Ajax-loader

Joanna Campbell könyvei a rukkolán


Joanna Campbell - Samantha ​büszkesége
A ​bajnok Csoda méncsikója a Kentucky Derby nagy esélyese. Meg is nyeri a versenyt, de csakhamar kiderül, ennél rosszabb aligha történhetett volna vele. Egyik tulajdonosa, Clay Townsend ugyanis indítani szeretné Büszkét a három kimerítő versenyből álló Hármas Koronán. A ló zsokéja, Ashleigh és barátnője, Samantha McLean, akik keze alatt a csikó felnőtt, azt gondolják, hogy a ló komoly sérülést szenvedhet, ha túl sokat versenyez. Mindent megtesznek hát, hogy megakadályozzák, Clay Townsend hibát kövessen el és túlhajszolja minden idők egyik legnagyszerűbb lovát.

Joanna Campbell - Büszke ​küzdelme
Csoda ​Büszkesége felkészült, hogy visszatérjen a versenypályára. Samantha McLean, a csikó lovásza és Ashleigh Griffen, a zsokéja boldogok, hogy Büszke tökéletesen felépült a sérülése után - de van, aki nem látja szívesen a pályán. Brad Townsend, Büszke tulajdonosának a fia és annak felesége, Lavinia mindent megtesznek, hogy az ő lovuk állhasson a győztesek körében. Az egyik magas pénzdíjazású versenyen Lavinia semmilyen aljasságtól nem riad vissza, hogy Büszke veszítsen. Ashleigh az esküvőjével van elfoglalva, így Samanthára hárul, hogy kimentse Csoda Büszkeségét az ármánykodó Townsendek karmai közül.

Joanna Campbell - A ​ló, akit Csodának hívnak
Ashleigh ​Griffen megfogadta: soha többé nem fog másik lovat szeretni azok után, hogy szülei tenyészfarmján az összes lovat elpusztította egy szörnyű betegség - közöttük a kislány legkedvesebb lovát, Csillagport is. A szülők a Townsend-birtokon kapnak állást, a családnak költöznie kell hát, és Ashleigh már előre utálja az új helyet. De akkor egy kicsi, beteges csikó születik, egy gyönyörű, sárga kis kanca, aki nagyon hasonlít Csillagporra. Senki sem hiszi, hogy a kancacsikó életben marad, vagy hogy megérné fáradozni a megmentésével. Senki, egyes-egyedül Ashleigh. Vajon képes-e csodákat tenni egy kislány szeretete?

Joanna Campbell - Csoda ​csikója
Samantha ​McLean kétségbeesik, amikor meghallja, hogy imádott lovát, Csoda Büszkeségét a Townsend-birtok tulajdonosa el akarja adni. Úgy érzi, megszakad a szíve, de tudja, erősnek kell lennie, ha meg akarja menteni Büszkét az árveréstől. Minél több részletet ismer meg, annál sötétebbnek látja a helyzetet. Nem csak Csoda Büszkeségéről van szó: kiderül, hogy az egész Townsend-birtok a csőd szélén áll. Az idő egyre fogy, és Samantha számára barátnője, Ashleigh Griffen jelenti az utolsó reménysugarat, aki valóságos legendává vált a birtokon. Ashleigh szeretne segíteni, de mit tehet két fiatal lány, hogy megmentsen egy egész birtokot?

Sierra
elérhető
3

Joanna Campbell - Sierra
A ​Whitebrook-tanyán már minden tréner lemondott Sierráról. Úgy tűnik, a heves természetű lónak nincs türelme a galoppversenyzéshez. Egyszer azonban a ló átrepül egy hatalmas, kidőlt fa fölött, ami meggyőzi Samantha McLeant, a vezető tréner lányát, hogy Sierrából sikeres akadályversenyzőt lehetne faragni. Amikor azonban Sierra végre készen áll első versenyére, Tor, a telivér zsokéja balesetet szenved, és eltöri a karját. Samanthának ekkor el kell döntenie, hajlandó-e vállalni élete legveszélyesebb versenyét Sierra hátán, hogy bebizonyítsa, a csikó nagyra hivatott.

