Ajax-loader

Dr. Fülöp Ferenc könyvei a rukkolán


Csajági Sándor - Dr. Fülöp Ferenc - Fizika ​9.
Gondolkodtál ​már azon, miért dőlünk előre a járműveken hirtelen fékezéskor? Kíváncsi vagy arra, hogyan képes felemelkedni a rakéta? Szeretnéd megérteni, hogy mi tartja a Holdat a Föld körüli, a Földet pedig a Nap körüli pályán? Érdekel, hogy az energiafelhasználás miért vált napjaink egyik legfontosabb megoldandó problémájává? FEDEZD FEL A VILÁGOT!

Csajági Sándor - Dr. Fülöp Ferenc - Fizika 9
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Hack Frigyes - Dr. Fülöp Ferenc - Kugler Sándorné - Radnai Gyula - Urbán János - Szabados László - Nemerkényi Antal - Balázs Lóránt - Büki András - Négyjegyű ​függvénytáblázatok, összefüggések és adatok
A ​könyv a régi, az érettségi és a felvételi vizsgákon harminc éve használatos Négyjegyű függvénytáblázatok. Matematikai, fizikai, kémiai összefüggések című kiadvány átdolgozott, kiegészített, adattartalmában felfrissített változata. A középiskolai matematika, informatika, fizika, csillagászat, földrajz és kémia tananyagában megtalálható legfontosabb összefüggéseket és a számítási feladatokhoz nélkülözhetetlen adatokat, táblázatokat tartalmazza. A tartalomból: matematika, informatika, fizika, csillagászat, földrajz, kémia.

Kollekciók