax-loader

Anna Claybourne könyvei a rukkolán


Anna Claybourne - Gilian Doherty - A ​Föld enciklopédiája
Ez ​a gazdagon illusztrált enciklopédia naprakész információkkal szolgál a Föld nevű bolygóról, mégpedig az olvasók rendkívül széles táborának tetszését biztosan elnyerő stílusban és formában. Sok ezer fénykép, rajz, grafikon és térkép, illetve a nemzetközi szakértői gárda tollából származó szöveg segítségével ad meggyőző áttekintést bolygónkról – a Világegyetem keletkezésétől napjaink természetvédelmi feladataiig. A Föld enciklopédiája számos elmélet és tény újfajta vizuális megjelenítésére törekszik, izgalmas képet festve a mai Földről és a régmúlt időkről.

Anna Claybourne - Számítástechnikai ​szótár kezdőknek
Tudod ​e, mi a különbség a RAM és a ROM vagy a LAN és a WAN között? Mi különbözteti meg a lokálbuszon utazást a net-szörfözéstől? Kik azok az egérhajcsárok? Mit jelent pontosan a "kibernetikai tér"? Ha zavarba ejt a sok érthetetlen hangzású szó és az összevissza technoblabla vagy csak többet szeretnél megtudni a számítástechnikai forradalomról; ebben a könyvben megtalálod a válaszokat. Az Usborne Számítástechnikai szótár kezdőknek ideális segédeszköz ahhoz, hogy a technológiai labirintusban bárki megtalálja az információs szupersztrádára vezető utat.

Anna Claybourne - The ​Mermaid Atlas
All ​over the world, wherever there's water, there are stories, legends and eyewitness accounts of mermaids. These magical, mesmerizing people of the deep have been well known for thousands of years, and almost every country and culture has a tale to tell about them. People have written, sung and passed on rumours about mermaids since ancient times, and often reported their own mermaid encounters, too. Do you know the facts and stories surrounding the magical and, often elusive, world of mermaids? This gorgeously illustrated new book includes everything you wanted to know about these mysterious and captivating creatures. Discover their secrets in this beautiful compendium, written by children's author Anna Claybourne and illustrated throughout by award-winning Spanish illustrator Miren Asiain Lora. The colourful spreads will take you on an-around-the-world journey, starting in Europe and the warm Mediterranean to the icy Baltic, as well as through countless isles, lakes and waterfalls, continuing to Africa with its immense lakes, cave pools and swampy deltas. Asia is the next stop with its thousands of islands, beaches, rivers and lakes while Oceania, surrounded by the Pacific Ocean with its scattered islands, seems to be the perfect environment for these mysterious creatures. The journey ends with North and South America, where there are sightings of water spirits and fish-tailed ocean goddesses throughout the whole continent, home to the freezing Arctic, the tropical Caribbean as well as the world's largest jungle. The Mermaid Atlas will introduce you to the merfolk of the world, whether it's the beautiful Selkies of the Scottish seas, the wily Iara of Brazil who love to outwit travellers or the fearful Ningyo of Japan who can give you eternal life.

Anna Claybourne - Az ​emberi test 30 másodpercben
30 ​lebilincselő téma kezdő biológusoknak mindössze fél percben. Gondoltad volna, hogy a test olyan, mint egy nagyváros, melyben folyamatosan történik valami anélkül, hogy tudnánk róla? Ha kíváncsi vagy, hogyan működik a tested, fogd ezt a meglepétesekkel teli és szórakoztató útikalauzt, vesd bele magad, és fedezd fel! 30 rövid, egy szuszra elolvasható fejezetben megismerkedhetsz az alapvető tudnivalókkal. Teljesítsd a 3 perces küldetéseket, és közvetlen tapasztalatokkal leszel gazdagabb!

Anna Claybourne - Az ​emberi test rejtélyei és csodái
Tárgyilagos, ​szemet gyönyörködtetően illusztrált, minden részletre kiterjedő kötet az emberi testről és annak működéséről. - Az emberi testet bemutató lenyűgöző fényképek, részletes ábrák, meglepő metszeti képek, röntgenképek és mikroszkópos felvételek - Világos, közérthető magyarázatok - Kísérletek és tevékenységek, melyekkel magad is megmérheted saját pulzusodat, tesztelheted reakcióidődet és becsaphatod agyadat optikai csalódás útján - Elképesztő adatok és világrekordok, például a világ legmagasabb emberéről, a valaha élt legidősebb emberről és a leghosszabb körmökről.

Anna Claybourne - A ​találmányok története
Kenyérpirító, ​vécé és televízió, számítógép, autó és csokiszelet, repülő szerkezetek és ráadásul a farmered... Mindennapi dolgok (és még sok más), és csak azért vannak itt, mert valaki vette a fáradtságot, és feltalálta őket. Ez a könyv lerántja a leplet tucatnyi ragyogó találmány mögött rejtőző isteni szikráról és igaz történetről, az ősi kerék titkától egészen a modern szerkentyűkig.