Joanna Campbell - Ashleigh ​álma
Ashleigh ​lova, Csoda gyönyörű csikót hoz a világra, s a lány mérhetetlenül boldog. Gondozza Csoda csikóját, zsokéjelöltként versenyez és mindemellett istápolja a fiatal Samantha McLeant. Samantha az édesapjával költözött a Townsend-birtokra, miután az édesanyját elvesztette egy lovasbalesetben. Amikor Ashleigh újabb kancát vásárol, Samantha segít Hercegnő idomításánál. A kislány imádja a lovakat, de az édesanyja halála után apja megtiltotta neki, hogy lóra üljön. Egy napon Ashleigh megsérül és nem tud edzeni Hercegnővel. Samantha mindenáron segíteni szeretne neki. Meg kell győznie az édesapját, hogy engedje újra lovagolni!

Joanna Campbell - Csoda ​első versenye
Joanna ​Campbell Telivér sorozatának harmadik kötete. "Csoda mögött a külső oldalon Charad gyorsan tört fel és a két kanca maga mögé utasította a mezőny többi tagját. Csoda tartotta a fél lóhossznyi vezetést, de a tempó szédületes volt. Az első fél mérföldet pályarekord közelében tették meg. Ashleigh visszatartotta a lélegzetét, amikor a lovak a hátsó egyenesbe lódultak. Ebben a tempóban Csoda elhasználja minden erejét, mielőtt a célegyenesbe érnének. Ashleigh hallotta, hogy Charlie dünnyög. – Tartsd a kanyarig. Ne hagyd, hogy irányítson! – Marad még valami ereje? – kérdezte Ashleigh aggódva Charlie-tól. – Kell, hogy maradjon. Meglátjuk. A tömeg fellelkesült a lelátón. Csoda és Charad kijöttek a kanyarból, Csoda egy hajszállal előrébb volt. A Charadon ülő zsoké a pálcájáért nyúlt. – Most – kiáltott fel Charlie –, engedd el! Ashleigh látta, hogy Jilly pontosan ezt teszi. Lazított a száron, szorosan a ló marja fölé hajolt. Csoda kilőtt."

Joanna Campbell - Csoda ​győzelme
Túl ​könnyű a verseny, nagyobb küzdelemre számítottam! – A következő pillanatban azonban Ashleigh már meg is bánta ezt a gondolatot. A túlsó kanyarba értek, és ekkor felgyorsultak az események: Hírnök nekilendült a kerítés mellett, s a külső oldalon is feljött egy ló. Ashleigh oldalra pillantott, s látta, hogy Excalibur az. Mellettük Townsend Hercege futott. – Viszlát, kislány! – kiáltotta oda az Excalibur hátán ülő zsoké, miközben elhúzott Csoda mellett. Túl sokáig várt! Excalibur befordult elé, miközben Townsend Hercege sem maradt le a külső oldalon. Hírnök tartotta a helyét belül, a három ló fej fej mellett haladt, amikor Csoda hirtelen beszorult mögéjük. Ashleigh érezte, hogy lovát nagyon zavarja a helyzet, aki szinte át akart mászni az előtte torlódókon. Ashleigh kénytelen volt visszatartani. Elvesztettem! – gondolta pánikba esve. – Túlságosan zöldfülű vagyok. Fel kellett volán készülnöm...

