Ajax-loader

Emerson Eggerichs könyvei a rukkolán


Emerson Eggerichs - Szeretet & tisztelet
A feleséget mindenekfelett a szeretettség iránti vágy vezérli. Amennyiben ez a szüksége betöltésre kerül, boldognak érzi magát. A férjet mindenekfelett a tisztelet iránti vágy vezérli. Amennyiben ez a szüksége betöltésre kerül, boldognak érzi magát. Ha azonban a fenti szükségek bármelyike is betöltetlen, a hátasságban eluralkodik az őrület! Ez a könyv világosan elmagyarázza, hogy a házasfelek, miért reagálnak negatívan egymás felé, illetve tanácsokat ad, hogyan lehet az ilyen konfliktusokat gyorsan, egyszerűen, bibliai módon kezelni. Dr Emerson Eggerichs és felesége, Sarah több mint három évtizednyi lelkészi és tanácsadói szolgálat tapasztalatainak birtokában, továbbá elmélyült tudományos és bibliai kutatómunka eredményeképpen Amerika-szerte nagy sikerrel ismerteti meg a feltétel nélküli szeretet és tisztelet üzenetét. Sok száz házaspár kezdett másként gondolkodni egymásról, továbbá új módon kommunikálni és sokkal pozitívabban viszonyulni a másikhoz. Milyen házasságot szeretnél? Olyat, amelyre a felek kölcsönös nagyraértékelése a jellemző? Amelyben a békesség, megértés, valamint őszinte, bizalmas viszonyulás uralkodik? Szeretnéd, ha a házasságod arra a minőségre emelkedne, amilyenre azt Isten eltervezte? Akkor nektek is a szeretet és tisztelet alapjára kell építkeznetek!

Emerson Eggerichs - Love ​& Respect
Discover ​the Single Greatest Secret to a Successful Marriage Psychological studies affirm it, and the Bible has been saying it for ages. Cracking the communication code between husband and wife involves understanding one thing: that unconditional respect is as powerful for him as unconditional love is for her. It's the secret to marriage that every couple seeks, and yet few couples ever find. Today, you and your mate can start fresh with the ground-breaking guidance that Dr. Emerson Eggerichs provides in this book. His revolutionary message, featured on Focus on the Family, is for anyone: in marital crisis...wanting to stay happily married...who's feeling lonely. It's for engaged couples...victims of affairs...pastors and counselors seeking material that can save a marriage. Using Dr. Eggerich's breakthrough techniques, couples nationwide are achieving a brand-new level of intimacy and learning how to: - stop the Crazy Cycle of conflict - initiate the Energizing Cycle of change - enjoy the Rewarded Cycle of new passion And if you'll take this biblically based counsel to heart, your marriage could be next!

Emerson Eggerichs - Szeretet ​& tisztelet a családban
A ​sikeres gyereknevelés legfontosabb kulcsa. A legújabb pszichológiai kutatások pontosan azt támasztják alá, amit a Biblia már ősidők óta tanít: a gyerekeknek szükségük van arra a szeretetre, ami Isten parancsa a szülők számára (Titushoz írt levél 2,4), a szülők pedig arra a tiszteletre vágynak, amely a Szentírás szerint jár nekik gyermekeik részéről (Mózes második könyve 20,12). A Szeretet és tisztelet a családban című könyv gyakorlati tanácsokat nyújt arra vonatkozóan, hogyan szakíthatjuk meg az őrület körét a családi konfliktusokban és hogyan vehetjük fel azt az egészséges ritmust, amivel feltöltődhetünk és bejuthatunk az áldásba. E könyv célja, hogy a családtagok között egészséges kapcsolatok alakulhassanak ki a nevelés témájával foglalkozó bibliai alapelvek mentén. Dr. Eggerichs őszintén elmondja, milyen tapasztalatokra tettek szert feleségével három gyermekük nevelése során, valamint bölcs tanácsokkal látja el az olvasókat azzal kapcsolatban, hogyan lehetséges a különféle családi élethelyzetekben fellépni és azokat sikerrel kezelni. A könyv szemnyitogató módon tárja fel a gyermeknevelés bibliai alapelveit, amelyek úgy képesek működtetni a családot, ahogyan azt Isten eleve eltervezte. A könyvből megtudhatjuk, hogy: - a szeretet és a tisztelet alapvető szükséges egy családban, - az őrület köre megállítható, - mi az a hat bibliai módszer, amivel ösztönözni tudjuk gyermekeinket, - hogyan fegyelmezzük az engedetlenséget és nézzük el a gyerekességet, - hogyan legyünk mi magunk is érettek, hiszen a gyermeknevelés kizárólag felnőtteknek való feladat, - hogyan dolgozzunk együtt csapatmunkában házastársunkkal a gyermekek nemét figyelembe véve, - hogyan válhatunk Isten szemében a gyermekeiket szerető szülőkké, függetlenül azok reakciójától.

Emerson Eggerichs - Szeretet ​& Tisztelet
A ​feleséget mindenekfelett a szeretettség iránti vágy vezérli. Amennyiben ez a szüksége betöltésre kerül, boldognak érzi magát. A férjet mindenekfelett a tisztelet iránti vágy vezérli. Amennyiben ez a szüksége betöltésre kerül, boldognak érzi magát. Ha azonban a fenti szükségek bármelyike is betöltetlen, a hátasságban eluralkodik az őrület! Ez a könyv világosan elmagyarázza, hogy a házasfelek, miért reagálnak negatívan egymás felé, illetve tanácsokat ad, hogyan lehet az ilyen konfliktusokat gyorsan, egyszerűen, bibliai módon kezelni. Dr Emerson Eggerichs és felesége, Sarah több mint három évtizednyi lelkészi és tanácsadói szolgálat tapasztalatainak birtokában, továbbá elmélyült tudományos és bibliai kutatómunka eredményeképpen Amerika-szerte nagy sikerrel ismerteti meg a feltétel nélküli szeretet és tisztelet üzenetét. Sok száz házaspár kezdett másként gondolkodni egymásról, továbbá új módon kommunikálni és sokkal pozitívabban viszonyulni a másikhoz. Milyen házasságot szeretnél? Olyat, amelyre a felek kölcsönös nagyraértékelése a jellemző? Amelyben a békesség, megértés, valamint őszinte, bizalmas viszonyulás uralkodik? Szeretnéd, ha a házasságod arra a minőségre emelkedne, amilyenre azt Isten eltervezte? Akkor nektek is a szeretet és tisztelet alapjára kell építkeznetek!

Kollekciók