Anna Claybourne - Adam Larkum - A ​tudomány története
A ​dolgok működése és miértje a történelem kezdete óta foglalkoztatja az embereket.Több évezrednyi kutatásnak és fejtörésnek köszönhetően egy csomó dologra rájöttünk! E könyv bevezet a történelem legnagyobb tudományos felfedezéseinek hátterébe-bemutatja a fekete lyukakat,a holdakat,a mágnesességet,a mikroszkopikus lényeket,a fényt és a hőt,elárulja,mivel táplálkoznak a növények,mesél dinoszauruszokról és a betegségekről,az atomokról,az aszteroidákról,a röntgensugárzásról-és még sok-sok mindenről.

Anna Claybourne - A ​felfedezések története
A ​könyv rendíthetetlen felfedezők kalandjait meséli el, akik a történelemben először körbehajózták a világot...

Anna Claybourne - 50 ​tény, amit tudnod kell Földünk időjárásáról
Nem ​kell viharvadásznak vagy tudósnak lenned ahhoz, hogy megismerd Földünk időjárását: elég végigböngészned ez az izgalmas könyvet. Az alapvető ismeretek mellett a szél, az eső és a viharok keletkezése most a legextrémebb időjárási jelenségekre is fény derül. Hallottál már a porördögökről? Tudod, mi az a szupercella? Láttál már holdszivárványt, békaesőt vagy repülőcsészealj-alakú felhőket? Nemcsak megmagyarázzuk ezeket a jelenségeket meg is mutatjuk őket! Megdöbbentő tények, diagramok, infógrafikák és fotó segítik az olvasót, a kötet végén fogalommagyarázat és tárgymutató is található.

Anna Claybourne - Csodálatos ​evolúció
A ​könyv feltárja az evolúció történetét és működését, és bemutatja azokat a tudósokat, akik részt vettek a folyamat titkainak felderítésében. A kötetből megtudhatod, hogy az évmilliók során hogyan változott az élet és miként bukkantak fel a különböző létformák. Megismerkedhetsz az evolúció során létrejött különleges és hihetetlen lények némelyikével, és megtudhatod, merre tart az evolúció.

Anna Claybourne - Fedezd ​fel a bámulatos emberi testet
Tested ​egy bámulatra méltó élő, lélegző, mozgó, táplálkozó, beszélő, gondolkodó gépezet. Egyetlen emberi testben csontok és izmok százai, baktériumok milliárdjai, sejtek billiói vannak. Nézd meg közelebbről! Fedezd fel az emberi testet, hogy megismerd a működését! Tanulás közben pedig sok-sok játékos feladat megoldása is vár rád!

Anna Claybourne - Rebeka Treays - Shakespeare ​világa
Shakespeare ​világa veszéllyel, izgalommal, változással teli hely volt. Az Erzsébet-kori London mocskos utcáin hömpölygött a tömeg, áradt a szó, a jókedv, az élet; de tanyát ütött a bűn is. A nép, akár az előkelő közönség, a legfényesebb mulatságra a város kétes hírű negyedeiben álló színházakban lelt. És minden darabíró közt leginkább Shakespeare-nek tapsolt. Tulajdonképpen mit, miről és hogyan írt Shakespeare? Mi az oka máig töretlen népszerűségének? Milyenek is a halhatatlan meséi szerelemről, féltékenységről, árulásról, bosszúról, családi viszályról, kísértő szellemekről, megannyi véres gyilkosságról? Miféle eszközökkel vonja bűvkörébe nézőit-olvasóit? Hogyan zajlott le egy Shakespeare kori színielőadás? Milyen egy mai? Mi a dolga a halhatatlan remekműveket színpadra állító rendezőnek, színésznek, jelmeztervezőnek vagy akár a díszlettologatónak? Anna Claybourne és Rebecca Treays bőségesen illusztrált könyve sok más mellett ezekre a kérdésekre keresi a választ. A Shakespeare-csoda bámulatosan gazdag elemzése aligha fogja kielégítetlenül hagyni olvasói kíváncsiságát.

Antonia Cunningham - Kamini Khanduri - Anna Claybourne - Az ​állatok nagy enciklopédiája
Kiadványunk ​a Föld különböző élőhelyeinek bemutatását tűzte ki célul. Megmutatni azt, hogy az egyes növény- és állatfajok miként alkalmazkodtak a környezetükhöz. A színes illusztrációk, fényképek és rajzok, az egyszerű és világos magyarázószövegek együttesen szolgálják a célt, betekinteni a világ legizgalmasabb, sokszor már veszélyeztetett élőhelyeire.

Jane Bingham - Fiona Chandler - Philip Clarke - Anna Claybourne - Susanna Davidson - Gillian Doherty - Emma Helbrough - Corinne Henderson - Laura Howell - Lisa Miles - Kirsteen Rogers - Alastair Smith - Sam Taplin - A ​tudás könyve
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Anna Claybourne - Rovarok ​30 másodpercben
30 ​ízeltlábú téma, fél percben, a rovarok szerelmeseinek! A rovarok világába bevezető információk sorát gyors összefoglalók és izgalmas küldetések teszik változatossá. A kezdő rovarszakértőket a vidám illusztrációk segítik abban, hogy könnyen kiismerjék magukat a Földön élő állatok legnépesebb osztályában. - Értsd meg, miért van a rovarok vázrendszere a testükön kívül! - Fedezd fel, hogy működik a hangyák, a méhek és a termeszek társadalma! - Tanulj arról, mit esznek a rovarok, hogyan vadásznak, és védekeznek! - Tudd meg, mennyire fontosak a rovarok az emberek életében!

Kollekciók