Joanna Campbell - A ​meglepetés
Samantha ​McLean egész eddigi életét lovak között töltötte, de saját lova még soha nem volt. Ezért azt se tudja, hová legyen örömében, amikor Ashleigh Griffen és Mike Reese nekiajándékozzák Szikrát, Ashleigh Csodájának, minden idők egyik legnagyszerűbb galopplovának féltestvérét. Samanthára hárul a feladat, hogy a beteges kinézetű, elhanyagolt csikóból győztest faragjon. Fel van adva a lecke: Szikra önfejű, nehéz tanítvány, és minden jel arra mutat, hogy semmi tehetsége a versenyzéshez. Azután egy Mandy nevű, mozgáskorlátozott kislány beleszeret Szikrába, és a csikó váratlanul fejlődni kezd. Már első versenyére készül, amikor Mandy szülei megdöbbentő ajánlattal állnak elő. Vajon Samantha képes lesz lemondani élete első saját lováról a kislány javára?

Joanna Campbell - Dicső ​ellenfele
Cindy ​Blake mindennél jobban akarja, hogy Dicső megnyerje a Tenyésztők Kupája Klasszikus futamát. Ez a győzelem Dicső nagyapjáéhoz hasonló legendává tenné a lovat. Cindy hónapok óta edz a csikóval, és feltett szándéka, hogy megmutatja a világnak, milyen egy igazi versenyló. Csakhogy Cindy nem számolt vele, hogy mostoha nővére, Samantha McLean is nevezi a kancáját Szikrát ugyanerre a futamra. Szikra még méncsikókat is legyőzött, és könnyen lehet, hogy elorozza a bajnoki címet Dicső orra elől. Cindynek döntenie kell, mi a fontosabb: Samatha barátsága vagy Dicső eddigi életének legnagyobb győzelme.

Joanna Campbell - Cindy ​talált csikója
Cindy ​Blake, ha tehetné, örökre a Whitebrook tanyán maradna. Eddigi élete során egyik nevelõszülõtõl a másikhoz kerül, de most végre talált egy helyet ahol szeretik, amelyet az otthonának nevezhet és ahol legnagyobb örömére lovak veszik körül. Csakhogy Lavinia Townsed lopással vádolja. A gyámügy új családnál akarja elhelyezni Cindyt, és mintha még a nevelõszülei is kételkednek a becsületességében. Cindy gondjai megsokszorozódnak, amikor felfedezi, hogy a szomszédos tanyán kegyetlenül bánnak egy lóval, és elrejti egy fészerben. Mi lesz, ha kitudódik, hogy lovat lopott? Akkor biztosan el kell hagynia Whitebrookot!

Joanna Campbell - Az ​istálló árvái
Egyik ​este, Samantha döbbenten fedezi fel, hogy egy ismeretlen kislány alszik az istállóban a két elárvult csikó között! Cindy Blake megszökött a nevelőszüleitől, és a véletlen Whitebrookba vezette. Cindy azt hiszi, rátalált végre a számára tökéletes otthonra. De amikor a gyermekvédelmi hivatal értesül a hollétéről, új nevelőszülőkhöz küldik. Sikerül-e Samanthának és a barátainak elérnie, hogy Cindy Whitebrookban maradhasson?

Joanna Campbell - Ashleigh ​búcsúja
Dicső ​élete legnagyobb versenye előtt áll, de zsokéja, Ashleigh Griffen nem lovagolhatja, mert kisbabát vár. Dicső gazdája, Cindy Blake reméli, hogy hamarosan megoldást találnak, és Cindy, helyettesíteni tudják Ashleight-t. Ám mindegyik próbálkozás kudarccal végződik: Dicső nem fogadja el az új zsokékat. Vajon el tudja-e érni Cindy, hogy a ló minden tőle telhetőt megtegyen a pályán, mielőtt végleg le kellene mondaniuk a bajnoki címről?

