Ajax-loader

Clare Gogerty könyvei a rukkolán


Clare Gogerty - Spirituális ​helyek
A ​különleges udvarokkal, oltárokkal tarkított purák Balin, a titokzatos Callanish kőkör Skóciában, a lenyűgöző „Vízesések földje” Brazíliában és a káprázatos óriási kaurifenyők Új-Zélandon, megannyi úti cél, amely sokkal több egyszerű turistalátványosságnál. A természet szentélyei és az egyedül álló épületek csodálatos gyógyulásokat indítanak el bennünk, lehetővé teszik, hogy kikapcsoljunk, átszellemüljünk, újraértelmezzük addigi életünket. A szerző több mint 150 varázslatos vidékre kalauzol el, és izgalmas betekintést nyújt a nevezetességeket övező mítoszokba, a lélegzetelállító fotók pedig teljessé teszik ezt a virtuális, spirituális Föld körüli utazást.

Clare Gogerty - Tájak ​a képzőművészetben
Bárhogyan ​is fejezi ki magát a művész – akár képet fest, szobrot készít, fényképez, plakátot rajzol vagy épületet tervez – a művészet mindig ugyanaz: az emberek közötti kapcsolatteremtés sajátos formája. A sorozat kötetei megismertetnek a Föld lakóinak és tájainak színes világával, elvezetnek a képek és mondák izgalmas birodalmába. Bemutatják a legnagyobb művészek személyiségét és alkotásait, hasznos tanácsokat adnak művészi próbálkozásaidhoz.

Clare Gogerty - Emberek ​a képzőművészetben
Bárhogyan ​is fejezi ki magát a művész - akár képet fest, szobrot készít, fényképez, plakátot rajzol vagy épületet tervez - a művészet mindig ugyanaz: az emberek közötti kapcsolatteremtés sajátos formája. A sorozat kötetei megismertetnek a Föld lakóinak és tájainak színes világával, elvezetnek a képek és mondák izgalmas birodalmába. Bemutatják a legnagyobb művészek személyiségét és alkotásait, hasznos tanácsokat adnak művészi próbálkozásainkhoz.

Kollekciók