Joanna Campbell - Dicső ​veszélyben
Cindy ​Blake díjnyertes telivér lova, Dicső minden versenyt megnyer, amire benevezik. Ashleigh-vel a hátán maga mögé utasítja az egész mezőnyt. Amikor 10 lóhosszal győz egy fontos versenyen, a versenybírák gyanakodni kezdenek, és csak egy dologra tudnak gondolni: a lónak doppingszert adtak, hogy javítsák a teljesítményét. Dicsőt alávetik a doppingtesztnek, amely pozitív eredménnyel zárul, és kizárják a versenyből. Cindy retteg, hogy valaki idejekorán véget akar vetni Dicső pályafutásának. Ráadásul a kimutatott szer túladagolása akár az életébe is kerülhetett volna. Cindy felteszi magában, hogy kideríti, ki akar rosszat a lónak. Csakhogy amint belefog a nyomozásba, a saját fejére is veszélyt hoz!

Joanna Campbell - Cindy ​és Dicső
Cindy ​Blake boldogabb már nem is lehetne most, hogy a Whitebrook-tanyán élhet. Ha az örökbefogadást véglegesítik, Cindy végre szerető családban nevelkedhet. Dicső a lopott csikó, akit Cindy mentett ki a szomszédok durva kezéből,napról napra ígéretsebb tehetségnek bizonyul. Egyik pillanatról a másikra azonban miden megváltozik, s Cindy attól tart legszörnyűbb rémálma valósággá válik. Az örökbefogadási eljárás elakad, és előkerül Dicső igazi tulajdonosa, aki árverésre bocsátja a csikót. Lehet hogy a Whitebrook tanya a Mclean család és az imádott Dicső hamarosan nem lesz más, csupán szép emlék Cindy számára?

Joanna Campbell - Dicső ​diadala
Cindy ​Blake végre otthonra talált, szinte tökéletes az élete a Whitebrook-tanyán. ÁM az egyik lovuk, Hercegnő lesérül, és Cindy önmagát hibáztatja a baleset miatt: ha nagyobb a tapasztalata, rá tudta volna venni Ashleigh-t, hogy ne indítsák a csikót a versenyen. Hercegnő balesete után Cindy elbizonytalanodik kedvenc lova, Dicső reményteli pályafutását illetően. Retteg, hogy Dicsőt is baj éri, márpedig a csikóból soha nem lesz versenyló, ha a kislány nem foglalkozik vele. Lesz-e végül Cindynek bátorsága bajnokot faragni Dicsőből?

Joanna Campbell - Verseny ​mindhalálig
Csoda ​Büszkesége élete legsikeresebb évén van túl... Megnyerte a Tenyésztők Kupáját, övé az Év lova cím. Trénerei, Samantha McLeean és Ashleigh Griffen nagy várakozással tekintenek a következő versenyszezon elé. Ám Büszke váratlanul megbetegszik, s minden jel arra mutat, hogy fel sem épül többé. Lassan mindenki lemond róla; egyedül Samantha nem adja föl a reményt. Vajon elég lesz-e a lány vak hite és kitartása ahhoz, hogy visszahozza az életbe a híres versenylovat?

Joanna Campbell - Van ​még remény?
Ashleigh ​Griffent rémülettel tölti el, amikor a Townsend-birtok tulajdonosa idomítani kezdi Csodát, a kislány kedvenc lovát, hogy versenylovat képezzen belőle. Ashleigh azzal töltötte a múlt évet, hogy a beteges kancacsikóból gyönyörű, egészséges egyévest neveljen. Biztos abban, hogy Csoda fantasztikus lehetne, de a ló gyűlöli a durva új trénerét. Hamarosan egyre csökönyösebbé válik, s a kislánynak majd megszakad a szíve, amikor a tréner kijelenti, hogy Csoda kezelhetetlen és semmi haszna nem lesz. Még rosszabbra fordul a helyzet, amikor úgy tűnik, Csoda Ashleigh-t sem ismeri fel többé. Miután egy nap a ló ledobja a hátáról, Ashleigh maga is félni kezd tőle. Lehet, hogy a trénernek igaza van - talán ideje, hogy feladja a Csodához fűzött reményeit.

Kollekciók